- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Amazon Kindle
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz Frawly #20112 üzenetére
"akkor ezek szerint van még fixtv? Én anno 2007 környékén néztem, mikor Pesten laktam, akkor Kristóf vezette a legtöbb műsort, és valóban fix.tv-nek volt kiírva, de a műsorvezetők „fix tévét” mondtak rendszeresen. "
Én kb. 2003-ig néztem a fix.tv-t, és a betelefonálókat meg kijavították, ha valaki "lefixtévézte" őket, hogy ez fixPONTtévé, legalábbis akkoriban.
Utána már egyre kevesebbet tévéztem, lett anno valami másik tévénk, és már nem tudtam egyszerűen váltogatni a kábeltévé és a földi szórás között, így elkopott a fix.tv nézés. De böngészve a netet, 2008-ban megszűntek, ami most megy, még ha a Vendivel is, ez már nem ugyanaz, hanem valami totál más branch.Hasonlóan, mint amikor az EST FM-ből Rádiocafé lett, utóbbit bírtam nagyon, állati klassz műsorok voltak ott is, RIP. Pl. reggelente "Szalonnáskávé", azt hallgattam suli előtt.
Meg amúgy is, utoljára 2005-ben néztem egyáltalán tévét, akkor is már csak spongyabobot, aztán leérettségiztem, meg elkezdtem dolgozni/tanulni és itt szakadt meg a tévé thing örökre. De az is benne volt, hogy akkoriban kötötték be a upc chello-t, valami zseniális 512/128-as sebességet (akkoriban az király volt), de amit tévében néztem volna, azt már inkább lekaptam DC-ről.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Új MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Rode Wireless Go 2
- Apple Macbook Pro 13 Touch Bar 2019, i5 1.4 GHz, 8 GB
- Dell i3 - i5, 2-3-4 gen, kompletten, 4-8 Gb DDR3, hdd/ssd nélkül, kompketten, kb 50 db, EGYBEN eladó
- ReMarkable 2 tablet alig használt, extrákkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest