Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv.
Nem kimondottan építeni akarok, régen próbáltam de a monitor amit elkezdtem szétszedni túlságosan össze volt építve. Telefon kijelzőből is volt barkács az működött is ,de eléggé silány.
Szóval én arra gondoltam, hogy egy régi használt kiégett izzós projit vennék és valami leddel vagy inkább halogén izzóval helyettesíteném. Ez működőképes lehet? Nagy barkácsszakértelmet igényel? Mert gányolni jobban tudok.
Vannak aprón elég jó árban még 1000 órát bír projektorok is, az menne is egy évet nálam, de utána megint az égőhelyettesítés jön a képbe, szóval visszatérünk a hsz elejére. Vannak projektorok amik ilyenkor le is tiltanak azt tudom.
Nagyon drága dolgokat nem tudok megvenni így a 800x600, esetleg már örülnék az 1024x768-nak is. Filmezni, játszani csak. Sötétben, szóval bazi fényerő se kell és 2x1.5m a falfelületem tehát erre kéne kinyomni kb. DLP-t soha.Ötlet, vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motoros topic
- eBay
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- VR topik
- További aktív témák...
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- Lian LI GALAHAD II LCD KIJELZŐS HŰTŐK
- Cooler Master H500P Mesh Fekete eladó
- beQuiet! Dark Power Pro 11 850W 80 PLUS Platinum Táp!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest