Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TAKÍÍ

    tag

    Ada van régi 10 éves gép: a lényeg nincs a prociban SSE2
    Fennt van rajt a Linux Mint 17. Most is arról írok és nagyjából meg vagyok vele elégedve.Egy dolog az idegesítő és az a Flash. A lényeg az újabb Flash nem működik az SSE2 hiánya miatt.
    Ezután jött egy Google Chrome, mert abba van beépített flash, de el se akart indulni. Feltelpült rákattintok és semmi. Most frissítettem ma a Linuxot és ennek hála már ki is írja a hibaüzenetet. Your system not supported any more.
    Ja ésa chromium se indul el és így a peapper mint sem.
    Ja és egy rövid bekezdést még az SM player ről (mielőtt még valaki azt javasolja): tényleg szép, meg gyors, meg minden csak nem nagyon működik. Hiába akarok youtube ot nézni rajta egy halom zene klip video, nem elérhető róla. Erre ki is írja, hogy valamit frissíteni kell, frissíti és ugyan olyan szar@r. És néha régebbi zenékre, videokra is kiírja, hogy azt bezony én nem játszom le. Ja és a VLC se működik ilyenkor... :U :( Fofgalmam sincs miért...
    (egyébként a reklámra gondoltam, mert eddig sose láttam SM playeren keresztül reklámot és lehet arra gondol, hogy reklám nélkül nem nézhetem meg.....de ez lehet hülye megközelítés)

    Amit találtam:[link]
    Itt egy gyors link a problémáról: [link]
    és ott neki valami pipelight ot javasolnak
    Megoldás: [link] ? Kérdésem az hogy ezt végig csináljam- e? előfordulhat, hogy működni fog? JA és mi ez egyébként? :F Cél: 360p youtube Firefoxban működjön. Extra Sm playerben islehesen youtube ot nézni rendesen........

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák