Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS notebook topic
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
Lenovo IdeaTab A7-40 A3500-FL
Új hozzászólás Aktív témák
-
josik
aktív tag
válasz
envagyok #2700 üzenetére
Hangerő +, bekapcsra kinai recot ad. Ha azt sem akkor tényleg van baj. A gép lehet, hogy felismeri csak nem stabil a kapcsolat. Meg kell nézni a micro usb aljzatot. Szeret felszakadni. Nekem szerencsém van feltápászkodott a tab. Most működik rendesen! Flashtool - al próbáltad?
-
josik
aktív tag
Sziasztok. Remélem olvassa még valaki.. Segítséget szeretnék kérni. A problémám az, hogy nem lehet gyári állapotra visszaállitani a tabot. A kábeles ujratelepítés nem megy mert az usb aljzat forrasztva ban már, csak tölteni jó.. A kínai reco megvan csak nem értem. Az angol nem jön be. Valahogy sd- ről kéne ujratelepíteni. A rom zip megvan. Előre is köszi.
-
josik
aktív tag
válasz
dellfanboy #2687 üzenetére
Én a telókon, és a tabon is MyPhone Explorert használok. Gyorsabb mint a bluetooth.
-
-
-
-
josik
aktív tag
Nos rá kellett jönnöm, nem lett tökéletes,a forrasztás. :-/ A töltést veszi hiba nélkül, de valamelyik adat lába még beteg. Rootolni szerettem volna, de a számítógép nem látja. Pedig odatettem elé... :-) Van valakinek ötlete, hogy lehetne rootolni kábel nélkül?
-
josik
aktív tag
válasz
laskr99 #2418 üzenetére
Azt én is olvatam. Nem túl biztató... Pedig ha jól emlékszem az alcatel telókat is ők szervizelik. Azzal nem volt gond. A gyereknek volt egy(ot-990), szintén usb hiba. Cserélték az alaplapot, és meglepően gyorsak voltak.
Ha nem bízod a szervízre akkor marad a házi barkács.. :-) -
josik
aktív tag
Utánajártam a garanciának. És valóban csak egy év volt. :-/ A lenovonál ellenöriztem a szériaszámot, mondta is, hogy ez már lejárt. Így jártam. Ezért ismét segítségért fordulok hozzátok. Valaki szedte már szét? Leírás, képek, vagy video kéne a szétszedésről. Előre is köszi.
-
josik
aktív tag
Nos valamit sikerült alakítani. Egy rendszeralkalmazás eltávolítóval leszedtem a King- et. Ezzel el is tűnt a root. Ezt a Titanium egyböl jelezte. Ezt ismét egy gyári visszaállítás követte. Most is nehezen tápászkodott föl, de valamivel hamarabb mint rootolva. Két hibaüzi maradt induláskor: a google kereső, és a youtube leállt. A második izgat a legkevésbé. Jelzi a gép az elérhető kb 44Mb- os frissítést. Gondoltam majd az megoldja a bajokat. Nem. Ugyanis most sem telepíti. Kicsomagolás után ellenörzéskor hibát ír a cwm. Lehet, ez már így marad, szerintem szervizbe már mehet így, gyári állapotban van.. Remélem meg is csinálják, mert a gyerek szereti ezt a tabot.
-
josik
aktív tag
Üdv. Kis segítségre lenne szükségem. Mint írtam az usb aljzat nem az igazi... Töltésre még rá lehet venni, de a számítógép már nem látja a tabot. Gondoltam, mielött leadom szervizbe kap egy gyári visszaállítást. Csak elötte elmaradt az unroot. Így ha nezen is de elindult.. Ám s kinguser orosz nyelvű üzenetei jönnek.. Azt el szeretném tüntetni. A 281- es hsz- ban van linkelve egy menés, azt meg is próbáltam. De mint más is írta ugyanazzal a hibával elszállt. :-( Valaki tud esetleg olyan gyári romot linkelni ami sd- ről telepíthető?
-
josik
aktív tag
Most szólt a gyerek, hogy nem töltődik a tab. Megnéztem, a kábel mozgatásra reagál... Úgy néz ki, hogy felszakadt az aljzat. :-( Szerintetek javítható?
-
josik
aktív tag
válasz
szundybence #2270 üzenetére
Valószinű, hogy a gyári launchert használod. Akkor tedd őket egy mappába, amit az utolsó oldara teszel. Mappa létrehozás: egy ikont ráhúzol egy másikra, és elengeded.
-
josik
aktív tag
válasz
LordRajZoL #1315 üzenetére
Nálam is user error volt.. :-) De már minden ok. A napokban lesz is egy gyári visszaállitás. Nem tudom miért csinál olyat a tab, jogy hely hiányra hivatkozva nem tölt le, nem telepit alkalmazásokat a play- röl. Az alkalmazásoknál 600- 700Mb szabad hely van.. :-/
-
josik
aktív tag
Megvan a root jog!
Köszi a leírást Mozzarella fórumtársnak!!
-
josik
aktív tag
Békés, boldog karácsonyt mindenkinek! Ha valaki erre tévedne ma este, segítsen már nekem. Nyomi vagyok... Nem tudom mit szúrok el. 4.4.2 van a tabon, rootolni szeretném, Mozzarella #233- as hozzászólása alapján. Csak nem sikerül. A leirtak szerint kicsomagoltam, progi indít, a hiányzó fájlt betallóztam, mad download, tab kikapcsolva rádug és vár a csodára. Ami nem történik. Mit ronthattam el? Ja ez az üzenet jelenik meg a download gomb megnyomása után:
-
josik
aktív tag
válasz
Blue Eagle #631 üzenetére
Megvehetd települ is! Igen, az legális. A magyar nyelv és térkép hozzá az ami nincs... De arról az IGO topikjában kérdezz.
-
josik
aktív tag
válasz
Nenősüljmeg! #338 üzenetére
Igen van.
-
josik
aktív tag
Kivárom. :-) Szerencsére nem sürgős. Én ezt a lementést benéztem. Gyorsan kellett csinálni, mert utazott a gyerek.. Attól még eszembe juthatott volna. Mégegyszer köszi. Az akkuidő valószinű, hogy jobb lett! Igaz wifit nem használt, kb két nap használatot bírt! Majd itthon wifivel, játékokkal... :-)
-
josik
aktív tag
Na látod, erre nem is gondoltam. Én már csak a frissítés után néztem volna. Milyen formátumban van? Megosztanád velünk a lementett fájlt? A wifi kikapcsolást holnap megnézem. Akkor lesz itthon a tab. :-)
Szerk. Látom. Update.zip. :-) Hasznos lehet, ha valakinek nem boot- ol be, azt akkor talán -ha van- gyári recoveryböl sd kártyáról fel tudja tenni. -
josik
aktív tag
Nos, mint írtam elsöre csalódtam a Helium nevű progiban. Aztán rájöttem, hogy én tévedtem. Az akkuidőre kíváncsi leszek. A gps résznél valóban nagy a változás.. Kipróbáltam, de az erkélyen két holdat látott, azok is szürkék voltak.. Mindegy is, navigálásra nem volt, és nem is valószinű hogy lesz használva.
-
josik
aktív tag
Ez szomorú. Semmi otthoni visszaállítási lehetőség.. Nos, a frissítés lefutott elsőre! Előtte természetesen volt egy visszaállítás. Tudom ajénlani a Helium Backup and Restore nevű progit! ROOT nélkül kimentette amit kellett! És szépen vissza is pakolta! Még folyamatban van a belakás, eddig tetszik.. :-)
-
josik
aktív tag
A Helium nevű progi igéretes volt.. A PvZ2- t és a Boom Beach-et nem mentette. :-( Így a keresés folytatódik. Az esti akkuinfó elmarad, ugyanis a Heliumhoz kábeles pc kapcsolat is kellett, hogy elinduljon. Így az akkuinfó később. A ROOT nélküli mentéshez továbbra is várom az ötleteket.
-
josik
aktív tag
Ma megnézegettem végre a tab gyári lehetőségeit. Vagy eltakarították a gyerekek, vagy nincs gyári app a mentésre. Most olyan alkalmazást keresek ami ROOT nélkül is kimenti- visszateszi az alkalmazásadatokat. Erre esetleg van ötleted? A beállításokban be van állitva egy gmail fiók, hogy oda mentse az alkalmazásokat és az adataikat is. Ez az amire nem bíznám a dolgokat. Az alkalmazásokat visszateszi, de az adataikat még soha nem tette vissza.
A frissítést egyébként én gyári visszaállítással szoktam kezdeni, elkerülendő az ilyen hibákat amit neked produkált.. -
josik
aktív tag
Ennek örülök, egy tiszta telepítésnél kissebb a hibalehetőség.. Viszont meg kell méznem a gyári backup progit az mit ment, és hogyan.. Sok "fontos" játékot kéne menteni. És nem az .APK- k a fontosak, hanem a játék állása.. Ha nem menti akkor ROOT és Titanium. Csak kérdés, hogy majd a 4.4- et is lehet- e ugyanezzel Root- olni.
Szerk. Wifin szedted le?
-
josik
aktív tag
Ma délelőtt szólt a tab, hogy elérhető a 4.4‼ Még nem frissítettem, mert már eléggé be van lakva, menteni kéne.
-
josik
aktív tag
Bocsi, én sem voltam PH! közelben. :-) A tab tökéletesen teljesít. Igaz nálunk a gyerek gyűri, de nála is kibír egy napot az akksi! Pedig használja rendesen... Véleményem szerint nagyon jó vétel! Ami engem érdekelne majd, hogy otg- n 3g modemet kezel-e?
-
josik
aktív tag
-
josik
aktív tag
A vásárláskor 3 jelölt volt: Samsung Galaxy Tab 3 Lite, WayteQ xTAB 7x. A samu szerintem egy olcsó tablet butított változata, egy tömegcikk túlárazva, nem IPS, 2mag, és szerintem kissé optimalizálatlan(elég sok ramot foglal a rendszer). Wayteq: szintén 2mag, kevesebb belső tárhely, fixfókuszos kamera. Tudom, nem ezzel kell fotózni. Arra van egy öregecske Canon EOS 300D.
Ami emellett szólt, az a sim foglalat... Amit az OTG- ről írtál hasznos infó, köszi. Ezek szerint elég sok eszközt ismer.. Arra vagyok még kíváncsi, hogy OTG- n külső modemet kezeli- e? Mert az nagyon jó lenne. A saját youtube alkalmazása valóban megdöccen a HD- s videóknál! Ezt kipróbáltam, tapasztaltam. AnTuTu számomra nem döntő tényező. Szintetikus teszt... Ami számított, hogy azok a játékok amikkel játszik, ne akadjanak.. Azt furcsálltam még kicsit, hogy usb- n keresztül kell tölteni, nincs külön töltő csatlakozó. A root szerintem előbb utóbb meglesz. És remélem a lesz frissítés ami megoldja ezt a billentyűzet gondot.
-
josik
aktív tag
Örülök, hogy van topic- ja a tabnak. Tegnap vettünk egy ilyet. Tetszik, jó. A gyerek maximálusan elégedett.. :-) Egy apró dolog viszont bosszant. Vettünk hozzá egy billentyűzetes tokot is. A billentyűzet magyar kiosztású, de alapértelmezett(angol)- ről nem lehet átállitani magyarra. A billentyűzet jó. Xperia Z1- el tesztelve. Azon át lehetett állitani a kiosztást. Kompatibilitási probléma? Tudom, óccsó billenytűzetnek híg a leve... De hátha van megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Filozófia, pszichológia
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Társasjáték topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest