Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Padree.c2
tag
Párom egy Chromiumot telepített előtte, amikor először jelentkezett. Akkor úgy gondoltam, hogy ez lehet a bűnös, és újrahúztam az egészet, mert minden egyéb adat megvolt lementve. Aztán anélkül is ez fogadott 2-3 indítás után, hogy bármit feltettem volna pluszban. Azok a frissítések kerültek feltelepítésre, amiket a rendszer felajánlott. Drivert nem telepítettem semmihez, mert minden ment elsőre, ami nekem kellett. Főleg, hogy munka mellett kb. napi 1 órám van ismerkedni a rendszerrel, ahhoz még nem kellett semmi extra. A Mozzillát, a zenelejátszót, VLC-t használtam, és tettem az asztalra minialkalmazást. Egy órát, meg egy erőforrás, és wifi forgalom figyelőt. Ha még más is közrejátszhat, kérdezz nyugodtan. És köszönöm.
Szerk: ha hazamegyek, kipróbálom, hogy csak az alaplapit használom, vagy keresek hozzá egy drivert. (Erre van valami tipped, hogy honnan és milyet érdemes feltenni?)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Rowon