Hirdetés
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Titkos Aluminiumot tervez a Google a PC-khez
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Autóhifi
- Amazon Kindle
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
csak röviden leírnám a tapasztalataimat:
nemrég érdeklődtem errefelé, mert családi vhs digitalizálásba kezdtem, és mivel minél olcsóbban akartam megúszni a dolgot, ezért egy használ tv2000 expert kártyát szereztem e célra.
mivel tartozékok nélkül vettem, hamar rájöttem, hogy s-videón keresztül nem fogom tudni megoldani a dolgot, mivel nem volt meg a kártyához a gyári elosztó, szerezni pedig nem tudtam.
Így antennára kötve csinálom a dolgot, és a tapasztalataim maximálisan pozitívak
(noha nem vagyok szakértő ilyenekben) de semmi miőségromlást nem látok a lejátszott felvétel és a rögzített között (mpeg2 jobb minőség beállítást használok)
a csúszó hanggal sem találkoztam egyszer sem, pedig már sok órányi anyagott vettem át, 64bites oprendszeren.
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi