Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
ViZion #12942 üzenetére
Konkrétan lemezen belül, mappából mappába másoláskor nem rémlik, hogy lett volna gond. De tegnap pl. pont úgy történt, hogy egy nagyobb mappát tömörítettem először másik lemezre, majd a tömörítendő mappát tartalmazó könyvtárba, gyakorlatilag mellé.
Mindkét esetben elhasalt, majd harmadjára is, amikor próbálkoztam tovább, negyedjére sikerült. Amúgy pont biztonsági mentést akartam csinálni.Másik: ktorrent, letöltök valamit teljesen, majd az adaellenőrzés szerint hiányzik x csomag. Megint indítokm, letölti a maradékot, ellenőrzöm, hiányzik x-2 csomag, majd még egyszer és hiányzik x+3 csomag és játszadozhatok akármeddig, van, hogy sikerül, van, hogy nem. Ezt wifin és most vezetékes neten is megcsinálta.
Viccen kívül, hogy töltsek így le linux telepítőt, ha nem tudom, hogy 100%-os e?
FTP/HTTP-n keresztül elvileg jó. Letöltöttem egy debiant, kíváncsiságból beraktam a ktorrentbe, beellenőrizte, elsőre 100%-os volt. Majd csak azért is még egyszer, és akkor hiányzott 4 csomag, majd így tovább, mindig marad valamennyi hiány.
Nem minden esetben van így, teljesen véletlenszerűen, a seederek számától és trackertől függetlenül.Tegnap a KDE-t visszaváltottam a gyári (stabil) suse repóra, ott 4.7.2 van.
Eddig nem volt ídőm szisztematikusan úgy leellenőrizni minden (minél több) variációt, hogy valami rendszert egyértelműen meglássak, de a napokban hozzá fogok, Kezdem majd sata kábel cserével, megpróbálom az ahci módot és kipróbálok egy live fedorát is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 26
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Balck-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3545
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest