Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
őstag
Már 1 hete küzdök a Linux Mint telepítésével. Arra már rájöttem, hogyan vegyem rá, NE törölje le a Live USB-t közben, viszont a nouevou driver+GTX 10.. sorozat miatti kernel hiba kifogott rajtam. Letöltöttem egy Nvidia drivert .run kiterjesztéssel, amit egy működő rendszerbe nyilván be tudnék rakni a megfelelő sudo paranccsal, de még nincs ilyen a gépemen. Bele lehet ezt rakni valahogy a Live USB telepítőbe? 18.3-at szeretnék használni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest