-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iBoli
tag
válasz
Stevenstyle #55835 üzenetére
Nézem 55UB850V és 55LB670V készüléket élőben. SD adás UHD készüléken rosszabb minőségű (mondjuk nekem plazma után mindkettő rosszabb). De ez érthető is, hiszen egy SD felbontásból matematikailag UHD-t csinálni sosem lesz jó minőség. a számolt képpontok valójában nem lettek rögzítve a felvétel idején, azokat csak bizonyos algoritmusok alapján számolja a TV.
Én is abban reménykedek, hogy nemcsak a digitális adás lesz kötelező, hanem hamarosan az FHD műsorok leváltanak minden korábbi SD felbontású műsort. Na akkor majd kevésbé lesz "kaki" a kép UHD-n, cserébe az FHD paneleken sokkal jobb lesz.SD adásból sosem lesz se FHD, se UHD, mivel a többlet képpontok valájában nem kerülnek rögzítésre, csak egy "csalás" útján kiszámításra kerülnek. Nagyon messziről kell nézni, hogy ne vedd észre....
#55831: tudom, hogy segítő szándékkal linkelted, de a nem megbízható a forrás
Teljesen igazad van, bocsi!
-
Tamarel
senior tag
válasz
Stevenstyle #55835 üzenetére
Köszi, ugyanazzal a SOC-al akkor egyértelmű a kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Apple AirPods 3 dobozos megkímélt jótállással!
- harman/kardon harman kardon Onyx Studio 9 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Flip 7 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Eredeti Apple Airpods Max Bluetooth fejlhallgató
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest