Hirdetés
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
infectedmann
őstag
Ma üzembe helyeztem életem első Leadtek tunerét!
Már tegnap megjött, de persze nem volt benne a dobozban a CD audio kábel, én hülye meg elfelejtettem mellé rendelni.
Mikor a távirányítót megláttam, hogy milyen gusztusos már akkor tudtam, hogy jó barátok leszünk.
Telepítéssel sem volt semmi gond.
Betettem a CD -t, install, minden felment automatikusan. Elindított a PVR2. Németre állítottam az országot. Behangoltam a csatornákat fél perc alatt se és már nézhettem a is a műsorokat.
Beszereléssel együtt volt talán 20 perc. Csatorna számozást is megoldottam.
Eddig meg vagyok vele elégedve. Vasárnapi a Super Bowl -t már erről fogom nézni. Kis próbálom majd a felvételt mert öcsémnek lehet fel kell vennem

Összevetve szerintem jó vételt csináltam

Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Háztartási gépek
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL + kontroller 2027.05-ig garanciális, számlával!
- Thinkpad P16v Gen1 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő