Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CPU léghűtés kibeszélő
- Léghűtés topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple notebookok
Aktív témák
-
Zivatar
csendes tag
Sziasztok,
Most vettem egy LE40A456 ot es osszekotesi kerdessel fordulok hozzatok.
Van otthon egy Z-5300 am es egy Audigy 4es hangkarim.
Kerdesem hogy tudom a hangfalrendszert ugy rakotni a TV re hogy a PC is szoljon ha az kene? Egyszeruen nem talaltam olyan atalakitott ami erre alkalmas.
Adjatok kerlek tanacsot illetve/vagy linket hogy mit is kene pontosan tennem.Ziv
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Zivatar
-
taxi
aktív tag
Sziasztok.
Vettünk egy Samu LE40A656-t,és próbáljuk összehozni a pc-vel HDMI kábelen keresztül.De egyelőre hang nem megy át.-Esküszöm végig fogom olvasni az összes hsz-t,de annyira szeretném már kipróbálni,hogy nincs türelmem.Ha valaki esetleg segítene megköszönném.Hol keressem a hibát?Pc beállítás,vagy a tv-n kell vmit állítani?-Előre is köszönöm.
Hakuna matata
-
Zippair
aktív tag
válasz cornfake #23387 üzenetére
Sza! Nekem a 456 van, annak fekete fényes a kávája, az árkád médiamárkban láttam egy ugyanilyen tvt csak fehérben, szerintem az lesz a 457, de lehet, hogy ma megyek, és akkor megnézem neked. ezekben a tévékben empeg 2 tuner van, ha találsz olcsóbban 451-es tévét, sztem inkább azt vedd meg!
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSsssssssumaher...
-
Capella
senior tag
válasz bigdigit #23388 üzenetére
Miért van az, hogy valahogy mindig a Philipshez lyukadunk ki?
Igaz most én teszem.
Valóban, FAT32 fájlrendszernél maximum 4 GB-os fájl lehet csak, az NTFS-nél pedig jelenleg szinte korlátlan, fikarcnyi 64 kB híján 16 TB méretű.
A Sony, ezek szerint a Samsung is csak FAT32-t kezel USB-ről.
A Philips NTFS-t is. -
sirdani
tag
Srcáok, van egy LCD TV-m, de úgymond beégett a képe! Igen hamar megtette ezt, a dvd lejátszó logója igen komolyan beleégett.
Mik a teendők? Nem fogom a gépre kötni ezért, mert csak vga van a lcd-n a gépem meg dvis. DVDRŐL van vmi film ami megjavítja? Vagy kép?www.profitalouzlet.com
-
cornfake
aktív tag
hello
kineztunk 2 tvt,de nem tudom mi a kulonbseg kozottuk,mert leiras szerint semmi,de arban van 10-15000.- differencia(attol fugg hol vesszuk)
LE-37A457 C1D
LE-37A456 C2Dismeri valaki esetleg?aruljatok el mi a kulonbseg,lehet tok egyertelmu,csak az en figyelmemem kerulte el...
koszisracokI'm what's left, I'm what's right..
-
bilijo
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni:hogy a 8-as sorozatú samsung lcd tévék müszaki adatainál szereplő csatlakozások:"WISELINK (USB 2.0): MPEG1, MPEG2, MPEG4, DivX, XviD, H.264 (MPEG4 AVC), MP3, ACC, AC3 (Dolby Digital), LPCM, PCM, JPEG"
ez azt jelenti hogy ha mondjuk egy pendrievra kiírok vagy usb merevlemezre egy divx ,mkv filmet és azt rákötöm a tvre az usbn keresztűl , akkor azt letudja játszani a tv ?
köszi![ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
válasz Gézengúz #23382 üzenetére
már nem azért...de elég sok emberkének kell átnevezni...és neked a 20as nem is való...te kis 5ös.....az 5ösöknek meg kell elégedniük a 19essel....mivel a 20as a 6os verziótól felfelé készült.....és mindekninek eddig prl volt....most váltott a samu PRL-ről AMB-ra(új programozás).....,de csak 6 és attól felfele
[ Szerkesztve ]
-
Capella
senior tag
Mégis csak lett egész jó DVB-T vételem passzív szobaantennával. [link]
-
Gézengúz
addikt
válasz Ati007 #23379 üzenetére
Nekem nincs problémám vele.......én jót töltöttem le....... Minden típushoz más a név... Tutti jót töltöttél le? A tartalom az megegyezhet de a név eltérő lehet a félreflashelések miatt......gyanítom... Hopsz mióta van 20-as? Nekem még csak 19 van fentt..... Flash szagot érzek....
Advanced menü kódot tudod Öreg? Kéred?
-
Ati007
őstag
válasz guifater #23325 üzenetére
nos nekem is ua volt a problémám,a megoldás a következö : szervizmenübe bemész megnézed mi a neve a firmwarenek ami a tv-den van (info,menu,mute majd power gomb) nekem ez volt :T-PRLPEUMD- és mivel ez nem stimmelt azzal a névvel amit kapunk mikor letöltjük és kicsomagoljuk a firmt ezért át kell nevezni így: a kapot bin nevét ami(T-AMBPEUMD-1020.1.bin) át kell nevezni a tvden lévő firm nevével (nekem ez de neked lehet hogy más: T-PRLPEUMD-1020.1.bin) és máris müxik.
[ Szerkesztve ]
-
Vapor
aktív tag
Remélem jó helyre írok...
Nekem egy Philips 32PFL5322-es tv-m van, amivel azt szeretném elérni, hogy automatikusan átálljon arra a bemenetre amiről jel érkezik. Pl. ha bekapcsolom a playstation3-at ami a hdmi 1-en van akkor automatikusan átálljon rá.
Átböngésztem a kézikönyvet de nem találtam erre való utalást.
Van valakinek esetleg ötlete?PSN ID: SaLa17
-
DeepDish
őstag
válasz Capella #23372 üzenetére
Ha siman pc kabellal kotom ra, akkor meg azt irja ki, h nem tamogatott uzemmod?
Huhh basszus must jut eszembe ez a kabel dvi-hdmi atalakito es ne mforditva, de lehet okorseget beszelek!
Sima hdmi-dvi atalakito kabellal is probaltam ami ugye hangot is atviszi (dvi-dvi lesz belole ), de azzal se ment , de lehet ezzel meg nem probaltam! A lenyeg,h 60 hz-en menjen a pc es 1920-as felbontasban? HDMI2-re kell rakotnom ugye es pc elnevezessel?
-
Motaba78
addikt
válasz Drag-On #23373 üzenetére
konkrét dolgokat csak amiket a honlapon találok én is róla.
Ebben az árban nincs nagy különbség egyik gyártó között sem. Egyik ebben jobb a másik meg abban, ha van lehetöséged akkor élöben nézz meg párat és nyomogasd őket, akkor könnyebben tudsz majd választani.
Most kari közeledtére elég sok helyen bespájzoltak mindenféle tvket.
Sok sikert. -
No.01
őstag
válasz Osiris #23365 üzenetére
Koszi a gyors valaszt.
velemenyetek szerint erdemes varni januarig az LCD TV vasarlassal?? Van aki szerint a sok beragadt TV-t nagyon nyomott aron fogjak majd adni januarban mert akkro mar mindenki lecsengett a karacsonyi felhajtas, de egyesek szerint meg jovore aremeles lesz a valsag es az EUR/Ft arfolyam kulonbozett vegett...
(tesomek biztak meg a feladattal h szerezzek nekik egy jot TV-t, de nem szeretnek ugyjarni, h januarban meg olcsobb lesz... nekik nem urgos, de Jav vegeig mindenkeppen szeretnenek venni)
-
Motaba78
addikt
-
őstag
Samsung 40A786. Elég jó ár. Ennyiért már jó vétel, szerintem. Senkinek nincs még ilyen tv-je?
-
DeepDish
őstag
Sziasztok! Ma lottem Samu 46A656-ot es pc-t kotnem ra, hdmi bemenetere, de vagy azt irja ki ,h nincs jel vagy, h nem tamogatott uzemmod! A pc-t 1920-as felbontasba tettem ATI vga-m van, vmit meg elronttam? Mar probaltam ugy is,h pc nevet adtam hdmi 2 bemenetnek ,de semmi egyenlore!
-
No.01
őstag
Sziasztok,
Gyors kerdes lenne a hozzaertokhoz:
Samsung LE-46A656 vajon tudja a 24p-t?? A samsung oldalon nem irjak... (bar ez meg nem jelent semmit)
Valaszotokat elore is koszonom!
-
evitiguF
senior tag
Nem sajnáltad rá a pénzt az biztos! Lehet, hogy kicsit elkapkodtad a dolgot...
Én 7000-ért vettem in-akustik hdmi flat -ot szintén 3m[ Szerkesztve ]
-
Drag-On
csendes tag
Hali!
Tudnátok ajánlani 66cmes LCD TV-ét 100ezer Ft körül? Samsungokat néztem de nem tudnak belőle hozni:/
-
dabadab
titán
A hazai DVB-T egyre nagyobb csod.
DRM is theft
-
Cyberpunk
félisten
válasz Lg52xMAX #23349 üzenetére
Hát ja nekem formára bejön mindegyik lehet hogy az LG-t választom azon több a HDMI csati + olcsóbb 139.000 Ft-ért van most akciósan Még a Sharp az 160-170 ezer. Ja és hitelre akartam de van annyi pénzem így hogy az LG-t megtudom venni kp-ban is
Ja és még egy kérdés szerintetek mivel érdemesebb a TV-t össze kötni PC-vel D-Sub vagy DVI - HDMI átalakítóval? Minöségben jelentkezig az analog és a digitális jel között különbség?
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Capella
senior tag
Pedig nincs. A Depón is ki van ürülve az összes hivatkozás. A futár díját talán csak a debreceniek spórolhatják meg.
#23338 johnny82 : Természetesen MM van Pesten néhány, csak azokban sincs az általam ajánlott Delock gyártmányú kábel.
HDMI kábel úgy általában van, a mezeitől a profibb kivitelig. Utóbbiban van a hasonló tulajdonságú aranyozott Hama, duplaáron. Viszont nincs futárdíj. -
Lg52xMAX
tag
válasz Cyberpunk #23348 üzenetére
Én kb. két hétig nézegettem a tévéket. A készülékek egyazon árban voltak. Végülis az győzött meg hogy a 37" és feletti méreteknél a Sharp 2+1 évnyi helyszíni garanciát ad. Ja és Japán összeszerelés. Szerintem ha minkettőnek tetszik a külső kialakítása és a képe akkor vedd meg (az olcsóbbat).
-
Cyberpunk
félisten
válasz Lg52xMAX #23341 üzenetére
Jó hogy írtál mert én is ezen a típuson gondolkozom igaz hogy én 32"-ban, de gondolom ugyan az dettó csak kisebb méretben. Meg van egy másik jelöltem az LG LG5600-as ami most elég jó árban van De nem igazán tudom eldönteni hogy melyiket vegyem pedig láttam mind a két TV-t élőben is és hát elég meg győzőek voltak (igaz hogy nem TV adás ment róluk ) ami nem gáz mivel gépre kötve használnám játék + HD filmek tehát nem zavar hogy gyatra az analóg adás képe rajta.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
siofok
őstag
válasz Lacix29 #23345 üzenetére
köszönöm a segítségetek,így már értem!!
elöttem írta pont vki,hogy nála is homályosak kicsit az analog csatornák.az lehet az oka.
és ahhoz hogy megtudjak nézni 1 HD filmet,annak mi a feltétele?nemigazán vágom miis az a hd.de azt látom hogy a monitor tudja.boicsi a lama kérdésér,de nemvagyok benn a témába
OnePlus nord 2t
-
Lacix29
őstag
válasz siofok #23339 üzenetére
a régi crt monitor ment 85hz-n,ezmeg hogyhogy csak 75hz-n megy?ez így jobban bántja az ember szemét nem?
Nem. (az LCD nem villog, folyamatosan világít, csak a tartalom frissül 60-szor/ 75-ször másodpercenként. Még ha 2Hz-en frissülne, akkor sem látnál villogást / bántaná a szemed) -
őstag
válasz siofok #23339 üzenetére
Az lcd monitorok általában 60Hz-en mennek. Kevésbé bántja a szemed, mint egy crt, szerintem. Nem láttam még lcd monitor-tv-t, de nem hiszem, hogy homályosabbnak kéne lennie. Pont szemből nézve homályos? Képet próbáltad állítgatni?
(#23340) Gyurma 2: sajna nem 50nm-es a nappalim, elég lenne 40-40"-os is!
(#23342) Digitalis: nálam is tetű lassú![ Szerkesztve ]
-
Digitalis
senior tag
Samsung LE55A956 ledes viszont ott van, ami jó lehet viszonyítási alapnak.
Szerk:
nálam tetű lassú már napok óta a PH, nálatok is?[ Szerkesztve ]
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
Lg52xMAX
tag
Sziasztok.
Hosszas nézelődés után megvettem az ldc tv-met. Sharp LC37DH65E
Tapasztalatok: Analóg kábeltévém van, a csatornák minősége eléggé vegyes. Van olyan csatorna ahol jó a kép, de a legtöbb adónak a minősége megkérdőjelezhető. Összeségében egy kicsit mosott a kép. Ahol lakom, Tokaj vételkörzete, még nincsen Mpeg4 ezért nem tudtam kipróbálni. Müholdvevővel kipróbálva már szebb képe van.(Nem HD).Számítógéppel összekötve HDMI-HDMI kábellel néha a divx-es filmeknek szebb képük van mint az analóg tévé adásoknak. HD filmeknél mind a 720p,1080p nagyon szép képe van a fekete az fekete. A színek élénkek és kontrasztosak. Van 1:1 pixel maping. 24p támogatás valamilyan színten biztosan van, mert a sokak által említett apróbb ugrásokat nem vettem észre.
Összefoglalva az analóg tuner része lehetne jobb is (bár ez nagyon csatornafüggő). De a többi szerintem rendben van. Az első napok után nem bántam meg hogy ezt a típust vettem meg.
-
siofok
őstag
sziasztok
elhoztam a fent említett LG lcd tv-monitort.
azt írja hogy a maximális,és ajánlott felbontás 1680x1050 60hz
a régi crt monitor ment 85hz-n,ezmeg hogyhogy csak 75hz-n megy?ez így jobban bántja az ember szemét nem?meg még 1 hogy az normális hogy a tv-n homályosabb a képe,mint a régi képcsöves tévéké?vagy azért mert ezeknek digitális jel lenne a legjobb?
[ Szerkesztve ]
OnePlus nord 2t
-
sacaboy
tag
Srácok!
A típus már megvan Samsung LE40-A656 csak azt nem tudom hol vegyem meg a tévét! Mindenképpen webshopos lenne, mert pécsi vagyok! Ötletek?
Üdv:
Saca
ui.: szinte minden "olcsó" helyen a bolt gariztat!
Toshiba Satellite L850-1H4 - Apple iPhone 11 - Apple iPad AIR 3
-
Cyberpunk
félisten
Hali kéne egy kis infó.
Mivel én főleg játékra szeretnék LCD TV-t venni PC-vel összekötve érdekelne hogy mekkora az inputlag ezeknél a TV-knél?
Láttam egy frankó TV-t egy LG 32LG5600-ast 139.000 Ft-ért szerintem ez elég jó ár a többi hasonló kaliberűhöz csak érdekelne hogy van e valakinek erről a készülékről tapasztalata?
Van rajta analóg PC csatlakozó csak az jó kérdés hogy menyire lenne jó a géphez Képe az elég jónak tűnik láttam élőben is de nem gépre kötve.Hope was the right choice, and it always will be.
-
tothl
addikt
válasz Osiris #23329 üzenetére
No en csak feluletesen vizslattam at par szinnel, nem talaltam pixelhibat. Innentol csak veletlenul vehetem eszre. Idovel is elojohetnek, nem szeretnek idegronccsa valni, ha netan meglatok egyet.
Meg aztan, veszel egy tok hibatlant, romma valogatod magad, aztan masfel honap mulva ott virit egy hiba, akkor mit csinalsz ? -
Osiris
őstag
Pontosan: Samsung LE40A656A ez.
-
-
ToxLee
őstag
23086-ra sürgős választ szeretnék! Előre is kösz.
-
mfranky
őstag
Sziasztok!
Ne haragudjatok a láma kérdésért, de mi a különbség egy "mezei" LCD TV tunere között, és egy monitor, névszerint Samsung 260HD DVB-T analog-digital tunere között???
Ha most veszek ilyet, nem tudom ugyanolyan minőségbe nézni a tv adásokat, mint egy hagyományos LCD-n??Köszi
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
bwoay
nagyúr
válasz Osiris #23303 üzenetére
én notebookkal meg Dead Pixel Buddyval felszerelkezve mentem TV-t venni.
másodikra sikerült, mert amit félretettek nekem,
azon nagy nehezen, vért izzadva találtam egy pixelhibát,
de olyat, amit TV-zés közben sosem venne észre az ember.
viszont a másikon nem találtam semmit, így azt hoztam el, ha már egyszer...
a 37"-esnél elsőre sikerült, de az nem SamKung panel.
aztán időközben kijöhetett mindkettőn akárhány hiba,
már nem nézegetem DPB-vel, hüje lennék...a 3 napos zéro tolerancia tetszik,
viszont ennél lényegesebb, hogy 3 napon túl mi történik.
asszem ilyenkor ugyanaz vonatkozik rájuk,
mint a többi TV-re: adott területen nem lehet több adott számú pixelnél
(valamelyik ISO szabvány).
namost a pontos paramétereket nem ismerem,
de valszeg úgy vannak meghatározva,
hogy ha 10 négyzetcentinként van egy db világító pirosad,
akkor azzal kénytelen légy megbékülni.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Capella
senior tag
válasz johnny82 #23307 üzenetére
Igen, pont erre a tesztre gondoltam, és tényleg W4500 tévém van.
A 480i film módú deinterlace problémától nem tartanék, minthogy az NTSC, Gondolom ugyanez a modul csinálja azért az 576i-t is, ami a PAL/SECAM rendszer.
Hogy ez az 576i tényleg gáz-e vagy mennyire, én nem tudom. Nekem ezzel nem volt bajom. Vagy ami van digi tévé adás, az nem a tévé miatt.
VHS videót meg egészen jól lejátszott, ha az alacsony felbontást vesszük.
A Sonyban általában 3 beállítási lehetőség van hasonló jelleggel: ki, alacsony, magas vagy ki, akármi1, akármi2.
Hogy ez a film módú deinterlace probléma, amit legjobban és szinte egyedüliként lehúztak, pontosan hogy jelentkezne, nem tudom. Hogy a tesztelők mit láttak és milyen beállításnál, nem tudom, de nem is vitatom, biztos úgy van.
Csak annyi, hogy a film módnál is van 3 beállítás, ahol érdekes módon az automatikus2 adja vissza a filmet eredetiben, de ki is lehet kapcsolni ezt a fícsört.
Még bigdigitet lehet itt megkérdezni, mert neki valami DVD nagyon nem tetszett egy boltban a W4500-on, csak ki tudja milyen beállításokkal futott.
Vagy 3 méterről és normálisan beállítva ez is elmegy.Lehet, hogy jó vevőt fogtak bennem, mert elég sokszor szinte alig látok különbséget bármilyen beállítás mellett tévénézési távolságban. Más fórumokon is lehet ilyet olvasni.
Lehet, hogy vaksi vagyok?
Ehhez képest a W4000 röcögését meg mégis megláttam. -
Digitalis
senior tag
Nem nem, én vagyok béna elnéztem bocs.
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
siofok
őstag
sziasztok.most lenne 1 lehetőségem vásárolni zsír új LG M228 WA lcd monitor és tv egybent,40000ft-ér.teljesen új,garanciális,csak 2 van nekik belőle.
mi a véleményetek róla?
megéri??ebbe ugyanugy belemegy a kábeltv koax-a?
és monitorként is ugyanojan jól szerepel?1 17"-os belinea crt-t váltana le.OnePlus nord 2t
-
guifater
tag
Sziasztok!
Megismétlem a kérésem, valószínűleg a hozzáértő "guruk " még nem olvasták!Üdvözlet mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Miért van az, hogy nem tudom a szoftverfrissítést megcsinálni?
Rendesen letöltöttem a frissitést a Samsung honlaprol, majd egy üres pendrivre (előzöleg Fat 16 ra formáztam, de próbáltam FAT 32-vel is) kicsomagoltam és telepítettem a frissitő fájlt.
Most csak a MT8226 van rajta.
Kikapcsolt készüléknél bedugom a pendriv-ot, majd a leírás szerint -igyekezve, hogy egyszerre tegyem- megnyomom a távírányitó POWER gombját és megérintem a tv SOURCE gombját.
Bekapcsolodik a tv, megjelenik az aktuális csatorna képe és középen egy szöveg, hogy -
USB searching- Itt voll be take over 30 secondt.
Aztán eltünik, és nem történik a továbbiakban semmi.
Mit csinálok rosszul?
A másik gondom, hogy ha ki volt kapcsolva (készenlét), majd később bekapcsolom, akármelyik bemeneti forrást választva a "KIEMELT" beállítás adataival jön be a kép és semmi a korábbi beállításból nem marad meg.pl.a fekete fokozata, a din.kontrast. a képméret stb.
Otthoni üzemmod van aktiválva.Legyen szíves segítsen már valaki, mert kidobom az egészet!
Ennyire nem lehetek láma![ Szerkesztve ]
guifater (Galaxy S9 és SM-R825F)
-
Digitalis
senior tag
[[Ottvan az] igaz más méretben, de ott van
-
hdman
őstag
Igaz,nekem nincs hosszú távú tapasztalatom,de az elmúlt picit több mint 1 hét alatt eddig nincs pixelhiba,pedig hajtva van rendesen. Főleg 7végente. De szerintem amúgy sem nagyon jellemző sem a Samsungra,sem pedig az LCD technológiára (vagy lehet eddig én voltam makker,hogy elkerültem a pixelhibát az összes műszaki cuccommal )
Sopron city :)
-
őstag
válasz bigdigit #23298 üzenetére
Azt hittem, te a Philips 42PFL9703-at fogod ajánlani. Nem lepődtem volna meg. Amit itt olvastam, azok alapján talán az lehet a legjobb tv és nagyon tetszik az ambi is.
(#23299) Capella: Ezen az oldalon mindkét, általad említett Sony elbukott kis felbontású jelnél. Neked amúgy nem 40W4500-ad van, vagy rosszul emlékszem?
Én mindenképp néznék júpící dájrektet is, ami nem HD felbontással jön sajna, de ha akadozna a kép, akkor felkötném magam. Ami számomra talán a legfontosabb, hogy semmi ne akadjon rajta.
Ameddig én eljutottam, az 3 tv, ami nagyon bejön:
Philips42PFL9703
Samsung40A786
Sony40W4500Az a baj, hogy Philips a legdrágább, de Philips pont a 3 oldalas ambi miatt is kéne, az nekem nagyon bejön. Olcsóbb a 7603-as Philips, de abban csak 2 oldali ambi van. Samsung 40A786-os már új technológia, LED-es háttérvilágítás, gyönyörű fekete, hatalmas kontraszt, eszméletlen színek, hátránya, hogy új technológia, bigdigit led-ek kiégéséről írt és magas inputlag. Sony 40Z4500-as pedig nem kell 200Hz miatt, akkor már W4500-at vennék, 100-al olcsóbb, aminek legfőbb gondja kisfelbontású jelnél van, vagy ki kell fogni!
Mod: már azon is gondoltam, hogy ennyiből már 1 fullos plazma is kijönne, csak ott meg a fehér nem olyan fehér és lehet nézni oldalról is! Nehéz nagyon választani!
[ Szerkesztve ]
-
Digitalis
senior tag
[pixel fixer] Hátha bejön, sokaknak sikerült (beragadt) újraéleszteni.
-
f.begbie
tag
-
Digitalis
senior tag
válasz _voodoo_ #23286 üzenetére
Érdekes ilyennel még nem találkoztam. Scalar vezérli, és a tápot hűti. Ha jól tudom viszonylag elég nagy étvágyú a samu, lehet, hogy ezért kell plusz hűteni .
-
Osiris
őstag
3db hibás pixel van: 2db fekete háttérnél, 1db világosnál feltünő.
Közben beszéltem az edigitallal és zéro toleranciás a pixelhibák terén a samsung, ha 3 napon belül cseréltetem. A szállítást persze oldjam meg.. ezekután remélem a következő példányt lesz alkalmam kipróbálni mielött elhozom.Akinek van Samsung LE40A656A tévéje, érdekelne, hogy hanyadik nekifutásra sikerült hibamenteset kifognia? Jó lenne ha a pixelhibák nem lennének jellemzők rájuk..
[ Szerkesztve ]
-
_voodoo_
tag
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen okostelefont vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest