Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gabrovszky

csendes tag

válasz Petiapó #1869 üzenetére

Epp idoszeru a kerdes. Tegnap este sikerult leszednem a AG foliat :)), rogton at is vilagitottam, es vegre kezd kibontakozni valami vetitett kep. Viszont pontosan ezzel szembesultem, mintha nem lennenek eleg parhuzamosak a fenysugarak... Pontosabban mintha ez az LCD tul vekony lenne, es nem parhuzamositana megfeleloen a fenysugarakat... Epitesnel arra ugyeltem, hogy a LED-ek a panelre merolegesen alljanak, de nem jottem ra, hogy mi lehet a gond, ugyanis a rogtonzott optikai padom instabilitasa miatt felfuggesztettem a tovabbi kiserletezest. Azt hiszem, el kell kezdenem megepiteni - legalabb egy ideiglenes - dobozt, mert felek, hogy megserul az LCD es/vagy az elektronika... Raadasul ezt valahogy ugy kellene, hogy izzo fogadasara is kepes legyen, ugyanis kicsit elbizonytalanodtam a LED-ekkel kapcsolatban. :F (Pedig a fogyasztasa, a hotermelese es a helyigenye miatt meg mindig szimpatikus!)

Ezeknek a LED-eknek a hosszanti keresztmetszetuk mintha parabola lenne, de az biztos, hogy a dioda nem a gyujtopontjaban van... A domboru lencsevel egyebkent nem mesz tobbre, mintha sikba csiszolod a LED tetejet, csak ezt esetleg egyszerubb kivitelezni...

Új hozzászólás Aktív témák