Új hozzászólás Aktív témák

• Apollyon

Korrektor

válasz Frawly #20112 üzenetére

"akkor ezek szerint van még fixtv? Én anno 2007 környékén néztem, mikor Pesten laktam, akkor Kristóf vezette a legtöbb műsort, és valóban fix.tv-nek volt kiírva, de a műsorvezetők „fix tévét” mondtak rendszeresen. "

Én kb. 2003-ig néztem a fix.tv-t, és a betelefonálókat meg kijavították, ha valaki "lefixtévézte" őket, hogy ez fixPONTtévé, legalábbis akkoriban.
    Utána már egyre kevesebbet tévéztem, lett anno valami másik tévénk, és már nem tudtam egyszerűen váltogatni a kábeltévé és a földi szórás között, így elkopott a fix.tv nézés. De böngészve a netet, 2008-ban megszűntek, ami most megy, még ha a Vendivel is, ez már nem ugyanaz, hanem valami totál más branch.

Hasonlóan, mint amikor az EST FM-ből Rádiocafé lett, utóbbit bírtam nagyon, állati klassz műsorok voltak ott is, RIP. Pl. reggelente "Szalonnáskávé", azt hallgattam suli előtt.

Meg amúgy is, utoljára 2005-ben néztem egyáltalán tévét, akkor is már csak spongyabobot, aztán leérettségiztem, meg elkezdtem dolgozni/tanulni és itt szakadt meg a tévé thing örökre. De az is benne volt, hogy akkoriban kötötték be a upc chello-t, valami zseniális 512/128-as sebességet (akkoriban az király volt), de amit tévében néztem volna, azt már inkább lekaptam DC-ről.

[ Szerkesztve ]

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák