Hirdetés
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem lesz tükör a Gigabyte 240 Hz-es WOLED panellel szerelt monitorából
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.C.G.
aktív tag
Számomra a legnagyobb hátránya hogy például egy telepítés nem egyszerű. Pl. Vettem egy USB wi fi adaptert és a telepítése véletlenszerűen sikerült csak egy újraindítás után derült ki hogy sikeres volt. Nincs egy telepítő amit elindítok és fel települ a program. És rengeteg ilyen apró cseprő dologba futhat bele az ember, amire esetleg csak angol nyelvű leírás van és az se biztos hogy megoldja az én problémámat példa pwm. Órák hosszat lehet ezzel elszöszölni és semmivel se kerül előrébb az ember a megoldáshoz. Ehhez képest androidon letöltök egy programot, feltelepítem és működik. Ettől függetlenül a fő gépemen továbbra is mint-et fogok használni, de szükségem van egy Windows gépre is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon