Hirdetés
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ArthurShelby #60080 üzenetére
Nincs itt vita MBR UEFI témában, akinek kevés a 3+128 partició, váltson.
Partíció méretet lehet valahogy növelni a linux javára (240-es ssd)?
Ideális esetben lehet live Linux használatával mondjuk, egy mellette lévő particióból átméretezni. A nem ideális eset viszont valóban olyan hátrány, amit az MBR séma okoz.
Egyébként ha jól tudom van egy fizetős win-es program, ami átkonvertál mbr-ről gtp-re
Úgy érted, hogy élő particiót konvertál át? Adatok sérülése nélkül? Biztosan van ilyen, gondolom erősen javallva előtte a biztonsági mentést.
Az egér görgetését szerintem elég jól be lehet állítani,
a FF-ban nekem a jobbgombos gyors lap le/felhúzás hiányzik, de csak az új verziókban, amúgy egy kiegészítőt használok erre FF ESR-ben, de az újakban van a Scrollbaros kieg, ahol be lehet állítani a gyorsgörgetést középső gombra is.
- storno, kéklufi about:configos módszere jobbMeg tanít google-t használni, ahogy Fawly szívása is mutatja.
A kolléga imádja a hoover üzemmódot, utálja, ha valami stabilan működik, ezért keresi mindig a lehető legfrissebbet mindenből. Abból sejtem ezt, mert én a két állandó rendszeremet 2 évig használom, szinte nulla hiba mellett. Persze ez a butának nevezett Debian/Ubuntu vonalas rendszer, nem egy modern dolog, aminek látom sokan felülnek utóbbi időben. Én is így voltam sokáig, de már egy éve csak használni akarom a desktopot. Néha a laptopon azért szimulálom én is ezeket a hűdejóhafrissnagyon rendszereket. Amíg hagyják.
(ez nem 2 év, még 2 hét se nagyon)
(#60081) colomb2
Azt még mindig nem tudod, hogyan lehet kikapcsolni a jobbgombos felugró menüt FF-ban? Emiatt nem tudom használni a Scrollanywhere-t jobb gombbal gyorsgörgetésre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Warzone
- Így használod a ChatGPT-t
- Milyen széket vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- Dualsense Edge PS5 kontroller
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest