Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aztán valamiért szépen kikopott a dolog. Pedig ha tényleg csak ennyi lenne a megosztás, tuti működne már neki is. Sajna ez nem csak a Mint-re igaz....
Arra nem igaz szerintem, nem kikopott, csak a Tulajdonságokba került át, mit a képen is látható. Nem használok samba-t, most is csak azért vauzok bele, hogy ne maradjon senki tévhitbe!
Ha nem ismered az adott DE-t, inkább ne írj ilyeneket, amit még én is megtaláltam 2 sec alatt egy számomra is új rendszeren, hálózatot soha nem használóként! Hatalmas köszönet!
Linux Mint Cinnamon 19.1
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest