Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple notebookok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Videós, mozgóképes topik
- E-book olvasók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
csatahajós
senior tag
Szia Kolléga !
Átjöttem a másik topikból, mert mondták hogy itt jobban pörgönek.
Mit értesz az alatt hogy nevezzem át a HDMI2-est PC portra? Ez min segít így automatán kapcsol ki be a TV.
Én még mindig ott tartok, hogy a Sapphire HD4870esem nem akar együtt menni a LE32A656-ossal full HD-n HDMI-HDMI kábellel összekötve. A kábel rendben van,, a tartalék kis X1550-esemmel megy tökéletesen a full HD kép azonnal, mindenféle overscan/underscan nélkül, a nagy kártyán meg csak 1366ig OK a kép, aztán elveszti a szníét, a kontrazstját meg az élességét is és még underscanba is megy (ezen az eggyen lehetet segítenni a Catalisttal). Ami a vicc, hogy kipróbáltam haver 4870X2-jével, ami szintén Sapphire és ugyanaz a probléma!
Még azt is kipróbáltam hogy az én kártyámat átrakam a régebbi gépembe amit most tesóm használ, de az én kártyámmal ott is a FullHD nem jön át,
Analógon viszont minden rendben, leszámítva hogy annyira azért nem éles a kép mint digitálison (az X1550-nel).
Driverekkel próbálkoztam mindenhogy, még vistát is megpróbáltam de ugyanaz.
Valaki segítsen
Van még valakinek valami ötlete?
-
csatahajós
senior tag
Szia Kolléga !
Átjöttem a másik topikból, mert mondták hogy itt jobban pörgönek.
Mit értesz az alatt hogy nevezzem át a HDMI2-est PC portra? Ez min segít így automatán kapcsol ki be a TV.
Én még mindig ott tartok, hogy a Sapphire HD4870esem nem akar együtt menni a LE32A656-ossal full HD-n HDMI-HDMI kábellel összekötve. A kábel rendben van,, a tartalék kis X1550-esemmel megy tökéletesen a full HD kép azonnal, mindenféle overscan/underscan nélkül, a nagy kártyán meg csak 1366ig OK a kép, aztán elveszti a szníét, a kontrazstját meg az élességét is és még underscanba is megy (ezen az eggyen lehetet segítenni a Catalisttal). Ami a vicc, hogy kipróbáltam haver 4870X2-jével, ami szintén Sapphire és ugyanaz a probléma!
Még azt is kipróbáltam hogy az én kártyámat átrakam a régebbi gépembe amit most tesóm használ, de az én kártyámmal ott is a FullHD nem jön át,
Analógon viszont minden rendben, leszámítva hogy annyira azért nem éles a kép mint digitálison (az X1550-nel).
Driverekkel próbálkoztam mindenhogy, még vistát is megpróbáltam de ugyanaz.
Valaki segítsen
Van még valakinek valami ötlete?
-
Motaba78
addikt
nekem egy panasonic tx-37lzd85f van,
filmek (divx, dvd, mkv), tv, képek nézegetése, internet (mint monitor), és mikor úgy alakul akkor játszok is nekem tökéletessen megfelel minden szempontból, mérete, képminősége tökéletessen megfelel az igényeimnek. Színei nekem tökéletesek nem dölök be a papiron szereplő eszméletlen nagy kontrasztszámoknak sem.
Illetve találtam olyat gyártót is aminek olyan színei voltak, hogy nem tudtam hova tenni, én a természetben sem máshól nem láttam még olyan színeket.(természetellenesek voltak)Más gyártótól ennyi pénzből nagyobbat is kaptam volna, de én szeretem a már bevált dolgokat és azon nem igazán szoktam változtatni (márkahű vagyok).
Én ajánlani tudom csak.
-
balojazz
aktív tag
Melegen ajánlom a Samsung LE37A615-ösét. A 656-oshoz képest csak annyival "gyengébb", hogy 4 helyett 3 db HDMI, 100 Hz helyett 75. HDMI-ből 3 elég (1 PC-re, marad 2),a real 24p-s üzemmód meg jó a filmekhez (nem szaggat). Monitornak is kiváló, pénzben meg tuti. Én full legálisan vettem 220 bruttóért az Eu****cs-ban. Még egy érv a 37" mellett: én is 32"-t akartam venni, de habár 10-20 méterről nagynak tűnt, közelről pici. Nagyon elégedett vagyok vele (AUO panel).
[ Szerkesztve ]
Soha nem voltam trafikban. Soha nem fogok bemenni. Mindig gőzölni fogok.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest