Hirdetés
-
PROHARDVER!
Lenovo IdeaTab A7-40 A3500-FL
Új hozzászólás Aktív témák
-
synar
őstag
válasz
Boxerland #96 üzenetére
Ezt találtam, ugyan csak egy rövid angol online használati útmutató, de a Google lefordítja úgy ahogy... Talán segít.
-
sanhose
tag
válasz
Boxerland #96 üzenetére
Na ez ami már kimarad az összes androidos készülékek dobozából, legalábbis a 40 ezres kategóriáig, de lehet ezen ár felett is ugyanaz a helyzet.
Max. ilyen disassembling-et (szétszerelés) találsz pl. [link].
Legtöbb hasznos információt a netről lehet összeszedni.Ha kérdésed van szerintem nyugodtan felteheted itt is.
-
Boxerland
újonc
-
sanhose
tag
USB kábellel hogyan lehet elérni a készülék belső SD kártyáját a TotalCommander adbplugin7.4.zip plugin nélkül?
-
sanhose
tag
válasz
Boxerland #86 üzenetére
Ha az óránál lehúzod akkor a következőt kell látnod. Itt a "Hely kikapcsolva" a GPS
A Beállítások/Személyes/Tartózkodási helynél a következőt látod.
Ez pedig, amikor bekapcsolod a GPS-t és ráböksz a Mód-ra
A Playe-n van egy progi amivel a GPS-t lehet gyorsítani a neve "MTK Engineering Mode" , illetve egyéb hasznos dolgot lehet beállítani, minden MTK SoC-al szerelt készüléken.
-
sanhose
tag
OTG keresztül a pendrive (NTFS) használata egyszerű.
Play-en fent van a Total Commander, ehhez van egy plugin a neve "USB plugin for Total Commander". Ez felcsatolja az NTFS pendrive-okat és nem kell hozzá root. -
synar
őstag
válasz
Boxerland #86 üzenetére
Sajnos a Paragon exFAT, NTFS & HFS+ programhoz is kellene a root jog. Keresem naponta a megoldásokat, de egyelőre még nincs root a 4.4.2-höz. A GPS-nek működnie kell, teszteltem hosszabb úton több navi programmal is, nem volt probléma.
-
Boxerland
újonc
Sziasztok!
Végigolvastam a hozzászólásokat, és sok hasznos információhoz jutottam. Jó lenne folytatni a beszélgetéseket, hiszen a tapasztalat aranyat ér, és sok fórumtársunknak talán ez az egyetlen segítség. Néhány gondolatot én is hozzátennék, ha megengeditek. A 4.4 előtt nem sokat használtam a gépet, mert nem rég vettem, eddig tökéletesen meg vagyok vele elégedve, néhány apróságtól eltekintve. Az OTG-n kesresztül én is kipróbáltam pendrive-on keresztül az adat átvitelt, sajnos az NTFS-t még mindig nem látja nálam, csak a FAT-32-t. A gps-t nekem sem sikerült elindítanom, pedig az összes létező helyen beállítottam a helyzet megadási engedélyeket. Az be-on-road nevű progiban van egy opció, amellyel a gps holdakat lehet ellenőrizni, itt azt írja, hogy gps disconnected, tehát nincs kapcsolat. Külön gps bekapcsolót nem találtam sehol, mint pl a wifi, vagy a Bluetooth, ha valakinek van erről tapasztalata, kérem ossza meg velem!
További kellemes tablet-ezést mindenkinek! -
CWM 6.0.1.2 recovery, Lenovo A3500-FL készülékre. Forrásból fordította Bruno Martins, módosította cappa72.
Csak saját felelősségre, mert tesztelni nem tudtam!Letöltés
md5sum: 465472e01cff908848323fa74fef2b49
méret: 5,1 MB (5324800 bájt)Egyébként is mindenkinek javaslom, hogy mentést végezzen a készülékről, mielőtt bármilyen módosítást csinál!
-
Balesz123
csendes tag
Ja és azt kifelejtettem hogy hány gb hely van alapból az alkalmazások tárolására?
(most vettem észre hogy lehet hozzászólást szerkeszteni, bocsi amiért külön küldtem de az előbb regiszráltam és még új vagyok) -
Balesz123
csendes tag
Sziasztok
Tablet vásárlás előtt állok ezért szeretnék 1-2 dolgot megkérdezni a tabletről.
(Most lehet hogy hülyének néztek de ez van)
Ez a teblet minden tulajdonságban jobb mint az A3000?
A GTA szintű mobil játékokat akadály nékül futtatja? Mert kerestem róla videót de csak az A3000-ről találtam és ha azon fut, gondolom ezen is. -
Csak úgy kíváncsiságból kérhetnék néhány rendszerfájl kimenetet?
Ilyenek érdekelnének:
cat /proc/dumchar_info
cat /proc/partitions
cat /proc/emmc
mountKöszönöm.
Gondolkodom a régi DPS Dream 7 cseréjén, ez a Lenovo TAB is szóba jöhet, de előtte néhány dolgot szeretnék megtudni róla.
(#66) sanhose
A képen a factory mode található.
Hasznos tud lenni, mert általában van adb elérés. -
sanhose
tag
Na végre feltöltötte.
Lenovo A3500FL 4.4.2 (KitKat) OTA update.Mindenki csak saját felelősségre, van mellékelve egy md5 ellenőrző fájl, amivel lehet ellenőrizni, hogy nem-e hibás a letöltött fájl.
-
josik
aktív tag
Kivárom. :-) Szerencsére nem sürgős. Én ezt a lementést benéztem. Gyorsan kellett csinálni, mert utazott a gyerek.. Attól még eszembe juthatott volna. Mégegyszer köszi. Az akkuidő valószinű, hogy jobb lett! Igaz wifit nem használt, kb két nap használatot bírt! Majd itthon wifivel, játékokkal... :-)
-
sanhose
tag
Ok feltöltöm.
A Cache mappában csak a gyakran használt adatokat, illetve az alkalmazás komponenseket tárolja a rendszer.Mint a neve is mutatja ideiglenes, ez hasonlít a windowson található hiberfil.sys fájlra. Azért is lehet törölni (wipe cache partition), mert a rendszer újra építi ezeket az adatokat. Régen amikor még kevés belső tárhelye volt a telóknak ezt a partíciót linkelték az sd kártyára.
Az "apply update from cache" arra jó, ha nincs sd kártya slot vagy nem lehet csatlakoztatni a készüléket a pc-hez.Természetesen csak root joggal lehet írni erre a partícióra.
-
synar
őstag
Az angol recovery-be a volume up+down+power (azaz mindhárom) gomb együttes nyomva tartásával is be lehet lépni. Az más kérdés, hogy nálam elég furcsa a recovery:
A menüben a legfelső sor túlexponálódott, ott van a reboot system felirat, de újraindítani sem tudom innen, csak a power gomb hosszú nyomásával lehet teljesen kikapcsolni. Más utasítást még nem próbáltam. -
sanhose
tag
Közben sikerült a TotalCommander adbplugin7.4.zip pluginjával angol nyelvű recoveryvel indítani a készüléket.
-
sanhose
tag
Na meg is van mi mit jelent.
video
Sajnos nincs rá lehetőség, hogy sd kártyáról lehesen telepíteni az update.zip fájlt.
Érdekes, mert a Prestigio telónál van ilyen lehetőség és a recovery is angol. -
-
josik
aktív tag
Na látod, erre nem is gondoltam. Én már csak a frissítés után néztem volna. Milyen formátumban van? Megosztanád velünk a lementett fájlt? A wifi kikapcsolást holnap megnézem. Akkor lesz itthon a tab. :-)
Szerk. Látom. Update.zip. :-) Hasznos lehet, ha valakinek nem boot- ol be, azt akkor talán -ha van- gyári recoveryböl sd kártyáról fel tudja tenni. -
sanhose
tag
A googleota mappába tölti a 4.4-es frissítést, szerencsére én még azelőtt lementettem a gépre az 1Gb-s update.zip fájlt
, hogy a frissítésre rányomtam volna.
Viszont nekem a 4.4-el az a bajom, hogy ha kikapcsol a képernyő nem kapcsolja ki a WIFI-t, hiába állítom be ezt a lehetőséget.
-
törölt tag
Sziasztok!
A Lenovo honlapján találtam valamit: [link]
Talán kernel forrás lehet, de nem értek hozzá. -
-
josik
aktív tag
Nos, mint írtam elsöre csalódtam a Helium nevű progiban. Aztán rájöttem, hogy én tévedtem. Az akkuidőre kíváncsi leszek. A gps résznél valóban nagy a változás.. Kipróbáltam, de az erkélyen két holdat látott, azok is szürkék voltak.. Mindegy is, navigálásra nem volt, és nem is valószinű hogy lesz használva.
-
josik
aktív tag
Ez szomorú. Semmi otthoni visszaállítási lehetőség.. Nos, a frissítés lefutott elsőre! Előtte természetesen volt egy visszaállítás. Tudom ajénlani a Helium Backup and Restore nevű progit! ROOT nélkül kimentette amit kellett! És szépen vissza is pakolta! Még folyamatban van a belakás, eddig tetszik.. :-)
-
synar
őstag
Ok, de figyelj, mert az új rom-hoz egyelőre nincs root és lehet, hogy így nem fogod tudni visszaállítani, a mentett beállításokat.
Másként jelzi ki a bekapcsolt gps-t az állapotsávon, lehet az volt a megtévesztő. Ha a helymeghatározás engedélyezve van akkor alapból működik, de ez módosítható, ahogy írtam korábban. -
cardura
újonc
a 4.4-re való frissítés óta nem lehet bekapcsolni a GPS-t!Nem tudtok valami megoldást?Köszi
-
josik
aktív tag
A Helium nevű progi igéretes volt.. A PvZ2- t és a Boom Beach-et nem mentette. :-( Így a keresés folytatódik. Az esti akkuinfó elmarad, ugyanis a Heliumhoz kábeles pc kapcsolat is kellett, hogy elinduljon. Így az akkuinfó később. A ROOT nélküli mentéshez továbbra is várom az ötleteket.
-
josik
aktív tag
Ma megnézegettem végre a tab gyári lehetőségeit. Vagy eltakarították a gyerekek, vagy nincs gyári app a mentésre. Most olyan alkalmazást keresek ami ROOT nélkül is kimenti- visszateszi az alkalmazásadatokat. Erre esetleg van ötleted? A beállításokban be van állitva egy gmail fiók, hogy oda mentse az alkalmazásokat és az adataikat is. Ez az amire nem bíznám a dolgokat. Az alkalmazásokat visszateszi, de az adataikat még soha nem tette vissza.
A frissítést egyébként én gyári visszaállítással szoktam kezdeni, elkerülendő az ilyen hibákat amit neked produkált.. -
synar
őstag
Íme egy kis összehasonlítás AnTuTu X ponszámok alpján:
4.2.2 Jelly Bean:
16712
4.4.2 KitKat:
Dalvik futtatási környezet: 17175
ART futtatási környezet: 17268 -
synar
őstag
Sajnos nem mész így sokra velem, mivel éjszaka töltöttem és csak most kapcsoltam be, de íme:
100% százalékról indulva, 30p használat után, 13% képernyőidő, WLAN 34%, így most 95%.on áll a töltöttség. Az egyenlet felállítását már rád bízom.Egyébként az a tapasztalatom, hogy a P780-as telefonomhoz hasonlóan, szinte megfeledkezik az ember arról, hogy néha tölteni is kell, ez persze használat függvénye.
-
myk74
senior tag
A beállítások-akkumulátornál a képernyőre tapizva meg tudnád nekem nézni hogy lemerülés előtt mennyi a kijelző idő?
Tehát itt tapizni a kijelző menüre és kiírja hogy mennyi az annyi:
[link]
Mondjuk a lenovok jól bánnak az akkuval!
Akinek kellene rengeteget netezik és fontos lenne a hosszú akku idő!
Nehéz dönteni,melyik legyen! -
synar
őstag
Csak ahhoz tudom mérni, amit már írtam is, hogy navigáláskor bekapcsolt kijelző és gps mellett 20%-ot fogyasztott egy óra alatt. Ez az érték (5-6 óra) lehet a reális fogyasztás a folyamatos játék, vagy filmnézés esetében is. Normál használat mellett kb. 2 nap. Én keveset használom, napi egy két óra net bekapcsolt wifi-vel, így kb. 5-6 nap után kell töltőre dugni. Amivel növelhető a akkuidő, hogy időzíthető a ki- és bekapcsolás, így éjszakára mindig le van állítva és csak akkor indítom el, ha tényleg használni is akarom. Remélem tudtam segíteni. Látom másik topikban is érdeklődtél, arra reagálva, ami sajnos a Lenovo A3500 ellen szól, hogy a közösségi támogatás gyakorlatilag nulla.
-
myk74
senior tag
Sziasztok!
Kijelző időben mennyit bír az akku? -
synar
őstag
Na hát elsőre hibát írt ki a recovery telepítés közben és leállt vele. Az eredeti rendszert újra tudtam indítani. Lehet, hogy a recovery-vel van gond, azt már korábban észrevettem, hogy onnan nem tudtam rendszer visszaállítást indítani, csak a beállítások menűből. Most újra kellene tölteni az egész frissítést, úgyhogy egyelőre hagyom. Kellene egy új recovery, vagy később adb-n keresztül megpróbálom. Ennyit tudtam egyelőre százon, sorry.
-
josik
aktív tag
Ennek örülök, egy tiszta telepítésnél kissebb a hibalehetőség.. Viszont meg kell méznem a gyári backup progit az mit ment, és hogyan.. Sok "fontos" játékot kéne menteni. És nem az .APK- k a fontosak, hanem a játék állása.. Ha nem menti akkor ROOT és Titanium. Csak kérdés, hogy majd a 4.4- et is lehet- e ugyanezzel Root- olni.
Szerk. Wifin szedted le?
-
josik
aktív tag
Ma délelőtt szólt a tab, hogy elérhető a 4.4‼ Még nem frissítettem, mert már eléggé be van lakva, menteni kéne.
-
balázs xp4e
tag
Az android 4.2-ben van még olyan tablet mód, amikor alul van az értesítési sáv? És ha van akkor hogy tudom beállítani?
-
synar
őstag
válasz
balázs xp4e #25 üzenetére
Igen, most láttam, hogy mire kérdeztél.
Egy biztos, a rendszer visszaállítás - kipróbáltam - nem vette el a root jogot.
A megoldás unrootolni kell a készüléket, erre több módszer is létezik, én még nem próbáltam.
Azt olvastam, hogy a RootGenius a rootolás során feltelepíti a KingUser.apk-t, ami eltávolítható a System App Remover segítségével, ez egy lehetséges megoldás a rút nyomok eltüntetésére. -
synar
őstag
válasz
balázs xp4e #23 üzenetére
Nem, ez nem az.
Szerintem amit a hivatalos Google Play-ről telepítesz, bármilyen program is legyen az, nem sérti a garanciát, a launcher cserélgetés pedig bőven belefér. -
synar
őstag
válasz
balázs xp4e #21 üzenetére
Ez még nem jár garanciavesztéssel, a rootolás már kényesebb téma.
Amúgy, ha visszavitelre kerül a sor, akkor:
Beállítások > Biztonsági mentés és visszaállítás > Gyári adatok visszaállítása
(Ezzel minden visszaáll alaphelyzetbe, ahogy vetted, adataid is törlődnek!) -
synar
őstag
válasz
balázs xp4e #19 üzenetére
-
balázs xp4e
tag
Nem lehet valahogy beállítani az alap android tablet kinézetet rajta?
Ez a lenovo launcher nem annyira jön be. -
g@bo
nagyúr
azért remélem, fáj a bal oldali..
szvsz a két masina kb egy kategória, pro kontra vannak dolgok. asus nekem masszivabbnak tűnik, erősebb akku, most nem rázom a rongyot arra, hogy 8 helyett 16 gb alap tár.
a döntés nagyjából szimpátia kérdése, én megtapiztam mindkét masinát, hol a mediaban, másikat máshol, ahol ki volt téve. ezt mindenképpen javaslom a leendő vásárlónak.
tehát lenovo: kisebb akku, 8 gb flash, nagyjából azonos erő, rádió, alacsonyabb ár, rejtett micro sd foglalat, otg, vélhetőleg lesz kitekatt os, 1 év gar.
-
josik
aktív tag
Bocsi, én sem voltam PH! közelben. :-) A tab tökéletesen teljesít. Igaz nálunk a gyerek gyűri, de nála is kibír egy napot az akksi! Pedig használja rendesen... Véleményem szerint nagyon jó vétel! Ami engem érdekelne majd, hogy otg- n 3g modemet kezel-e?
-
synar
őstag
FM rádió van a Lenovoban, ki is hangosítható, csak az antenna miatt kell bedugni egy fejhallgatót. Nálam is szóba került az Asus, de az OTG hiánya miatt végül nem azt választottam.
A GPS-t ma teszteltem, a jel nagyon gyorsan megjött, a kocsiban bekapcsoltam, mire felállt a navi, már megvolt a pozíció is. Szándékosan csak akkuról üzemeltettem, egy óra navigálás, bekapcsolt kijelzővel kb. 20%-ot fogyasztott a töltöttségből.
Bocs, hogy nem válaszoltam elég gyorsan, de ha tudom, hogy rám vársz, megszakítottam volna a nyaralásom és előbb hazarepülök. -
g@bo
nagyúr
válasz
balázs xp4e #13 üzenetére
én is eme tablettel szemeztem, de a topik lakóinak közönyössége..
/válaszhiány/ miatt az asus memopad hd7 lett a befutó.
a lenovo ugyan 5000 forinttal olcsóbb /39900 vs 35000/ de talán mégis az asus a jobb, ha nem akarod minden áron megspórolni a differenciát.
a két termék közel azonos teljesítményt tol, 4 magos mtk cpu, mali400mp2 vs pvr sgx 544 felel a grafikáért, itt 10% előnyt mondtak a mali javára /lenovo/.
lenovo kisebb akkuval bír, 3450 mah a 4000 helyett, 1 év garival adják asus 2, 8 gb alap tárral bír asus 16, otg megy neki, asusnak nem. mindkét cumó 1280*800-as ips panellel szerelt, ami elég pöpec.
lenovoban van rádió.mielőtt választasz, tapogasd meg a konkurens cég termékét is, de a lenovo se rossz vétel.
-
synar
őstag
Egy hónap használat után is csak ajánlani tudom ezt a tabletet, nekem nagyon bevált, megérte az árát. Stabilan működik azóta is, nem fagy, nem akad. Többször befogtam munkára is a már említett DSLR remote programokkal, megbízhatóan teljesített. Az MTK prociban azt szeretem, hogy időzíteni lehet a ki-bekapcsolást, így éjszaka nem fogyaszt és a stabilitásnak sem árt, ha rendszeresen újra van indítva. Napi 1-2 órát használva (az főleg YouTube dlna + net), elég hetente egyszer töltőre dugni. Ami az elején hiányzott, abból a root, ahogy írtam már megoldódott (ez sok program futásához kellett). Egy jó recovery még mindig jó lenne, de végül is lehet élni nélküle. A rendszert ha kell, így is vissza lehet állítani gyári állapotba és google fiókból, meg Titanium backup-ból visszanyerhető ami szükséges. A beígért KitKat még nem érkezett meg, de talán hamarosan. Ami kicsit hiányzik az a közösségi támogatás, custom firmware stb. (igaz a gyári fw. szerencsére hibátlanul teszi a dolgát, így nem érzem szükségét a ROM-olgatásnak). Egyedül a már linkelt orosz fórumon lehet érdemi információhoz jutni, de ott sem pörög az élet. Azóta rendeltem hozzá egy ilyen tokot, ajánlom, jól passzol hozzá és két hét alatt megjött.
-
balázs xp4e
tag
Most szemezgetek egy ilyennel
Nincs semmi problémája?
Eddig 3 fajta tabletet vittem vissza -
g@bo
nagyúr
urak
asus memopas 7" helett ez? elég szimpatikus, az ára is...
-
josik
aktív tag
-
synar
őstag
Közben áthelyezték a RootGenius program linkjét.
Itt az új elérhetősége. -
synar
őstag
Így rootolva már kezeli az NTFS partíació kiosztású külső adattárolókat is a Paragon exFAT, NTFS & HFS+
telepítése után.
Már csak egy megbízható recovery-t kellene találni hozzá és teljes lenne a kép. -
synar
őstag
Lenovo A3500 ROOT
MINDENKI CSAK A SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE ! ! !
A megoldást a korábban linkelt orosz fórumon találtam, kipróbáltam, működik.
1.. Az USB hibakeresést be kell kapcsolni a Fejlesztői lehetőségek menüpontban (A menü megjelenítéséhez a következőt kell tenni: Beállítások => A táblagépről =>Buil-szám mezőt addig böködni, amíg azt nem írja ki, hogy Ön már fejlesztő, ezután már be lehet kapcsolni az USB hibakeresést.
2.. Telepítse "RootGenius" programot.
3.. Program futtatása a pc-n, csatlakoztassa a tabletet, a program maga telepíti az összes szükséges illesztőprogramot. Ezután kattintson a ROOT gombra, kb. négy perc ... Ezután a root jogosultságok beállításra kerülnek.
Az Xposed framework és a Gravitibox is telepíthetővé vált, így további beállítások érhetők el.
-
josik
aktív tag
A vásárláskor 3 jelölt volt: Samsung Galaxy Tab 3 Lite, WayteQ xTAB 7x. A samu szerintem egy olcsó tablet butított változata, egy tömegcikk túlárazva, nem IPS, 2mag, és szerintem kissé optimalizálatlan(elég sok ramot foglal a rendszer). Wayteq: szintén 2mag, kevesebb belső tárhely, fixfókuszos kamera. Tudom, nem ezzel kell fotózni. Arra van egy öregecske Canon EOS 300D.
Ami emellett szólt, az a sim foglalat... Amit az OTG- ről írtál hasznos infó, köszi. Ezek szerint elég sok eszközt ismer.. Arra vagyok még kíváncsi, hogy OTG- n külső modemet kezeli- e? Mert az nagyon jó lenne. A saját youtube alkalmazása valóban megdöccen a HD- s videóknál! Ezt kipróbáltam, tapasztaltam. AnTuTu számomra nem döntő tényező. Szintetikus teszt... Ami számított, hogy azok a játékok amikkel játszik, ne akadjanak.. Azt furcsálltam még kicsit, hogy usb- n keresztül kell tölteni, nincs külön töltő csatlakozó. A root szerintem előbb utóbb meglesz. És remélem a lesz frissítés ami megoldja ezt a billentyűzet gondot.
-
synar
őstag
Én is nagyon elégedett vagyok ezzel a tablettel. Egy Vega Q7108-es "csodát" vittem vissza, egy nap kínlódás után és némi ráfizetéssel cseréltem a Lenovo A3500-FL-re. Nem bántam meg, más minőségi kategória a kettő.
Ami tetszik benne:
Kiváló a kijelző képminősége, a betekintés szögek és az érintésérzékenység még a sarkokban is, az üzemidő, használattól függően akár két nap is lehet, a sebesség (AnTuTu X: 16712 pont), akadásmentes a böngészés, a wifi és a GPS érzékenység is megfelelő.
USB OTG:
Az egyik fő oka, hogy megvettem, mert szükségem van rá fotózáshoz is. A tesztelt DSLR Remote programok hibátlanul működnek rajta, többet is ki próbáltam, Canon 60D kamerával összekötve OTG kábellel (DslrDashboard, DSLR Controller, Helicon Remote).
Egeret jól kezeli OTG-vel, de a kipróbált billentyűzettel nekem sem sikerült átállítani a kiosztást. A külső adattárolóknál az NTFS fájlrendszerűeket hibásnak látja, de a FAT32-t már jól kezeli. Néztem hozzá appot a Play-en, de amit találtam ahhoz root jog kellene, erre pedig egyelőre nem találtam megoldást.
Eddig egy kis hibát találtam csak, amiről angol fórumon is olvastam, hogy a natív YouTube applikációban a videók kissé akadoznak, nem folyamatos a lejátszás és a hang is elcsúszik. A böngésző felületről indított YouTube lejátszás és egyéb videótartalmaknál ez a hiba már nem jelentkezik. Töltöttem le más önálló YouTube lejátszókat pl. a FREEDi YouTube Player-t és itt is szép folyamatosan futnak a videók, a hangcsúszása sem tapasztalható. Remélhetőleg a későbbi frissítések, vagy a beígért KitKat megoldja ezt a problémát is.
Amire jó lenne még megoldást találni az a Root-jog és a biztonsági mentés lehetősége. Mivel ez egy elég friss tablet, remélem hamarosan erre is kapunk ötleteket. -
josik
aktív tag
Örülök, hogy van topic- ja a tabnak. Tegnap vettünk egy ilyet. Tetszik, jó. A gyerek maximálusan elégedett.. :-) Egy apró dolog viszont bosszant. Vettünk hozzá egy billentyűzetes tokot is. A billentyűzet magyar kiosztású, de alapértelmezett(angol)- ről nem lehet átállitani magyarra. A billentyűzet jó. Xperia Z1- el tesztelve. Azon át lehetett állitani a kiosztást. Kompatibilitási probléma? Tudom, óccsó billenytűzetnek híg a leve... De hátha van megoldás.
-
synar
őstag
Gyártó: Lenovo
Modell: A3500-FLCPU:
MTK 8121 QC 1,3 GHz, (MTK6582 Quad-Core, AnTuTu X szerint) - Cortex A7
GPU:
Mali-400 MP, ARM, OpenGL ES 2.0
Kijelző: 7" IPS LCD capacitive Multitouch, 16M colors, 800 x 1280 pixel, ~216 ppi pixelsűrűség
Rendszer memória: 1G LPDDR2
Tároló kapacitás: 8G EMMC
Memória bővítés: microSD
Operációs rendszer: Android 4.2.2 Jelly Bean (4.4.2 KitKat a közeljövőben várható)
Adatkapcsolat: Bluetooth 4.0, WiFi 802.11BGNCsatlakozók: 3.5 mm audio jack, micro-USB (USB 2.0, Mass storage, töltés)
Előoldali kamera: 2 megapixeles (hátsó kamera nincs)
Akkumulátor: Li-Ion 3450 mAh, nem cserélhető
Méret: 199 x 121 x 10.7 mm
Súly: 360 g
Tartozékok: hálózati töltő, USB kábel, használati utasítás
Egyéb tulajdonságok:
1 db hangszóró, az előlapon, beépített mikrofon, Flash 10.1 támogatás, H.264 videólejátszás, Multi-touch kijelző, USB OTG (a kábel nem tartozék)
Szenzorok:
GPS, Gravitációs szenzor, közelség érzékelő (Proximity)linkek:
Edigital oldal (itt vettem)
Fórumok:
http://lenovo-forums.ru/forum/282-lenovo-a7-a3500/
http://www.gsmarena.com/lenovo_a7_50_a3500-reviews-6280.phpYouTube:
Lenovo IdeaTab A7-50L (A3500-FL) Benchmark Test
Lenovo Tab A7_40 ( A 3500 FL) Test
Lenovo IdeaTab A7 видео ревю - tablet.bg (Bulgarian Full HD)Mivel egy egész friss megjelenésű típusról van szó, egyelőre ennyi információt tudtam összeszedni róla, de téma indítónak ez is elegendő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ford topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen routert?
- Fűnyíró topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- További aktív témák...
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest