- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- DUNE médialejátszók topicja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na ez jó hír!
A kitartásod valóban nem semmi! Egyik szemem sír csak, mert ebben a többirányú próbálkozáshalomban nem derült ki, mi a ragya okozza ezt a jelenséget a pendrive-ra írásnál. Nincs kizárva, hogy a BIOS talán második lapján lévő beállítások, ahol lehet állítani a legacy meg USB 3 opciókat. Mikor ezeket nézegettem, hiába suhant át az agyamon, hogy talán kiírt DVD, mert nem ismertem ezt a fajta BIOS-t! (egyiket sem ismerem, hogy őszinte legyek, a desktop Asus UEFI-s BIOS-szal azért már jól elvagyok)
Megint csak igaza lett annak, aki azt mondja, hogy nincs olyan probléma Linuxon, amit ne lehetne megoldani, csak megfelelő kitartás kell esetenként. Régi Toshiba laptopon én is legalább egy hónapig szenvedtem, mire a rendszer használni szíveskedett mindkét processzor magot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest