Aktív témák
-
ANT
őstag
-
ANT
őstag
Az LCD TV-ken feltüntetett fogyasztás értéke kikapcsolt energiagazdálkodás esetén értendő?
-
ANT
őstag
válasz
techxpert #4443 üzenetére
Így van, Eu...ics korrekt cég! Tegnap vettem a Váci úti üzletükben egy LE32S62BX-et (nem köpködni, csak TV és DVD nézésre. PC a közelében se lesz, nemhogy csatlakoztatva hozzá!). Az eladó szó nélkül kibontotta a csomagolást TV mustrálás, taperolás, kipróbálás céljából. Azt viszont nem tagadom, az e-boltok biztos olcsóbbak. Edigital-ról pedig sajna én is csak negatív véleményt tudnék alkotni, de azt inkább nem teszem.
-
ANT
őstag
válasz
techxpert #4343 üzenetére
''egyébként az avplanet oldalán is láttam már sok zöldséget úgyhogy nem feltétlenül kell neki hinni''
Az a baj, hogy nem csak az ő oldalukon. Megfigyeltem, hogy ha egy adott típusra rákeresek guglival, a talált (magyar) oldalakon betűről-betűre ugyanazok az infók vannak a termékről. Szóval ha az egyiken hiányos az adatlap, akkor mindenhol hiányos. Most ezek egymásról kopizzák az adatlapot? Na, így tájékozódjon az ember! -
ANT
őstag
válasz
techxpert #4327 üzenetére
Akkor eléggé hiányos ezeknek a cuccoknak az adatlapja. Mondjuk LG magyar oldalán még nem is szerepelnek ezek a típusok. Amúgy a leírások alapján az LC41, LC51 típusok is 5 ms válaszidejűek. Valóban 32'' méretben gondolkodom, és inkább LG-ben. Ja, meg AVPlanet azt az infót dobta, hogy az LC3R már annyira kifutott modell, hogy szinte nincs is. Úgyhogy az a típus már felejtős is lett nálam.
Na mindegy, majd rágódom még egy kicsit, hogy melyik legyen. Amúgy is túl kéne adni előbb a régi TV-n! -
ANT
őstag
Szóval az elektronika többet számít. Akkor hogy van az, hogy - LG-nél maradva - egy régebbi szériás TV-ben több képjavító cucc van? Konkrétan az említett 32LC3R-ben digitális fésűszűrő, XD Engine, DCDi chip[link], míg az újabb típusú 32LC41R, 32LC51R-ben egy szem XD Engine.[link][link] Most végül is melyik a jobb?
Szerk: ezen típusok közül melyik lenne a legjobb vétel?
[Szerkesztve] -
ANT
őstag
LG tévéknél nincs ez a panel lottó jelenség? (Amúgy nagyon trükkös az elnevezés, először vmi lakótelepi játékra gondoltam!
) Konkrétan a 32LC3R típust néztem ki, azok csak S-IPS panelesek, jól sejtem?
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest