- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja valóban, a Reborn OS már a kedvenced, sorry! Nekem a rolleresek egy kaptafa.
Fogadjunk, hogy nem is haragszol annyira.
Annyira már nem.
Alapból robbantam erre e bejegyzésre most, mert én ismerem azt az agyonbarkácsolt low-level sw kavarást, amit tudsz művelni a gépeddel/rendszerekkel. Így aztán nem teljesen helyes azzal indítani, hogy mit csinált nálad a Mint 20 beta!
Ez olyan volt, mintha a Flash SSD topikba beírnád, hogy rakoncátlankodik a 860 EVO-d! Persze azt rajtam kívül kevesen tudnák, hogy milyen átalakításokat végeztél rajta a kedvenc flexeddel.
Na még ezek mellé csak a Winx hiányzik......nincs a HP-n matrica Win7-hez? Azzal is legális, ha elfogadja a serialt nem? Valahol olvastam, de nem tuti, hogy így van.
Szóval a Mint 20 beta tökéletesen működik, mióta felraktam, kb napi átlag 16 órában használom. Nem variálgatok már sokat rajta, lassan már nem is fogok érteni hozzá annyit sem, mint eddig. És miért? Azért, mert működik!
کیا تم سمجھ گئے ہو؟
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fotók, videók mobillal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PC Game Pass
- Milyen autót vegyek?
- Everest / AIDA64 topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest