Hirdetés
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Atomantiii
üzenetére
Ahogy mondtam a win frissítések előzményeiben nézd meg, hogy leadtek-hez tett -e fel frissítést. Ha tett, akkor szedesd le vele. Ha máskor is fel akarja tenni, akkor jelöld meg, hogy ne tegye.
Próbáld újratelepíteni a drivert, amivel korábban működött.Ha használtad a rendszervisszaállítást mostanában, akkor lehet az szedte le a drivert.
(#9721) daa-raa: a win update driverei néha akkor sem egyeznek a külön telepítőssel, ha a verzió pont ugyanaz. Legalábbis video drivernél ez így van. Párszor már belefutottam, hogy a win okosabb akar lenni és valami bug miatt drivert is cserél, pedig az elvileg opcionális kategóriás lenne. Egyik usb tunernél, amivel kipróbáltam win 8.0-at, a szemem láttára cserélte azonnal vissza egy ő általa preferált nem működőre. De Xp-Win7 vonalon videodriverekkel is volt már küzdelmem. Amikor még rendszergazdáskodtam szabadidőmben, elég kellemetlenül érintett, amikor hajnalban felvertek, hogy az irodai gép nem ad képet... backupból visszatoltam az egészet... memteszt... másnap megismétlődött, akkor lejátszva az egészet újra... majd a gépet párszor újraindítva láttam hogy az idióta ms izomból lecserélte az automatikus updattel az nvidia drivert egy olyanra, ami nem adott képet az integrált gpu-val. grr....
Új hozzászólás Aktív témák
- T14 Gen2i 14 FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Eladó Lenovo LOQ laptop I5, Rtx2050, 16gb ram, 512 m2 ssd. Garancia.
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Bontatlan Google Pixel 10, 12GB ram 256GB rom frost/lila
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő