- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Home server / házi szerver építése
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Újra itt!
Asztali lámpa vásárlásán töröm a fejem. Vettem egy IKEA Tertial lámpát, de teljesen más célra (csak a karja kellett) és az anyaghasználaton azt láttam, hogy ennyi pénzért teljesen jó minőség. Régóta vadászom asztali lámpát is egyébként de minőségben és árban nem találok megfelelőt. Vennék én még egy Tertial-t de az a bajom, hogy ez csak asztal szélére rögzíthető... Gyakran lenne más pozícióban ezért mindenképp csak talpas jöhet szóba és persze LED a fogyasztás miatt...
Két lámpát néztem ki szintén az IKEA-nál:
-FORSÅ
-ANTIFONISzámomra mindkettő jónak tűnik, az Antifoni kicsit jobban tetszik de nem tudom megér-e a szimpátia +2k-t...
Igazából meleg sárga Led-et vennék bele és csak arra szeretném használni, hogy a fal felé fordítva szórt fényt adjon a szobába esténként, kicsit hangulatosabb lenne és a szememet sem verné ki a korábban vásárolt 1500 lumenes főlámpa.Esetleg vélemény a fenti két termékről? A foglalatuk látom különbözik, de nem igazán értek hozzá, hogy a fenti célra melyik lenne jobb. A Forsa mellett szól az, hogy nagyobb az átmérője, talán az jobban szórja a falról a fényt mert az asztal amin lesz a fal mellett van.
Ha tudtok ajánlani más lámpákat azt is szívesen venném!
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Max
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Xiaomi Yimmy H10 porszivó
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest