Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Frawly
    veterán

Próbáltam összeszedetten fogalmazni, lehet hogy nem sikerült, ez betudható annak is hogy már szét robban a fejem!

4 napja csak a tutoriálokat nézem meg a leírásokat olvasom, és valami felett biztos elsiklok és én vagyok a hülye! De egyszerűen nem tudom ezt a Domoticz ot feltelepíteni!

Az sem lehet hogy a gépet kavarom el, mert a biztonság kedvéért minden egyes vakvágány után újratelepítem a Mint-et....
    Próbáltam a gyári DomoticzWiki leírás alapján odáig eljutok hogy githubról leszedje e a kódot , de amikor beírom neki hogy cd dev-domoticz akkor kiírja hogy bash: cd: dev-domoticz: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár

Probáltam másik leírást de ott se megy!

Valamit tuti én rontok el vagy nézek el vagy valami hiányzik... de sajnos nem ismerem a linuxo!

Lassan ott tartok hogy feladok egy hirdetést hogy

" TeamViewer-en valaki segítsen feltelepíteni meg elmagyarázni hogy mi miért nem ment Fizetés megegyezés szerint! :DD :O

Rosszul állsz hozzá. Próbálsz kétségbeesetten mindenfélét, de nem tudod igazából mit akarsz. Most tegyünk félre mindenféle TeamViewert domoticz-franctudjamicsodát, Node-bullshitet. Pontosan mit is akarsz a géptől? Távoli asztalt akarsz windowsos gép felé? Vagy routert akarsz állítgatni? Vagy mit?

Ezt kéne előbb tisztába tenni, és a későbbiekben akkor ehhez a célhoz segítünk natív linuxos eszközt választani, amit könnyű telepíteni és működik is, és nem kell bonyolult leírásokkal fetrengeni napokon át.

Ha pl. csak SSH kapcsolatot akarsz, hogy terminálban kapcsolódj, ahhoz csak elég, ha a telepíted az OpenSSH-t, amit meg is tettél, és a másik gépről belépsz terminálon keresztül ssh IP:port paranncsal. Nem kell semmilyen Node-izé, meg Putty.

Új hozzászólás Aktív témák