Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- RAM topik
- Steam Deck
- Pánik a memóriapiacon
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.C.G.
aktív tag
Számomra a legnagyobb hátránya hogy például egy telepítés nem egyszerű. Pl. Vettem egy USB wi fi adaptert és a telepítése véletlenszerűen sikerült csak egy újraindítás után derült ki hogy sikeres volt. Nincs egy telepítő amit elindítok és fel települ a program. És rengeteg ilyen apró cseprő dologba futhat bele az ember, amire esetleg csak angol nyelvű leírás van és az se biztos hogy megoldja az én problémámat példa pwm. Órák hosszat lehet ezzel elszöszölni és semmivel se kerül előrébb az ember a megoldáshoz. Ehhez képest androidon letöltök egy programot, feltelepítem és működik. Ettől függetlenül a fő gépemen továbbra is mint-et fogok használni, de szükségem van egy Windows gépre is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon