- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
#65675776 #3602 üzenetére
Igen, köszönöm ezaz, amit használtam is, de semmi.. továbbra is így áll a dolog. De megcsinálom még 1x jobbat nem tudok.
Viszont az a fura, hogy 2napja, amikor csináltam és felraktam az új PVR2-t a deinterlace hiányzott innen C:\Program Files (x86)\Common Files\ArcSoft\MPEG Engine\
Csak leszedtem a free-codec ről.
Új hozzászólás Aktív témák
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gyúrósok ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Inspiron 16 5620 27% 16" FHD+ IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Samsung S21+ 8GB/128GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG S23 ULTRA 12GB/512GB, FÜGGETLEN, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest