Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
balojazz
aktív tag
"túl nehéz? "a súly a megbízhatóság jele"
mikor én Panasonic és SamKung között lamentáltam,
akkor előbbi mellett szólt, hogy azonos méretük ellenére
a Panasonic súlya vagy 10 kg-al volt több. Biztos nem téglákkal érték el."Ha orosz lenne a TV, egyetértenék. Vagy legalább egy észak-koreai Samsung. De komolyan: drágább a szállítás, és ezt is ki kell fizetnie a vevőnek, az ÁFA meg a kisker haszon %-os rátétel az alap TV+szállításra.
Soha nem voltam trafikban. Soha nem fogok bemenni. Mindig gőzölni fogok.
-
atka76
tag
Sziasztok!
Erröl légyszíves mondjatok nekem véleményt!
Philips 42PFL7403DKöszönöm a segítséget!
Sziasztok!
AttilaBendegúz
-
balojazz
aktív tag
"Hat nemtom nekem az jutna eszembea szlovak gyartosorrol, hogy a Kelt mennyivel finomabb mint a Kobanyai, vagy a Soproni.. "
A Fico meg tökösebb, mint gyurcsány vagy sólyom. Hja, jut eszembe: enyim TV is lenni médinszlovák.
-
bwoay
nagyúr
válasz balojazz #23492 üzenetére
túl nehéz? "a súly a megbízhatóság jele"
mikor én Panasonic és SamKung között lamentáltam,
akkor előbbi mellett szólt, hogy azonos méretük ellenére
a Panasonic súlya vagy 10 kg-al volt több. Biztos nem téglákkal érték el.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Hegyirabló
veterán
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
asadasad22
őstag
kérdésem: hogy áll a nagy DVB-T helyzet? még mindig az antennavásárlás előtt állok, ezt linkelte még valaki, szerintetek ezzel fogok fogni adásokat BP széle és Budaörs között kb? hallottam mindenféle rossz dolgot a dologról, de ha már van MPEG4-es tv-m, 4k-t megérne nekem egy szobaantenna még akkor is, ha csak az említett 4 adás (ATV, HírTV, DunaTV HD, Autonomia) is jön be egyelőre, vagy ezek közül mondjuk kettő..
és van ennek a helynek egyáltalán pesti boltja? inkább mennék be érte, hogy hogy kipostázzák.. -
balojazz
aktív tag
"Gondolom, hogy megijedtel. Szerencsere nekem nem kellett, alapbol a legfrissebb volt rajta, alig 2-3 hete meg szlovakiaban figyelt a gyartosoron.."
Lelki szemeimmel látom a szlovák gyártósort: A pasztázóból kifogyott a paszta, az SMD-beültető elcseszte az adagolást, kézileg ültettek be 1 csomó alkatrészt, a hullámforrasztó szarul volt beállítva, aztán a kézi forrasztók rosszul korrigáltak, a hibakeresők 15 alkatrészt cseréltettek le, volt, amit kétszer, pár pad-hiány is lett, de a quality control elaludt, és átengedte: QC pass.
Amúgy én 2 hónap alatt kétszer cseréltem firmware-t...
-
cornfake
aktív tag
mondjatok nekem errol valami ROSSZAT!
[link]I'm what's left, I'm what's right..
-
őstag
2 tv közül kell választanom, az egyik Panasonic TX37LZD800F, a másik Sony 40W4500. Tudom, hogy kisebb a képe a panának, de igazából az is elég lenne, csak a technika jó legyen. Kinézetre a pana jobban bejön, szerintem sokkal szebb. Szerintetek milyen lehet? MM-ben voltunk ismételten, most asszonnyal együtt, neki is a pana tetszett jobban, ő azt szeretné. Rákerestem már, Sipi700-nak van ilyen tv-je, de nem mondott róla túl jókat. Én viszont nem nagyon akarom elhinni, hogy a pana csúcskategóriás lcd-je szar legyen. Szerintetek milyen?
-
DeepDish
őstag
Hol tudom megnezni Samsung A656-os szerianal, h eppen melyik firmware van rajta es kell e frissitenem?
-
Cyrin
addikt
Látott már valaki Pioneer KURO LCD tv-t élőben?
-
Gyurma 2
csendes tag
Sziasztok!
sony w4000 és a samu 656 a célpont ti melyiket ajánlanátok?Válaszokat elöre is köszönöm..eredetileg a w4500 volt a kiválasztott,de változtak az anyagiak.
-
KGKA
csendes tag
Sziasztok!
Sharp LC 37 DH 65, van valakinek infója erről a TVről?
MM-ban most 199E HUF.
Köszi!
SippalaPukk'N
-
Capella
senior tag
válasz radi8tor #23473 üzenetére
Nem árthat.
Ezeken a Sonykon elég faramuci dolog a szoftverfrissítés.
Technikailag kb. ugyanúgy menne, mint a Samsung vagy a Philips, akik szinte szórják is a frissítéseket, csak itt meg nem nagyon szokott lenni.
Valaki írt már valami félhivatalos firmware frissítést egy korábbi típusra. Lehet, hogy nem akarják a felhasználóra bízni, és inkább a szervizek privilégiumának hagyják, ha csinálják egyáltalán.
Az enyémben ez a kacifántos nevű B.H-EK-DC-C.Z.P_A.DL.X verzió van. -
L.Hawk
csendes tag
Sziasztok.
Szeretnék venni egy Samsung LE-37A431 LCD TV-t. Érdemes megvenni? 139900ft.
Segítsetek légyszi mert a napokba meg szeretném venni. -
Digitalis
senior tag
[OFF]Hamarosan 2 új firmware jelenik meg a Cineos 9xxx szériákhoz.
Q591E_0.89.0.0
• TXT distored, half pages.
• Loosing channels overnight.
• Crashes when switching to HDMI.
• Wrong/bad pixels on MPEG4 usecase via ST PR.
• No HDMI picture when switching from analogue channel to HDMI.Q591E_0.88.0.0
-release notes missing-Jelenlegi aktuális :
Q591E_0.83.0.0
• Replaces all previous releases, including Q591E_1.58.14.0.
• Problems with installation algorithm for DVB-T UK solved.
• Audio problems with certain STB devices solved.
Improvement of the picture quality.
Ezt lehet majd frissíteni [/OFF][ Szerkesztve ]
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
Capella
senior tag
válasz radi8tor #23459 üzenetére
Persze, ahogy várható volt, nem változott semmi angolra állítva. (A menü nyelvén kívül.)
Az is lehet, hogy ilyenkor újra kellett volna indítani a hangolást, vagy talán az egészet a kezdeti beállításoktól az ország kiválasztással. De lehet, hogy akkor is mindegy. Így tényleg csak a nyelv változott. Nincs is semmi egyéb más hasonló változtatási lehetőség.
Nem csak a hosszú ékezetekkel van baj, ü, ö és más sincs, hanem helyette valami dupla karakter, vagy meg sem jelenik, mint a hosszú í.Jó, tudjuk bigdigit, hogy a Philips az egyik legjobb. Ha mégis vártam volna még 2 hetet, akkor lehet, hogy most 42PES001-em lenne.
Csak azt nem tudni, hogy boldogabb lennék-e, vagy mennyivel.
Ha Philipsen jó az EPG, akkor melyik márkákon, típusokon jó még, vagy melyiken rossz?
Ha így áll, a gyártó függvénye, milyen karakterkezelést pakol bele, és valószínűleg marad így az adás.Most látom heihachinak Sonyn is jó. Akkor nekem miért nem?
[ Szerkesztve ]
-
Drapedro
csendes tag
Sziasztok!
Samsungosok segítségét szeretném kérni. Vásároltam egy Samsung 40A656-os lcdt. Szívesen bezsámolok a tapasztalataimról, feltéve, ha a közeljövőben tudom majd használni... Ugyanis megpróbálkoztam a frissítés feltelepítésével. Simán le is futott a telepítés, majd kikapcsolt, és azóta - 15 perce - a led csak villog, és nem kapcsol vissza, jóllehet a telepítési útmutató szerint vissza kellene kapcsolnia. Mit tegyek, húzzam ki a hálózatit?
-
Prospero
csendes tag
Használ valaki LG 37LG5500 -öt, vagy 37LG5000 -es TV-et PC meneneten ?
Megtudja jeleníteni az 1920*1080-at ?
(samsung 656 igen..)
köszi előre is !
-
Sefter
veterán
Sony KDL-40S4000 vs Sharp 42SB55E
hétvégéig el kéne döntenem, mert akkor veszek tv-t...Psn ID: sefter_hun
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Capella #23440 üzenetére
Szerintem ez nem regionális beállítás függő dolog. Az ékezetek mindenhol okoznak problémát. Próbálj meg felmásolni valami ékezetes fájlnévvel bíró fájt egy floppy lemezre, utána másold le róla. Meg fogsz lepődni
Egyszerűen nincsenek felkészítve erre a TV-k. Az ü ä ö betűt tudják kezelni, a hosszú ékezeteseket nem. Tényleg tudják ezeket kezelni a magyar DVB-T-n? Mert ha nem, akkor a magyarok adják másik karakterkódolással. Kizártnak tartom hogy Németországban vagy Ausztriában ne jönnének jól át az ékezetek.⭐ Stella
-
Cha-b
senior tag
-
Sankavezér
csendes tag
Sziasztok!Tud valaki mondani valamit a LG47 lg6000-es tévéről?A 47-es nem túl nagy ha 2,5-4méter távolságról nézem?Ha a nagyobbat veszem (42 vagy a 47 coll között gondolkozom) nem megy a kép rovására,nem romlik a kép?Én csak majd sima digitális adást néznék rajta.Írjatok még az lg scarlet-ről ha tudtok.Köszönöm.
Sanyi
-
No.01
őstag
Latom szo volt itt a garirol...
Talaltam a neten 3 helyet is ahol jo arob lenne TV
AV Planet, Electro-Store ill Fotexnet.
Kerdesem csupan annyi h van vkinek itt tapasztalata veluk gari ugyben??
(nem szeretnem sem magamat sem masokat megszivatni azzal, h ha gaz van akkor meg a gari ervenyesitesevel is szivni kelljen...) -
lsg
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a két tv között milyen különbségek vannak. Szerintetek melyik a jobb? Mert fogalmam sincs mit jelent a karaktersorozat a típusnál. Annyit tudok, hogy a A5 az az 5ös szériát, az A6 hatost jelent. De ez feltétlenül azt is jelenti, hogy többet tud? Abban sem vagyok biztos, hogy ez a 6os pl fekete színű.
Samsung LE37A615A3F
Samsung LE37A551P2RXXC
Előre is köszönöm a válaszokat és a segítséget!
-
tothl
addikt
válasz Zippair #23443 üzenetére
Nekem a samu szervizt nem sikerult elerni, de a samu 80as szaman az ugyfelszolgalatot igen, es ott konkretan azt mondtak, hogy a hologramos es hologram nelkuli garjegy is ervenyes. a5 formatum, 3 nyelv (szlovak/cseh/magyar). Ugyanis a regi is forgalomban van meg. Ha ki van toltve le van pecsetelve el kell fogadja a szerviz.
Szoval ezekutan inkabb ne romoljon el, de a hologramosok sem lehetnek nyugodtak, hogy veszekedes nelkul megusszak, ha ket honap mulva mar kis csillag alaku hologram kerul a megujabb verzioju garjegyre.. -
Zippair
aktív tag
hááát, az angol honlapon fent van a 456 meg a 457 is, ott meg tudod nézni, bár én most úgy látom, hogy csak azok a tévék magyar garisak, amik a magyar samu oldalán is fent vannak. Egyébként az én tévémhez nincs a kezelésiben magyar nyelv
[ Szerkesztve ]
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSsssssssumaher...
-
bwoay
nagyúr
válasz Zippair #23439 üzenetére
de az nem lehet, hogy akkor nem csak színében tér el?
mert ezt már kitárgyaltuk sokszor,
hogy a legutolsó szám a designra utal,
illetve adott tartományon belül a digitális tuner megétére vagy hiányára.cornfake:
ja, úgy értettem, hogy nekünk, akiktől kérded!
csak olyan formában tetted fel,
hogy mégis el kellett gondolkodni, hogy is működik ez a dolog[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Zippair
aktív tag
Na mégy egy szösszenet a samsung kontra 220Volt problémára. ma voltam bent náluk és kaptam samsungos hologramos garjegyet. próbáltam megtudni a samu ügyfélszolgálatán, hogy akkor most biztosan tudom-e javíttatni garisan itthon a tévét, de nem tudták megmondani azt hiszem, várok 3 évig, és ha addig működik a tvm, akkor nem kell utána már a garanciális ügyekkel foglalkoznom Azt mondta a csóka, kérdezzem meg a boltot, hogy hogyan működik náluk a garancia király, mi? mind1, van samus gari levelem, a többit remélem az idő megoldja
Ha jól látom hosszas utánajárásal se eccerü ezt kideriteni[ Szerkesztve ]
-
Capella
senior tag
válasz kugyu21 #23433 üzenetére
Én is az mpeg4 tuner híve voltam. Most is az vagyok, igaz volt egy pár napos időszak, amikor eldobtam az agyam, amivé a DVB-T sugárzás lett.
Akkor is emellett voltam, amikor rá lehetett fogni kínunkban, hogy tökmindegy mpeg2 vagy 4, mert se kép, se hang, se jel, se adó egyiken sem.
Kicsivel azért nagyobb a pofám most, hogy tegnap este egész tűrhetően sikerült passzív szobaantennával végre befognom azt a két Dunát, ami vehető egyelőre kódolatlanul.
Lehet, hogy viszonylag szerencsés helyen lakom, de vacakolni kell azért az antennával, mert vízszintes polarizációval adnak. Ami a tesztadásnál jó volt, az most nem. El kell fektetni, és ha teleszkópos, egyik szárat szintén, a másik lehet állítva, és a méretet is huzibálni, de inkább rövid legyen.
Jelentősen jobb képe van a Dunának HD-ben, mégha csak felkonvertált SD is, mint ugyanez digi kábeltévéről.
Előbb utóbb csak felkerül az m1 és m2 is, és hátha lesz néhány HD adás csemegének.
Ha más nem, focimeccsek, vagy négyévente van egy Olimpia.
Hogy az RTL Klubbal és TV2-vel mi lesz, az még a távolabbi jövő kérdése.Ha már ilyen jól leküzdöttem a vételi problémát, jön a következő, igaz kisebb bosszúság. Írta már más is, és ugyanaz van, mint amikor a kódolt DVB-C adásokra ráengedtem a tévét, hogy irtózatos rosszul jeleníti meg a magyar ékezetes karaktereket.
Szinte olvashatatlan az EPG a krixkraxoktól és kimaradt betűktől.
Nem tudom, mi a szabvány erre, de értelmesebbnek tartanám egységesen az unicode karaktereket használni, vagy ha nem ez, lenne valami egységes és elfogadott karakterkészlet a TV adásoknál. A régebbi időkben a teletexnél volt hasonló anomália.
Nem tudom, hogy a TV gyártók a hunyók, vagy a magyar sugárzás megy szembe mindennel, de ez így nem van jól.
Még megpróbálom az országot átállítani Angliára, ami azért is érdekes, mit lépne a Guide+-ra. Nyilván semmit, ha ez nem az.
Vagy Türkmenisztán kellene a normális betűkhöz? , vagy az ország beállítás ennél az EPG-nél úgysem játszik, ha eleve hülyén adnak. -
Zippair
aktív tag
Most voltam a médiamárkecben, megnéztem a fehér samkungot, annak nem 457 hanem 454 a vége:-) Érdemes nem a magyar samu oldalt nézegetni, ott lehet, hogy meg lehet találni a 457-eset, ha jól tudom a 451/456 közötti különbség az, hogy a 456ban van empeg2 tuner, meg a 451 valahogy pipes is, bár nemtom hogy a 456ban akkor miért nincs?
-
bwoay
nagyúr
válasz cornfake #23403 üzenetére
az a baj, hogy szerintem egy kicsit túlmisztifikált formában teszed fel a kérdést,
ezért első körben mindenki elgondolkodik rajta, hogy van-e ilyen feature,
és csak késve esik le, hogy ez egy magától értetődő dolog
(nehezen tudok elképzelni egy olyan készüléket,
aminél minden egyes forrásváltáskor újra kellene kalibrálni a képet )
nem profilszerűen menti, mert az szvsz csak körülményesebbé tenné a dolgot,
de a tuner és minden egyes külső forrás (kép)beállítása teljesen elkülönül.
Már többször meg is jártam ezzel, pl amikor valaki tesztelésre hozott egy popcornt,
akkor azt HDMI4-re kötöttük, és valami állati ocsmány képet adott.
Aztán leesett, hogy én HDMI4-hez még sosem nyúltam,
tehát gyári beállításokkal megy, azok meg szarok, de nagyon.
Meg a minap vettem észre, hogy xboxon a fehár totál fehér,
PS3-on meg rózsaszínes, úgyhogy nézhetem végig, miben különbözik
a két csatorna beállítása.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Capella
senior tag
válasz cornfake #23403 üzenetére
"tudnak ezeka tv-k olyan hogy kulon a tunerre es kulon a bemeneti csatikra elmentik a beallitasokat?ilyan profil szeruen pl?"
Ha nem is annyira profilszerűen, de a Sony minden bemenetre külön tárolja és menti a beállításokat. Ha jól sejtem a 3 HDMI-hez is külön-külön, és más az analóg TV és a digitális. Van egy törlés menüpont, ami alapértelmezettre állítja, de csak amiről szó van.
Én eddig azt feltételeztem, hogy ennek így kellene lennie minden rendes típusnál.
A Sonynál meg nem csak a 2. HDMI-n eszi meg a PC-t, hanem mindegyiken, és ha jól gondolom, az átnevezés sem feltétlenül fontos, bár nem árt. Lehet azért, hogy a Game mód kiválaszthatóságához kell az átnevezés, de nem biztos..
-
csatahajós
senior tag
Szia Kolléga !
Átjöttem a másik topikból, mert mondták hogy itt jobban pörgönek.
Mit értesz az alatt hogy nevezzem át a HDMI2-est PC portra? Ez min segít így automatán kapcsol ki be a TV.
Én még mindig ott tartok, hogy a Sapphire HD4870esem nem akar együtt menni a LE32A656-ossal full HD-n HDMI-HDMI kábellel összekötve. A kábel rendben van,, a tartalék kis X1550-esemmel megy tökéletesen a full HD kép azonnal, mindenféle overscan/underscan nélkül, a nagy kártyán meg csak 1366ig OK a kép, aztán elveszti a szníét, a kontrazstját meg az élességét is és még underscanba is megy (ezen az eggyen lehetet segítenni a Catalisttal). Ami a vicc, hogy kipróbáltam haver 4870X2-jével, ami szintén Sapphire és ugyanaz a probléma!
Még azt is kipróbáltam hogy az én kártyámat átrakam a régebbi gépembe amit most tesóm használ, de az én kártyámmal ott is a FullHD nem jön át,
Analógon viszont minden rendben, leszámítva hogy annyira azért nem éles a kép mint digitálison (az X1550-nel).
Driverekkel próbálkoztam mindenhogy, még vistát is megpróbáltam de ugyanaz.
Valaki segítsen
Van még valakinek valami ötlete?
-
csatahajós
senior tag
Szia Kolléga !
Átjöttem a másik topikból, mert mondták hogy itt jobban pörgönek.
Mit értesz az alatt hogy nevezzem át a HDMI2-est PC portra? Ez min segít így automatán kapcsol ki be a TV.
Én még mindig ott tartok, hogy a Sapphire HD4870esem nem akar együtt menni a LE32A656-ossal full HD-n HDMI-HDMI kábellel összekötve. A kábel rendben van,, a tartalék kis X1550-esemmel megy tökéletesen a full HD kép azonnal, mindenféle overscan/underscan nélkül, a nagy kártyán meg csak 1366ig OK a kép, aztán elveszti a szníét, a kontrazstját meg az élességét is és még underscanba is megy (ezen az eggyen lehetet segítenni a Catalisttal). Ami a vicc, hogy kipróbáltam haver 4870X2-jével, ami szintén Sapphire és ugyanaz a probléma!
Még azt is kipróbáltam hogy az én kártyámat átrakam a régebbi gépembe amit most tesóm használ, de az én kártyámmal ott is a FullHD nem jön át,
Analógon viszont minden rendben, leszámítva hogy annyira azért nem éles a kép mint digitálison (az X1550-nel).
Driverekkel próbálkoztam mindenhogy, még vistát is megpróbáltam de ugyanaz.
Valaki segítsen
Van még valakinek valami ötlete?
-
kugyu21
senior tag
válasz bigdigit #23429 üzenetére
Eddig én is elkötelezett szószolója voltam az mpeg4-es tunerrel szerelt készülékeknek (pláne ha T mellett a C-t is tudja), de december 1-e óta azt mondom, hogy ebbe az országba teljesen felesleges. Sosem érjük meg azt, hogy normálisan használni lehessen öket, a felhasználón kívül senkinek nem fűzödik érdeke ahhoz, hogy elterjedjen.
[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
válasz f.begbie #23420 üzenetére
hosszabb távon gondolkodva érdemes az mpeg4 tuner.lehet még azt is megérjük külön box nélkül sima kártyával is foghatóak lesznek a kábel tv-ék műsorai is.ráadásul érdemben nem különösebben drágábbak az ilyen tv-ék.sőt van olyan model ami eleve csak mpeg4 tunerrel jött ki.ott meg árkülönbség ugye nincs is.
-
Cha-b
senior tag
Off:
de én szinte csak ebbe a topicba írogatok, ezért itt teszem fel a kérdést hátha tudtok rá választ. Nézegetem a házimozikat, és a philipseknél láttam olyanokat amik 2 hangfalból állnak (?) + 1 mélynyomó, és 5.1. Ez hogy lehetséges? tud olyan minőséget visszaadni mint egy normális 5.1es rendszer ? Mondjuk ha a tvnél vannak a hangfalak akkor a hátsó hangokat hogy hallom hátúlról? Vagy ez sose adja vissza ugyanazt mint 5 hangfal és 1 mélynyomó ?CSAKAKISPEST!!!!
-
cornfake
aktív tag
-
dabadab
titán
-
bigdigit
addikt
az SD szerintem elsősorban sima tv adás.nem mindig dvd-ét néz az ember.sőt ha már ilyen tv-je van nem is akar dvd-ét csak hd-ét és ebben az esetben a tuner érzékenysége se számít semmit.
szóval SD esetén szerintem a tuner érzékenyége és a képarány kezelése a döntő.
lehet ha nem láttam volna mást azt mondanám a 656-os jó de láttam mást is.
most nálam 4-es az ötös skálán a 656 SD adás esetén. -
bigdigit
addikt
válasz cornfake #23408 üzenetére
én nem ajánlok semmilyen tv-ét de a samsungal a sonyhoz képest lefelé haladsz SD adás minőségében sejtéseim szerint.bár sonyt még nem láttam SD-ben.
egyébként látott már valaki samsung tv-ét SD képpel hivatalos üzletben?olyat olvastam a gyár tiltja az üzletek számára...ha így vajon miért?
[ Szerkesztve ]
-
Lamair
aktív tag
erről a samsungról valakinek valami tapasztalata véleménye?
''...válaszd a nagyképernyős színes tv-t,... válaszd az életet...''
-
Scoobyka
addikt
válasz lord_m #23404 üzenetére
érdemes megcsinálni..legalábbis a legújabb 20ast érdemes feldobni......mivel az csökkenti jelentős mértékben az input lagot.....most kb a 20assal 0-20msre csökkent....
a színekben is van némi változás....és a fekete is javul(nem egetverően,de látható modon)nem hiszem,hogy ellehet ronatni a készüléket....a szervízmenüben azonban nem szabad semmit állítgatni....!
-
cornfake
aktív tag
válasz Zippair #23398 üzenetére
fuuuu,azt en is lattam a dunaplaza EWben de meg a markajat se neztem meg,de koszi hha emlexel majd ha arra jarsz mondjuk a leirasanal azt irjak,hogy fekete,de ki tudja..
amugy en tv-zek is rajta, de siralmas a tv kepe barholis neztem eddig ahol lcd tv van mar
hangolassal mennyire lehet ezen javitani?tudnak ezeka tv-k olyan hogy kulon a tunerre es kulon a bemeneti csatikra elmentik a beallitasokat?ilyan profil szeruen pl?I'm what's left, I'm what's right..
-
Hypo
csendes tag
a hang a videokartyan keresztul miert is menne at??)
a hdmi persze viszi a hangot is de nem ebben az esetben.
a 6-os szerias samu tulajoknak akiknek nem megy a hdmi par aprosag, nalam se ment elsore.
1. eloszor 1920x1080 es 60hz felbontasra beallitani a vgat,
2. a kartyahoz adott hdmi atalkitot kene hasznalni
3. en 1.3 as hdmi kabelt vettem mediaba 7 rugo azzal kotottem ossze
4. hdmi kettobe kell dugni es nevezd at pc nek.
5, en elotte frissitettem a drivert a vganak.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest