-
PROHARDVER!
Lenovo IdeaTab A7-40 A3500-FL
Új hozzászólás Aktív témák
-
synar
őstag
válasz
Boxerland #96 üzenetére
Ezt találtam, ugyan csak egy rövid angol online használati útmutató, de a Google lefordítja úgy ahogy... Talán segít.
-
sanhose
tag
válasz
Boxerland #96 üzenetére
Na ez ami már kimarad az összes androidos készülékek dobozából, legalábbis a 40 ezres kategóriáig, de lehet ezen ár felett is ugyanaz a helyzet.
Max. ilyen disassembling-et (szétszerelés) találsz pl. [link].
Legtöbb hasznos információt a netről lehet összeszedni.Ha kérdésed van szerintem nyugodtan felteheted itt is.
-
Boxerland
újonc
-
sanhose
tag
USB kábellel hogyan lehet elérni a készülék belső SD kártyáját a TotalCommander adbplugin7.4.zip plugin nélkül?
-
sanhose
tag
válasz
Boxerland #86 üzenetére
Ha az óránál lehúzod akkor a következőt kell látnod. Itt a "Hely kikapcsolva" a GPS
A Beállítások/Személyes/Tartózkodási helynél a következőt látod.
Ez pedig, amikor bekapcsolod a GPS-t és ráböksz a Mód-ra
A Playe-n van egy progi amivel a GPS-t lehet gyorsítani a neve "MTK Engineering Mode" , illetve egyéb hasznos dolgot lehet beállítani, minden MTK SoC-al szerelt készüléken.
-
sanhose
tag
OTG keresztül a pendrive (NTFS) használata egyszerű.
Play-en fent van a Total Commander, ehhez van egy plugin a neve "USB plugin for Total Commander". Ez felcsatolja az NTFS pendrive-okat és nem kell hozzá root. -
synar
őstag
válasz
Boxerland #86 üzenetére
Sajnos a Paragon exFAT, NTFS & HFS+ programhoz is kellene a root jog. Keresem naponta a megoldásokat, de egyelőre még nincs root a 4.4.2-höz. A GPS-nek működnie kell, teszteltem hosszabb úton több navi programmal is, nem volt probléma.
-
Boxerland
újonc
Sziasztok!
Végigolvastam a hozzászólásokat, és sok hasznos információhoz jutottam. Jó lenne folytatni a beszélgetéseket, hiszen a tapasztalat aranyat ér, és sok fórumtársunknak talán ez az egyetlen segítség. Néhány gondolatot én is hozzátennék, ha megengeditek. A 4.4 előtt nem sokat használtam a gépet, mert nem rég vettem, eddig tökéletesen meg vagyok vele elégedve, néhány apróságtól eltekintve. Az OTG-n kesresztül én is kipróbáltam pendrive-on keresztül az adat átvitelt, sajnos az NTFS-t még mindig nem látja nálam, csak a FAT-32-t. A gps-t nekem sem sikerült elindítanom, pedig az összes létező helyen beállítottam a helyzet megadási engedélyeket. Az be-on-road nevű progiban van egy opció, amellyel a gps holdakat lehet ellenőrizni, itt azt írja, hogy gps disconnected, tehát nincs kapcsolat. Külön gps bekapcsolót nem találtam sehol, mint pl a wifi, vagy a Bluetooth, ha valakinek van erről tapasztalata, kérem ossza meg velem!
További kellemes tablet-ezést mindenkinek! -
CWM 6.0.1.2 recovery, Lenovo A3500-FL készülékre. Forrásból fordította Bruno Martins, módosította cappa72.
Csak saját felelősségre, mert tesztelni nem tudtam!Letöltés
md5sum: 465472e01cff908848323fa74fef2b49
méret: 5,1 MB (5324800 bájt)Egyébként is mindenkinek javaslom, hogy mentést végezzen a készülékről, mielőtt bármilyen módosítást csinál!
-
Balesz123
csendes tag
Ja és azt kifelejtettem hogy hány gb hely van alapból az alkalmazások tárolására?
(most vettem észre hogy lehet hozzászólást szerkeszteni, bocsi amiért külön küldtem de az előbb regiszráltam és még új vagyok) -
Balesz123
csendes tag
Sziasztok
Tablet vásárlás előtt állok ezért szeretnék 1-2 dolgot megkérdezni a tabletről.
(Most lehet hogy hülyének néztek de ez van)
Ez a teblet minden tulajdonságban jobb mint az A3000?
A GTA szintű mobil játékokat akadály nékül futtatja? Mert kerestem róla videót de csak az A3000-ről találtam és ha azon fut, gondolom ezen is. -
Csak úgy kíváncsiságból kérhetnék néhány rendszerfájl kimenetet?
Ilyenek érdekelnének:
cat /proc/dumchar_info
cat /proc/partitions
cat /proc/emmc
mountKöszönöm.
Gondolkodom a régi DPS Dream 7 cseréjén, ez a Lenovo TAB is szóba jöhet, de előtte néhány dolgot szeretnék megtudni róla.
(#66) sanhose
A képen a factory mode található.
Hasznos tud lenni, mert általában van adb elérés. -
sanhose
tag
Na végre feltöltötte.
Lenovo A3500FL 4.4.2 (KitKat) OTA update.Mindenki csak saját felelősségre, van mellékelve egy md5 ellenőrző fájl, amivel lehet ellenőrizni, hogy nem-e hibás a letöltött fájl.
-
josik
aktív tag
Kivárom. :-) Szerencsére nem sürgős. Én ezt a lementést benéztem. Gyorsan kellett csinálni, mert utazott a gyerek.. Attól még eszembe juthatott volna. Mégegyszer köszi. Az akkuidő valószinű, hogy jobb lett! Igaz wifit nem használt, kb két nap használatot bírt! Majd itthon wifivel, játékokkal... :-)
-
sanhose
tag
Ok feltöltöm.
A Cache mappában csak a gyakran használt adatokat, illetve az alkalmazás komponenseket tárolja a rendszer.Mint a neve is mutatja ideiglenes, ez hasonlít a windowson található hiberfil.sys fájlra. Azért is lehet törölni (wipe cache partition), mert a rendszer újra építi ezeket az adatokat. Régen amikor még kevés belső tárhelye volt a telóknak ezt a partíciót linkelték az sd kártyára.
Az "apply update from cache" arra jó, ha nincs sd kártya slot vagy nem lehet csatlakoztatni a készüléket a pc-hez.Természetesen csak root joggal lehet írni erre a partícióra.
-
synar
őstag
Az angol recovery-be a volume up+down+power (azaz mindhárom) gomb együttes nyomva tartásával is be lehet lépni. Az más kérdés, hogy nálam elég furcsa a recovery:
A menüben a legfelső sor túlexponálódott, ott van a reboot system felirat, de újraindítani sem tudom innen, csak a power gomb hosszú nyomásával lehet teljesen kikapcsolni. Más utasítást még nem próbáltam. -
sanhose
tag
Közben sikerült a TotalCommander adbplugin7.4.zip pluginjával angol nyelvű recoveryvel indítani a készüléket.
-
sanhose
tag
Na meg is van mi mit jelent.
video
Sajnos nincs rá lehetőség, hogy sd kártyáról lehesen telepíteni az update.zip fájlt.
Érdekes, mert a Prestigio telónál van ilyen lehetőség és a recovery is angol. -
-
josik
aktív tag
Na látod, erre nem is gondoltam. Én már csak a frissítés után néztem volna. Milyen formátumban van? Megosztanád velünk a lementett fájlt? A wifi kikapcsolást holnap megnézem. Akkor lesz itthon a tab. :-)
Szerk. Látom. Update.zip. :-) Hasznos lehet, ha valakinek nem boot- ol be, azt akkor talán -ha van- gyári recoveryböl sd kártyáról fel tudja tenni. -
sanhose
tag
A googleota mappába tölti a 4.4-es frissítést, szerencsére én még azelőtt lementettem a gépre az 1Gb-s update.zip fájlt
, hogy a frissítésre rányomtam volna.
Viszont nekem a 4.4-el az a bajom, hogy ha kikapcsol a képernyő nem kapcsolja ki a WIFI-t, hiába állítom be ezt a lehetőséget.
-
törölt tag
Sziasztok!
A Lenovo honlapján találtam valamit: [link]
Talán kernel forrás lehet, de nem értek hozzá. -
-
josik
aktív tag
Nos, mint írtam elsöre csalódtam a Helium nevű progiban. Aztán rájöttem, hogy én tévedtem. Az akkuidőre kíváncsi leszek. A gps résznél valóban nagy a változás.. Kipróbáltam, de az erkélyen két holdat látott, azok is szürkék voltak.. Mindegy is, navigálásra nem volt, és nem is valószinű hogy lesz használva.
-
josik
aktív tag
Ez szomorú. Semmi otthoni visszaállítási lehetőség.. Nos, a frissítés lefutott elsőre! Előtte természetesen volt egy visszaállítás. Tudom ajénlani a Helium Backup and Restore nevű progit! ROOT nélkül kimentette amit kellett! És szépen vissza is pakolta! Még folyamatban van a belakás, eddig tetszik.. :-)
-
synar
őstag
Ok, de figyelj, mert az új rom-hoz egyelőre nincs root és lehet, hogy így nem fogod tudni visszaállítani, a mentett beállításokat.
Másként jelzi ki a bekapcsolt gps-t az állapotsávon, lehet az volt a megtévesztő. Ha a helymeghatározás engedélyezve van akkor alapból működik, de ez módosítható, ahogy írtam korábban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Mikrotik routerek
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen videókártyát?
- Fotók, videók mobillal
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged