Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emoke614
újonc
köszönöm a választ jah Win 8.1 van fent végigcsinálom nagyon remélem sikerül
-
Dhampir
félisten
válasz
emoke614 #11997 üzenetére
Próbáld meg kapcsolható grafika nélkül csak az R7 260DX-el.
1. Catalyst Center/Preferences/click advanced view
2. Power
3. Cpu power and drag everything to right on the plugged in option
4. Go in Switchable graphics application settings and choose a .exe game then click on the not assigned button and choose high performanceLényege: a procinak naftát adni és az adott játék .exe-jére a nagy teljesítményű kártyát kiválasztani.
Forrás a videó alatt, "NodeCode" októberi hozzászólásában.
Viszont Ubuntu Linux alatt csak az APU-t használtam és nagyon szépen vitt egy régi játékot (Call of Pripyat).
Windows alatt több beállítási lehetőséget kapsz.Mivel Win7, 8.1 és 10-hez egyaránt vannak Lenovo driverek, kipróbálnám az összes rendszer alatt, hogy melyiknél jobban az adott program. Talán Windows 8.1 és 10 alatt jobb lenne az eredmény.
-
emoke614
újonc
Sziasztok!
Vásároltam egy Lenovo Z50-75ös gépet (AMD FX7500 proci és R7 260DX videókarival)
több teszten azt olvastam ez egy jó gép természetesen nem a profi inkább a belépő szinten.
A netezésen és filmnézésen kívül a world of tankozásra használnám de a legkisebb grafikai beállítások melett is csak 15 fps-m van. A drivereket amiket felraktam a legfrisebbek de egyszerűen nem érek el sehogyan teljesítménynövekedést. Mivel tudnám elérni h jól fusson rajta a wot?
A segítségeteket előre is köszönöm! -
Uzi74
senior tag
Lenovo Z51-70 IPS matt full hd képernyője hogy viszonyul egy flex 2 15 full hd ips képernyőjéhez? (vagy egy G50 full hd TN paneljához?) (Ismerősnek lenne egyszerű netezős gépnek. Nekem t440p full hd ips a viszonyítási alapom)
-
426os
őstag
Bebizonyosodott, hogy valóban az akkuk elektronikája hal meg és utána a hibás működéssel szépen kinyírja a cellákat is. Az viszont még nem tiszta számomra, hogy ez hogyan hat magára a laptopra, hogyan tudja megölni azt. A lényeg, hogy ma hoztam el az akkut a bevizsgálásról:
Látható, hogy valami nem teljesen kerek a történetben.
A következő tünetei vannak az akkuhalálnak:
- A töltöttség (%) össze-vissza ugrál, főleg merüléskor
- Szokatlanul lassan merül az akku, majd aránylag magas töltöttség (nálam 40-50%) mellett egyszer csak lelövi magát a gép és utána csak töltőre dugva indul el. Ilyenkor 0%-ról kezd tölteni.
- Aida64-el ránézve az akkura, furcsa értékeket látunk, például, hogy a teljesen feltöltött kapacitás egész pontosan megegyezik a névleges kapacitással, ami természetesen nagyobb, mint a tervezett kapacitás (ez utóbbi a cellák védelme miatt korlátozva van az elektronika által). Normális esetben a teljesen feltöltött kapacitás az idő múlásával és a használattal arányosan folyamatosan csökken, ez alapján írja ki a program az elhasználódás mértékét is, ami jelen esetben a kor tudatában igen hihetetlen, 0%. Pár hete még, amikor nem volt gond az akksival a teljesen feltöltött kapacitás 37000mWh körül volt és 15% körüli volt az elhasználódás.Szóval RIP. L12M4F02, élt 21 hónapot és 101 töltési ciklust. Most egy darabig akksi nélkül használom a gépet, mert nem szeretném megölni, aztán majd kitalálom, hogy veszek-e és ha igen, akkor honnan/milyen akkut.
Mindenesetre akinek Z szériás (vagy akármilyen) gépe van, figyeljen az akksira, mert ha gari idő után hal be a gép, akkor az is kuka lesz, nem csak az akku. -
-
malisonX
aktív tag
válasz
sarkanyolo2 #11992 üzenetére
Elméletileg több fajta wifi kártyával szerelték ezeket gyárilag. Nekem még soha nem volt ezzel gond. Típusa: Intel(R) Dual Band Wireless-AC 3160 Neked is ilyen van benne?
-
426os
őstag
válasz
anorche1 #11987 üzenetére
Remélhetőleg csak némi koszt szedett össze és azért szorul. Tudtommal nem annyira jellemző a típusra a zsanérprobléma (persze kérdés, hogy mennyit és hogyan használtad).
Ha nem garis, akkor mihamarabb szedd szét és takarítsd ki. Ami még fontos, hogy a zsanért tartó csavarokat húzd meg, mert normál használat mellett is képesek kicsit kilazulni idővel (múltkor mikor kivettem az akksit néztem és 1,5 év után mindkét oldalon kellett egy kicsit húzni rajtuk), nem hogy szoruló zsanérral. Ha nagyon lazák, akkor a túlzott igénybevételtől törik a műanyag és kiszakad az egész a helyéről.Apropó akksi: Megtörtént a bevizsgálás, elvileg sem az akksinak, sem az elektronikájának semmi baja, 98 ciklus van benne. Kértem egy műszeres kalibrálást (mivel nekem nem sikerült az EM-el) aztán meglátjuk mi lesz. Jövőhéten kerül vissza a gépbe.
-
426os
őstag
Én úgy alapvetően a $26-os akksit nem tenném bele a gépembe, ki tudja mi van abban. Inkább újíttatnám fel itthon (feltéve, hogy valóban tudják programozni az elektronikát is az akksis cégek). Még mindig jóval olcsóbb, mint egy gyári új, de lehet tudni milyen cellát pakolnak bele, illetve van garancia is.
-
djpety
tag
Az első nem bele való. Az u430p és u430-ba ugyan olyan való különbség, hogy a p-ben van dedikált GPU. A másodikat találtam egyedül, ami használt, USA és azért nem is olyan szép az ára. Ha már ennyiért, inkább itthon vagy újonnan venném.
Dhampir: Igen, ez egy félmegoldás, de hibás hangszóróval nem fogom tudni eladni ha egyszer úgy alakul. :/ Ha kell a sztereó akkor rákötöm mindig külsőre.
-
djpety
tag
Sajnos az u430p notimban elromlott a jobb oldali hangszóró, néha kisebb "ütésre", valamint szétszedve nyomás hatására még megszólalt, de ez sem segít már. A gép még garanciális időben van, de nem tudok tőle megválni mert munkára használom, tehát a gép elküldése nem járható. Alkatrészt a Telemax nem ad.
Honnan tudnék szerezni bele hangszórót szerintetek?
-
Dhampir
félisten
válasz
Csokiii #11977 üzenetére
Behangoltad az érintőpadot vagy csak a drivert telepítetted fel?
Ahol az egér beállításai is találhatóak, ott kell lennie a touchpad konfigurálási lehetőségének is.
Végső esetben kipróbálnám egy Live Ubuntu Linux alatt is, ha ott működik, akkor csak megfelelő behangolás kérdése a Windowsban.
-
Csokiii
aktív tag
Sziasztok
Vettem ma egy lenovo b5400at használtan 1 év garival. Annyi problémám lenne hogy a touchpad az esetek 40 százalékában nem egész azt csinálja amit kéne. Driver nélkül beakad vagy elugrik, driverel nagyrészt valamerre görgetni akar ahelyett hogy az egér mutatò mozogna.(görgetés két ujjas és a közepén matatok nem is a szélén ahol a görgetés lenne)(újratelepítés után se lett jobb).
Szerintem hibás de megkérdezlek titeket is, hátha én csináltam valamit rosszúl -
TaliGa
aktív tag
Sziasztok!
Lenovo G50-30-hoz keresek billentyűzet (lehetőleg magyart), nem találkozott vki ilyen alkatrésszel mostanában (szerviz/áruház/hirdetés)? -
Jared98
újonc
Sziasztok!
Adott egy laptop (Lenovo IdeaPad G510) és ez lenne vele a probléma:Külső monitorról minden működik, szóval feltételezem hogy nem a VGA a hibás. Még annyi, hogy amikor majdnem teljesen lehajtom a monitort akkor teljesen normális a képe.. Valaki ha tudna segíteni mi a baja, vagy mit csináljak vele annak nagyon megköszönném a segítségét!
-
-
426os
őstag
válasz
Dhampir #11959 üzenetére
T420-at használok a munkahelyemen, azt hiszem értelek
Viszont olyat már nem vennék magamnak, esetleg egy t430-at, de a HP jobban bejön. Egyelőre inkább bízom abban, hogy tavaszig bírja a z510 és addig még sok minden változhat. Az volt az eredeti terv, hogy a gari lejártát még megvárom vele.
Kecz: Ha zavar a lyukas matrica, keress meg privátban
-
kecz
aktív tag
válasz
Dhampir #11949 üzenetére
Végül erre esett a választás. 45 $, 15-60 nap és itt lesz.
Addig is kioperáltam a régit. Nekem nem volt instabil, így nem hagytam benne (végülis a zsanérok forráspontjában volt a ballaszt, nem nagy nyomatékkal bír).
3 dolgot tapasztaltam szétszereléskor:
1. Egész könnyű volt lepattintani a fülecskéket. Sokkal nagyobb pusztításra számítottam. Egynek törött le csak egy kis része. Nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy én törtem le...
2. ...ugyanis a billentyűzet eltávolítása után azt tapasztaltam, hogy lyukas a lenovo-s matricám.3. Az egyik "hangszóróm" sokkal jobban lötyög, mint a másik. Nem tudom, hogy van-e hatással a hangzásra, inkább nem piszkáltam hozzá.
-
426os
őstag
válasz
Dhampir #11955 üzenetére
Ha a fizikai masszívságra gondolsz, akkor azzal igazából nincs gondom a Z510-nél sem, szerintem ez egy kifejezetten masszív szerkezet a konzumer kategóriában az árához mérten. Viszont váltanék már kisebb méretre és kevesebb
sz*pásrakompromisszumra. Illetve szeretnék egy olyan gépet, amit végre megveszek és utána jó pár évig nincs vele gondom. -
Dhampir
félisten
válasz
junior11 #11956 üzenetére
Felteheted kérdésedet az Azonnali notebookos kérdések órája topicban is.
-
junior11
veterán
Sziasztok, adott egy Lenovo IdeaPad Z500 (i3 Ivy bridge) notebook, Windows 10-zel használva, minden ok, kivéve az Intel video drivert a rendszer az Intel honlapjáról szedi le - az újat, mellyel a fényerőt nem tudom szabályozni, így este pl. nagyon zavaró, hogy nem tudom lejjebb venni. Hiába rakom vissza a régit a Lenovo oldaláról, a W10 azonnal frissíti ismét az újra. Hogy tudnám ezt megoldani? Köszi.
-
-
-
-
426os
őstag
Attól tartok, hogy az én Z510-emet is elérte az akksi hiba.
Múlt héten használtam akksiról kicsit és egyszer csak teljesen random kikapcsolt, minden előjel nélkül, miközben még kb 50%-ot mutatott (mikor levettem a töltőről úgy emlékszem, hogy akksi kímélő módban volt). Utána se kép se hang, csak mikor hazaértem és rádugtam a töltőre, akkor kelt életre és 0%-osnak mutatta az akksit. Gondoltam, akkor most már ideje lesz kicsit formázni, hátha az a baja, de nem segített, tegnap megint eljátszotta ezt. Ráadásul most már totál hülyén jelzi a töltöttséget, tegnap töltőről levétel után ali-alig merült látszólag és 7-8 órákat mondott hátra lévő időnek. Aztán egyszer csak kikapcsolt. Ma éjjel megint ráeresztettem egy formázást, de most nekem úgy tűnik, hogy már egyáltalán nem mutatja a töltöttséget (folyamatosan 100%).Az Aida64 eddig egész jól mutatta az akksi adatait, a 18%-os elhasználódás is reálisnak tűnt, amit mondott, viszont már az is hülyeségeket mond.
Nem örülök
-
-
KisXaraX
csendes tag
válasz
Dhampir #11942 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Azzal együtt tudok élni, hogy nem ajánlják a gépet, mert bevallottan kevésbé értek a laptopokhoz; azt nem tudom mire vélni, hogy válaszra sem méltattak a kérdésben, főleg mert a kommentjeik stílusából ítélve az ottani kollégák elég nagyra vannak magukkal. De mindegy, nem akarok feszültséget generálni meg semmi ilyesmi, részemről befejeztem, csak egy észrevétel volt.Témába vágóan: AMD-fan vagyok / voltam régebben, de nem annyira, hogy ennek az oltárán feláldozzam a teljesítményt, szóval ha azt mondjátok, hogy az i3-as / GF-os verzió megéri a +5k-t, akkor az lesz a nyertes.
Még egy gépet linkelnék, egy árkategóriával feljebb; ez ár/érték arányban mennyire nyerő? -
Dhampir
félisten
válasz
KisXaraX #11939 üzenetére
Ötlet Z50-75-re a játékok jobb futtatására:
1. go in amd catalyst center Preferences and click advanced view
2. go in power'
3. Cpu power and drag everything to right on the plugged in option
4. Go in Switchable graphics application settings and choose a .exe game then click on the not assigned button and choose high performance
5. Every game runs betterForrás "NodeCode" 1 héttel ezelőtti hozzászólása a videó alatt.
-
Dhampir
félisten
válasz
KisXaraX #11939 üzenetére
Igen, ott nem ajánlják a konzumer Lenovo notikat az egyes esetekben előforduló magyarországi garanciáztatás-mizériák miatt.
Ha AMD-fan vagy, akkor a szíved oda fog húzni a gyengébb teljesítmény ellenére.
Itt néhány egyéb játékot tesztelnek; APU FX-7500 von AMD in Verbindung mit einer Radeon R7 265M mit 8GB Ram auf Windows 7.
Mondjuk egyre több z50-75 és z50-70 konfigot is árulnak a Hardveraprón, eszerint elég gyorsan csökken az értéke a felhasználók döntése alapján.
Véleményem szerint akkor éri meg megvenni az AMD konfigurációval, ha jóval olcsóbb az Intel+Nvidia párosnál.
Amúgy, ha 30 centiméterről leesik, akkor így sérül a háza:
Kép 1
Kép 2
(Képek forrása) -
-
KisXaraX
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok, a "Milyen notebookot vegyek?" topicban sajnos átnéztek a hozzászólásomon.
Lenovo Z50-75 80EC00FAHVErről a gépről szeretnék érdeklődni, hogy ismeri-e valaki konkrétan, vannak-e tapasztalatok vele kapcsoaltban, megéri-e megvenni.
Irodai munkára, filmnézésre, némi játékra (főleg FIFA) lenne használva, ezekre mennyire lenne elég?
Sajnos a laptopokban nem vagyok annyira jártas, a videókártyát konkrétan nem is találtam meg (csak 260-at és 260X-et, ezt a DX jelzésűt egyáltalán nem) -
tibbike01
őstag
Sziasztok!
A lenovo garanicája még mindig olyan gyenge mint kb 2 éve?
Januárban fog lejárni a garanciája a laptopomnak és szeretném kihasználni. Összegyűlt pár apró probléma.
-
426os
őstag
Ahogy mondják, a billentyűzetet alulról a csavarlyukon picit megnyomod, hogy felül alá tudj nyúlni. Ezután már szépen ki lehet pattintani sorban, körben, nincs vele gond. Visszarakásnál érdemes úgy visszarakni, hogy picit meghajlítva a két szélét illeszted a helyére és utána a közepét pattintod be, mert különben a széle nehezen fog bepattanni.
Az alsó borítását célszerűbb a gép elejénél megkezdeni, de patent törésre sajnos fel kell készülni. Amikor legelőször szedtem szét, nekem is sikerült letörnöm 1-2-t, amik közül egy a szellőző rácsnál volt baloldalt. Azóta ott sajnos nem illeszkedik rendesen a gép alja, van egy pici rés. Ha máshol törik az nem olyan katasztrófa, mert a csavarok a helyén tartják de ezen az egy helyen csak a kis patentek húzzák össze a házat.
Gitárpengető, műanyag feszítő cuccos javallott a szereléshez. A billentyűzet alatt pedig az egyik csavar felett találkozni fogsz egy garancia matricával. -
bul07
nagyúr
Igen a hátlap felől szoktam
Kiszedem a csavarokat 3-at, majd egy olyan csavarhúzóval ami átfér a műanyag lyukon megnyomom míg ki nem pattan, felsőkét lyuk közül ez egyiket, majd utána kézzel kipattintom körbe
Nem olyan könnyen törik nagyon hajlékonyHa a billentyűzet se sikeredik akkor a burkolattal még nagyobb bajaid lesznek , mert én mikkor szedtem széjjel jó pár patentot eltörtem, és azóta még pár megadta magát a legutóbbi szétszedésnél , már szinte egy se tart
Ebben a hozzászólásomba pár képEsetleg egy ilyent ha rendelsz megkönnyítheti a szétszedést
-
kecz
aktív tag
válasz
Dhampir #11931 üzenetére
Ez jó, akkor már csak a billentyűzetet kell levakarnom a gépről valahogy. A baj az, hogy már próbáltam, de nem ment, erőltetni meg nem akartam.
A használati útmutatóban az van, hogy egy csavarhúzóval kell kinyomni a hátlap felől, viszont youtube-on aki bontja az alányúl valamivel.Ti mivel vettétek ki a billentyűzetet?
-
Dhampir
félisten
15.000-ből kijön szállítással együtt.
Lenovo L12L4K01 Original, 3 év garancia.
-
Én úgy szoktam, hogy feltöltöd csontra, raksz a gépre MPCHC videólejátszót, felmásolsz egy fullHD-s mkv-t a gépre. MPC-n belül beállítod, hogy indulás teljes képernyővel, a lejátszást pedig végtelenítse. Passmark Battery programot feltelepíted, ez írni fogja az aksi %-ot. Elindítod a videót, és megvárod amíg lemerül a gép. Ezek után pedig teljesen fel kell tölteni. Ezt a módszert pedig többször is el lehet játszani.
-
Az eltűnt kapacitás nagy része vissza is jött. Néha érdemes kalibrálni az aksit.
-
Örülünk mi is, hogy örülsz
Nemrég cseréltem gépet egy i5-ös Lenovora. Újan az aksi 15%-ra el volt használódva. Most volt csak időm lemerítgetni és töltögetni (kalibrálás). Már kb. negyed órája 0%-on az aksi a winben, meg az aksi programokban, de a gép még mindig játssza a fullHD-s videóanyagot. Kíváncsi leszek ebből mi fog kisülni. Kíváncsi leszek mennyi fog így beleférni az aksiba feltöltés után.
-
fanti
addikt
Lenovo G580-amba szereltem egy közel öt éves Kingston SSDnow SV100-128GB SSD-t.
A kiszerelt terás vinyó megy egy USB 3-as házba.Hogy is mondja csak.....egyszerűen megtáltosodott a gép az SSD-től, iszonyú nagyot lökött rajta még ez az öregecske SATA2-es Kingston V100-as is, csak ámulok rajta!
Gondolkoztam nagyobb SSD-n, de így utólag belátom, hogy minek?
Win10Pro x64 és a programjaim szépen elférnek rajta, filmnézésre meg adattárolásra meg ott lesz a kiszerelt terás HDD mobilrack házban. És így maradhat a DVD író is.
Nagyon örülök, hogy megléptem ezt!
-
-
Lenovo G50-70 gépemben eltörtem az optikai meghajtó előlapját. Valaki tudja esetleg ilyen darab honnan szerezhető be, vagy melyik egyéb más típussal kompatibilis?
-
426os
őstag
válasz
Casoli #11916 üzenetére
Nekem eddig csak WD HDD-im voltak a laptopjaimban. Most is van kettő, egy Blue a gépben és egy Red külső házban, mindkettő teljesen csendben van, nem hallani a fej mozgását, csak síri csendben vagy nagyon közel hajolva. Egy ismerősömnek van HGST-je usb-s házban, az valóban hangosabb, normál körülmények között is hallatszik a kerregése.
-
anorche1
őstag
Nem ütöttem erőset, szinte csak megnyomtam. De ahogy korábban videón is mutattam, ezt z50-70 -es gépet 2 ujjammal is ketté tudnám törni. A hdd meg az odd helyén volt a numerikus alatt, ott meg még kevésbé védett (szerintem).
Külső sérülés sehol sincs, mint mondtam szinte csak megnyomtam.
A seagate oldalán néztem tudom e külön garanciáztatni, de oem termék, ezért nem. -
426os
őstag
válasz
anorche1 #11911 üzenetére
Az egészet megvonják, de nem valószínű, hogy kiderül. Ha a gépen nem látszik külsérelmi nyom, akkor nem fogják tudni megmondani utólag, hogy mitől ment tönkre (vagyis inkább nem fognak vele annyit foglalkozni - feltételezem nincs gyorsulásérzékelő a gépben). Mondjuk ahhoz elég nagyot rá kellett ütnöd, hogy meghaljon. Vagy eleve szar volt a HDD, vagy látszik kívülről is az ütés...
-
anorche1
őstag
A winyó meghalt a gépemben, miután ráütöttem egy picit.
Ha ezt szervizbe vissza küldöm, és ott a winyóból kiszedik azt, hogy külső hatás miatt ment tönkre, akkor bukom az egész gép garanciáját, vagy csak a hdd -ét? -
McSzaby
őstag
Sziasztok,
van egy Lenovo U510-s laptopom, amibe szeretnék 5 Ghz-s AC-s wifikártyát tenni. Eddig külső sticket használtam, de most lejár a garancia 1 hónapon belül és úgy gondoltam, akkor a whitelist-s dolgot kiütöm belőle egy BIOS frissítéssel.
Mivel még nem nagyon csináltam eddig ilyeneket előtte be fogom gyakorolni más gépeken.
A kérdésem az lenne, hogy tudtok-e leírást, vagy valami korrekt BIOS-t/linket adni, ahonnan leszedhetem azt ami nekem kell?
-
bul07
nagyúr
válasz
Casoli #11905 üzenetére
Hát egy kupont elfogadtam volna , mondjuk egy ingyenes csomagküldést
Nekik nem került volna semmibe nekem meg mindjárt jobb kedvem lett volnaÉs megsúgom igen is kellemetlen volt hogy munka közben hívott a postás ugyan most/ma vigyem már be és így el kellet magamat kérnem egy órára
És nem a helyi postások hibáztak, hanem a központban, és nem is a kis emberek mert központi email címről jött nekik az utasítás hogy nem futár jön hanem ők intézzék el
Amúgy meg ha csöndben tűr mindenki sose fognak észbe kapni hogy változtatni kellene mert nem jól csinálnak valamit
Ha már egy emberrel nem játsszák el a jövőben már megérte -
DonMaster
addikt
válasz
Casoli #11903 üzenetére
persze aval nincs gond, hoyg ott is ember bár ah azt irja hoyg futár akkor az egyértelmü a postán is külön van posta futár, de mindegy is, ne robbanjon fel, csak valmi nem mondom hoyg adjon kártéritést de egy bocs elcsesztük levél kb elvárt lenne szerintem.
ugy ahoyg meg tették a levélben, legalább beismerték.
-
DonMaster
addikt
válasz
Casoli #11901 üzenetére
válaszolok helyete is, a futár az azt jelenti hogy háéztol házig, plusz a garira is az van riva ugy árulják a lenovokat is hogy háztol ház ig gari, ami nem postátol postáig hanem háztol hzig, kijön a futár átadod , elviszi amikor kész a futár vissza hozza. ezt jelenti az ami a háztol házig, itt nem történt ez igy.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- EAFC 25
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Autós kamerák
- Automobilista 2
- Asustor NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad,15,6",Ryzen3(3,5Ghz)Vega VGA,8-20GB RAM,SSD,jó akku,szép állapot
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Lenovo,15,6"FullHD IPS,Ryzen5(8x3,5Ghz)Vega 8 +540 VGA(2x2GB),12-20GB RAM,256-512GB SSD,jó akku,
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest