Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple notebookok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Videós, mozgóképes topik
- E-book olvasók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
KovácsGéza
tag
válasz Zippair #24852 üzenetére
Köszönöm neked is!
A dolog már megindult, holnap mint munkanap több kiderül majd, de könnyen lehet, hogy még ők fognak elnézést kérni, hiba hiba hátán az eljárásukban. Megnézettem az ügyvédemmel.
Ez egy Acer volt?
[ Szerkesztve ]
Monsieur! Azonnal kovessen engem, bitte!
-
tothl
addikt
válasz Zippair #23443 üzenetére
Nekem a samu szervizt nem sikerult elerni, de a samu 80as szaman az ugyfelszolgalatot igen, es ott konkretan azt mondtak, hogy a hologramos es hologram nelkuli garjegy is ervenyes. a5 formatum, 3 nyelv (szlovak/cseh/magyar). Ugyanis a regi is forgalomban van meg. Ha ki van toltve le van pecsetelve el kell fogadja a szerviz.
Szoval ezekutan inkabb ne romoljon el, de a hologramosok sem lehetnek nyugodtak, hogy veszekedes nelkul megusszak, ha ket honap mulva mar kis csillag alaku hologram kerul a megujabb verzioju garjegyre.. -
bwoay
nagyúr
válasz Zippair #23439 üzenetére
de az nem lehet, hogy akkor nem csak színében tér el?
mert ezt már kitárgyaltuk sokszor,
hogy a legutolsó szám a designra utal,
illetve adott tartományon belül a digitális tuner megétére vagy hiányára.cornfake:
ja, úgy értettem, hogy nekünk, akiktől kérded!
csak olyan formában tetted fel,
hogy mégis el kellett gondolkodni, hogy is működik ez a dolog[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
cornfake
aktív tag
válasz Zippair #23398 üzenetére
fuuuu,azt en is lattam a dunaplaza EWben de meg a markajat se neztem meg,de koszi hha emlexel majd ha arra jarsz mondjuk a leirasanal azt irjak,hogy fekete,de ki tudja..
amugy en tv-zek is rajta, de siralmas a tv kepe barholis neztem eddig ahol lcd tv van mar
hangolassal mennyire lehet ezen javitani?tudnak ezeka tv-k olyan hogy kulon a tunerre es kulon a bemeneti csatikra elmentik a beallitasokat?ilyan profil szeruen pl?I'm what's left, I'm what's right..
-
a000
őstag
válasz Zippair #23092 üzenetére
szia
most kaptam választ a 220volt-tól Idézek:
"mindenképpen kellene a tv gyári Samsung, hologrammos garancialevele.
Ez megoldható?"
Válasz: Természetesen kérésére tudunk hologrammos samsung garancia jegyet adni.
Üdvözlettel: Besenyi Péter"
Ezek szerint tudnak adni.[ Szerkesztve ]
-
Symbio
senior tag
válasz Zippair #23103 üzenetére
Nincs vita Én lemaradtam a "telefonon érdeklődtem"ről. Akkor marad az asztalcsapkodás
Nálam az átvétel a következő módon zajlott (szállító hozta): becipeltük a készüléket, kibontottuk, ellenőriztük a sérülésmentességet, ellenőriztük a Philips garancia papírt (gyári szám, típus, dátum), számla, fizetés, aláírás. Mindezt nem nekem kellett forszíroznom, a szállító diktált. Mit mondjak, megnyugtató volt -
Symbio
senior tag
válasz Zippair #23096 üzenetére
Szerinted ki döntötte el, hogy ott veszel LCD-t? Ezért nem árt előtte tájékozódni, telefonon érdeklődni (én is neten vettem és ezért ejtettem más, olcsóbb ajánlatot)
A 8 napnak semmi köze a garanciához. Azt szintén hatályos jogszabály írja elő, hogy internetes vásárlás esetén 8 napon belül indoklás nélkül kötelesek visszavenni az árut (persze sértetlen, hiánytalan állapotban), de a szállítást neked kell megoldani és a pénzt sem kell nekik azonnal a kezedbe nyomni) -
zsoltiz
aktív tag
-
Symbio
senior tag
válasz Zippair #23092 üzenetére
Miért lenne hatalmas átverés? Kerested a legolcsóbb beszerzési forrást és nem nézted, hogy mi áll mögötte. De még mindig lett volna 8 napod, hogy kis veszteséggel (szállítási költség) kiszállj belőle, amikor felfedezted, hogy nincs teljes gyári garancia. Törvényt nem sértettek, mert a hatályos jogszabályokban előírt kötelező garancia időt biztosítják. A másik jó cég a Pixmania, ott meg a saját költségeden küldheted ki Franciába, ott majd eldöntik, hogy tényleg garanciális problémád van-e
(de erről miért is az ország tehet , máshol ugyanez megvan)[ Szerkesztve ]
-
Symbio
senior tag
válasz Zippair #23078 üzenetére
Ha jól tudom, nem teljesen legális csatornákon kerül be az országba az árú. Pl. nem erre a piacra szánták, tehát nem rendelkezik hivatalos gyártói garanciával. Az üzlet saját bejáratású szervizzel javíttatja, ezért csak nála van garancia. A másik, hogy nem mindegyik gyártó ad világszerte (vagy pl egész Eu-ban) érvényesíthető garanciát, csak az adott országra, ahol értékesítette.
-
Scoobyka
addikt
válasz Zippair #22827 üzenetére
a 220volt nem teljes samu garit ad,mivel a gari levél mindvégig nála mara neked csak egy nyomtatványt ad,hogy a garancia a készülékre 2+1év....az igaz,,ha elromlik ők küldik a futárt és ő viszi a készüléket,de ha a cég esetleg csödöt mond akkor a garanciát nem tudod érvényesíteni.....ettől fügetlenül jó cég csak a gariztatás necces...
ha jvasolhatom akkor a Digitalplaza-nál vedd meg a készüléket....ott ugyanis hivatalos samu garanciát adnak és nálad lesz a samsung garancia papír(szürkeszínű fénylő matricával)
-
Fundy00
csendes tag
válasz Zippair #21259 üzenetére
Én is felhívtam őket de gőzük se volt arról, hogy mi az az 1:1 pixel mapping ))) Aztán felhívtam a samsungot és szerintük van, bár már semmibe se lehetek biztos az üzletek fele hallott erről kb...
A digit tuner annyira nem érdekes, a T-s hányadékok őgyis adnak step-topot.
Arról viszont még nem is hallottam, hogy lehet alkudni is Mikor vetted egyébként mert ez a 178 elég sok
Valaki van aki tutira tudja, hogy van.e benne 1:1 pixel mapping.l
Köszi: Fundy
Aktív témák
Hirdetés
- Sony XR-77A95L QD-OLED egy éves, magánszemélytől, bolti új árnál 700.000 Ft-al olcsóbban eladó
- Samsung 65 QLED Smart LED Televízió, 163 cm, 4K Ultra HD
- SAMSUNG (QE75QN800AT) 190CM NEO Q-LED 8K PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN90CAT) 190CM NEO Q-LED SMART 2024 PRÉMIUM ! !
- 5 Channel Live Mixer F-5A Számla+Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest