Hirdetés
-
PROHARDVER!
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe123
senior tag
Szia,
Egy 60x60-as panelhez én most vettem egy ilyet:
Elsősorban azért akartam lecserélni a gyári driverét, mert telefon kamerával ellenőrizve vibrált vele a panel. Ezzel a táppal megszűnt a vibrálás, legalábbis telefon kamerával nem kimutatható. Bónuszként dimmelhető a táp úgy, hogy a megfelelő kapcsaira 0-10V egyenáramot adsz. Nekem nincs dimmerem, de kipróbáltam egy 1,2V-os akkuval, rákötöttem és szépen leszabályozta a panelt, villódzás akkor sem volt. Szóval ha találsz olyan távirányítható kütyüt ami tud a tápnak 0/1-10V vezérlést adni, akkor egy ilyesmi táppal megoldható a dimmelés. Nyilván olyan tápot kell keresni - ahogy feljebb is írták - ami áramgenerátoros és ugyanakkora a névleges árama mint a panel gyári driverének.
Új hozzászólás Aktív témák
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, Fapad, Extra
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest