Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wetomi

    aktív tag

    válasz ViZion #12942 üzenetére

    Konkrétan lemezen belül, mappából mappába másoláskor nem rémlik, hogy lett volna gond. De tegnap pl. pont úgy történt, hogy egy nagyobb mappát tömörítettem először másik lemezre, majd a tömörítendő mappát tartalmazó könyvtárba, gyakorlatilag mellé.
    Mindkét esetben elhasalt, majd harmadjára is, amikor próbálkoztam tovább, negyedjére sikerült. Amúgy pont biztonsági mentést akartam csinálni.

    Másik: ktorrent, letöltök valamit teljesen, majd az adaellenőrzés szerint hiányzik x csomag. Megint indítokm, letölti a maradékot, ellenőrzöm, hiányzik x-2 csomag, majd még egyszer és hiányzik x+3 csomag és játszadozhatok akármeddig, van, hogy sikerül, van, hogy nem. Ezt wifin és most vezetékes neten is megcsinálta.

    Viccen kívül, hogy töltsek így le linux telepítőt, ha nem tudom, hogy 100%-os e?
    FTP/HTTP-n keresztül elvileg jó. Letöltöttem egy debiant, kíváncsiságból beraktam a ktorrentbe, beellenőrizte, elsőre 100%-os volt. Majd csak azért is még egyszer, és akkor hiányzott 4 csomag, majd így tovább, mindig marad valamennyi hiány.
    Nem minden esetben van így, teljesen véletlenszerűen, a seederek számától és trackertől függetlenül.

    Tegnap a KDE-t visszaváltottam a gyári (stabil) suse repóra, ott 4.7.2 van.

    Eddig nem volt ídőm szisztematikusan úgy leellenőrizni minden (minél több) variációt, hogy valami rendszert egyértelműen meglássak, de a napokban hozzá fogok, Kezdem majd sata kábel cserével, megpróbálom az ahci módot és kipróbálok egy live fedorát is.

Új hozzászólás Aktív témák