- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja valóban, a Reborn OS már a kedvenced, sorry! Nekem a rolleresek egy kaptafa.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fogadjunk, hogy nem is haragszol annyira.
Annyira már nem.
Alapból robbantam erre e bejegyzésre most, mert én ismerem azt az agyonbarkácsolt low-level sw kavarást, amit tudsz művelni a gépeddel/rendszerekkel. Így aztán nem teljesen helyes azzal indítani, hogy mit csinált nálad a Mint 20 beta! 
Ez olyan volt, mintha a Flash SSD topikba beírnád, hogy rakoncátlankodik a 860 EVO-d! Persze azt rajtam kívül kevesen tudnák, hogy milyen átalakításokat végeztél rajta a kedvenc flexeddel.

Na még ezek mellé csak a Winx hiányzik......nincs a HP-n matrica Win7-hez? Azzal is legális, ha elfogadja a serialt nem? Valahol olvastam, de nem tuti, hogy így van.
Szóval a Mint 20 beta tökéletesen működik, mióta felraktam, kb napi átlag 16 órában használom. Nem variálgatok már sokat rajta, lassan már nem is fogok érteni hozzá annyit sem, mint eddig. És miért? Azért, mert működik!

کیا تم سمجھ گئے ہو؟
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Tesla topik
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- OLED monitor topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Arany János - Kapcsos könyv
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Samsung Galaxy S23 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Alapból robbantam erre e bejegyzésre most, mert én ismerem azt az agyonbarkácsolt low-level sw kavarást, amit tudsz művelni a gépeddel/rendszerekkel. Így aztán nem teljesen helyes azzal indítani, hogy mit csinált nálad a Mint 20 beta! 

Rowon