- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
válasz
Vikipizsama #10478 üzenetére
Ha aktuális még akkor írj, megtaláltam. Illetve van többféle verzió is.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Vikipizsama #10478 üzenetére
A sok lom között most hirtelen nem is tudom hol van, de valahol megvan még lehet kettő is van belőle már nem emlékszem, majd megpróbálom megkeresni.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Vikipizsama #10475 üzenetére
Csatornavizsgálós dolog mit jelent? Nekem elvileg volt/van ilyen kártyám (is). Csak még lehet használom majd még.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Vikipizsama #10473 üzenetére
Mire kéne? DVB-T2-őt nem tudja, jobban jársz egy USB-s változattal.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #10454 üzenetére
Úgy néz ki én vagyok a hülye, mert át kell váltanom az inputot (videó bemenetet másra - hogy a TV CH-t hozza fel) és akkor ki tudom választani az XP global tunert is.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #10453 üzenetére
Most nálam mindaddig jó volt az XP Global tuner, míg le nem kerestem a csatornákat a másik DVB-T leadtek tuner részére, attól kezdve nem tudom kiválasztani az eszköz listából a pvr 2-ben. Az a kérdés ilyenkor vajon hol változtatja a beállításokat a pvr 2.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #10450 üzenetére
illetve közben mégis újratelepítettem megint és most jó, nem jöttem még rá, hogy mi üti ki.
-
Atomantiii
addikt
Úgy néz ki hiába telepítettem újra a win 10-et ugyanaz a helyzet, eszközkezelőben megvan a kártya de a pvr 2-ben nincs.
-
Atomantiii
addikt
Úgy néz ki meg kell próbálnom egy windows újratelepítést, nem tudom mitől romlott el, lehet felraktam valamit ami nem tetszett neki. Legutóbb egy usb-s tunerrel szórakoztam, lehet az kavart be. Hiába van 3200H-s tunerem szerintem az rosszabb minőségben vesz fel, vhs-eket szoktam átvenni vele, azért ragaszkodnék az XP Global kártyához.
-
Atomantiii
addikt
válasz
azbest #10443 üzenetére
Arra már én sem emlékszem, hogy az eddig is ilyen volt vagy sem. De ha meg látja az eszközkezelőben, akkor miért nem tudom kiválasztani eszközként a pvr 2-ben? Minden eszközt lát csak ezt nem.
Most a felső van benne, illetve eddig is azt használtam, azzal van audio nevezetű eszköz, a másikkal nincs, de ha az alsóval próbálom akkor sem tudom kiválasztani a pvr 2-ben. Azt meg nem hinném, hogy mindkét kártya ugyanolyan rossz.
-
Atomantiii
addikt
Közben beraktam a másik TV2000 XP Globalt, azzal meg eltűnik az audió nevezetű eszköz és csak az XC2028-as marad meg, de a winfast pvr 2-ben sajnos nem jelenik meg kiválasztható eszközként. Egyik made in China másik made in Taiwan és van egy kis különbség a kettő között így ránézésre. Egyiken van pluszban kondi, másikon nincs.
-
Atomantiii
addikt
válasz
azbest #10440 üzenetére
Letörlöm, majd betallózom neki amivel eddig is ment:
Illetve van egy multimédia vezérlő valami, annak is betallózom és kiírja:
Utána az XC2028 rendben van, de ha az Audióra rámegyek, akkor ennyit ír, hogy nincs illesztőprogram telepítve az eszközhöz és így nem jelenik meg a winfast pvr2-ben sem, mint kiválasztható eszköz, a 3200H van benne meg a TBS a listában.
Pedig ha rámegyek a részleteire akkor kiírja, hogy telepítve van az adott illesztőprogram.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #10438 üzenetére
Illetve úgy néz ki engem is megszívat valamiért az eddig működő TV2000 XP Global kártya.
Eszközkezelőben ott van, szépen kiírja a nevét de ha rámegyek, akkor az eszközállapotnál azt írja, hogy nincs illesztőprogram telepítve az eszközhöz.
Ha törlöm, majd újra betallózom akkor is ez a helyzet. Tanácstalan vagyok mit tehetnék vele, hisz szépen működött hibátlanul már hoszú idő óta.
-
Atomantiii
addikt
Nekem ezzel a verzióval nem csúszik a hang (2-3 ezerért be lehet szerezni ha éppen eladja valaki). Vagyis felvételkor amikor nézem közben olyan mintha csúszna a hang, de amikor visszajátszod a felvételt akkor teljesen rendben van nálam.
Van olyan kártyám is, amit kinéztél magadnak, de azzal szerintem rosszabb a felvett anyag minősége, a hang csúszás problémára már nem emlékszem, hogy mennyire állt fenn.
-
Atomantiii
addikt
Nekem ez van fent Win 10-en, igaz hogy még nincs felfrissítve H2-re.
-
Atomantiii
addikt
válasz
BigBlackDog #10409 üzenetére
Én az FM rádiós alkalmazást nem tudom előhívni, olyan mintha törölte volna magát a mappája van meg de hiányos.
-
Atomantiii
addikt
válasz
BigBlackDog #10404 üzenetére
Nálam ez van fent, hibátlanul működik.
-
Atomantiii
addikt
Az alaplapod eléri a pc házban a legalsó slotokat szélességben vagy van olyan szabad kártyahely a házon ahova nem ér el az alaplap?
Mert ha nem akkor ugyanúgy bele lehetne fogatni az alaplapot taró lemezbe oly módon, ahogy az alaplap van rögzítve.
és akkor lehet még a magasság is jó lenne és lehetne a kártyát rögzíteni.
-
Atomantiii
addikt
válasz
AttyVin #10368 üzenetére
Az én Globalomon van rádió csatlakozási lehetőség.
De úgy látom, hogy az Expert és a Global is ugyanazt a chipet használná? Most nem volt kedvem szétbontani a gépemet, olyan képet meg nem találok amin szépen el lehetne olvasni a chip feliratát. De még kérdéses a win 10 kompatibilitás.
-
Atomantiii
addikt
A PCI-os foglalaton van 4 furat, azt kb úgy lehetne rögzíteni, mint az alaplapot.
Ha esetleg még a méretek is jók a házhoz, akkor ha mondjuk kis alaplapod van és nem éri el a háznál az alsó kártya slotoknak a helyét akkor még akár szépen be is lehet faragni a helyére a kártyát.
Bár nem tudom ezen milyen chip van, de gondolom elbír azzal a sebességgel ami a tuner kártyának kell. Csak nem látom jól erről a képről, hogy hány pines táp kell neki? 3x2 talán?
Egy próbát megérhet, de kb többe kerülne a posta, mint a termék. -
Atomantiii
addikt
Amúgy a TV2000 XP Expert és Global között mi a különbség? Mert vaterán van expert is jó áron, de azt nem ismerem csak a globalt.
-
Atomantiii
addikt
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #10356 üzenetére
Vagyis az a kérdés, hogy a Winfast VC100-asban elvileg az van és hogy van-e esély, hogy működjön 64 bites win 10 alatt is?
Mert keresek valami tartalék kártyát a XP 2000 Global helyett és ilyet találtam.
-
Atomantiii
addikt
A XP 2000-ben BT878-es chip van?
-
Atomantiii
addikt
válasz
AttyVin #10352 üzenetére
Nem tudom esetleg a celeburdi epg rá barkácsolható-e vagy sem.
-
Atomantiii
addikt
válasz
AttyVin #10348 üzenetére
Én szépen beleépítettem egy ilyen PCI E - PCI adapterbe.
Csak felül ki kellett faragni a tv dugónak a helyét fél kör alakban, hogy beleférjen és még pont befért így a slotba, igaz belülről kapott egy kis rögzítő fülecskét a tuner, hogy ne mozgolódjon. A képen a legalsó kártya az.
-
Atomantiii
addikt
válasz
AttyVin #10346 üzenetére
Akkor is lenémítja.
Most úgy van végül, hogy kivettem az Asus Xonar DX hangkártyát és az alaplapi integráltat használom vonalbementre csatlakozva.
Az Asus-szal a vonalbementre kötve halk volt a felvett hang erőssége, hiába állítottam a maximumra, míg mikrofon bemeneten meg nagyon túlvezérelt volt hiába halkítottam le.
Most az alaplapi hangkártyával jónak tűnik vonalbemenetre kötve a hang erőssége. Mondjuk a régi PC-vel is egy C Media hangkártyával volt a legjobb a hang erőssége, de az PCI-os csatlakozású így nem tudom beletenni a mostani alaplapba, hiába van még pluszban PCI E - PCI átalaító adapterem, a hangkártya magassága miatt nem férne be a slotba. Max keret nélkül, de most egyelőre így hagyom ahogy van.
Mert amúgy van 3200 H-s kártyám is, azzal jó a hang úgy ahogy nálad van állítva de az XP Globallal felvett videónak jobb a minősége, így azért kínlódtam vele, hogy jó legyen.
-
Atomantiii
addikt
válasz
AttyVin #10341 üzenetére
Kis faragással sikerült szépen rögzíteni a leadteket.
Csak a hangot nem sikerült összehozni Asus Xonar DX hangkártyával. Mindig a mikrofont akarja használni, a kék line in be van dugva a felső jack bemenetre.
A Winfast pvr 2-ben bárhogy állítom nem akar hang lenni a felvételen.
S video kábelen van összedugva a videómagnóval, míg a piros és sárga RCA-ra rá van dugva a videómagnó scart kimenetére.
Közben csak rájöttem, hogy amikor a felvétel gombra kattintok akkor lenémítja a windos magától a hangot bár nem tudom miért, de ha adok neki hangot akkor lesz a felvételen is hang.
Ezt nem lehet valahogy beállítani, hogy ne némítsa le amikor a felvétel gombra kattintok?
-
Atomantiii
addikt
Amúgy létezik olyan PCI-E csatlakozós leadtek kártya ami olyan chipet használ, mint amit az XP 2000 Global használt?
Mert van nekem egy 3200H-s PCI-E-es tunerem de azzal valamivel rosszabb a kép minősége, mint a régi kártyával.
De úgy látom van más PCI-E csatlakozós leadtek kártya is, pl a pxvc1100, vajon azzal is rosszabb lenne a képminőség? Mondjuk az más kérdés, hogy kb már sehonnan sem lehetne megvásárolni.
Mondjuk rendeltem egy ilyen PCI-E - PCI átalakító adaptert a kínai rokonoktól, remélhetőleg működni fog benne a PCI-os kártya, mivel ugye az új alaplapokon már nincs PCI csatlakozó.
-
Atomantiii
addikt
Illetve winfast pvr 2 helyett létezik valami program amivel lehetne felvenni interlaced módban vagy 50 fps-el?
Mert úgy tűnik ez nem működik megfelelően vele csak a progressive mód.
-
Atomantiii
addikt
PxDVR3200 H-s tunerhez a 6.0.12.7007-es, 2010.03.23-as driver a legújabb? Akinek van ilyen megnézné?
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #10328 üzenetére
Találtam egy kicsivel újabb 64 bites drivert hozzá és most aktívak a csúszkák is.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #10327 üzenetére
Még majdnem jó is lehetne win 10 alatt is a TV2000XP Global, csak composite módban nem lehet a képminőséget állítani (élesség, telítettség stb). Régebben is volt ilyen csak már nem emlékszem mi volt a megoldás, bár mintha win 10 alatt rosszabb lenne a kép, mint win 7-en volt.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #10326 üzenetére
Közben nem tudom mi történt, de megjelent a TV2000XP Global is a winfastban, már csak az a kérdés, hogy a C-Media 8738-at fel tudom--e éleszteni a vonalbemeneten, mivel az Asus Xonar DX nem az igazi vele valamiért.
-
Atomantiii
addikt
Leadtek TV2000XP Globalt fel lehet valahogy éleszteni Win 10 alatt?
A driver elvileg felment, de a Winfast PVR2 csak a PxDVR3200H-s tuneremet látja, a régebbit sajnos nem pedig azzal volt tökéletes a kép felvételkor, ezt a 3200H-s tunert nem szeretem composite bemeneten.
-
Atomantiii
addikt
-
-
Atomantiii
addikt
válasz
#00137984 #10234 üzenetére
Miért jó ez a hardveres tömörítés? Én csináltam egyedi profilt, 720x576-os felbontással, fullra feltolva a bitrátát így egy 2 órás felvétel ~10 GB környékét tesz ki MPEG 2-ben, már csak az lenne a legjobb, ha tudna interlaced-be rögzíteni, de hiába állítom arra mindig valami baja lesz és csak a progressive mód működik, mert egyébként lefagy a program ha másra állítom.
-
Atomantiii
addikt
Valaki fel tudná tenni a feltelepített winfast mappából a WFTVFM mappa tartalmát? Mert nekem hiába van feltelepítve a winfast ez a mappa üres, de van egy WFDAB mappám, de azt írja ki WFDAB.exe, hogy nincs dab képes eszköz, pedig ha jól tudom a 3200H az lenne.
-
Atomantiii
addikt
Az vajon mitől lehet, hogy ha cvbs módban vagyok és mpeg2 kodekkel akarok felvenni, de a ha a képrögzítés módját progressive-ről átállítom interlace mode, op field first-re és a felvétel gombra kattintok, akkor csak fekete képernyő lesz és nem reagál semmire a winfast pvr 2, bár valamit felvesz csak ugye azt nem látom.
Tehát csak akkor megy a felvétel normálisan, ha progressive-re van állítva a képrögzítés módja,
De érdekes, mert amikor először átállítottam progressive-ről akkor működött, azóta meg nem akarja.
-
Atomantiii
addikt
válasz
World-Soft #10164 üzenetére
Nem tudom, nálam win 7 van és hang is van úgy beállítva.
-
Atomantiii
addikt
válasz
World-Soft #10161 üzenetére
Elvileg a pvr 2-ben a hangeszközök között látnod kellene magát a kártyát és azt kiválasztani, bár nekem sem teljesen úgy működik a kártyám, mint még anno xp alatt.
-
Atomantiii
addikt
válasz
World-Soft #10152 üzenetére
Eszközkezelőben mit ír? Ha már van fent valami driver akkor gyaluld le és utána próbáld felrakni. Ez meg csak a driver, pvr 2-őt nem fog feltenni, azt külön kell.
-
Atomantiii
addikt
válasz
World-Soft #10145 üzenetére
Kicsit kellett volna visszaolvasni: [link] Már ha ez jó neked.
-
Atomantiii
addikt
Igen tudom, bármire van állítva amikor rámegyek a felvétel gombra minden hangeszköz hangerejét lenémítja a winfast.
Tehát ki van jelölve a hangkártya programjában is, hogy line in legyen a felvétel hangereje, illetve a winfastban is, ezzel nincs is baj.
Viszont hangom csak akkor van lejátszásnál (tehát még nem kattintok a felvétel gombra), ha a win 7-en a vonalbemenet tulajdonságainál be van pipálva, hogy eszköz figyelése, ekkor ha rá van kötve valami a kártyára szépen be is adja a line in-re a hangot.
Ha pedig rámegyek a felvételre, akkor mindenféle hangeszközt lenémít a winfast, de ha elveszem a némítást, akkor duplán hallom hangot felvétel alatt, amikor az eszköz figyelése be van pipálva.
Ha nincs akkor meg nincs hangom a winfastra kötött eszközről, mert lenémítja a line in-t.
Na mindegy úgy tűnik amikor fel akarok venni simán elveszem a némítást róla és akkor lesz hangom.
-
Atomantiii
addikt
Visszaraktam a régi PCI-os hangkártyámat, azzal úgy tűnik tökéletes a hang.
Csak azt nem értem, hogy amikor a felvétel gombra kattintok miért halkítja le a winfast a hangerőszabályzót.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #10136 üzenetére
Jelenleg az a helyzet, hogy ha a XP 2000 Global kártya van használatban és a kék jack dugó a hangkártya vonalbemenetére van dugva és a vonalbemenet van kiválasztva felvételnél hangforrásnak, akkor majdnem okés a dolog, csak annyi a problémám (a dupla hanglejátszáson kívül ha a monitoring be van pipálva a vonalbemenet tulajdonságainál), hogy a kép tökéletes, viszont a hang viszonylag halk, főleg ha a 3200 H kártyával hasonlítom össze.
Bár azt még most sem értem, hogy miért halkít le minden hangeszközt a winfast, amikor a felvétel gombra kattintok.
Ha pedig a 3200 H kártya van kiválasztva videó forrásnak és hangeszköznek is, akkor a kép nem az igazi, mert el van csúszva oldalirányba a kép, viszont a hang sokkal hangosabb, mint az XP 2000 Global kártyával.
Nem tudom hogyan lehetne azt megcsinálni, hogy képnél az XP 2000 Global kártyát használja, míg hangeszköznek a 3200 H-t. Mert ha az XP 2000 Global kártya van kiválasztva, akkor eltűnik a hangeszköz listából a 3200H, ugyan felhozza az XP 2000 Global kártyát is, de azzal nem működik a dolog.
Ha pedig vonalbemenet helyett mikrofont választom ki hangeszköznek, akkor meg nagyon erős lesz a hang, már serceg.
-
Atomantiii
addikt
válasz
garga01 #10127 üzenetére
Most jöttem rá, van egy ilyen fül a vonalbemenet beállításainál, hogy egyéni - monitoring pipa kivesz - csak akkor van hang amikor nem veszek fel, ha a monitoring be van kapcsolva, míg felvételnél ha kiveszem a pipát akkor nem fogja duplán lejátszani a hangot, amikor felveszek.
Nem teljesen értem miért csinálja ezt, na de mindegy. Illetve azt sem értem miért némítja le az összes hangot amikor a felvétel gombot megnyomom.
-
Atomantiii
addikt
Most erre a tv kártyához kapott kábelre csatlakozok az rca (composite) bemenetre.
Csak még van rajta egy kék színű jack dugó, ami a hangkártya vonalbementére megy és az adja tovább a hangot.
A régi gépemmel rendben volt a dolog így, de erre nem tudok rájönni mi a kínja lehet.
Még azt meg tudom próbálni amit javasoltál azzal a kábellel a kék jack helyett, de szerintem ugyanaz lesz a jelenség.
-
Atomantiii
addikt
Lehetséges, még azt az egyet nem próbáltam.
Csak akkor mit kell kiválasztani hangforrásnak?
De ugye a másik hangkártyánál elég volt a line in-re csatlakozni + a composite bemenetre a leadtekes kártyához kapott kábellel. Most is működne, csak vagy nem hallom a hangot felvétel közben, vagy kétszer is hallom.
-
Atomantiii
addikt
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #10125 üzenetére
Most már ott tartok, hogy van hangom, de ha rámegyek a felvétel gombra, akkor elnémul a winfast program, de a felvett anyagnak lesz hangja.
Mit kellene tenni, hogy felvétel közben is halljam a hangot?
Így van beállítva a winfast program:
Míg a hangkártyánál ki van jelölve aktívra a line in, illetve a windows hangbeállításánál is a vonalbemenet van kijelölve felvételre.
Közben azt vettem észre, hogy amikor a felvétel gombra kattintok, akkor a windows elnémítja a keverőn a hangot, de ha meg leveszem a némítást akkor duplán hallom a winfastos felvétel közben a hangot.
-
Atomantiii
addikt
Használ valaki itt Winfast TV 2000 XP Global kártyát Asus Xonar DX hangkártyával? Akármit választok sehogy sem tudok hangot csiholni alá, a leadtek kék jack dugója rá van dugva a vonalbementre (elvileg mivel semmi jelölés nincs rajta), de hiába dugom akármelyik csatlakozóra a hangkártyán sose lesz hang.
Teljesen tanácstalan vagyok. Vagy mit kell még szoftveresen beállítani akár a leadtek programon belül, akár a xonar dx audio centerbe? Mert utóbbiba ki van jelölve a line in a record lehetőségnél de semmi.
-
Atomantiii
addikt
Na lehet, hogy jó lesz, most kivettem a 3200 H-s tunert és csak az XP Global van a gépben és felraktam neki a telepítős 6.0.109.7002-es drivert és most működik a csúszka.
Kíváncsi vagyok mi lesz, ha visszarakom a 3200 H-s tunert is.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #10111 üzenetére
Mégsem a driver a ludas, mert most két tuner is van a gépben.
Ha a 3200 H van aktívnak jelölve, akkor tudom módosítani a színprofilt, de amint a TV2000 XP Globalt választom aktívnak akkor már nem lehet változtatni rajta és hiába állítom be neki a korábban lementett színsémát nem veszi figyelembe, hanem beállítja egy alapértelmezett értékre.
Azt még nem próbáltam mi van, ha kiveszem a gépből a 3200 H tunert.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #10110 üzenetére
Közben újraraktam a win 7-et és még nem raktam fel a vga kártya illesztőprogramját és jelen pillanatban lehet állítani a csúszkákat.
Csináltam róla egy színprofilt amit lementettem, kíváncsi vagyok rá be fogja-e tölteni a beállításokat, ha felrakom a vga kártya driverét.
-
Atomantiii
addikt
válasz
DraXoN #10106 üzenetére
Ezt a színprofilt hova menti le vajon magának a program? Arra gondoltam mi lenne ha átküldenéd azt a fájlt, amit lementettél színprofilnak vajon működne-e?
Vagy még megpróbálok egy új win 7 és / vagy win 10 telepítést úgy, hogy a másik pci-e-s leadteket bele se rakom az alaplapba és megnézem akkor jó lesz-e.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #10103 üzenetére
Senkinek semmi ötlete? Mert akkor holnap próbálok kukázni egy XP-s konfigot.
-
Atomantiii
addikt
válasz
#00137984 #10098 üzenetére
Eddig is PAL rendszerben volt és minden csúszkát tudtam állítani régen xp alatt a képre vonatkozóan szóval csak ezért nem értem. Vagy lehet a személyes színprofil melletti hozzáadás gombbal lehetne variálni valamit? Vagy egy korábban lementett beállítást betölteni valahogy?
-
Atomantiii
addikt
Akkor senkinek nincs ötlete az előzőre, hogy miért nem aktívak a csúszkák? Mert most két tuner is fel van telepítve, lehet csak az egyiket kellene felrakni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged