Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Akciókamerák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Septum15
aktív tag
Sziasztok.
Tegnap rá találtam a Solusra, és volt egy felesleges HDD-m szóval feltelepítettem, mert hát így semmi baj nem lehetne belőle, hát kiderült hogy lehet....
Szóval feltelepült, minden teljesen jól működött, aztán vissza akartam menni a fő disztrómra, a Mint 18.3 MATE-re. Újraindítom a gépet, kiválasztom Grubban a Mint-et, erre emergency módba lépett be. Journalctl -xb-vel megnéztem hogy mi lehet a probléma, hátha megtudom oldani egyedül.
Elsőnek a többi HDD-vel volt baja, ami megérthető, mivel az fstab-ban nem UUID-t használok. Ezt megcsináltam. Aztán utána a swap partícióval volt valami baja. Ki kommenteltem ezt a részt a fstab-ból, csak hogy működjön már, majd később vissza térek a swapra. Aztán még mindig emergency módba dob be.
Most a legújabb problémája ez a kernel indítása utánsystemd-modules-load[236]: Failed to insert 'it87': Device or resource busy
.
Szerintetek mit lehet ezzel csinálni?
Én valami Grub hibára tudok csak gondolni, mert eddig minden működött rendesen, és az új distro óta van ez.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest