Hirdetés
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Évtizedek óta létező technikát dobott ki az AMD-féle RDNA 4 architektúra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen TV-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- ASUS ROG Ally
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
peet05
aktív tag
Leírtam már egyszer, de leírom ismét: három verzió van, 32, 64, 128GB, az utolsót említettem, mert ott 96GB-ot címezhetsz VRAM-nak.
A hordozható eszközöknek az az előnye, hogy hordozható.. Lehet csűrni-csavarni, de vajon melyik kényelmesebben mindenhova vihető? Egy töltővel együtt ~1,5kg-os tablet/notebook (jelen esetben Z13), vagy egy desktop gép+monitor+egyéb, amit ugyanúgy rá kell dugni a kraftra..
Végletekben gondolkodsz, ezért inkább csak idézek:
"Ennek a platformnak az a lényege, hogy 32-40 CU-t meg tudsz támogatni 100+GB "V"RAM-mal, vagyis tud nagy LLM-eket futtatni az IGP. Ezt nagyon drágán tudod csak összerakni dGPU-s rendszerben (tudtommal ha a dGPU-s rendszer LLM futtatáshoz elkezdi a rendszer RAM-ot is használni, akkor megakasztja a PCIe sávszélesség)." -
Chiller
őstag
Ja hát az megint semmire se lesz jó, csak ott a VRAM mérete miatt (is). A hordozható eszközöknél még külön probléma, hogy rá kell dugni AC-ra, különben egyből letekeri a CPU+GPU teljesítményt a felére legjobb esetben is. Így meg azért nem teljesen lehet hordozhatónak titulálni
Mostani középkategóriás AI cuccoknak szvsz. kb 4-5000 TOPS és 96-128GB RAM a minimum, hogy lehessen értelmesen futtatni. És persze ez is csak kb a belépő az AI világba.
-
peet05
aktív tag
Az én "kérdésem" arra vonatkozott, hogy egy 13"-as tabletet/notebook-ot ne hasonlítsunk már össze egy desktop ws/server VGA teljesítményével/fogyasztásával, mert nem korrekt.
Itt a hangsúly azon van, hogy lehet futtatni AI-t. Kicsit tovább tart.., hátő', akit ez zavar egy tablet méretben, az már tényleg a kákán is csomót keres.Majd a laptop RTX Pro Blackwell teljesítményével hasonlítsuk össze. Perpill ez úgy néz ki, hogy a csúcs Pro 5000: 10496 Cuda, 24GB GDDR7, 256 bit, TGP 95-175W lesz.
Ami megint nem teljes értékű vagy-vagy lesz, mert ehhez a teljesítményhez még adjuk hozzá a többi komponens fogyasztását is, ami a Ryzen AI Max+ 395+Z13 páros esetében ~80W összesen! -
peet05
aktív tag
-
Chiller
őstag
[RTX Pro 6000 with 96GB VRAM]
És ennyi, ezzel szerintem vége is a strix halonak, élt 14 napot.Talán leszivárog pár strix halo chip valami értelmes, gamingra is használható laptopba.
-
peet05
aktív tag
válasz
DanielLong #44 üzenetére
"Azért kissé ellentmondásos, de biztos van magyarázata."
Talán az a magyarázat, amit Te is említettél, 2021-óta sokat fejlődött a CP, a képek is 2.11 patch-el készültek (2024). -
sb
veterán
Cpu-ban egyetértek. Plusz kevés a 8 felett jól skálázódó program.
Ezért is bólogattam ill. néztem ki magamtól is a 8c + 32cu-s konfigot.
Remélem ezek a "morzsák" megmaradnak nekünk.Gpu-ban érdekes a helyzet, ott viszonylag kis TDP-ken a dedikált noti gpu-knál is meglepően jól skálázódnak lefelé a nagy nv xx70/xx80-as gpu-k. Ott is azt várná az ember, hogy mondjuk 100W alatt a kisebb gpu-k is ugyanazt hozzák, de mégsem. De persze ott adott a sávszélesség...
APU-nál más a helyzet. Persze ott is vannak compute-nehéz játékok. Van ahol szintén meglepő, hogy vacak sávszélesség és kis TDP mellett is előnye van a 12 CU-nak 8-hoz képest., de ott is ezek a kivételek inkább.
Általánosságban meg az lesz amit írtál. 6-8 core felett minden 5-10W jobbat teszt majd gpu oldalon. Vagy egy TDP kitolás plusz wattal ha lehetséges. -
Én nem erre gondoltam, ez a része világos. Viszont az, hogy egy CPU intenzív játék ennyire nagyot javuljon 4 mag elvétele után, az nekem azt jósolja, hogy kevésbé CPU igényes benchmarkokban még többet adna hozzá a magok tiltása.
Shadow of the Tomb Raider skálázódás különböző magszámokkal:
Oké, ezek régebbi procik, de azért na.
Szerk: #43 peet05:
Szóval most azt kaptuk, hogy kb az ismerten legjobban skálázódó benchmark, a SOTR nem skálázódik felfelé, míg egy Cyberpunk meg igen.Azért kissé ellentmondásos, de biztos van magyarázata.
Ehhez is van kép az azonos tesztből. Mivel 2021-es tesztvideót találtam, ezért azóta biztosan javult a CP2077 CPU skálázódása, mert később javították a 8 magos procik kihasználását. De még így is azt gondolnám, hogy közel egyformán kéne viselkedniük. -
sb
veterán
Egy szint felett szerintem nem ennyire egyértelmű. Elég sok játék is profitál már 6-8 magból és ott megint előjön, hogy adott TDP-ből jobb a több, akár alacsonyabb órajelen futó mag mint a kevesebb, gyorsabb.
A sweet spot nyilván az sw-magszám skálázódás és a freki(fesz)-fogyasztás arány. A fenti példára konkrétan szerintem ez a sub 25W - 4-8 mag, felette pedig a 25-55W 8-12/16 mag sáv lehet a vízválasztó. 8 mag felett eleve kevés hétköznapi app skálázódik, 8 mag alá meg talán csak ilyen kis TDP sávokban érdemes nézelődni...
Úgy látom, ahogy már Strix Pointnál is, az Asus kiemelt partner lett aki az első megoldásokat hozza. Mivel ők NUC-ban is érdekeltek így fura... de lesz az is Halo-ból. És itt már "nagyokba" is belefutottam, HP mini WS is van bejelentve pl.
-
pengwin
addikt
válasz
DanielLong #40 üzenetére
A legtöbb benchmark és a mindennapi felhasználás nem skálázódik 12-16 magra - ellenben a sok mag korlátozza a magonként elérhető TDP keretet, akkor is, ha csak kevés mag van terhelés alatt.
Nyugodj meg, Blender CPU renderinggel előjönne a 16 magos Strix Halo előnye. Számomra egyre furább, hogy ez egy ilyen "gaming" vacakban mutatkozott be, és nem valami Mac Mini szerű munkaállomásban.
-
-
peet05
aktív tag
A múltkor a #19-ben linkeltem, hogy mi van akkor, ha elkezdenek játszani a W-okkal. Most, hogy említettétek pengwin-nel a magszámokat, eszembe jutott, hogy a Z1 Extreme-vel (ROG Ally, 780M - 12CU), ha Win alatt letiltunk magokat, akkor mi a helyzet 15W-on, hogyan alakul a matek - nem saját képek:
Alap, 8/16 - [link]
4/8 - [link]Z13 esetében egy kellemes 40-50W-os limittel, 8/16-ra beállítva, azért kíváncsi lettem volna, hogy hogyan alakulnak a számok.
-
sb
veterán
Ezért írtam, hogy elviszik majd WS-nek aranyáron amit le tudnak gyártani. Ez gamingre az ágyúval verébre kategória. Majd a következő körben vagy ha már annyit gyártottak, hogy nincs hova tenni...
Szerintem ez a Strix Halo csúcsmodell csak akkor érdekes, ha kell a 16c/32t, egyébként a 8/16-os, 32CU-s változat sokkal használhatóbbnak tűnik.
Így van. Eleve szimpatikus kiépítés... és gazdaságilag is megalapozott: Ezekből a "selejtekből" juthat majd gaming célokra a kisebb ram konfigokkal elérhető árú setup.Mondjuk a több CU általában jobb szokott lenni TDP korlát mellett is, mert hatékonyabb mint a magasabb órajel/kevesebb CU, de itt ezekkel az arányokkal nem fog sokat jelenteni szerintem sem.
-
pengwin
addikt
Teljesen felesleges ez az IGP, úgyis megfogja a memória sávszélesség.
Szerintem ez a Strix Halo csúcsmodell csak akkor érdekes, ha kell a 16c/32t, egyébként a 8/16-os, 32CU-s változat sokkal használhatóbbnak tűnik. Abban talán több TDP jut az IGP-nek, és kevésbé fog fuldokolni a mermória-sávszélesség hiányától.
Ezek után már csak 16"-es, 16:10-es képernyős notiba kérném, 4 RAM foglalattal, klasszikus 180°-os zsanérral, oldalsó-hátsó szellőzéssel és normális szerelhetőséggel.
Ez a "tablet" így brutális, de leginkább erőfitogtatás magas kúlfaktorral, annyira nem látom a felhasználási területét.
#11 S_x96x_S
PC alapon gyanítom a Strix Halo lesz az egyik legolcsóbb módja, hogy 70 milliárd paraméteres LLM-eket futtasson valaki értelmezhető sebességgel. Egyik kollégám valami 2000G-s Ryzen-t használ most erre, hát nem akartam mondani neki, hogy az a tempó nem egészen használható szerintem.#16 sb
Ennek a platformnak az a lényege, hogy 32-40 CU-t meg tudsz támogatni 100+GB "V"RAM-mal, vagyis tud nagy LLM-eket futtatni az IGP. Ezt nagyon drágán tudod csak összerakni dGPU-s rendszerben (tudtommal ha a dGPU-s rendszer LLM futtatáshoz elkezdi a rendszer RAM-ot is használni, akkor megakasztja a PCIe sávszélesség). -
-
Köszi a tesztet!
Tetszik a gép, látom is a hasznát! (Pl korábban, mikor sokat röpködtem, olyan laptopra volt szükségem, amivel dolgozni is és kikapcsolódni is tudtam. Ez ilyen szempontból egy jó választás!) De erősen rétegtermék! Sőt, még annál is "rétegebbnek" gondolom. -
HantekDSO
tag
válasz
powerage76 #30 üzenetére
Normális értékeléshez táblázat kell. Azt a videót, amin egy hülyegyerek vigyorog és ugat bele a kamerába, meg sem nézem.
-
sb
veterán
Egyetértek. Ez már egy következő aspektus amikor nemcsak arról beszélünk, hogy miért éri meg ebbe belerakni mikor egy nagyobb gépben sokkaltöbbettudna... hanem elkezdjük lefelé skálázni és ott is nagyon szuper.
Annyiban mégis valid a felvetés, hogy általában nem szokott mindenhova (drága) chip jutni. Ha így lenne akkor mindenki vidám lenne, mehetne egy 25-45W-ra visszafogott ultramobil eszköztől felfelé a workstation-ökig és adott pénzért a legjobban skálázott perf/W-ot vehetné mindenki, amelyik épp tetszik. De ez most sem lesz így sajnos.
-
powerage76
csendes tag
A videó koncepcionálisan elég érdekes. Van ez a tag, rádióba való arcberendezkedéssel, újságba való beszédhanggal, de köszönhetően a háttérnek, amibe remekül beleolvad a táblagép, egyedül ő látható a felvételen.
Maradjatok inkább az írott cikkeknél. -
-
S_x96x_S
addikt
nem olyan egyszerű értelmezni[1]
- olvasd el te is
- de a legjobb, hogyha megvárod a teszteket .----------
[1] Szerintem ez az eddigi legjobb - általam ismert leirás :
https://old.chipsandcheese.com/2025/01/13/amds-strix-halo-under-the-hood/a CPU mintha nem tudná használni a MALL Cache-t,
de ezen hátha lehet valami BIOS beállításon változtatni. ( ha az AMD is úgy gondolja )Mahesh Subramony: It cannot. So let me make sure I make that statement very clear. The MALL exists to amplify graphics bandwidth. I think that’s the intent of it. So the only compute engine right now, I mean, it’s a flexible allocation policy. We should start with that. But the intended way it is configured right now is writes from source from the GPU installs into the MALL. CPU writes do not install into the MALL. Can we change that with a flip of a bit but we don’t see an application right now where we need to amplify CPU bandwidth."
és még a végén ... a kérdés újra fel lett téve ..
de amit én kivettem, hogy a latency (CPU) és a bandwith ( GPU, NPU) igények összehangolása nem olyan egyszerű."George Cozma: And so sort of to end this conversation back where we started at the CPU with that fabric, how much memory bandwidth can the single CCD access since it is 32 bytes per cycle reads?
Mahesh Subramony: It does really comes down to. We can have a single CCD saturate them.
...
So but again, with the right mix of the right mix of traffic between reads and writes, like I said, a couple of CPU threads can saturate bandwidth. So it’s not. But again, when it comes to bandwidth, we believe that NPU and the GPU are the ones that benefit more from a CPU standpoint. I think latency and latency under load, 15 to 20 percent load, but still not have that hockey stick in terms of latency just jumping up. So we’re not faking it that only the first request gets the lowest latency and everybody else does not take the bypass parts and pairs base heavy penalty, making sure you have steady low latency for the CPU and high bandwidth for GPU.
""
de olvasd el a teljes cikket ! -
zooly
aktív tag
En arra lennek kivancsi, hogy a cpu-nak is elerheto-e a teljes 256bites memoria savszelesseg, ha igen, akkor az hoz-e barmi gyorsulast bizonyos esetekben a sima 128bitesekhez kepest.
-
Silenzio
addikt
válasz
DanielLong #20 üzenetére
Én meg valami miatt nem tudom állítani. GPD Win Mini-m van, 2024-es modell. A VRAM berhelős rész a BIOS-ban töküres. Resident Evil Village szerint 20 GB VRAM-om van, más játékok 18-19-re mérik. Jobb lenne, ha magam tudnám belőni mondjuk 8-ra.
Azért ez érdekes, hogy 1 év telt el, és a cikkben lévő GPU konkrétan 3x gyorsabb, mint az enyém (Time Spy-ra alapozva).
-
S_x96x_S
addikt
Akinek csúcs alternativa kell - és nem fontos a súly
annak érdemes megnéznie
egy új Kickstarter-es projektet - - RTX 5090 (32GB) + 9950X3D ~ 5 Kg ...
https://www.kickstarter.com/projects/uhpilcl/worlds-first-built-in-split-type-water-cooled-gaming-laptop
Figyelmeztetés:
A kickstarteres projektekre befizetni extrém kockázatos. Sok bedőlt projekt van. -
Black Myth: Wukong benchmark, alap beállításon 512MB VRAM van, a benchmark azt nyilatkozza, hogy ebből 0,3GB-ot használ. Feltolva 5GB-ra a VRAM-ot, a benchmark már 4,3-at használ ki és nagyon minimálisan nő az FPS.
Returnal benchmark, FHD highban 32GB RAM és 5GB dedikált VRAM esetén a benchmark azt írja, hogy összesen 17,5GB szabad VRAM lenne és ebből 4,7-et használ ki, 22FPS.
Emelve a dedikált VRAM-ot 8GB-ra, ugyannyi VRAM-ot használ ki a benchmark, de nő az FPS 25-re. Low beállítás mellett 36->43 a változás FPS-ben.
Oké, mindkettő Unreal Engine-re épül, de youtube-on is van sok videó, ahol ugyanezt mutatják. Ebben az egyik gond még az, hogy 16GB RAM mellett így nagyon sok teljesítmény elvész, mivel ott már 2GB VRAM felett kevés RAM maradna. -
ddekany
veterán
válasz
DanielLong #20 üzenetére
Még szerencse, hogy egységes memóriakezelés van CPU és GPU közt...
Mert így továbbra is döntse el a felhasználó előre, hogy mennyi VRAM kell. Ez még mindig jellemző, vagy csak régebbi játékoknál?
-
Érdemes lett volna a játéktesztekhez fixálni 8GB-ra a VRAM-ot, mivel így valószínűleg alacsonyabb értékeket kaptatok, mint amit valóban tudna. A saját 780M iGPU-mal is ez a helyzet, nekem kell BIOS-ban beállítani, mert így 5-10%-kal gyorsabb.
-
peet05
aktív tag
Z13-ból nem ez az első fecske, mindig is "kuriózumnak" számítottak, ennek megfelelően az ára is.
Viszont ez az első, ami iGPU-val lépett egy nagyot. És pont ez a szép benne, hogy remekül skálázható (nem kell feltétlenül kinyomni a szemét, mert nagyon jó a perf/W arány - [link] ), illetve a címezhető vRAM, ahogyan jólesik (pl. Ally-X).
Amolyan minden egyben. -
sb
veterán
Valószínűleg ezek is lesznek az igazi célcsoportok. (a Flow itt van, nem is értem
) Meg vmi NUC. Ha el nem adja az AMD a mindig kis készletet még drágább, WS cuccokba...
A dvga emlegetésből lehet, hogy én túlgondoltam és ezek felett, desktop(abb) és még nagyobb fizikai kiépítésű vonalra gondoltam.
Ettől még nyitásra elfér szerintem demonstrációnak egy ilyen is. Félig ez is -
sb
veterán
Én sem mondom, hogy ez lenne az elsődleges platformja de erő- és feature-demonstrációnak mégis mibe tegyék be elsőre?
Meg úgy általában is vélek felfedezni némi ellentmondást: ez egy ultramobil platformba épített erőmű, olyan más által nem kínált extrákkal mint a baromi nagy és gyors egységes ram.
Akinek ez ATX-ben is megfelel annak nem ez készült, vannak, voltak eddig isféltégla dvga-s rendszerek. Sőt, nem is annyira gamingre készült, sztem WS-ként elviszik a nagy részét majd AI-ra a fejlesztők. És hogy ők miért nem ATX-en fejlesztenek? Nem tudom, ott is számít a használható méret, valamiért Mac Studioból is kis gép van, egy normális, hordozható méretű, nem 4kg-os noti is hasznos ha lehet dolgozni nem helyhez kötve, stb... -
VIC20
őstag
,,vapor chamber"
Az, az... Kutykurutty, kutykurutty...
-
Processzor: AMD Ryzen AI Max+ 395 – 16 Zen 5 mag, 32 szál, 3,0-5,1 GHz, 45-120 W TDP
Az már tud fűteni rendesen -
Chiller
őstag
-
LordX
veterán
Én gondolkoztam azon a Framework alaplapon, ház meg minden nélkül, de az az ár az eszméleten.. ($1300 64 GB RAM-al??) A Minisforum-nak van egy hasonló integrált lapja, de abban "csak" egy 7945HX van - de jelenleg $400 'mazonon, már megéri egy különálló lap+proci helyett (a 7945HX az kb. egy 7950X.. ami jelenleg $470..)
(Van egy ITX-es gépem Skylake procival, ami nem W11 kompatibilis, igaz kb. semmi különbség nincs a következő generációtól, ami meg már igen.
Szóval keresek valami ITX lapot procival ami kibírja 10+ évig..)
-
S_x96x_S
addikt
válasz
Valamivagyok #10 üzenetére
> Ez valahogy nekem sem jön át mit irgalmatlan piaci szegmens.
Ez az első HALO termék;
Drága és kevés is van belőle gyártva
- úgyhogy első körben csak a prémiumot megfizetni hajlandóakat célozzák vele.Ezen kívül az ASUS kivételezett partner
és korábban jut hozzá ahhoz a kevés gyártott chip-hez ami elérhető,
úgyhogy - neki is érdeke, hogy azt a kevés chipet - prémiumos termékekben adja el.----
Szerintem az év második felében a Frame.work 16 - új verziója is HALO-s lesz;
( Amúgy a Strix Halo -os Framework Desktop -ot már bejelentették, 4.5L-es mini pc; Lan-partykra ideális lesz - és lesz belőle 128GB-os verzió is; és előrendelhető Magyarországra is. ) -
Valamivagyok
tag
Ez valahogy nekem sem jön át mit irgalmatlan piaci szegmens. ROG tehát gémer, de ki akar 1.2Kg tablettel gémelni? Ha meg nem tablet (mert billentyűzettel van demózva) akkor miért nem noti. Ha asztalra kerül akkor meg worstation NUC is lehetett volna. Vagy ha már annyira gémer akkor valami Ally irgalmatlan extrém edition.
Ez így egy tech demónak tűnik, hogy ezt is megcsináltuk. Brutális a cucc de minek. -
ddekany
veterán
Vajon kerül majd Halo értelmes konfigokba is, vagy csak ilyen persztízs hulladékba? Mert érték/ár-ban elég ritka lehet a csillagegyüttállásnál, ahol ezt nem röhögik ki. Másfelöl ha pénzt nem számít, és valakinek ez örömet okoz, ahelyett, hogy idegesítené, akkor miért ne... gondolom erre is mennek rá.
-
S_x96x_S
addikt
> Ebből kellene egy 8c/16t verzió ugyanezzel az iGP-vel, . .. De sose lesz ilyen.
kompromisszumot kell kötnöd.
Jelenleg nincs ilyen Ryzen AI cpu ;
és 8c/16t -el csak 32 GPU core ( Radeon 8050S ) -et kapsz. ( vs. 40 core )3 típus van,
- 395 16c/32t + 40 GPU core ( Radeon 8060S )
- 390 12c/24t + 32 GPU core ( Radeon 8050S )
- 385 8c/16t + 32 GPU core ( Radeon 8050S ) -
Yutani
nagyúr
Ebből kellene egy 8c/16t verzió ugyanezzel az iGP-vel, olcsón. De sose lesz ilyen.
-
sb
veterán
A platform szerintem nem játékgépnek készült elsődlegesen. Más területen olyat hoz amit más hw nem igazán, vagy sokkal drágábban.
De ha visszakanyarodunk a játékgéphez, abban is egyedi és extra szerintem.
Desktopon ez mennyivel olcsóbb? 9900X, alá egy lap+ram a 600 usd-s gpu mellé? És akkor az még mindig csak erőben ilyesmi, nem kiépítésben.@Tyrel
Nyilván nagyobb gépben értelmesebb lenne, de azért nagyon itt sincs visszafogva. -
Tyrel
őstag
válasz
radicspeter #4 üzenetére
Az AI Max+ 395 nem "marhaság", de az hogy ilyen tabletekbe csavarozzák normális 16" notebookok helyett, az igen...
Egyébként ott a teljesítménye is más lenne; ebben a Z13-ban nincs teljesen elengedve a TDP-je.
-
radicspeter
újonc
marhaság
-
S_x96x_S
addikt
> "a tesztelt modellben található 32 GB LPDDR5X-8000 nem is olyan sok. "
kevés a memóriája.
64GB / 128GB verzió lenne ideális, hogy megmutassa az előnyös oldalát a konfig.
-
Pipó
őstag
Az AMD - mint a dedikált vga bizniszben is - biztosan felmérte, hogy az emberek mire költenek el sok pénzt és arra jutott, hogy vga-ból megállnak 600 dollárnál, de egy ilyenre 2000-nél is többet szánnának. Hát majd meglátjuk.
-
lamazonia
tag
off: szerintem jobb lett a youtube csatornátok, sokkal.
már csak 1 dolog bántja a szememet: az a fekete "egérpad".sok fényt eszik, kevésbé illetve néhol nem jön ki a tablet formája a feketén.
tudom, tudom, egyébként van karc az asztal tetején, azt is láttam már, de talán az könnyebben orvosolható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az AMD szinte asztali teljesítményt kínáló különleges platformja teszi igazán érdekessé a játékosoknak szánt új Z13-at.
- PlayStation 5
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Évtizedek óta létező technikát dobott ki az AMD-féle RDNA 4 architektúra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf 17 FX707 Gamer laptop! I7 13700H / 32GB / RTX 4060 / 240HZ 17Col kijelző!
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-11320H - 16GB - 512GB - GTX 1650 - Win11 - 2év garancia
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Samsung Galaxy S9 FE+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest