Hirdetés
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
robagp
tag
válasz
rokefeller #14628 üzenetére
Nem tudom hogy mi kell, csak annyit hogy nem megy.
A concrete5 toolbar -ját nem látom, he belépek admin -ba.
Így nem tudom szerkeszteni a weboldalam.
Ha felmész a concrete5 oldalára ott hamis adatokkal a demo-t meg tudod nézni, és ha belépsz adminnal, fent van egy menü /toolbar/ ami nekem csak egy szürke csík. Ott kellene lenni az edit, stb menünek.
Próbáltam több böngészővel is, de semmi. A mint mellé most feldobtam a chakra -t de ezzel se látom :-(
Most már a windows-al se látom, viszont mac os x -el, és androiddal látom./mind alatt chrome-val nézem/ A windows-on eddig ment.... de nem csodálkozom, hiszen windows, ott nem csoda, ha egyszer gondol egyet és többé nincs valami. Android 4.0.4 -el galaxy s2-n nézem és tökéletes.
Chrome-ot használok, azon megnéztem az elemet, ott java script-et ír, no de nem fut, tehát aminek futnia kellene, azt nem látom, így nem tudom megvizsgálni, mi az.
<a class="ccm-icon-edit ccm-menu-icon" id="ccm-nav-edit" href="/index.php?cID=1&ctask=check-out&ccm_token=1352849062:2354351b82422415c30cf73d5d28d21e">Edit</a>
Mivel class -al kezdődik, így szerintem java kell hozzá.Érdekes, hogy linuxon így kifog a net! :-(
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Futás, futópályák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gyúrósok ide!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Villanyszerelés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nem minden arany, ami AI
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HP 65W töltő eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest