- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DittyCat
tag
Kicsit aggaszt, hogy az induláskori kb. fél mp-ig tartó becsíkozódás emlékeztet arra, amikor a régi laptopom végleg kimúlt (valami videokártya-hibája volt, nem volt érdemes javítani). Nem szeretném újra átélni, vagy legalábbis nem mostanában.
De arra gondolok, amit olvastam a Linuxról: ha az egyik csomag nem működik, attól még a többi simán jó. Ez egybevág azzal, amit írsz, ami megnyugtató, hiszen legalább nincs nagy baj
!
Nem aggódom nagyon, de azért ha lenne lehetőségem rá, hogy viszonylag egyszerűen megoldjam, megtenném, mert van bennem hajlam a perfekcionizmusra. De ehhez azért jelenleg kevésnek érzem a tudásom. Mondjuk ennél bonyolultabbnak tűnő dolgokat is megoldottam már a segítségetekkel
!
-
DittyCat
tag
Igazad van! Ezt tényleg én állítottam be, mert a pendrive nem látta a fájlokat és akkor történt. Már azt hittem, sokkal nagyobb a baj... Asszem, ma kaptam egy szőke-díjat (pedig fekete a hajam).
A beállítás pótolható, bár nem 5 perc, de így jártam. A lényeg, hogy nem "bolondult meg" a gépem...
De a Lifeograph, a Tomboy - elvesztette az összes adatot, minden bejegyzést! A háttérképem a mappából is eltűnt, az asztalbeállítások, a 2 böngésző - valami egy mozdulatos véletlen lehetett, mert ennyi mindent törölni, az azért feltűnt volna.Hálásan köszönöm!!!
-
Apollyon
Korrektor
-
Tim82
félisten
Most dobta el másodszor a BT egeret, ennek nem örülök, de ez legyen a legnagyobb gond. Az is lehet, hogy az egérrel van gond, az néha Windows alatt is előfordul.
Utána USB-s egeret sem volt hajlandó látni, csak újraindítás után. Ez viszont furcsa. Mindegy, ennyi belefér.
Ezt nem a hardvernek kéne szabályozni? Hogy %-ig enged feltölteni, x% alatt meg jelzi az os -nek.?
Windows alatt van erre egy Lenovo szoftver a Thinkpad-eknél, a Power Manager, azzal tetszés szerinti értékeket meg lehet adni, amit az akku elektronikája megjegyez. (Tényleg az akkué, mert kipróbáltuk, hogy ugyanaz az akku másik gépben is ugyanazon beállítások szerint töltődik fel.)
Na, ugyanez a tp_smapi-val lenne lehetséges Linux alatt, a hasznát pedig írtam korábban a CentOS topikban: ha nem 100%-ra tölti fel mindig az akkut, hanem mondjuk 90% alatt van a feltöltési érték, az picit kevésbé csökkenti az akku élettartamát. Nem nagy dolog, de nem szeretnék két-három évente új akkut venni.
(Szerk.: a CentOS 6-hoz való tp_smapi csomagot próbáltam meg feltenni, de nem jött össze, arról írtam korábban a CentOS topikban, hogy mi a gond.)
A 2011-ben vett T60-amnak, amit most januárban adtam el, olyan 9 cellás Panasonic akkuja volt, ami egyidős volt a géppel (2006 végi gyártás), de amikor eladtam, még mindig 70% körül volt az akku kapacitása az eredeti állapothoz képest. Nálam kb. 5-6 %-ot csökkent úgy három év használat alatt, mert vigyáztam rá, ami nem jelenti azt, hogy nem használtam akkuról, csak belőttem a maximum töltést úgy 86%-ra, illetve havonta-kéthavonta egyszer lemerítettem úgy 10-15%-ig. (Ez egyébként kb. 3 órás böngészgetős-wifis használatot jelent alacsony, de nem minimumra levett fényerőn.)
Ez az X201-emmel nem hiszem, hogy lehetséges lesz, mert nem Panasonic, hanem LG gyártmányú akku van benne, ami rosszabb, de azért nyilván igyekszem nem meggondolatlanul használni. Egyébként pont tegnap este teszteltem az akkuidőt CentOS alatt, úgy 3 órát ebből is ki tudok hozni, ráadásul majdnem maximum fényerőn, szintén böngészéssel wifin. Ezzel elégedett vagyok, ez picit jobb is, mint ugyanezzel az akkuval, de elvileg kevesebbet fogyasztó (ráadásul alulfeszelt) X200-zal volt Windows 7 alatt. Ja és ez hat cellás akku.
Pedig a két gép közül elvileg az X200-ra mondják azt, hogy kevesebbet fogyaszt (Core 2 Duo P8600, 25 W elméleti TDP, ráadásul alul volt feszelve RMClock-kal - ezzel szemben az X201-ben Core i5-520M van, 35 W elméleti TDP-vel, amit nem lehet alulfeszelni). Mégis az X201 a hűvösebb, mintha kevesebbet fogyasztana vagy legalábbis jobban bírná akkuról. Igaz, egészen jól be tudtam lőni a ventivezérlést CentOS alatt, mert ugye Linuxra is van többféle Thinkpad-specifikus megoldás, amik talán hatékonyabbak is, mint a Windows-os TPFanControl.
Tapasztalatom szerint az ilyeneknek neki kell állni! Mert ilyenkor szokott kiderülni, hogy: jah, csak ennyi volt? 10 perc?
Igazából a Conky is a nem is igazán fontos, eyecandy/kényelmi dolgok közé tartozik, de majd valamikor megcsinálom...
-
Tim82
félisten
Megy bizony.
Sajnos tp_smapi téren (= akku töltés -tól -ig állítása) nem jutottam előrébb, de nem is volt azóta sem rendesen időm kísérletezni.
Még GParted Live-val valószínűleg módosítom a partíciók méretét, mert telepítéskor nem piszkáltam hozzá az alap particionálási sémához és így lett ~50 GB root (ebből használ talán 4-5 GB-ot, úgyhogy ebből lecsapnék úgy 30-at), ~28 GB home (na, ezt kéne megnövelni) meg 8 GB swap, ami meg felesleges. Gondolom, ennyitől nem zuhan nem össze talán. Mondjuk, ez sem annyira lényeges, fog kapni ilyet a szabad mini PCI-e helyre és 2*64 GB microSD-t, azon lesznek zenék, doksik, meg minden egyéb fogyasztanivaló.
Ezen kívül nagyjából oké. Egyszer volt gebasz, BT egeret sikeresen eldobta és csak vagy huszadszori újrapárosításra volt hajlandó újra kezelni. Azóta újra megy. Amúgy atomstabil és nagyon gyors (igaz, szép is lenne, ha egy i5 / 8 GB RAM / SSD hármason lassú lenne
).
Pár dolog még hátra van (rendes Conky beállítás pl.), de ezek kényelmi/eyecandy dolgok és igazából a lustaságomra jellemző, hogy állandóan halogatom a megcsinálásukat. Ebből látszik, hogy nem is igazán fontosak.
Szerintem maradni fog. Mondjuk úgy tíz évig.
-
törölt tag
Ez egy 3 évvel ezelőtti írás. Ha jól tudom és sejtem, azóta sok mindenben fejlődtek az ssd-k és a linuxok is. Az ssd-met 1 hónappal ezelőtt vettem, ami persze nem azt jelenti, hogy legújabb generációs, de azért nem is elsők között jött ki.
Ubyegon2 fórumtárs szerint az újabb kiadások már kellően támogatják ezeket a meghajtókat.
Ha nem muszáj, akkor nem állítanék semmit, csak ne menjen tönkre. Vagy akár be is krepálhat, de akkor azt 3 éven belül legyen szíves (a gari időtartama miatt). -
DittyCat
tag
Ó, és azt még nem is mondtam, hogy torrentem sincs, meg azt sem tudom, mi az és hogy kell
!
Most viszont nem merek állítgatni meg feltölteni a gépemre a dolgaimat, mert ha újra kell csinálni az egészet, 1 vagy 2 hónap múlva, akkor veszendőbe megy az egész munkám és kezdhetem elölről...A nyomtatóval kapcsolatban viszont tényleg... nagyon szépen köszi, most már majd előbb guglizok, mielőtt kérdeznék
!
Én kezdem megszeretni egyébként. Mondjuk más kérdés, hogy szalad a lakás és csak egy fogást főztem ebédre tegnap, mert egész nap a számítógépemet bűvölöm. Lassan megértem, milyen egy férfi élete
!
-
DittyCat
tag
Apám? Azt mondta mindig, "álmában is bugyit lát"...
Ezek vannak: Canon MG2150 nyomtató, Canon SX160 fényképezőgép, Sony NWZ-A818 lejátszó, Inew V3 telefon, Olympus VN-4100PC diktafon). Szóval ilyen középkategóriás dolgok (van egy LCD-s e-book olvasóm, amit egy-két héten belül e-inkesre cserélek, de ez még nincs kitalálva pontosan).
Telefon működik, a többit meg szépen ki kell próbálni, a nyomtató például fontos, hogy scannerként is működjön. Most kipróbáltam, egyelőre nem úgy tűnik, mintha felismerné a nyomtatót!
Clementine-t letöltöttem, de még nem sikerült azzal sem az mp3-lejátszóról lejátszani a számokat. De ez már mindegy is, megemésztettem, most a nyomtató fontosabb.
A kinézettel kapcsolatban... örülnék olyan kis alkalmazásoknak, mint a windowsban, pl. időjárás, óra, ilyesmi, illetve az alsó "tálca" sor ("start" menű meg ilyenek) eddig nekem a jobb oldalra volt pozicionálva, amit a Windows egyetlen egérhúzással elintézettnek tekintett. Ez most még nem sikerült, de apróság, amitől nem kerülök súlyos lelki válságba, ha nem sikerül.
A Youtube-os ötleteket is KÖSZÖNÖM, több tipp is van köztük aminek örülök és használható számomra.
Továbbra is hálával fogadom a tippeket (bár néha még kicsit zavaros nekem az egész, de nem olyan vészes). Párom is érdeklődik, de majd jól lekörözöm Linuxban, hogy majd csak néz
! Háhhá!
-
-
lumpy82
csendes tag
(#29416) lionhearted :
Csak én nyúlhatok hozzá.
És voalá : HALELUJAH
SIKER.mod: De az fstab még mindig ro nak jelzi a hda1 et.
Ja és mount parancsra a root is ro volt. a mountolást megycsináltam a root ra is és ott megváltozott rw re.
Reset. Siker.
Tudtam változtatni a root és az user1 jelszavát is. pure-pw nem kell (ma tanultam) nem virtuális felhasználó.
Lekocogtam, ftp connect, jelszó beír, és csatlakozott. Jupíí(#29418) Vladi
"Akkor adatokat kap kívülről a gép, amit ad tovább nektek ftp-n?" Igen
Jelezve van hogy gyenge a gép, de hát abból kell főznünk amink van. Sajnos.KÖSZÖNET mindenkinek.
Jöhet a zuhany
és később a fizuemelés
PS.: a szintek között 6 méter van szóval igazából 14 emelet mentem oda vissza az 28. Ma 6szor tettem meg ezt a távot és a segítségeteknek hála többet nem kell
-
lumpy82
csendes tag
Köszi
Csakhogy ez spec cucc senki sem ért hozzá (akik igen azok meg nem honfitársaink) mármint azon részéhez amiből az adatokat kapjuk amin szeretnénk dolgozni. Csak annyi hogy Linuxra írták azt a progit. Ja és minden működik csak FTP-ni szeretnénk a géppel
mindjárt jövök az eredményekkel. (Csak bemelegítek
)
-
Létrehoztam az én változatomat, de elindítani nem akarja, plus az update-rc.d btsync defaults-re az alábbi hibát adja:
cubie@Cubian:/Hdd/btsync$ update-rc.d btsync defaults
update-rc.d: using dependency based boot sequencing
insserv: Service network has to be enabled to start service btsync_server
insserv: Service local_fs has to be enabled to start service btsync_server
insserv: exiting now!
update-rc.d: error: insserv rejected the script headerA file így néz ki:
GNU nano 2.2.6 File: /etc/init.d/btsync
#! /bin/sh
# /etc/init.d/btsync
### BEGIN INIT INFO
# Provides: btsync_server
# Required-Start: $ network $ local_fs
# Required-Stop: $ network $ local_fs
# Default-Start: 2 3 4 5
# Default-Stop: 0 1 6
# Short-Description: BTSync
# Description: Server BtSync
### END INIT INFO
#
# Start or Stop BT Sync
case "$1" in
begin)
/Hdd/btsync/./btsync
;;
stop)
pkill btsync
;;
*)
echo "Usage: /etc/init.d/btsync {start | stop}"
exit 1
;;
esac
exit 0A másik problémám, hogy a dump config file kiírás file-ba miért nem műküdhet?
[M](C)cubie@Cubian:/Hdd/btsync$ ./btsync --dump-sample-config > sync.conf
-bash: sync.conf: Permission denied
(/C)[/M]
cubie@Cubian:/Hdd/btsync$ sudo ./btsync --dump-sample-config > sync.conf
-bash: sync.conf: Permission denied -
-
Sobriety
tag
Tudni? Azt nem tudom. Foglalkoztat az, amit nem ismerek, milyen testreszabási lehetőségek vannak, egyrészt. Másrészt beleuntam az csomagkezelők bugjaiba, csomagfüggőségek gabalyodásaiba (tudom, hogy ettől még függőségek ugyanúgy kellenek). Hosszútávon kevésbé melósnak és hasznosabbnak gondolom a fordítást, amellett, hogy tanulok is - mert mindig van mi - nagyobb rálátást szerezhetek az adott disztrib felépítésének logikáira, struktúrájára. Nem mintha a megszerzett tudást a kezelők hibáinak kijavítására fordítanám, akkor már maradok az automatizálatlanságnál. Egyelőre fordítgatásban is el vagyok akadva.
További aspektusa is van: mobilnettel vagyok, lassúval, ezért újratelepítés esetére jó lenne egy előre összállított pakk, ami minden hézagot kitölt az új rendszerben, nem kell végigjárni ugyanazokat az útvesztőket (önkényes véletlenszerűséggel felbukkanó hibák),, csak feltenni őket egymás után. Ez csomagokkal tök jól megoldható Debian alatt, de puppynál már akadnak kavarások, amihez nincs kedvem. Most is bejelöltem olyan 2 repót, ami nem tetszett neki, a kezelő el sem indul többé.. Egyértelműen konstrukciós hiba. Ésatöbbi. Bug, bug, bug, a már vannak, a sajátjaim legyenek azok, ne pedig más, nem egyszer messzemenően sajátságos logikáinak, tévedéseinek kifürkészésre kelljen időt és energiát áldozni. Természetesen mindenből lehet tanulni, de van egy bizonyos határ, nálad is? -
Igazából úgy fogalmaznék akkor, hogy használni szeretném a HDD-t, jelenleg mindössze egy dologra: a btSync oda mentene. Hogy erre mi is lenne a legjobb megoldás (ha több is van) azt nem tudom.
Ha jól emlékszem, akkor alapból nem ismeri fel így a rendszer, hanem rá kell segíteni, ugye?
-
-
westcoastog
veterán
Csinálok én dolgokat, edzek, bejárkálok haverokhoz a közeli kisvárosba velük edzek, bringázok, hétvégente összeül a legjobb baráti kör, esténként meg gépezek, házimunka meg van mindig.
Én csak az este egyedül itthon gépezésekbe csömörlök bele elég erősen, állandóan facebookon lógok hátha írnak a haverok, annyira közösséghiányom van.Hát ha kitudnék járni dolgozni kimennék, bár az eszterga program írás tudásomat fel kellene hozzá frissíteni egy kicsit, only gépkezelőként meg könnyen bele lehetne tanulni.
Olyan szakmám van ahová csak gépészmérnököt vesznek fel, hiába tudok 3d modellezni, nem vesznek fel olyan munkahelyre ahol ezt csinálják, ez gépészmérnök feladat, a tudásom meg kopik.
Szóval csinálok én dolgokat csak nem elég.Kocsit felújítani mennék, mert autómánia van már születésem óta.
Csak nincsenek ilyenek a haveri körben.(#29058) tvamos
Igen igen, azon vagyok, csak mint írtam a néhai üres egyedül töltött átgépezett hétvégékbe megy tönkre az az agyam.
De amikor összeül a társaság akkor király.Fú micsoda offot nyomattunk, bocsi a többiektől, Vladi tvamos, esetleg priviben lehet folytatni ha akadnak még tanácsaitok.
És linkeltek a retro topikban non pae lubuntut, teszek azzal is egy próbát.
-
westcoastog
veterán
Igaz nekem csak okj szakmám van nem diplomám, de lényegtelen ezzel sem találok munkát.
hogy megőrizd az aktivitásodat. nehogy belesüppejd a semmittevésbe, elkeseredésbe.
Nagyon sokszor előfordul mikor becsavarodok az egyedüllétbe és az unalomba, aztán semmihez nincs kedvem csak fetrengek az ágyon és kínlódok...Önkénetesen meg cnc géphez sehol nem fognak odaengedni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
A váltásnak pont az a lényege, hogy eltávolodj a wintől.
Ebben tökéletesen igazad van, bár ezt egyáltalán nem a kinézet valósította meg, amikor Win 7- ről áttértem MINT Cinnamonra. Win 7 kinézetével semmi bajom nem volt, volt viszont minden mással.
Az is igaz, hogy a Chakra teljesen más, mint a MINT Cin és tetszik is nagyon, remélem lassan minden rendben is lesz nála.
-
Az oldal írja is, hogy mire van szükség:
To build you need:
- gtk+ >= 2.14 (with -dev packages on distributions that provide them)
- libgdu (from gnome-disk-utility)
- vala 0.7
- python
(to build on Ubuntu you need development packages as libglib2.0-dev, libgtk2.0-dev, libgdu-dev)(vala-t így nem találtam, szerintem typo)
-
Fritz Teufel
addikt
Nem tudom, de a Neten olvasgatva szintem mindenfelé szidját az ATI kártyákat Linuxos berkekben. A 3650 és a régebbi kártyák természetesen működnek, de csak maximális terhelés mellett, így forró is szegényke. Ha fizikailag beavatkozok (Gnome 3 alatt tudom kézzel állítani 3 fokozatban a ventilátorok sebességét) akkor vissza lehet húzni. Ekkor azonban számolnom kell azzal, hogy előbb utóbb a Linuxszon beáll a hullamerevség. Érdekes, hogy 'low' pozícióba téve nézhetek filmeket és szinte bármit csinálhatok. DE, ha elindítom a qBittorrentet, egy percen belül megáll a rendszer. Ugyan így, ha a böngészőben beépített flash tartalmat indítok, addig nincs baj, amíg ki nem teszem fullscreen-re. Akkor megint freez. A 3-4 FF ablakot nyitok több tabbal, akkor bizonyos mennyiség után megint csak freez.
A megoldás nálam, hogy nem lesz több ATI kártyás gépem. Slussz-passz! Könyörgöm, 500.000 forintos multimédia laptop, ami még mindig beférne a középkategóriába. Erről nem a Linux közösség tehet, ez a hardver gyártójának hanyagsága vagy -
BoB
veterán
-
tvamos
nagyúr
Bocs! Azt hittem, eleg, hogy non-PAE...
Errol a geprol van szo:
Dell Latitude D505 Intel Celeron® M processor 1.5GHz -
andronymus
tag
Hát web-progos szakmám van és egyetemen hálózat tervezésre akarok majd szakosodni szóval linuxal szerver szinten biztos fogok találkozni. Melyiknek van több köze a hálózatokhoz és az alap linuxhoz?
Mhhh utolsó elég kecsegtető
OpenSuse-ről mi a vélemény valahol olvastam az inkább ilyen fejlesztős ? -
mzx
senior tag
Most látom, h itt is írtál, itt nekem. Észre se vettem, mert az offtopic -kal kezdtem, hogy visszanéztem most; tök véletlen, h ott most rád reagáltam. Pontosabban szinkronicitás.
Hát erről beszélek: hogy jó felé kapiskálok-e az fstab tekintetében? Köszi a megerősítést.
Holnapig előveszem a másik gépet, és beírok egy fstab sort.
(Biztonytalan voltam az fstab sejtésemet illetően.)
(#27729) max4o4:
Köszi, Vladi szerint jól sejtem a megoldást. Ha mégse hoznám össze holnapig, akkor szólok. Köszi amúgy a szándékod.Mindkettőtöknek:
Viszont amit tényleg nem értek, miért több száz MegaByte-ot jelez a gparted?? Nem túl sok az?A Nautilus semmit nem lát rajta, csak hogy tök üres, teljesen kihasználhatónak jelzi a kapacitását; épp csak egy LOST&FOUND mappa került rá, a gparted-es formázást követően - de a gparted miféle több száz MB-t ot lát, ez az, ami homály nekem... :S Értelek, Vladi, h ext4 miatt valamicskét rárak, de ennyit...?
Valszeg csak holnap nyúlok ahhoz a géphez, ami a kérdéses, szal' nincs előttem.
-
MurdR
veterán
Minimalista desktopot akartam, na de nem ennyire ember!
dumber: elindult a fejlődés, igen. annyi különbséggel, hogy a majmok lemásztak a fáról, én meg leestem
Na lubuntu desktopot. feltettem. Megjelent egy Lubuntu szoftverközpont nevű app. Ez lenne az? Hogy tudok most váltani valami másra?
-
Švejk
őstag
A nagy tudást igényelnek az pontosan miben merül ki?
Tök hülye vagyok Linuxhoz és igazából ezen nem is akarok túlságosan változtatni. Nekem csak egyszerűen működjön a gép.
Nem vagyok otthon a témában így a két irányvonal között sem tudom mi a különbség. Teszem azt a Xubuntu például melyikbe tartozik?
Amit keresek az egy olyan rendszer amit letöltök, feltelepítem ő meg fut. -
DrojDtroll
veterán
Szia
Azzal, hogy eszi a procimat kicsit nincs probléma, amugy is csak a torrent fut (csak seed) azon a gépem, amelyekien azt használom. A kérdésem az hogy egy esetleges áramszünet esetén nem e lesz probléma?És továbbra is érdekel, hogy a chmod 777 mit csinál az ntfs-en lévő fájlokkal?
-
Gyick
őstag
-
-
Gyick
őstag
letöltöttem az amd oldalárol azt sudo ./fájlneve --force
zavart hogy megyi a venti állandóan meg a monitor képe se volt vmi szép gondoltam az a baja hogy nincs vga driver csak ilyen alap..most ha letörlöm a boot particiót akkor a windows se fog elindulni ugye?kell majd egy fix mbr-t csinálni ha jol sejtem..Vagy hogy lehet reinstalálni a fedorat máshogy?
Meg azt tudom hogy ha most letörlöm a linux particiokat és egyből felrakom a fedorat ujból akkor a windows 8 bele kerül a választható oprendszerek közé?(erre légyszi válaszoljatok)
-
Fritz Teufel
addikt
Ha hozzáértő módon szeded szét, és vigyázol, hogy ne porosodjon (fürdőszoba) akkor összeszerelés után hasítani fog mint előtte. El sem tudod képzelni, hogy a gyárban hányat szedtem szét kézzel és raktam össze, majd átment az ORT teszten is. Igaz, én tudom, hogy mit-hol kell megfogni.
Akit megráz egy vinyó, azzal nem szívesen ráznék kezetAzért a biztonság kedvéért egy kis földelés nem ártana a radiátorhoz. Ilyen karperecet lehet vásárolni. Egyébként mindegy, mert házilag nem érdemes disk-et cserélni. Ha jól emlékszem, akkor a cilinderek el fognak tolódni, így újra kellene szervózni az egészet. Ezt házilag nem lehet megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest