Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kovy79 #10049 üzenetére
A Leadtek vagy 3-4 éve teljesen leállt a tunerek fejlesztésével, és úgy általában a multimédiával. IPTV rendszereket gyártanak inkább mostanában. A sw fejlesztés már azelőtt 1-2 évvel is köhögött. Nem csoda, hogy egyes verziókban durva hibák voltak. A többi gyártónál sem volt jobb a helyzet soha sem. Főleg a noname-ekkel volt baj (pl Asus, MSI, Gigabyte), ráadásul azoknál kb semmiféle beállítási lehetőséged sem volt a 3rd party sw miatt.
Az MPEG2-nek sok egyéb előnye is van az MPEG4-gyel szemben. Pl sokkal jobban kezeli a színeket. A closed GOP miatt pedig az utólagos szerkesztés is jobb, sokkal kevesebb újratömörítéssel oldható meg, amennyiben maradsz MPEG2-ben. A legtöbb mai codec már csak azt tömöríti újra ilyen stream-eknél, ami változott. Ami érintetlen, ahhoz nem nyúl. Emelett GOP-ok mentén teljesen veszteségmentesen vágható. Amit soha sem értettem, az a 10 Mbps határ a tuneres sw-ek / driverek esetén. A hw encoderek mindegyike képes 15 Mbps-ig felmenni.
Kérdés milyen Audigy volt. Azoknak nagy része csak nevében volt az, ahogy anno a Live-okból is csak pár típus volt valóban DSP-vel (azaz EMU10K-val) szerelve.
AttyVin: A jól működő rendszerhez nem kell hozzányúlni, nem kell újratelepíteni. Sokszor nem is feltétlenül a PVR2-vel volt a baj, hanem valami egyéb sw túrt bele úgy a rendszerbe, hogy elcsúszott minden a media alrendszerben. Tipikusan ilyen program a Skype.
-
kovy79
őstag
válasz
#65675776 #10046 üzenetére
No igen, de én pont az ilyen miatt vettem PxDVR3200 H-t, meg Xonar-t (Audigy-vel is xar volt)...
Amint a kolléga is írta, régen még egész egyszerűen ment (akkor is kellett azért mókolni), ma meg rögzíthetek mpg-ben, aztán konvertálhatok. Már az avi felvétellel is szenvedni kell. Tök jó...
Valamit nagyon benéztek Leadtek-ék, de sok más fronton/cégnél is ez a helyzet. Mindent elbaxnak, ami működött... -
voodoo98
addikt
válasz
zaza99 #10020 üzenetére
Sziasztok,
Köszi!! Ez lett a jó win10-en.
Egyébként tökéletesen megy a kártya, bár nem keveset kellett vele szórakoznom.
Akinek lenne kérdése tegye fel, esetleg PÜ-ben, mert azt biztosan olvasom.VHS Digizés menete egy Winfast 2000 TV2000 XP Global tuneren Win10-zel:
- Win10 driver install a fenti módon
- egy ilyen kábel kell hozzá, ezt elvileg mellékelik. Semmi mással nem sikerült működésre bírni.
- compositokat értelemszerűen összedugni (színt a színnel)
- a jack-es audio kábelt a microfon bemenetre dugni
- WinFastPVR2_setup_20360.exe -t felrakni, semmi mással nem ment!
- CVBS-re rakni.
- Winfast progi beállításai így néz ki: képui.: audio-t lehet, hogy másképp is meg lehet oldani.
-
AttyVin
aktív tag
válasz
#65675776 #10046 üzenetére
Tehát, akkor célszerű az MPEG1/2 tömörítések beállítása, az MPEG4 meg lutri, annál nem biztos, hogy bármi bejön.
Ez érdekes, mert sokkal korábban az MPEG4 sem "rendetlenkedett" ennyire, de a driverek és WinFast újratelepítése óta igen...
A másik, hogy a WinFast korábbi verziói között van olyan, amivel minden beállítás/formátum "csúsztatja" a hangot, másoknál nincs ilyen.
Ezekhez nem értek, csak felhasználó vagyok, beállítom, amit mondanak vagy, amit éppen kell...
Kösz,
-
törölt tag
válasz
kovy79 #10045 üzenetére
A probléma többnyire a hangvezérlő instabil mintavételi frekvenciájának a következmenye. ami még okozhatja, az a nem pontosan tartott fps felvétel során. Utóbbi sw probléma. Ez ellen egyetlen 100%-osan biztos megoldás létezik: hw encoder.
Az instabil mintavételezést is alapvetően könnyű javítani, csak újra kell mintavátelezni a hangot (ez jó a folyamatosan növekvő elcsúszás és az ingadozó mértékű elcsúszas ellen is). Az ingadozó fps esetére pedig a framereate konverzió a megoldás. Az sw MPEG1/2 encoderek esetén kevésbé jellemző az elcsúszás, főleg ha closed GOP lett tömörítve. Ekkor ugyanis a GOP végén újra kezdi a teljes AV szinkronizálást a codec, azaz az elcsúszás az új GOP elején meg fog szűnni.
MPEG4 és újabbak a teljesen kötetlen frame-struktúra miatt teljesen kiszámíthatatlanok, ráadásul keyframe-nél nem kezdődik újra az AV szinkronizálás.
-
kovy79
őstag
válasz
AttyVin #10044 üzenetére
Nekem egy konkrét konvertálóval volt gondom. Akármibe tömörítettem, elmászott a hang, de wmv-be jó lett. Biztos nem a hardverrel van a gond, hanem valami kodekkel.
Ezekkel az audió- videó kodekekkel évek óta szinte csak gond van. Felteszel egyet, eltűnik/elállítódik egy másik, esetleg több is használhatatlan lesz, utána meg nem lehet normálisan visszaállítani az alapállapotot... -
AttyVin
aktív tag
Ugyancsak Winfast TV2000 XP Expert (+PVR2) kérdés.
Ha nem a "gyári" beállításokat használom felvételkor (DVD, WMV, stb.),hanem sajátokat (pl. más video-tömörítés), akkor kb. 60-70 perc után elkezd a hang elcsúszni.
Van erre valamilyen megoldás vagy ez hw esetleg rendszerprobléma (processzor, memória)?Köszönettel.
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Bár nem sok esély van rá, de megkérdem: Winfast TV2000 XP Expert kártyához van-e win10 (64 bit) driver? Az RCA bemenetét használtam rajta, az elég lenne ha megy. Kerestem,de 10-es drivert nem találtam. Esetleg a Win7-es jó lenne hozzá? -
törölt tag
Leadtek DTV2000 H Plus audió kimeneti kérdéseim vannak. Ezen a hibrid kártyán nem találtam 4 pin-es audió kimeneti csatlakozást, ezért a hátsó 3.5 mm-es jack csatlakozót használtam a hangra. A saját PCI eszköz hangkimenetén volt csak hang a felvételnél. Viszont nálam is időnként akadozott és kihagyott a hang TV nézésnél, és felvétel közben szintén hibás hangot rögzitettem (a saját PCI eszköz hangkimenetén). A képminősége nálam jó, de a hangot felvételre máshogyan nem tudtam használni. Tartalék kártyának azért jó lesz.
-
argelus57
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy Leadtek WinFast DTV 2000 H Plus TV tunerem van.
A napokban lett volna szükségem az S-videó bemenetére.
Egy asztali DVD író szintén S-videó kimenetéről akartam volna felvenni.
De ahogy elindítom a felvételt,sötét képernyő és némaság fogad.
A felvett,lementett fájlt,ahova menti az anyagot,a VLC Media Player nem hajlandó lejátszani,el sem indul.
DVB-T MinDig TV-nél nincs ilyen jelenség,ott felveszi a képet és a hangot is,úgy ahogy kell.
Vajon mi lehet a gond ebben az esetben?Találkozott már valaki ilyen hibajelenséggel?
Várom a hozzáértő szakik segítségét.Köszi. -
Atomantiii
addikt
Nincs meg valakinek az ExDTV2300 H-hoz a 32 bites driver, úgy emlékszem a vistás volt rá az utolsó, sikerült eltüntetni a gépemről.
Erről lenne szó:
Keresgéltem neten is, talán meglenne rá csak ilyen bizonytalan eredetű oldalakról nem szívesen töltök le semmit sem.
-
zenebona80
újonc
válasz
Atomantiii #10034 üzenetére
Nem volt. Most feltelepítettem a legfrissebb verziót. 2.0.3.60 ezzel már megjelent, és működik is. Viszont most ennél a verziónál egyszer csak sötét lett a kép, csak az alakok tónusait lehet látni. Nem reagál a fényerőre, és a kontrasztra.
-
törölt tag
válasz
zenebona80 #10033 üzenetére
Melyik PVR2 verziót használod? Mert lehet csak azért nem jelenik meg, mert régi, amelyben még nincs implementálva a funkció.
-
Atomantiii
addikt
válasz
zenebona80 #10033 üzenetére
Felülről a második lenyílónál sincs a listában? Analóg audio eszközként.
-
bzoley
veterán
válasz
zenebona80 #10031 üzenetére
PCI audióhoz nem kell semmi extra, PVR2-ben hangeszköznek a tunert választod.
A két kábel kiosztása valószínüleg eltérő. -
zenebona80
újonc
Szép napot uraim!
Segítséget szeretnék kérni! Vásároltam egy Leadtek WinFast PVR 3000 deluxe kártyát. Be raktam a gépembe, kép van is rajta, viszont a hangnak a kábelét nem tudom az alaplapon sehova dugni. Valamit olvastam, hogy lehet PCI audióval is hangot átvinni, de ezt nem tudom hogyan lehet, vagy milyen progi kellene hozzá. Ha be kapcsolom a hardveres előnézetet, akkor pedig akad az egész. A másik kérdésem az lenne, hogy nem volt hozzá mini din kábel a video bemenetre. A Winfast TV 2000 kártyának a mini din kábele jó lehet hozzá, csak ott ha jól láttam nincs componens bemenet.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv: Jani -
xrvman
őstag
válasz
Dr.Adonisz #10022 üzenetére
Köszi, nem lenne rossz feltölteni valahova, mintha másnak is kellene.
-
szeref
csendes tag
válasz
azbest #10026 üzenetére
Megnéztem az úgy volt beállítva. És a WU aktivizálta is magát miután letöröltem az eszközt az eszközkezelőből, de az eredmény továbbra se biztató:
Most vagy én rontottam el valamit nagyon a sok driver cserékkel vagy a kártya kuka. Legvégső esetben rakok fel egy új win7-et hogy kiderüljön. De először még túrom a netet egy 7001 driverért. -
azbest
félisten
válasz
szeref #10025 üzenetére
nézd meg hogy az eszköztelepítés beállításainál engedélyezve van -e hogy letöltse: [link]
"A Windows utasítása az ajánlott illesztőprogramok és ikonok automatikus letöltésére" részen írja, alul.
Ha van usb tunered, akkor lehet régi, rossz verzióra fogja cserélni a driverét. Szóval, ha eddig le volt tiltva, akkor a kártya driverének telepítés után érdemes újra letiltani, még mielőtt bedugsz bármi mást.
-
szeref
csendes tag
válasz
#65675776 #10024 üzenetére
Köszi szépen! A Win Update nekem valamiért nem akarja letölteni
[link]
Lehetek pofátlan és megkérhetnélek hogy ha neked megvan feltöltenéd valahova és belinkelnéd ide. Próbáltam neten megkeresni és megjártam az internet legsötétebb bugyrait de csak toolbárokat és "SuperMega" updatereket meg xxx.7001 drivernek álcázott xxxx.19 drivert sikerült letöltenem... -
szeref
csendes tag
Sziasztok, nemrég vettem egy PVR3000 kártyát és sajnos sehogy se tudom működésre bírni. A jelenség a következő: a driver telepítése után megfagy a rendszer majd a reset után nem indul el windows amíg a kártya a gépben van. A következő driverekkel próbálkoztam: 6.0.2039.19, 6.0.2039.16, 6.0.2039.17 próbáltam xp-s és vistás drivert 32/64 biteset de mindre ugyanazt kaptam. Már próbálkoztam bios upgraddel de az se segített. A lapom: asus p8p67 a proci i5 2700 és win7 64 biteset futtatok rajta. Valaki találkozott már hasonló problémával vagy van esetleg valakinek egy win7 drivere a karihoz?
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Leadtek dvt 1800h be lehet üzemelni Windows 10 64bit alatt?
Ha igen, miként? Drivert nem igen találok hozzá, vagy nem jól keresem. -
zaza99
csendes tag
Sziasztok!
Nekem úgy lett jó, hogy ezt a drivert átneveztem zip-re, kicsomagoltam és manuálisan az LR6F20.inf -et telepítettem az eszközkezelőben.
Digitális és az analóg is megy rajta. -
jeni
félisten
válasz
Atomantiii #10017 üzenetére
sehogy se tudom oda varázsolni a driverét WIn10 Pro alatt a 3200H-nak,az eszközkezelőn is próbáltam,de vagy lefagy a program vagy kiírja,hogy Hiba a képalkotás során.
Nem tudom,hogy de előző Win10-nél sikerült driverét oda passzolnom.Az eltérő Win10 Pro (1511) verzió miatt ez lehetséges?
Egyedül a Haupaggue HVR-1300 menne rendesen,de azzal az a bajom,hogy a csatorna léptetés nagyon lassú. Sokáig kell váérni mig a következő csatorna bejön.
a Winfast PVR2 beállítások menüjében ott meg üres az eszköznél az ablak.
a Win10 eszközkezelőnél továbbra is felkiáltó jel van (XC3028) -
jeni
félisten
Szia!
A Leadtek PxDVR3200H kártyához melyik driver kellene? Win 10 alatt nem talál drivert hozzá.
Leszedtem a 2,4MB és a 55MB csomagot, a kisebbiket kicsomagoltam de azon belül melyik drivert kell párosítani? Esetleg a nagyobbik 55MB kell driver mappából kell párosítani ha igen melyikkel? -
antocskin
tag
Az (#10010) Atomantiii -által linket verzió van fent a PVR2-ből és a driverból is. Korábban már próbálkoztam ezzel (is), de érdekes módon most van hang csak a kép szemcsés. Az A nyomkodásra reagál, de nem lesz jobb csak rosszabb a helyzet. Igazából már megbékélnék így vele csak a kép kicsit lehetne jobb. Korábban nagyságrendekkel volt jobb. Egyáltalán nem volt szemcsés. Mi okozhatja? Próbáljam megblankolni a kábelt? Lehet mikor szétszedtem szétcsúszott. Bár semmit nem látni rajta...
-
antocskin
tag
Üdv!
Elnézést, lehet hogy idióta kérdéseket teszek majd fel nem vagyok egy pc-zseni…
A problémám hogy új videokártyát vettem a gépembe és azóta nem akar működni a tv. A típusa: LEADTEK PxDVR3200 H. Analóg kábel van hozzá csatlakoztatva (DIGI). A PVR2-t felraktam többször is és drivert is többet kipróbáltam. A gyárit cd-ről is természetesen. A kép bejön ugyan, de nagyon szemcsésen jelenik meg és hang meg egyáltalán nincs. A beállítások résznél az analóg audio eszköznél semmi nem jelenik meg (a legördülőből nem lehet semmit kiválasztani). Volt már hogy volt hangom, de a kép akkor is szemcsés volt ezért másik driverrel próbálkoztam, azóta hang sincs. 6 napja még tökéletesen működött a régi videokártyával. Jelenlegi típusa nVidia ge force 210. Korábban egy sokkal gyengébb kártya volt a – már nem mai gépben – gépben és azzal tökéletesen működött. Más hardveres változtatás nem történt csak memória bővítés (ill. modulcsere). A szerelő állítja, hogy mindent úgy kötött vissza és a videokártyacsere a tv-tunerre nincs hatással. (Egyébként láthatóan javult a videoteljesítmény) és mivel a kép szemcsésen ugyan de bejön és már hang is volt ezzel az összeállítással, ezért gondolom, hogy valami beállítási vagy driver probléma lehet, ami remélem pofon egyszerű.Tud valaki segíteni ebben?
Előre is köszönöm!
-
kovy79
őstag
Nagyon szépen köszi mindenkinek a segítséget!
daa-raa, igen, csak ahogy a dolgok haladnak, ki tudja, mi lesz pár év múlva. Biztos ami biztos alapon jobb lementeni. Egyébként szerintem nekem ezek a linkeltek megvannak valahol, azt hittem, van frissebb driver.Egyébként azért keresgéltem valami frissebb után, mivel "belefutottam" a "Video folyam nem rögzíthető" hibába. Csak xvid/divx saját beállításoknál áll fenn, pl h.264-ben nem (hang, kép is rendben).
Van valakinek ötlete? Keresgéltem itt a topikban, de releváns megoldást nem találtam.
Mint már említettem, egy Leadtek PxDVR3200H-ról van szó. -
Atomantiii
addikt
Még felraktam tegnap délután én is, csak nem működött nálam a prohardver valamiért.
Szóval nekem ezek vannak meg:
PxDTV2200 H, PxDVR3200 H, PxPVR2200, PxTV1200 (x64) 6.0.1012.7007 driver -
efi99
őstag
W7 64-bit driver (PxDTV220H, PxDVR3200H, PxPVR220, PxTV1200):
http://www40.zippyshare.com/d/ZPpVtw8x/699485/PxDTV2200%20H_PxDVR3200%20H_PxPVR2200_PxTV1200%28x64%29.exePVR2 2.0.3.60:
http://www13.zippyshare.com/d/nRr0ILZ8/386072/WinFastPVR2_setup_20360.exeAngol manual:
http://www48.zippyshare.com/d/hmzhio8M/127510/manual.pdfW7 Ultimate 64-bit alatt használom egy 3200-as kártyán, nincs vele probléma.
Hopp, az MBAM a 3 hirdetésre nekem jelez, de a fájl amúgy bátran letölthető a Download Now gombbal.
Vagy feltegyem máshova?Kicseréltem őket a közvetlen linkre.
-
kovy79
őstag
Tudna valaki egy linket adni a legutolsó PVR2-höz?
Látom a leadtek is beállt az "antifelhasználóbarát" cégek táborába (azért egy "kifutott termékek" linket hagyhattak volna)...
Meg esetleg megvan valakinek az utolsó PxDVR3200H win driver (7 64bit)? -
garga01
őstag
Sziasztok!
Tegnap akartam telépíteni egy TV2000XP kártyát, de láttam letörölték a hivatalos weblapról a drivereket. Nekem megvan még egy driver CD-m amit az expert kártyához kaptam, de rajta van egy csomó driver. Ezt a kártyát kaptam kölcsönbe, a sajátom egy exprert jelenleg egy másik gépben van, annak megvan a Win7es 32 és 64 bites drivere, felteszem a CD-ről is a drivereket egy rar fájlba, ha valakinek kellene. Ezekhez van benne driver:
DTV1000T
DTV2000H
DV2000
PVR2000
VC100XP
TV2000 XP Deluxe
TV2000 XP Expert
TV2000 XP FM
TV2000 XP Global
TV2000 XP RM
TV2000 XPA legtöbbhöz XP 32 bit driver van, némelykhez van 64 is. Experthez van Win7 driver külön a mappában, és egy PVR2 telepítő is.
[ Módosította: radi8tor ]
-
törölt tag
válasz
DonThomasino #9999 üzenetére
Sajnos nem. A Leadtek oldalán nincs már fent. Az ftp-jüket már rég lezárták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Konzol Screenshot
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Politika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest