Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • IstvánLászló

    senior tag

    válasz King Unique #40982 üzenetére

    Értelek engem is sok minden érdekel, csak időm nem mindig engedi többnyire. :) :R
    Ha időm is engedi többnyire, "AMIGÁZOM", eléggé vicces de ez nem változik mert rengeteg energiámba is került hogy például 3-rom külső floppy drivet tudjak hozzá is kötni hogy auto-bootos is legyen.
    A többi dolgot hagyom nem mondom a többit mert már így is szerintem off itt a topikban és ezért elnézést kérek minden kollégától is.

    A kérdésem Linux-al kapcsolatban elégé butának-hangzik mert tényleg kezdő-vagyok még.
    A Linux-nál verziótól függetlenül hogyan tudom megoldani általánosságban hogy egy, Win...os géppel hálózatban adatot tudjak itthoni céllal küldeni oda és vissza is??
    A Linux több lives verzióját már ki is próbáltam pendriverról is mind tetszett szép hátterek és asztal, nem részletezem mert mesét-írni nem akarok így is hosszú már amit mondani is szeretnék most.
    Az érdekelne még hogy vannak Linuxos játékok és kiszeretnék próbálni néhányat, stratégia és mást is főleg hogy gyerekeim is lássák hogy más platform is van a világon.
    A Linux melyik verzióját kellene válasszam mert rengeteg disztribúció van és a bőség zavarában nehéz jó döntést hozni, egy disztribúcióval szeretnék véglegesen foglalkozni hogy ne csak játszani tudjak.
    Ha lehetne ebben kérnék segítséget is.
    A mai-napon sikerült összeraknom alkatrészenként kiválogatva, egy jónak mondható gépet, ami ugyan nem gamergép, de Battle.net-es játékok gond-nélkül futnak is rajta, de Linuxhoz is szerintem megfelelő lesz.
    A konfigurációm a következő:
    Alaplap GA-MA69VM-S2, CPU AMD Athlon 64 X2, 3000 MHz, Ram 2GB DDR2-800 MHZ, vga MSINX8800GT-E, Képernyő lcd 1280 x 1024 max felbontás, 550W-os táp.
    Tudom ha meglátod hogy mit írtam gondolnád magadban, na, "....", megint egy másik géppel állok elő.
    A konfigurációm egy-jó-darabig ez marad biztosan 100%-ig, továbblépni egyenlőre nem is szándékozóm.

    Üdv, István :)

    Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.

Új hozzászólás Aktív témák