Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Kipróbáltam pár verziót (18.3;19.1;19.2) mind a cinnamon, mind a mate felületből. Mindegyiknél grub hibával összeomlott a telepítő. Próbáltam, hogy a hdd-t kivettem és csak az ssd volt benne. Próbáltam kompatibilis módban is. A BIOS-ban nincs UEFI választási lehetőség, a fast boot ki van kapcsolva, a secure boot is kikapcsolt állapotban van, de azt nem is lehet módosítani. W10-ben a gyorsindítás is ki van kapcsolva. Az ssd és a hdd is MBR. Minden telepítésnél UEFI módban akar telepíteni, mert rákérdez mindig. És az összeomlás után, ha megnézem a /sys/firmware mappát, van benne efi mappa is, aminek az esetemben, ha jól tudom, nem kellene lennie. Szóval nem jutottam előre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon