Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Necronom

senior tag

válasz ubyegon2 #10473 üzenetére

Ertem persze :) Bar szerintem azert ez ennyire nem sarkos
    Egyatalan nem az ismerkedessel van a problemam, hanem csak azon a szerintem kovetkezetlensegen, amitol az ember fia nekiall egy telepitesnek, azt megcsinalja de igazbol nem kap semmitsem, hiszen meg hatravan a terminalos jatek
    Szamomra kovetkezetes az lenne, ha valamilyen csomagot telepitek, akkor az ugy legyen is keszen, de ugye ez nem igy van
    Mindettol fuggetlen ugyanezt meg lehet oldani terminalon is es ez csupan ennyi
    Ezt szinte barmelyik oprendszerrol el lehet mondani, csakhogy azokban vannak dolgok amik nem megvalosithatok, pl droidon nem lenne egyszeru terminalozni :) amig Linux alatt megvalosithato lenne az egyszeru telepites, csakhogy megsem igy van - ennek csupan az okat keresem, persze erre valasz nincsen jol tudom

A baj csupan az, hogy az emberek nagy resze aki szamgeppel dolgozott meg az elejetol azok szepen raszoktak valamire, amirol tenyleg nagyon nehez atallni barmi masra, az ut egyenes volt, belathato
    Anno meg kiskoromban a szuvben egy XT-vel dolgoztam, pascallal es a clipper 87-tel ... igen :)
    Aztan szepen jottek a windowsok es tenyleg nem emlekszem olyanra, hogy valamilyen feladatot nem tudtunk volna onerobol megcsinalni, kesobb jott a halozatozas 3.1-en, emlekeim szerint ott sem voltak ehhez hasonlo problemaink...Aztan ahogy fejlodott a win, annal ehesebb lett es persze azt mondjak, hogy baratibb
    Ma en azt mondom, hogy atlag juzer leul a gepe ele es mind a wint mind a linuxot szepen fel tudja telepiteni es hasznalni, ami nem azt jelenti, hogy feladatokat tud rajta megoldani
    A Linux reklamja ugye az, hogy ingyenes es csabitja az embereket sok-sok dologgal, amivel en magam is csabulok, hiszen egy picike gepen igen szepen fut
    De igy szerintem az atlag emberek nagy resze keptelen atallni ra, fuggetlen attol, hogy milyen segitsegeket lehet szerezni hozza es ugye pont innen is a forumbol, turelemes emberektol - ez szuperjo
    Biztos vagyok abban, hogy sokaig erdekelni fog, de tudom azt is, hogyha esetleg elkeszulok mindennel, akkor a gep ott lesz a sarokban, tenni fogja a dolgat es egeszen addig amig tonkre nem megy, addig ellesz ott
    Nagyon regota keresek alternativat, sok egyebbel probalkoztam, tobbek kozott az Andoiddal is, telepitgettem PC-re is az X86 verziokat, de mindig akadt valami, amitol egyszeruen hasznalhatatlan lett, vagy csak egy bizonyos celra jo, ahogy nalam a TV box pl, pedig imadom :) Jatszom rajta, elvezem a filmeket rajta es mindennap elcsodalkozom azon, hogy ezt eddig egy mereteiben 100x nagyobb eroforrasu gepen kellet csinalni es megsem volt olyan jo, mint a kis box
    Ugyanez a Linux is, egy laptopra siman el tudom kepzelni, amin nem celmunka folyik
    A vegere pedig csak annyit - es megegyszer bocsi a bo lere eresztett offokert -, hogy jomagam orulok, hogy lehet mibol valasztani es olyan oprendszer tehetek fel egy gepre ami a celnak megfelelo :)

Új hozzászólás Aktív témák