- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- TV antenna és jelerősítés
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
urandom0 #101730 üzenetére
Áh, hagyom... A program amúgy is kaka. Megáll munka közben, kérdezne valamit egy ablakban, de üres az ablak - illetve csak egy beviteli mező van, amibe nem lehet írni, és csak egy cancel gomb van ezen kívül. Ha megnyomom a cancel-t, eltűnik az ablak, de a program (folyamatjelző) áll, és vár, további hibaüzenet nélkül.
Kb. mint amikor "gyerekkoromban" ismerkedtem Delphi-vel, összedobtam valamit, és először elindítottam hogy lássuk, mi lesz belőle. (unetbootin a program neve)Következő két kérdések ;-) Hátha valaki tud valamit... De egyre inkább úgy néz ki, hogy így kb. 30 év után "elengedem" a linuxot.
- A Fedora 41 Plasma rendszerem a mai frissítés után egy eléggé sötét kijelzővel fogadott. Eddig is elállítgatta valamiért a fényerőt az asztali gépemen (!!!) , de ott van alul az óra mellett az ikon, csúszka, és világosítottam rajtra. Viszont most már nincs ott a csúszka, nem tudom állítani a fényerőt. Pedig már éppen kezdtem megszokni, hogy ott van, fényviszonyoktól függően használtam is ;-) Csak éjszakai fény van, de azt sem lehet beállítani... Erre valami ötlet?!
- Már többször rákerestem a neten, de nem jutottam előbbre: van egy USB-s DAC + fejhallgató erősítőm (FX-Audio DAC-X6) , ami pár hónapja elkezdett olyat csinálni, hogy két "hang" között (pl. két videó megnézése között: egyiket bezárom, másikat megnyitom) elkezd fehér zaj generátor lenni. Ahogy frissítgetem a rendszert, egyre gyakrabban csinálja :-( Csak az USB-ből kihúzás-bedugás segít, de lassan már elkopik az USB csati. Viszont legalább a feleségem is megtudta, mi az az USB csatlakozó, mert ő is egyfolytában ezzel szórakozik. A neten találok bőven ilyen problémákat, de megoldást sajnos nem: esetleg erre valami jótanács?
Előre is köszönöm, üdv: Vasti
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- Facebook és Messenger
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TV antenna és jelerősítés
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest