- Autós kamerák
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Lenovo IdeaTab A7-40 A3500-FL
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy ilyen lenovo tabletet szeretnék vásárolni.
Lenne egy kettő kérdésem.
Akkumlátor ,hogy bírja egy töltéssel ? Online hol tudnám megvenni a legolcsóbban ?
-
ToxLee
őstag
Sziasztok!
Sürgős válasz kellene a következő kérdésemre. Vettem egy tab a8-at wifi only és meglepődve tapasztaltam, hogy ezen csak egy hangszóró van. Elkezdtem kutakodni, pár perc után megtaláltam a választ, hogy csak a 3g verzión van 2 hangszóró, ráadásul abban MT8382-es soc van amiben erősebb a GPU is. Ha jól emlékszem Mali gpu van benne. Megér ez a 2 feature plusz 5.000ft-ot? Gyorsan kellene a válasz mert holnap jár le a 3 nap!!!
Köszi!
-
Pxs
aktív tag
Lenovo Support válasz:
"Thank you for recently contacting Lenovo. We appreciate the time that you have taken to share your inquiry. It is our goal to service our customers with a personal touch and situation specific resolutions.
With regards to your inquiry, no the tablet will not automatically get the update, you will have to upgrade the software."
Tehát úgy fest, kap a gépünk Lollipop update-et, csak nem OTA módon és nem tudni még, mikor. (Ezen kívül már csak 1 USA-beli számot írtak, amin lehet érdeklődni a sales osztályon a továbbiakért.)
-
R19
senior tag
Hány GB-os microSD-t tud kezelni ez a tab?
-
Pxs
aktív tag
+1 szavazat a visszavételre. Ez még telefonnál is idegesítő lenne, nemhogy tabletnél.
[Off: tegnap írtam a Lenovo Supportnak, hogy várható-e Lollipop frissítés a gépre. Még semmi válasz, csak az automata rendszerüzenet, hogy fogadták. De két dolog mindenesetre bíztató: 1, bár gyárilag 4.2.2 Jelly Bean van a gépen, rögtön elérhető volt a 4.4.2-es KitKat rá 2, a Lenovo honlapján kint van a gyári ROM AOSP-s forráskódja, így talán nem csak Lollipop-ot, de komolyabb custom ROM-okat is várhatunk.)
-
arboczd
tag
Bocs, hogy "szemetelem" a fórumot, de idegesít nagyon a dolog s lejár lassan majd a 14 nap, hogy visszavihessem...
Csináltam egy videót is amin látszik, hogy gerjed bizonyos háttéren a kijelző sőt van olyan amikor még vibrál is egy helyen (videó végén látni)....
Szerintetek visszavigyem?
-
arboczd
tag
Engem az zavar, hogy a sötét képeknél, HD filmeknél semmi (vagy csak nem látszik)
Viszont ahol világos ott nagyon gáz pl itt lent az ikonoknál fehér árnyékos elkenés
A közepén is van egy fix függőleges csík, de képernyő teszteren nincs, csak szintén világoson:
Kérlek lessétek meg a képeket s írjátok meg, hogy tapasztaltatok-e hasonlót. Lehet akkor vissza is viszem ha szerintetek bibi van vele. De valamit szoftveresen kavarhat, mert hardveresen teszt alapján semmi kijelzőhibát, pixelhibát nem látok
-
Pxs
aktív tag
Breaking news
Android 5.0 "Lollipop" ROM update
Unofficial-nak tűnik...ki merjük vajon próbálni?
Ami baromi érdekes az új rendszerben, az a low-latency audio és az USB-s audio eszközök támogatása...ezzel odacsaphatnak az iPad-nek.
-
Pxs
aktív tag
A megjelenítéssel egyetlen gondom volt (durván 2 hónapja van meg lassan a gép):
a YouTube kliens hányinger minőségben és akadozva jelenítette meg a videókat (480p-ben is, HD-ban meg főleg). De ezt aztán instant megoldotta a 4.4.2-es KitKat frissítés.Ez meglehet, hogy hibás példány nálad
Szinte sehol nem láttam panaszt a neten eddig erre a gépre.
-
arboczd
tag
Sziasztok!
Mindenki agyon dicséri a kijelzőt, nekem is nagyon tetszik, de egy valami nagyon zavar!! Sokszor megerjed a kép s csíkosan jelenig meg egy-egy kép vagy videó esetén! Nézzétek meg légyszi, hogy a tiétek is csinál-e ilyet, mert ha nem normális még beleférek a 14napban, hogy visszavigyem s kicseréljem egy másikra!
A következő kép az Éhezők Viadala trailer első képkockája.
Légyszi segítsetek!
Köszi
-
Pxs
aktív tag
Ezt: [link]
ki tudná próbálni valaki, illetve esetleg azt, hogy 2 dokumentum megjeleníthető-e kényelmesen olvashatóan (betűnagyságilag)?
Egyidejűleg párhuzamosan enged megjeleníteni 2 ablakot egymás mellett (mint a Windows 7-ben a kétfelé osztás funkció). Fordításhoz, másolgatáshoz baromi hasznosnak tűnik.
Még nem szántam rá magam a root-ra..
-
-
Blue Eagle
őstag
Ne kérj bocsánatot, nincs miért. Viszont a Ti készüléketekhez nincs 4.2.2 rom. Legalábbis olyan amire 100% mondani lehetne, hogy jó is lesz. Az orosz lenovo fórumon van de a H-hoz, ami ugye SIM-es 3G adatkapcsolattal. Ha tehettem volna már rég kifürkésztem volna minden lehetőséget, veletek megosztva, de nekem csak egy Ideatab A3000 tabom van és egy lenovo P780 telóm. Úgy tudom még senki nem készített itt teljes mentést 4.2.2-ről.
-
arboczd
tag
válasz
Blue Eagle #574 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Valóban nem érem el a szintet hisz kb a topik elolvasása erejéig mélyültem el a témában, azért is kérdeztem...bocsássátok meg a hozzá nem értésemet s a "hülye" kérdéseim.
Örömmel venném ha lépésenként leírnátok nekem mit s hogy csináljak. S ha valaki tudna egy megbízható 4.2.2 romot adni akkor bevállalnám. Addig várok a tv go fejlesztőkre...
Kösz és bocs ha laikus vok
-
Blue Eagle
őstag
Kedves arboczd! Sajnálattal veszem ki szavaid közül, hogy a modding alapfokát sem éred el tudásban. Ami önmagában nem nagy baj, hiszen mindannyian így kezdtük/kezdjük.
vissza kéne varázsolnom a 4.2.2t a pár hsz.-el ezelőtti mentèssel.
Az a mentés az nem 4.2.2, hanem 4.4.2. Tehát ugyanott lennél.Ez rootolásnak felel meg?
Nem, a rootolás teljesen más dolog. A root jogosultság olyan mint a számítógéped windows rendszerén rendszergazdának lenni. Alapból az Androidon csak korlátozott szintű felhasználók vagyunk.Garanciavesztessel jár amúgy egy ilyen mentéssel visszaállítás?
Ha van jó mentés és jó user aki azt vissza is tudja állítani gond nélkül akkor nem, mert ember észre nem veszi, hát még a szervizes csóka.A rootolt készüléket viszont nagyon nem komálják a gariban.
Vagy hagyjam s talán a tv go fejlesztők hamarosan javítják s jó lesz4.4.2ben??
Igen, azt kell mondjam: mindenképp hagyd! -
arboczd
tag
Sziasztok! Én is frissíttem 4.4.2re de emiatt buktam a tv go élő adásokat
azon gondolkodom, hogy vissza kéne varázsolnom a 4.2.2t a pár hsz.-el ezelőtti mentèssel. Ez rootolásnak felel meg? Mert rootolt készüléken szintèn sem megy s akkor adtam egy pofont a sz**nak. Garanciavesztessel jár amúgy egy ilyen mentéssel visszaállítás? Valaki amúgy tette vissza a 4.2.2t ezzel? Megköszönném ha segítenétek ebben!
Előre is kösz!!!
Vagy hagyjam s talán a tv go fejlesztők hamarosan javítják s jó lesz4.4.2ben??
-
Kopi_52
csendes tag
válasz
Blue Eagle #570 üzenetére
Ok! Köszi a segítséged!
Szép estét kívánok! -
Kopi_52
csendes tag
válasz
Blue Eagle #568 üzenetére
Ugye, hogy ugye -hogy- jóhogyvanezafórum?
Play-ről a Beta VLC .. de most keresgélés közben találtam a Dice Player- t.Ismered?
-
Kopi_52
csendes tag
válasz
Blue Eagle #566 üzenetére
Jaaajjj... Köszönöm!!!
Olyan pici az a reset lik... a PDA ceruzájával próbáltam megnyomni, ami kissé kúpos. Ezek szerint nem érte el rendesen, mert most egy tűvel sikerült resetelni. Viszont mindegyik filmnél kivár, majd kiírja: "Hiba történt a hardveres gyorsítás közben. Szeretnéd kikapcsolni és újra megpróbálni?" Leokézva elindul. De az említett filmnél most is megáll. Nekem eddig bejött a VLC igaz, hogy PC-n. Ezért is tettem fel a tabra is.Mégegyszer köszönöm szépen a segítséged! Nagy kavics esett le... ajándéknak vettem.
-
Kopi_52
csendes tag
válasz
Blue Eagle #564 üzenetére
Igen a fedél alatti reset sem csinál semmit. Változatlanul háttérfény, PC-re dugva van hardverhang, de semmi változás.
-
Kopi_52
csendes tag
Sziasztok! Segítsééég!!!-et kérnék.
Lenovo tab a7-40. Az SD kártyára raktam fel filmeket. Letöltöttem a VLC lejátszót. Az egyik film betöltésénél csak pörgött a logó, aztán elsötétült... most gyenge "háttérfény" van, de nem reagál semmire. Sem gombok, sem reset, sem töltő,...semmit nem csinál.
Van valakinek valami ötlete?Köszönöm!
-
keekee
tag
Na, szerencsésen túl vagyok egy rendszerösszeomláson (új telónál előfordul, hogy túltörli magát az appokból root után az ember
), illetve sikeresen visszakerült a gyári 4.4.2 OTA változat az update.zip-ből is
Most asszem megoldom úgy, hogy először belakom teljesen mindkét masinát, aztán root-uninstall a felesleg, majd orosz root-barátainknak megköszönve a segítséget, a Kinguser-t is törlöm... -
keekee
tag
Na, sikerült mindkét tablet rootolása, cappa féle recovery is fent. Driverekkel volt a hiba, manuálisan feltettem őket a rar fájlból, és máris ment a flash.
Viszont érdekes, mert miután feltoltam az orosz su verzióra az update-et (su 2.02 vagy 2.16) eltűnni látszik a root jogoroszul meg már piszkosul elfelejtettem, a sok-sok évvel ezelőtti nyelvvizsgám ellenére
-
Blue Eagle
őstag
válasz
BeetleBrain #559 üzenetére
A scatter.txt jobb átláthatóságáért használj más TXT olvasó/szerkesztő programot. Én Notepad++ használok. Amelyik partíciónál is_download: false bejegyzést látsz, azt is ill. azokat is mentsd le magadnak. Így teljes a mentés. Különös gondot kell fektetni az nvram-ra, bár azt a MTKDT lementette nvram.bin fájlba.
-
BeetleBrain
csendes tag
válasz
Blue Eagle #558 üzenetére
Köszi! A könyvtárak alatt ott volt, de most bemásoltam a fájlok közé is biztos ami biztos.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
BeetleBrain #557 üzenetére
Nagyon ügyes vagy! Ránézésre rendben van! A scattert mindig mellékelni kell, egyszerűen a lementett fájlok közé. Scatter nélkül nem sokat lehet kezdeni vele.
-
BeetleBrain
csendes tag
Itt megtaláljátok az általam lementett 4.4.2 ROM-ot. Akinek szüksége van rá és ért hozzá használja nyugodtan és ossza meg a tapasztalatokat.
Én még nem próbáltam visszaállítani belőle semmit, így nem is garantálom hogy tökéletes.
Ez természetesen még mindig nem a teljes stock rom, így minden problémára nem is jelent megoldást.
Ha valamit kifelejtettem belőle szóljatok és próbálom pótolni. -
keekee
tag
Sziasztok, pár napja a MM-ban én is vettem 2 ilyen masinát, a fiaimnak szánom karácsonyra. Azonnal frissítették magukat az 1 gigás OTA frissítéssel, elkezdtem előkészíteni a majdani használatra. Viszont mint minden androidos cuccot, ezeket is szeretném root-olni, hogy a szükségtelen app-okat törölhessem. Letöltöttem Mozarella topictárs fájljait, a w8.1 felismerte a tabletet usb-n, de nem kért semmilyen drivert, megcsinálta magától a telepítést. Viszont a leírás szerint előkészített FlashTool mintha nem csinálna semmi, igaz, nem vártam 5 percél többet a folyamat elindítása után (de a számláló sem indult el a program ablakában). A tabletet kikapcsolás és a flash progi elindítása UTÁN csatlakoztattam USB-n, de semmi
Vajon mit csinálok rosszul? A recovery (vol+/-/power kombinációval indítva) sem jelentkezett valamiért
Jó néhány teló rootolását, ROM-olását, recovery telepítést megoldottam már (legutóbb a nejem Xiaomi 1s-ét) gond nélkül, valamit tuti félreértelmeztem, hogy nem boldodulok a Lenovo-kkal
Anno az Alcatel OT992D cappa72-féle rootolása is simán ment, pedig az összetettebb folyamat volt...Ötleteket, javaslatokat szívesen fogadok
-
richfuel
csendes tag
válasz
Blue Eagle #554 üzenetére
Még a nyelvet kell hozzá megtanulni.
-
richfuel
csendes tag
Sziasztok,
Az iGO primo israel szépen megy vele.
Az enyémen a kitkat nincs rootolva.
Az első próbálkozáskor az IGO mappát a külső SD kártyára telepítettem. Ekkor is elindul, viszont a beállításokat nem menti el. Minden újraindításkor újra be kellett állítani.
Ha viszont az IGO mappát a belső tárolóra másolod és onnan telepíted, akkor már minden szépen fut.
Elvesz a belső tárhelyből kb 500MB-ot, de megéri.
Remélem tudtam annak segíteni, akinek problémája van az IGO -val. -
Blue Eagle
őstag
válasz
BeetleBrain #548 üzenetére
Az 1-es az nem jó! Jó, de ki fogja azt szétszedni? Azt partíciónként kell. Viszont az FT preloader mentés nem rakható vissza. Az MTKD-os viszont átalakítja készre.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
BeetleBrain #548 üzenetére
Amit nem szabad megosztanod az a data és az NVRAM!
-
BeetleBrain
csendes tag
Este feltöltöm valahova, viszont jó lenne ha egy hozzáértő belenézne, hogy valóban használható-e, mert annyira nem vagyok magabiztos ebben a témában.
Több verzióban csináltam a mentést, melyik(ek)et töltsem fel?
1) FT mentés egyben az elejétől a végéig (userdata már nincs benne)
2) FT mentés partíciónként (userdata ugyanúgy nincs)
3) MTKDT által feldolgozott (1-es pontban leírt) mentés - ha jól értelmeztem a dolgokat ez az ami flashelhetőVissza flashelni nem próbáltam még belőle semmit, talán sose lesz rá szükség.
A root jól működik, az lcd densitiy már 160, nekem egyelőre más nem hiányzik a rendszerből -
natë
nagyúr
válasz
BeetleBrain #546 üzenetére
Feltölthetnéd valahová, szerintem sok embernek okoznál örömöt
-
BeetleBrain
csendes tag
válasz
Blue Eagle #544 üzenetére
Köszi, úgy tűnik sikerült lementeni.
Lehet valahogy ellenőrizni, hogy az a fájlokban aminek lennie kell? -
natë
nagyúr
válasz
Blue Eagle #544 üzenetére
Rootolt rendszerről is?
-
Blue Eagle
őstag
válasz
BeetleBrain #543 üzenetére
A nektek való scatter
Ezzel el lehet most már készíteni a FT teljes mentést. A scatter-ból kiolvasható a kezdőcím és a hossz. Mást nem is kell megadni az FT-ben a menteni kívánt fájl nevén kívül.
-
BeetleBrain
csendes tag
válasz
Blue Eagle #542 üzenetére
Itt a dumchar_info:
[link] -
Blue Eagle
őstag
válasz
BeetleBrain #541 üzenetére
Adj egy dumchar_info-t légyszíves.
-
BeetleBrain
csendes tag
válasz
Blue Eagle #540 üzenetére
Sajnos ez sem működik: [link]
Így akkor ha egyszer módosítok valamit esélytelen visszaállítani a jelenlegi állapotot? -
Blue Eagle
őstag
válasz
BeetleBrain #538 üzenetére
Szia!
Az ALP-t még megpróbálhatnád. Az talán elkészíti a scattert.
-
Pxs
aktív tag
Ugyanilyen tokom van hozzá.
Csatlakoztatás után "Nyelv és bevitel"-nél alapértelmezettre be kell állítani.
Magyar billentyűzet pedig csak az External Keyboard Helper telepítésével ment eddig
(telepítése után azt kell alapértelmezettre beállítani).
Viszont abból a teljes ajánlott, mert a demo a Space lenyomásakor beszúr egy "DEMO VERSION"
szöveget a gépelt szövegbe.. -
BeetleBrain
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy ilyen tabot, átolvastam a fórumot és lenne pár kérdésem.
Ha rootolom a tabot (4.4.2) és esetleg később gariztatni kellene, akkor el lehet-e tüntetni a nyomokat?
Ehhez a roothoz recovery-t kell cserélni, ezt is vissza lehet állítani gyári recoveryre?
Tudom hogy nincs stock rom, csak az OTA update.zip, de abból ez megoldható?
Próbáltam komplett mentést csinálni Cappa72 leírásai alapján (root nélkül), de az MTKDT nem tudja létrehozni a scatter fájlt, mert nem kattintható a gomb. Így ezzel is elakadtam.A célom, hogy a build.prop-ban módosítsam az lcd density értéket 160-ra, mert nagyon megszoktam egy másik tabon ezt a beállítást. Csak mentés nélkül nem tudom bele merjek-e vágni, mert ha utána nem indul a droid nem tudom vissza tudom-e állítani az eredeti állapotot.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
natë
nagyúr
válasz
likeaRAINBOW #532 üzenetére
Nem használom.
-
natë
nagyúr
Bocs az offért, ha valakit érdekel egy ilyen masina jó áron, dobjon egy pü-t.
-
Sztlaci
aktív tag
Hali!
Új szerzemény, lehet régi kérdések.
Win 98 alatt hogy lehet csatlakoztatni?A hangja elég nagy csalódás, a ZT Blade 1 klasszissal jobb.
A YouTube videókat nem tudja simán lejátszani,
vagy csak nálam van a gond, még nincs frissítve új, ropogós.
A Play Áruházban nem hozza a programok között, mint frissíthető elem, illetve a gyári telepítésűek közül egyet sem.
A hárombetűs melyik verziója jó rá?Valami jó tok ajánlat? Az N7000-en flip-flop tok van valami hasonló? (Könyvszerűen csukató, jól védi a telót, ja és azon sima a Youtube, pedig csak kétmagos, meg öregebb, a felbontás ugyan ekkora??)
-
törölt tag
Sziasztok!
Készítettem egy módosított SystemUI.apk-t, amit le szeretnék tesztelni (elvileg sikerült belőle kivenni a figyelmeztetést a fülhallgató bedugásakor). Téglázhatom vele a készüléket, ha valami nem lenne jó (emulátorban működött)? Ha valaki ki szeretné próbálni, itt van: https://drive.google.com/file/d/0B4OHVyBpPlM2VGliWm1RWkVEVjA/view?usp=sharing (felelősséget nem vállalok) -
Gaskin
aktív tag
Szevasztok!
Vettem egy alcor kb70-es billentyűzetes tokot hozzá, de ha csatlakoztatom a cuccot, semmi reakció..
Talán kell valami átalakító? Vagy valami sw a felélesztéshez? Illetve tudna valaki olyan billentyűzetet ajánlani hozzá, ami tutira passzol a géphez?
Thx! -
Pxs
aktív tag
Tettem egy próbát az ART-ra váltással és érezhetően gyorsabb lett még a launcherben (ADW) is a tab.
AnTuTu pontszám pedig 16670-ről felkúszott 18010-re.(3D grafikus pontok/teljesítmény nem változtak)
Van már olyan firmware kéznél, amelyik használható de-brickre, ha valami rosszul sül el házi frissítésnél?
Illetve, valami 3rd-party ROM? CM10+ egy álom lenne ezen a gépen..és most néztem, a firmware Open Source-ként letölthető a Lenovo-tól.Más: azt nem tudja valaki, hogy lehet kikapcsolni ezt az idegesítő "A magas hangerő károsíthatja a hallást, biztosan engedélyezi?" felbukkanó figyelmeztetést a füles csatlakoztatásakor?
-
7om
tag
Na kipróbáltam a #77 -es hozzászólásban linkelt lementett gyári szoftvert feltenni sd card-dról,fel is ment hiba nélkül,de a kamera ugyanúgy nem működik,úgyhogy nem szoftver hanem hardver error sajnos.
Már csak a frissítés maradt vissza kk-ra. -
Bandesz18
tag
Sziasztok! Valaki tapasztalt már olyat, hogy a kijelző nem mindig érzékeli az érintést?
-
tibor23
senior tag
Off:
1.
Érdeklődök, Sygic mindenkinek bután tervez útvonalat, vagy nálam van gond? (Próbáltam több opcióban is de a végeredmény nem nagyon változik) Én kb. azt látom, hogy az útvonalterv kb. abból áll, hogy a lehető legmagasabb számú úton akar terelni, még ha az hosszabb is mind távolságban mind időben az optimálishoz képest. Szóval élég sok kívánnivalót hagy maga után. Tudom, hogy az IGo sem tökéletes, de mintha az jobban tervezne. Amúgy szépen navigál, és ha nem tartom be a javaslatait akkor is hamar rájön merre akarok menni, nem nagyon akar visszaforgatni.
2.
Keresnék valami hasonlóképpen gördülékeny 1GB RAM- 4...8GB ROM dual core proc. telefont, ami hasonló jó vétel, mint ez a tablet. Mit érdemes most venni kb. 30.000Ft-ért? -
fuze
őstag
Sziasztok!
Skype jól használható a készülékkel kihangosítva füles nélkül? Nem visszhangzik?
Ez az a tablet igaz?
-
Balion
senior tag
-
Beretta 92R
tag
Sziasztok
Adatátvitelnél, mikor a gépről másolom rá a filmeket az USB-s töltést közben hogy lehet kikapcsolni?
-
Balion
senior tag
Ha érdekel valakit, én megválok az enyémtől.
Puha tokkal, szilikon tokkal, microsd-vel, egyben a bolti árnál olcsóbban...
Ha -
siva
aktív tag
válasz
csalafinta65 #507 üzenetére
-
siva
aktív tag
válasz
csalafinta65 #504 üzenetére
Kis trükközéssel megy az ntfs is. Sajna natívan csak root-al.
-
DonCapello
tag
Azóta fejlemények - kikapcsolt állapotában tökéletesen tölt a tablet, bekapcsolva továbbra is rádugom - tölt kb fél percig, abbahagyja a töltést állapot. Az, hogy rosszul mutatja az aksi állapotát nem valószínű, mert miközben rá van dugva a töltőre bekapcsolt állapotban, merül az aksi, a 15% figyelmeztetés is minden gond nélkül előjön. Furcsa...
-
B-Clone
aktív tag
Sziasztok. Valaki próbálta már, hogy otg kábellel csatol hozzá 3g modemet ? Vagy lehetséges egyáltalán ilyen ?
-
7om
tag
válasz
LyonnaisFan1 #501 üzenetére
ilyet tud,vagyis ez van kiírva a számítógépes kapcsolat menüben.ez wayteq amúgy de a lenovo-n csak három választási lehetőség van.Médiaeszköz(MTP),Kamera(PTP),Csak töltés.(lehet gépről tölteni amúgy)
-
LyonnaisFan1
őstag
Űdv!
Erősen gondolkodok azon, hogy ha aktuális lesz, akkor megveszem magamnak ezt a tabletet.
A hozzászólásokat teljesen még nem futottam át, így azt kérdezném, hogy ha számítógépre csatlakoztatom USB-n keresztül a tabletet akkor a tablet töltődik? Ha igen, akkor a töltési sebesség mennyivel lassabb mondjuk a hálózati töltéshez képest?
(Ha jól olvastam az ASUS MemoPadnál ilyen nincs, és az nem töltődik ha géphez van csatlakoztatva.)Szinte sosem töltök telefont sem hálózatról, rá a gépre, aztán az intézkedik, még ha lassabb is a töltés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE 12.4" ÓRIÁSTABLET + S PEN BILLENTYÜS TOKKAL, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Samsung Tab A9 (SM-X115) 4GB/64GB
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Microsoft Surface Pro 7 Plus LTE Windows 11 tablet
- Microsoft Surface Pro 4 - M3-6Y30 - billentyűzet nélkül - több darab
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest