Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz Atomantiii #9722 üzenetére

Ahogy mondtam a win frissítések előzményeiben nézd meg, hogy leadtek-hez tett -e fel frissítést. Ha tett, akkor szedesd le vele. Ha máskor is fel akarja tenni, akkor jelöld meg, hogy ne tegye.
    Próbáld újratelepíteni a drivert, amivel korábban működött.

Ha használtad a rendszervisszaállítást mostanában, akkor lehet az szedte le a drivert.

(#9721) daa-raa: a win update driverei néha akkor sem egyeznek a külön telepítőssel, ha a verzió pont ugyanaz. Legalábbis video drivernél ez így van. Párszor már belefutottam, hogy a win okosabb akar lenni és valami bug miatt drivert is cserél, pedig az elvileg opcionális kategóriás lenne. Egyik usb tunernél, amivel kipróbáltam win 8.0-at, a szemem láttára cserélte azonnal vissza egy ő általa preferált nem működőre. De Xp-Win7 vonalon videodriverekkel is volt már küzdelmem. Amikor még rendszergazdáskodtam szabadidőmben, elég kellemetlenül érintett, amikor hajnalban felvertek, hogy az irodai gép nem ad képet... backupból visszatoltam az egészet... memteszt... másnap megismétlődött, akkor lejátszva az egészet újra... majd a gépet párszor újraindítva láttam hogy az idióta ms izomból lecserélte az automatikus updattel az nvidia drivert egy olyanra, ami nem adott képet az integrált gpu-val. grr....

Új hozzászólás Aktív témák