Hirdetés
-
PROHARDVER!
Lenovo IdeaTab A7-40 A3500-FL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picicicus
aktív tag
Ujra visszajöttem közétek,elégedett vagyok nagyon a géppel
(multkor visszaállitottam alapra és azota nincs gondja)
Viszont az lenne a kérdésem hogy a wifi jelben a felfele és lefele nyilacska néha eltünik,olyankor ki és bekapcsolom a wifit és ujra jo.
Ez a gép hibája lenne vagy az itthoni wifivel van baj??
(nem irja ki ilyenkor hogy nincs net vagy ilyesmi,egyszerüen nem csinál semmit) -
Beyonder
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete vettem meg ezt a tabletet. Irigykedve olvastam, hogy milyen sokatoknak sikerült hozzájutnotok 20k vagy az alatt, én sajnos minden akcióról lecsúsztam (az emag-on kb. 20 percig volt ezt a tablet 22k-ért állítólag, mire beértem dolgozni már egy se volt), úgyhogy maradt a normál ár (28k) a Tesco-ban (nem sajnos, 14-ért se volt itt...). Azt kell, hogy mondjam így is teljesen meg vagyok vele elégedve, ár-érték arányban a közelében sem találtam hosszas hónapok keresése alapján jobbat. A következő problémára viszont nem találtam megoldást itt a topic-ban:
- Nálam (és egy másik tesztelt készüléken) amikor az energiatakarékos mód (Endurance) be van kapcsolva, akkor az alsó állapotsáv max. fényerőn marad, míg a képernyő többi része az energiatakarékos beállításoknak megfelelően sötétebbre vált. Ha magasabbra állítom a fényerőt ez az alsó csík akkor is sokkal fényesebb marad. Ez baromi zavaró így és sehol se találtam erre megoldást. Ha esetleg ti tudjátok mit lehetne ezzel kezdeni, akkor írjátok meg plíz!
És hogy hozzá is tegyek valamit a topic-hoz, ne csak kérdezzek; az ideális háttérkép mérete 1280*800as felbontású tab esetében (sose jönne rá az ember magától): 1920*1408! (Ábra mellékelve.)
-
joci88
csendes tag
Sziasztok.
A screenshot készítésnél lévő hangot ki lehet kapcsolni valahogyan?
Rootolt 4.4.2 van fenn.
Néma módban is adja a hangot, és elég sokat használom a PrintScreenet, és elég zavaró sokadik kép után a hang.
Köszi a segítséget. -
dsjk
csendes tag
14-ért tényleg jobb lett volna.
De legalább nekem még nem volt gondom vele. kopp-kopp -
Vinsanity
csendes tag
Nekem mostanában azt csinálja a tab, hogy feldob egy üzenetet, hogy "SD kártya kész | Módosítja az alapértelmezett írási lemezt". Reggelente látom, mert éjjel se kapcsolom ki ugye, az ébresztése se rossz
Erre valami ötlet? 32 gb-s Kingston sd van benne, probléma nem volt még vele -
Vangelis
félisten
-
neo-geo
senior tag
Valaki tudna segíteni olyanban, hogy a kisfiam átállította a nyelvet kínaira, hogy tudnám visszaállítani magyarra, vagy egy hard resetet nyomni a gépnek?
-
joci88
csendes tag
4.4.2 alatt az elforgatást a ''Kisegítő lehetőségek'' alatt az '' Automatikus képernyőforgatás''-nál kell bepipálni.
-
törölt tag
Gyári témák eltűntek nekem valahogy.
Csináltam gyári visszaállítást is és ígyy se jó. ( üres)
-
donpedrog
csendes tag
Simán bement az asszony és hozták neki a raktárból. ennyiért, semmi ismeretség... Viszont a hátulja kicsit karcos de ennyiért nem zavar.
Cegléden is ment ismerős venni ott volt 1db, de nem találták az árát kis idő múlva közölték hogy 30 annyiért nem hozta el,de érdekes módon a polcra már nem került vissza.....
Az elforgatására válasz esetleg? -
donpedrog
csendes tag
Sziasztok!
Nekem még tegnap a Fogarasi úti tescoban sikerült venni egyet 14-ert viszont nem találom benne a Kijelző automata elforgatására szolgáló menü pontot. Van pár androidos kütyü a családban nem volt eddig ilyen probléma. Tud valaki segíteni? YouTube videó sem fordul el.Segítségeteket előre is köszönöm! -
atibuc
tag
Ez valós lenne?
Hol most a legolcsóbb megvenni?
-
Vangelis
félisten
Hát sok sok dolgot vettem már potompénzért.. vagy olcsóbban.
Webshopokat is bújni kell állandóan...
Most is megakadt a szemem az árán és azért vettem meg.
De még maradt ott egy darab
Bárki elvihette volna, de mindeki az AKAI meg BEEX vagy milyen tableteket vette
.. mert oda ki volt írva, hogy akció -
Vangelis
félisten
válasz
BrokeR1994 #1659 üzenetére
Csak bóklásztam és akkor botlottam bele.
3db volt kirakva kettő bontatlan volt... nah akkor hopp a kosárba.Tényleg nem rossz cucc egyébként..... a többi kínai vacakhoz képest egy álom!
-
Vangelis
félisten
ÉN ma vettem két ilyen masinát.
13995ft volt darabja...
remélem nem jártam rosszul -
nanorambo
őstag
Sziasztok. Nem vagyok jártas android témában. Ilyen tabom van és folyamatosan felugrik az értesítés, hogy frissíthetem a frimewaret. Ha lefrissítem, akkor az töröl mindent?
-
-
laskr99
addikt
válasz
BrokeR1994 #1652 üzenetére
Tegnap kuldtem emailt a fejlesztonek hatha de eddig semmi.
-
laskr99
addikt
válasz
BrokeR1994 #1650 üzenetére
Kipróbáltam másik sdvel de semmi
.Másik partíciót nem csinál mert csak az adstot linkeli.Leszedtem az asphalt 8 at és azt mozgatja csak azokat nem amelyek akkor rá voltak linkelve.
-
BrokeR1994
csendes tag
-
törölt tag
Meghalt a táblagépem!
Ezt a játékot raktam fel:
játszottam vele egy fél-1 órát,és kiléptem belőle hogy zenét másoljak rá és elkezdett mindenre FC-zni,majd újraindítottam és csak tölt a kis karika és ennyi.
Szerk: Újraindítottam és MAGÁTÓL!!!!! resetelte magát!
-
laskr99
addikt
válasz
BrokeR1994 #1647 üzenetére
Megvan mert minden mas rootos progi megy meg ez a progi a tobbi progi/jatek adatot megcsinalja ami nem volt epp akkor csatolva amikor kihuztak levalasztas nelkul.
-
laskr99
addikt
válasz
BrokeR1994 #1643 üzenetére
Már rég fel van oldva.Ja és van biztonsági mentés a fájlról.
-
sanchomuzax
aktív tag
válasz
Igen, újra szűz rendszer esetén kell az sdfix újra.
-
BrokeR1994
csendes tag
válasz
De előtte biztonsági mentést csinálj!!!!!!
-
laskr99
addikt
válasz
BrokeR1994 #1641 üzenetére
Igen a legfrissebb.
-
laskr99
addikt
válasz
BrokeR1994 #1639 üzenetére
A tab rootolva van.
-
laskr99
addikt
válasz
sanchomuzax #1637 üzenetére
Mondom eddig mit csinaltam:
Gl to sd adat torlese:semmi
Alkalmazas eltavolitasa majd ujrarakasa:semmi
Tab gyari adatok visszaallitasa:semmi
Jatek torlese majd visszarakasa:semmi,
Sd formazasa:semmi
Ugyhogy nem tudom hogy lehetne ha valaki tud profi android modolo,hozzaertot kerem adja meg az elerhetoseget. -
laskr99
addikt
válasz
sanchomuzax #1635 üzenetére
Letoroltem,data torles,tab gyari visszaallitas minden volt
.
-
laskr99
addikt
válasz
sanchomuzax #1633 üzenetére
Ha atrakom a belsore a jatek hibatlanul megy.A kartyat most formaztam.
-
laskr99
addikt
válasz
sanchomuzax #1631 üzenetére
Probaltam mozgattam vissza utana az appal az sdre de semmi most meg csatolasi idotullepes.
-
laskr99
addikt
válasz
BrokeR1994 #1628 üzenetére
Köszi az ötletet rárakom másik sdre és formálás és jelentkezek.De más appokat csatol csak a kihúzáskor lévőket nem.
-
Balesz123
csendes tag
Hali!
Asszem kezd tönkremenni az usb kábelem, ha veszek másikat akkor ugyanúgy zavartalanul fog működni, azaz a töltő feszültsége változatlan? -
Balesz123
csendes tag
Sziasztok!
A fóliával kapcsolatosan kérném a segítségeteket.
Tudtok olyan magyar oldalt ahol ti vettétek és elég jó minőségű (esetleg az ár is olcsó lehetne)?
-
laskr99
addikt
Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségeteket.
Van ez a gl to sd app amivel pakolni lehet a játékok adatait az sdre.De mikor csatolva volt akkor kihúzták leválasztás nélkül az sdt és azóta csak az új appokat hajlandó linkelni a régieket nem pedig csatolva van.Ezt hogy lehetne helyreállítani? (mert már volt egy gyári visszaállítás, de az sem segített)
-
dsjk
csendes tag
Állítható valamelyik menüpontban a szinkronizálás gyakorisága, illetve ki-be kapcsolása?
A fiókok menüben csak az állítható, hogy mit, illetve azonnali szinkronizációt lehet állítani. -
törölt tag
válasz
sanchomuzax #1607 üzenetére
Tíltva van a Blade Service,az első mi lehet?
-
Frozzy
őstag
válasz
BrokeR1994 #1608 üzenetére
ha 3 napig ment a tablet töltés nélkül akkor igazán nem is használtad.
egy napot bír ki nálam átlag 5 és fél óra kijelző idővel, és tényleg használva van!
-
BrokeR1994
csendes tag
válasz
sanchomuzax #1607 üzenetére
Én eddig 3napot tudtam kihúzzni az akkubol és viszonlag sok használatal .
-
sanchomuzax
aktív tag
válasz
#73029888 #1603 üzenetére
Itt sem derül ki semmi a Lenovo fórumban. De simán megéri tiltani, jobb lesz az akku idő.
-
Ferelson
tag
Üdvözlök mindenkit!
Tudna nekem valaki segítséget nyújtani abban, hogyan tudnám rootolni ezt a Lenovo tab-ot? Farmaroot nem ment, a Rootgenius sem.....az itteni leírás szerint csináltam de egy kis idő után kiiírta, hogy failed. -
Sztlaci
aktív tag
Hali!
Az alsó virtuális billentyűzetet hogyan lehet elrejteni?, illetve engedélyezni az elrejtését?
Bele lóg az I@o- ba fektetett nézetben.
Állóban nincs vele gond. Esetleg egy jó txt állomány?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest