Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- Micro Four Thirds
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpityusz
csendes tag
Másik topicba kezdtem, de most láttam, hogy ezaz aktuális a kérdésemnek.
Leadtek DTV2000 H Plus kártyával van némi gondom. A Cable feliratú bemeneten szépen jön antennáról analógba a jel. A digital/analóg csatiban (szélső csati a kártyán, Antenna feliratú) viszont sokkal gyengébb az analóg kép, s ugyanakkor digitálisban semmit nem talál. Mindig TV-t szeretném venni vele. A gyártó honlapjáról szedtem le a legfrisseb drivert és pvr2-t. 32bites XP-n szeretném használni.
Ami feltűnt, hogy a videó kodek beállítás ablakban mpeg 2 van csak, módosíthatatlanul.
Ugyanabból a kábelből egy asztali dvb-t simán, szaggatásmentesen megy, tehát a jel meglenne.
Megpróbáltam TSReaderLite-tal hátha valami jelszintet mutat, de semmi.A kártyára kezdek gyanakodni. Szerintetek mit lehetne még tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest