Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Ne haragudj, de ha valaki most kezd egy új rendszerrel foglalkozni és az azzal foglalkozó írásokra rávágja, hogy mind egy kalap kaki, az vagy abszolut zseni vagy tök idióta.
Amúgy láttam a kapott választ a kérdésedre, de amit én linkeltem kicsit részletezőbb válasz lenne, de te tudod, ha ennyire okos gyerek vagy!

Ahelyett hogy okoskodsz inkább válaszolj vagy ne.
Válaszoltam, nem? De!
Megnyugodhatsz, hogy a Mint Cinnamont választottad, mert azt mindenki hülyebiztosnak tartja!

(#70015) samujózsi
Nincs vele gondja, egyszerűen az utóbbi 5 év legnagyképűbb okosgyereke.

-
samujózsi
senior tag
válasz
üzenetére
A virtualbox cikk 5 éves, de még mindig érvényes, hacsak a 6-os verzió nem szűnt meg kompatibilisnek lenni a korábbi verzióval.
Mi a gondod vele?Már nem követtem, mit használsz: ha valami debian alapút, akkor rootként: apt-get purge virtualbox eltávolítja minden szemetével együtt.
Ha a függőségeket is le akarod szedni:
apt-get autoremove virtualbox --purge -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
üzenetére
Valóban régi az a cikk, mostanában kevés energiám volt az összefoglalóval foglalkozni. Mondjuk átfutva a képeket, nem sok minden változott a virtualboxban az eltelt időben.
Egyébként hogy magamat és a korábbi TG-ket védjem, viszonylag kevés PH! topicban van ilyen részletes összefoglaló.
Ma sem fogok már nekiállni átnézni az egész összefoglalót, de az építő jellegű kritikát szívesen fogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

CPT.Pirk