Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv.
Nem kimondottan építeni akarok, régen próbáltam de a monitor amit elkezdtem szétszedni túlságosan össze volt építve. Telefon kijelzőből is volt barkács az működött is ,de eléggé silány.
Szóval én arra gondoltam, hogy egy régi használt kiégett izzós projit vennék és valami leddel vagy inkább halogén izzóval helyettesíteném. Ez működőképes lehet? Nagy barkácsszakértelmet igényel? Mert gányolni jobban tudok.
Vannak aprón elég jó árban még 1000 órát bír projektorok is, az menne is egy évet nálam, de utána megint az égőhelyettesítés jön a képbe, szóval visszatérünk a hsz elejére. Vannak projektorok amik ilyenkor le is tiltanak azt tudom.
Nagyon drága dolgokat nem tudok megvenni így a 800x600, esetleg már örülnék az 1024x768-nak is. Filmezni, játszani csak. Sötétben, szóval bazi fényerő se kell és 2x1.5m a falfelületem tehát erre kéne kinyomni kb. DLP-t soha.Ötlet, vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fű, kertitó és minden ami a kertes házhoz tartozik...
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest