Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Autóhifi
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
A Win10 2004 verziót ne tegyétek fel mert kinyírja a Leadtek TV driverét. Azóta nem is érzékeli,hogy benne van az eszköz.
-
jeni
félisten
válasz
Atomantiii #10389 üzenetére
köszi
működik az 1155 gépemben -
jeni
félisten
Szia!
Leadtek PxDTV 2300H cucchoz milyen lejátszó programot javasolnátok? -
jeni
félisten
válasz
Atomantiii #10376 üzenetére
nekem ilyen házam van
Thermaltake Core X9
helye lenne de a magasságban a lényeg,hogy rögzüljön. -
jeni
félisten
válasz
Atomantiii #10372 üzenetére
-
jeni
félisten
válasz
Atomantiii #10370 üzenetére
BP-i létemre csak pár megálló
-
jeni
félisten
válasz
Atomantiii #10349 üzenetére
-
jeni
félisten
válasz
Atomantiii #10365 üzenetére
Vissza néztem a képeket.
Nem tudom ez a rögzítés mennyire stabil?
Igaz most is van olyan új lap amiben van meg PCI slot. -
jeni
félisten
válasz
Atomantiii #10363 üzenetére
Most néztem meg a Vaterát.
Az a Leadtek XP Global csak olyan lapba tehető be amelyik tudja a PCI csatolót. -
jeni
félisten
válasz
Atomantiii #10361 üzenetére
A Leadtek 2200 ( gépemben ) és a 3200 ( korábban volt ilyenem) is megfelelő lehet mindnekinek.
A 2300 is van otthon de azt még nem teszteltem. -
jeni
félisten
Üdv!
Lehetséges,hogy a Win 10-re működő dirver a PxPVR 2200 kártya esetében csak a PxPVR3200 kártyánál menne a felvételi opció?
Sem saját felvételi lehetőség a tuner oldalról sem más forrásra kapcsolva nem enged felvenni.
Minden megy rajta csak 1 NEM: Nem engedélyezett bármiféle felvétel bármely forrásból!
Esetleg a PxDTV 2300H kártyához van más driver elérhetőség?
-
jeni
félisten
Üdv!
Van valakinek Win 10-re működő dirvere a PxPVR 2200 kártyához? Esetleg a PxDTV 2300H kártyához? -
jeni
félisten
válasz
AttyVin #10213 üzenetére
Mindegyik hardveres tömörítésűek.
Ugyanis a nyáklapon ha megnézzed akkor ott virít a Conexant chip!
DTV2000 H Plus
PVR2000
PVR2000
PxDVR3100HA PxPVR2200 is hardveres tömörítésű!
Itt inkább az lehet,hogy van amelyik digitális tunerrel van ami csak analóg tuneres attól függetlenül,hogy van benne Conextant chip!
A PxDTV2300H az már nem hardveresen dolgozik! Abban NXP chip van.
-
jeni
félisten
válasz
copass #10154 üzenetére
Hello
Nézve a kábelkorbácsot,azon nincs AUDIÓ csatlakozási lehetőség.
Lehet a komponens és a kompozit csatik másképp vannak bekötve?
Keresni kell,hogy melyek a bekötési pontok az eredetinél nem -e vannak eltérések a színeknél?
A lengő RCA dugók cserélgetésével sem tudtál normál színes képet kihozni belőle?
Az S-Videó jel estén nehezebb próbálgatni. -
jeni
félisten
válasz
Varga Csaba #10147 üzenetére
a neten vannak ilyen távok,sőt egyes Logitech távja is alkalmas erre.
érdekes,hogy a távok inkább egyes gombjaik mennek el,az érintkező felületéről kopik meg a grafit.
így hirtelen mindenestül meghalni nem szoktak.
nekem is van sosem használtam,annyi,hogy az elemet sosem hagyom benne ha dobozában csücsül. -
jeni
félisten
válasz
World-Soft #10143 üzenetére
Hello!
Én ezzel használom,igen megy rendesen a Win10 64 biten.
-
jeni
félisten
válasz
Atomantiii #10140 üzenetére
A felvételi hangerő magassága a beállításokban a TV kártya menüjében állítható.
-
jeni
félisten
válasz
Atomantiii #10132 üzenetére
-
jeni
félisten
válasz
Atomantiii #10130 üzenetére
Ennek a Leadtek TV 2000 XP Globál panelon levő csatlakozója becsatlakoztatható egy jack csativégű kábellel az Asus hangkártyához?
Amúgy ezt kell az alaplapra rácsatlakoztatni ha van ilyen csati rajta. CD/DVD íróknál anno ez kellett.
(ez a megoldás sajnos megkerüli az Asus kártyádat)itt vannak infók erről
-
jeni
félisten
válasz
Atomantiii #10126 üzenetére
-
jeni
félisten
válasz
Atomantiii #10017 üzenetére
sehogy se tudom oda varázsolni a driverét WIn10 Pro alatt a 3200H-nak,az eszközkezelőn is próbáltam,de vagy lefagy a program vagy kiírja,hogy Hiba a képalkotás során.
Nem tudom,hogy de előző Win10-nél sikerült driverét oda passzolnom.Az eltérő Win10 Pro (1511) verzió miatt ez lehetséges?
Egyedül a Haupaggue HVR-1300 menne rendesen,de azzal az a bajom,hogy a csatorna léptetés nagyon lassú. Sokáig kell váérni mig a következő csatorna bejön.
a Winfast PVR2 beállítások menüjében ott meg üres az eszköznél az ablak.
a Win10 eszközkezelőnél továbbra is felkiáltó jel van (XC3028) -
jeni
félisten
Szia!
A Leadtek PxDVR3200H kártyához melyik driver kellene? Win 10 alatt nem talál drivert hozzá.
Leszedtem a 2,4MB és a 55MB csomagot, a kisebbiket kicsomagoltam de azon belül melyik drivert kell párosítani? Esetleg a nagyobbik 55MB kell driver mappából kell párosítani ha igen melyikkel? -
jeni
félisten
Szia
Tud-e valaki a 3200H-ra Win10 drivert? A korábbival nem nem telepíthető a driver feltehetőleg nem kompatibilis. -
jeni
félisten
üdv
"demultipelxer hiba miatt nem jelenetit meg" ez a hiba üzenet van ez gyakorlatban mit jelent?
a külső kompozit bemeneti jelre akartam tenni az UPC beltérinek az analóg hang és kép kimenetét. azután dobta ki a képernyőre a szöveget. -
jeni
félisten
válasz
Atomantiii #9705 üzenetére
a TV tuner menüben tudsz állítani,hogy milyen legyen a hangfelvétel.
-
jeni
félisten
igen köszi
nem egyfomra a két tuner elektronikai tulajdonsága mert a Hau kártyánál nincs zavaró jelek a képben,ha átdugom akkor a Lea ott már látszik.
Korábban használtam szürőt az UPC 3-s eloszton akkor még rosszabb volt a jel,és a Hau is rossz volt.
A Lead. előnye a gyors csatorna váltás. A Hau-nál meg az idő alatt kimehettem kávézni.
Megnézzem a kapott szürővel milyen a Lead.
A TV kábel mely az elsoztóról jön a gépbe rövid nem töb 1,5 méternél,de inkább kevesebb. Azt mondjátok,hogy cseréljem le?
Akkor elvileg a többit is érdemes lecserélni mert azok is egy idősek. Van tapasztalat,hogy melyik a jobb,márka? jelzés?
Az UPC amit megcsinált a lakásban azokra olyan dugót tettek amit le kell robbantani. Ezeknél előny,hogy kontakt hiba kevésbé lép fel. -
jeni
félisten
Szia
A Leadtek PxDVR3200 H akinek van ilyen karija annak milyen a képe?
Számomra csalódás.
A Hauppague HVR1300 sokkal szebb képet,tisztább és még régebbi verziós,mint a Leadtek.A Leadtek ami bent van a Pci-e 1x slotban használva zajos ferde csíkok vannak rajta,élő adásban nagyon látni de állókép felvételnél kevésbé látható de csináltam a sport1 adóról 1 képet (amúgy minden adásnál látható).
Lenne értelme ha átteném a Pci-16x csatiba? MSi Z68 GD65 G3 lapban használom.ez meg a Hauppague
-
jeni
félisten
igen köszi
az tény egyre inkább a PCI slotot kezdik elfelejteni a gyártók.
egy-két régebbi lapon (2 éves deszkákra gondolok) ott még vannak PCI csatik,de leginkább az zavarna,hogy a gyártók ha kiadnak firmware-t vagy frissebb drivert akkor a régebbi DVR-3100 PCI-t elfelejtik frissíteni. Inkább számolnom kell azzal,hogy a PCI-e 1x csatolós kártyákra nagyobb esély van,hogy tovább kihúzza a használatot illetően. A trendi inkább az,hogy USB-re építenek a TV kártya gyártók. ha tévedek akkor cáfoljatok meg.
Lassan 3 éves MSi Z68 lapomon van PCi csati,de a pár hónapja eladott Z77 Asus Maximus lapon már nem volt PCI slot. -
jeni
félisten
-
jeni
félisten
válasz
yozsee11 #9509 üzenetére
Hauppauge WinTV HVR-1300 - DVB-T hardveres tömörítésű és megy Win 8.1-n
aprón vannak jó pár darabok PCI csatlakozással. -
jeni
félisten
Üdv
A 2200h tv kari jol megy. Emelett beszereztem full dobozos minden tartozekkal egy 2300h analog+digitális tv karit.
Azzal az a gondom hogy a telepítő lemezről ha felteszem akkor nem minden esetbe van látható tv adás es olykor lefagyasztja a Leadtek pvr2 progit.
Van tuti win 7 64 bitre driver illetve pvr2 progi vagy hibás a tv kari? -
jeni
félisten
Üdv
A Leadtek PxPVR-2200H tunernél miképpen lehet a feliratot behelyezni a képbe? Ha megnyitom akkor külön ablakot nyit. -
jeni
félisten
Üdv
A Leadtek PxPVR-2200H Tv karit van akinek sikerült Win 8.1 alatt működésre bírnia? Win 8 kompatibilissé próbáltam tenni,nem fogadja el. Win 7 alatt hibátlanul megy. -
jeni
félisten
Szia
A gyerek gépébe betettem egy Leadtek DV2000 tuner kártyát,sajnos maga a program fagyoskodik.
A gép teljesítménye miatt lenne?
Win 7 32bit rendszer van a gépen.P4 Intel 2,8Ghz,Asus P4P800-VM,2x512 DDR1,7600GS AGP.160GB HDD
Esetleg maga a gyári oldalról leszedett progi lenne rossz.
A tech alapján min konfig esetén mennie kéne a gépben,mivel eleve P III. van megadva élő kép esetén. Felvétel esetén meg P4 2,4 GHz a min érték. Így mindkettő elegendő lenne a gép teljesítménye alapján.Amúgy is eleve kicsit el lett tervezve az antenna helye a nyákon,mert nem tudtam elsőre betenni,hátul a nyílás mélységénél ahol a csavar rögzítés van,ott kicsi a mélység. reszelővel kellett a ház fala felé reszelnem ,hogy beférjen és ne ferdén menjen be a kártya a PCI slotba berakva.
Így ha a gyári webes oldalról leszedett porgi lenne rossz,akkor a régi driver lemezéről telepítsem fel amin a vistáé van rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest