Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

nagyúr

válasz Frawly #17739 üzenetére

+1 területről kiveszi a kezemből az irányítást megint.

Na B+ most mi lesz? Nem az a dolga? Nem operation system? Mit irányítgassak én, ha nem értek hozzá, ezért rakok fel desktop rendszert. Aki ért hozzá, rakjon fel pálcikaWM-et meg karakteres böngészőt, ja, hogy a tartalom már nem teszi lehetővé? Akkor vagy ne böngéssz vagy ne nyekeregj. Nincs több opciód. :D

Én egyébként nem a Poettering pacákot utálom, hanem a sok hülyét, aki adja alá a lovat,

Ezt értem, sokszor így vagyok én is o1g-vel, nem őt utálom, hanem a sok 1bites barmot, aki odaülteti állandóan.

Erre a homed-re sem volt semmi szükség, most lesz +1 baromság, amivel szórakozni kell, meg +1 feleslegesen futó folyamat megint.

Mit csinálnál hónapokig amúgy, ha ezek a szörnyűségek nem jönnek?

és azon kapod magad, hogy kedvenc fahéjmentás oprendszered ugyanolyan átláthatatlan, magát önállósító bloat, mint a Win10, vagy MacOS 10.x.

Huha, akkor lehet, hogy igen szomorú leszek? Igaz nem ismerem se a Winx-et sem a MacOS-t, de figyelj, valahogy majd csak lesz. Világvége nem ettől lesz. Nem is a coronad-tól, bár az azért nem jó dolog.

Ősember

3. ezentúl annyiba se nézlek mint eddig.

Ha már leírtad, tartsd is be, mert nekem ez a kommunikáció végét jelenti. Jó pálinkázást! :R

[ Szerkesztve ]

mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki

Új hozzászólás Aktív témák