Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv.
Samsung PS60F5570 tip plazma Tv-m nem kapcsol be áram alá helyezve 6 ot villan a stand by újra és újra
Vajon javítható??? -
törölt tag
Sziasztok! Lenne Nekem egy közel 8 éves LG plazma TV-m,ami az elmúlt pár hónapban,a bekapcsolás előtt csak kattog,valamikor nagyon sokáig. Tud Nekem ebben valaki segíteni,ha egyáltalán megéri a javítás!?
Köszi előre is! -
MTbc
senior tag
Sziasztok!
Van egy 49UF778V tv-m és lehet hogy valami nem oké vele a képen látható hiba jön elő 1-2 hetente, van hogy pár másodperc után magától helyre jön, de ha kikapcsolom bekapcsolom akkor helyrejön.
Nem tetszik nekem ez kérdésem valakinek volt már hasonló?
Sajnos nem tudom előidézni tehát gariztatás lutri.Köszönöm
-
Janou
őstag
válasz
Oroszlánom #6665 üzenetére
Hát akkor visszaküldöm gariba, remélem tényleg csak ez a baj. Köszönöm.
-
Janou
őstag
Sziasztok
Probléma ütötte fel a fejét nálam... Remélem van valami ötletetek mit lehet csinálni. Tehát a probléma hogy a távirányítón bizonyos gombokra nem reagál a TV. Gondoltam lemerült az elem. Vettem újakat, ugyanaz. Gondoltam akkor rossz a távirányító. Vettem egy új gyárit, ami meg is jött tegnap. Ez ugyanaz csinálja mint a másik, csak más gombokkal. Tehát bizonyos gombokra nem reagál. Létezik ez hogy tönkremenjen az eredeti erre rendelek egy újat ami majdnem ugyanazt csinálja? Vagy lehet a TV-vel van valami? Tv menüből viszaállítás már volt. Szervíz menübe nem tudok belépni. Pontos típus: UE42F5000AWXXH -
törölt tag
SzIasztok! Van egy olyan problémám, hogy Samsung 102-cm-es led tv-én jelentkezett egy vízszintes fekete csík! Mi okozhatja a problémát?
-
axlrose32
őstag
Sziasztok!
Akinek valamilyen készülékkel kapcsolatos problémája van, telefonon is kereshet a 06703896891-s számon is.
Gyorsabb... -
n000rbi
senior tag
Sziasztok,
másfél éve használok egy 55W829B-t gond nélkül, de az utóbbi hónapokban előfordult párszor, hogy hirtelen kb. 1-2 centinként vízszintes sávok jelennek meg a képernyő teljes felületén (ha jól emlékszem még nagyon lassan mintha mozognának is), majd jó fél perc alatt eltűnnek. PS4 játék közben de már tv adásnál is tapasztaltam. Mi lehet ez? Banding nem hiszem, mert mozognia sem kell a képernyőn tartalmának, egyszerűen ott vannak, utána eltűnnek maguktól.
-
szecike
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!3éve vettünk egy lg 32ln575s tv-t.Eddig nem volt vele semmi gond,de tegnap este film közben eltünt a kép,hang maradt.Hiába csináltunk vele bármit nem lett jó.Meg lehet csináltatni?Érdemes-e egyáltalán?
Előre is köszi a válaszokat! -
gaspo
újonc
Sziasztok!
Samsung LE40C650 lcd tv-m minden előjel nélkül bemondta az unalmast, nem hajlandó bekapcsolni. Távirányító megnyomása után a készenléti led elalszik, de más nem történik. A tv belsejében kb. 5 másodpercenként, nagyjából 2 másodpercig tartó nagyon halk elektromos zaj hallatszik, mintha erőlködne a bekapcsoláson, de semmi több. Innen fogva a készenléti állapot sem hajlandó visszatérni, távirányítóra nem reagál, csak a teljes áramtalanítás segít. Első körben kipróbáltam a tápkábel cserét, de nem használt.
Találkozott már valaki hasonlóval? Ötlet? Előre is köszönöm a segítséget!
-
Sziasztok,
ilyen hibával találkozott már valaki?
Samsung UE48H6290Bekapcsolás után kb. 10-30 (random) percig jól működik, utána nem reagál a távirányítóra, nem tudsz pl. hangerőt állítani.
A jobb alsó sarokban levő piros fény villog gombnyomásra, és ha benyomva tartom a power gombot pár másodpercig akkor ki is kapcsol. Visszakapcsolás után megint jó, aztán újrakezdi.
Próbáltam menüből gyári visszaállítás többször, LAN kábellel vagy anélkül.
Utána próbáltam Service Menüből szintén factory resetet, hátha az máshogy resetel, ugyanaz.
Fentiek áramtalanítással kombinálva - ugyanaz.
Két Samsung távirányítóm is van (egy gyári hozzá adott meg egy másik Samsung, narancssárga háttérvilágítású gombokkal) mindegyikkel csinálja.
Tanácstalan vagyok, találkozott már valaki ilyennel?
-
Kernel
nagyúr
válasz
bendegruz #6653 üzenetére
Csak más a plazma, más az LCD, ez így sajnos nem releváns.
(#6652) Sz.Miki
A videóban tápegységet javítanak, az is okozhat LED villogást, alaplaphiba is. Ha a szakember megállapította, hogy a tápegység nem hibás, akkor hiába javítod (már ha jól állapította meg).
De ez nem így működik, hogy kinézzük egy videóból. Meg kell vizsgálni.
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok!
Adott egy régi Samsung le32b530p7w TV, a hétvégén filmnézés közben pattant egyet és kikapcsolt, ha be akarom kapcsolni csak villog a standby led, ezen kívül se kép se hang.
Ma volt kint a szerelő és azt mondta alaplaphibás 30.000 Ft a javítás, és hogy nem éri meg, vegyünk másikat.Tudok esetleg olyan szerelőt műszerészt ajánlani, aki nem sajnálja használni a forrasztópákát és nem egyből panelt akar cserélni a tv-ben horror összegért?
Youtube-n találtam egy videót erről a led blink hibára és ott egész egyszerűen lehetett orvosolni.
elképzelhető, hogy nálam is ez az alkatrész adta meg magát? -
-
Öcsipapa
újonc
Hogy visszataláljak!
-
krisz0507
újonc
Köszönöm a választ!
Nem tudom kapott-e vizet,mi kb másfél hete vettük ezt a használt készüléket,akkor semmi baja nem volt! Mi biztosan nem mostuk le úgy a kijelzőt,hogy akármi is befolyhatott volna! Most mi lesz a kijelző sorsa? Javítható,lehet valamit tenni,vagy kuka és csere? -
krisz0507
újonc
Sziasztok!
Ma reggelre ez jelent meg a 102 cm-es Samsung Lcd tv képernyőjén! Ez mi,menthető? -
válasz
axlrose32 #6631 üzenetére
szia
kis segitséget szeretnék kérni .
van egy panasonic th 37pv60eh plazma tv-m .
a napokban jelentkezett egy olyan hogy lilás foltok jelennek. meg itt ott.
a képen. a homloknál látható vonal .
mindig máshol van, pl. emberi kezen , fejen ,hajon?.
jobban nem tudom leírni .
van esetleg valakinek valami ötlete erre .
hdmi s video mindegy milyen bemenetre teszek képet ugyan az -
MADKING
tag
az hogy a mit linkeltel az volt ra a valasz.
abbol a valaszbol a mit en linkeltem, az derul ki, hogy a kijelzo rossz, tehat a problema az maga a kijelzo. tehat 50% esely van ra hogy lehet megjaviteni, de Axlrose privatba kerdezd meg, sajat elkeszitett keppel ossze fuzve a hiba leirasal.
Ha az a notebokod volt ejtve, vagy a teteje megutve, akkor minden esellyel kijezo kuka. -
Pow
tag
Tudnátok tanácsot adni, itt a fórumba volt régebben egy hasonló gond egy Tv-vel #500 Sajnos megoldást, vagy a hiba okát nem találtam meg a következő hozzászólásokban. Van egy notebookom ami hasonlóan Samsung paneles, ugyan ezt a jelenséget produkálja. Köszönöm előre is.
-
jani0114
tag
válasz
axlrose32 #6627 üzenetére
Szia! Még egy kérdésem lenne, hátha nem egyedi gond. SAMSUNG UE32H5570-n meg lehet-e oldani azt, hogy vezeték nélküli fejhallgatón hallgatom. A tv-n a hang teljesen levéve, és ne kelljen a jack dugót ki-be dugdosni, mivel nálunk a falon van a tv. A jack dugót meg nem is oldalra szerelték. Bluetooth-os kütyük működnének ezzel, gyárilag nincs benne?
-
jani0114
tag
Sziasztok! A samsung smart tv-n fejre állt a kép, a factory reset nem segít. Mit tegyek?
-
JetiRulez
őstag
Sziasztok!
Van itthon egy régi (kb. 8 éves) Acoustic Solutions LCD TV.
Az utóbbi időkben, mikor már bemelegedett, teljesen spontán fél-1-2 óra múlva magától kikapcsol. Visszakerül standby módba. Innentől kezdve, amíg üzemmeleg, már csak pár perceket bír ki, végül szintén kikapcsolja magát. Vagy 1-2 alkalommal előfordult olyan is, hogy elkezdett a kép gyorsan villogni, mint egy stroboszkóp.
Gondoltam arra, hogy talán túlmelegszik, mert poros a belseje. Levettem a hátulját és kifújtam sűrített levegővel, de amúgy nem volt rajta vastag porréteg. Nem változott semmit. Végigpásztáztam a beltartalmát, de még csak felpúposodott kondenzátorokat sem láttam.
Mi lehet itt vajon a gond?
Nem szívesen dobnám el a készüléket, mert még mindig nagyon szép, tiszta, éles képe van; ráadásul olyan színei, amilyet én LCD TV-től még az életben nem tapasztaltam. Ezen felül hihetetlenül nagy betekintési szöge van a kijelzőjének. A hangszórói sem utolsók, tekintélyesen szólnak. Szóval kár volna érte.
-
Sera26
aktív tag
Sziasztok!
Samsung UE37C6000 tv-nk az idén lenne 5 éves, azonban mostanában furcsa dolgokat produkál. Időnként ki-bekapcsolgat teljesen véletlenszerűen.
Vajon ez milyen hiba lehet? Menthető még?Felmerült bennem a kérdés, hogy manapság ezeket a tv-ket lehet javítani? Van ezekre szakember még vagy garancia időn túl már kuka?
-
MADKING
tag
válasz
bendegruz #6618 üzenetére
ha nem vagy biztos magadba inkabb ne
amugy meg, nem sok minden tudsz csinalni vele, max alul 15 csatlakozot kipattintod es vissza pattintod, hogy legyen kontakt. De ha most jo, majd figyeld meg mikor csinal ujra, mozgasra vagy csak hosszu tvzes kozbe, hidegen - melegen.
Amugy meg COF kabel ilyen. Ha nem panel es COF kozti csatlakozo, akkor uveg es COF kozti kontakt, vagy okszidalodik a COF, mivel alul van U alaku es a sok por, meg minden szir szar ott gyulik ossze az aljan es hideg meleg ho hatasara keletkezik kondensz, meg nedvesedik es csak rohastja az egeszet.
A mikor kezd 2-3 csikot nyomni, mar lehet sporolni masik tv-re, mert ezekhez nehez szerezni epp kijelzot. -
bendegruz
őstag
üdv,
panasonic plazmám van(TX-P42S20E) és megjelent egy kb 1mm-es csík kb a kijelző közepén fentről teljesen az aljáig
megkocogtattam a tetejét a tévének és erre eltűnt a csíkebből szervíz lesz rövidesen?
-
Dantee_Mikoo
tag
Sziasztok!
Van egy LG plazma tv-m (típus szerint 42pc1rr) aminél tegnap este egy átlagos tv nézés közben elment a kép egy olyan hang kíséretében mint amikor be/kikapcsolom a tv-t, a hang ment tovább és néhány vörös fénypixel ugrált egy-két helyen.. Kikapcsoltam a tv-t hagytam pihenni de semmi változás csak már az a néhány vörös pixel sem táncol a képernyőn (Azt még hozzá kell tennem hogy eddig is megvolt az a kisebb probléma hogy 2-3 színű kis pixelek ugrándoztak a képen, de ez csak sötét tartalomnál volt zavaró) Hozzányúlni eddig nem nagyon mertem de ha kell akkor tippek alapján tudok fotókat is csatolni a tv belső részeiről.
Köszönöm előre is a segítséget. -
törölt tag
Üdvözlöm!
2010-ben vásárolt Panasonic plazma tv-nél az utóbbi időben olyan probléma alakult ki, hogy x-box játék használata közben a tv képe először vibrál és torz lesz 1-2 másodpercig, majd a jelenség többszöri megismétlődése után a tv egyszerűen kikapcsol és pirosan villog a állapot jelző gombja. Ezután csak az oldalán lévő áramtalanító gomb ki és bekapcsolásával lehet újra indítani.
Segítségét előre is köszönöm!
-
pogi7
csendes tag
Sziasztok
Sikerült rossz helyre, de útbaigazítottak. Megnéznétek nekem? Köszi előre is a segítséget!
link -
oil120
senior tag
válasz
Oroszlánom #6606 üzenetére
Egyetértek, soxor a fotó nem adja vissza azt, amit élőben egyből látni.
-
zolisx4
őstag
Sziasztok
Van nekem egy Sharp tv-mami hirtelen elromlott,van hang csak kép nincs,bekapcsol világít a led az elején kéken ha bekapcsolom és pirosan ha ki kapcsolom,1 hónapig volt egy mutyi szerelőnél aki próbálta megcsinálni ,20-25 ezeret mondott rá,picit sokallottam,inkább kidobom ,amit sikerült megoldani az hogy beszakította a hangcsatlakozót benne maradtak a lábak a csatlakozóba szerencsére még a panelből kilóg valamennyi tehát a panel nem sérült,meg forrasztott a panelon valamit,van valakinek ötlete mit kel benne cserélni?? -
törölt tag
Sziasztok,
Van nekem egy lg mz-42pz44, filmnézésnél volt egy hangos pukkanás és elment a fényerő és festményszerű lett a kép
A kérdésem az lenne, hogy közületek ki tudná nekem megjavítani, persze nem ingyen
Aki úgy érzi, hogy szeretne segíteni, az kérem keressen meg privátban
Előre is köszi mindenkinek!Üdv
Bence -
Nagy-Laci197
újonc
Sziasztok. Van 1 Plazma tv LG50PG1000 tip. Az a gond vele hogy homályos a kép meg a szin is csúnya foltos. Már elég régóta csinálja. Annak idején hébe hóba homályosod el volt hogy hónapokig nem volt vele semmi gond. Most viszont fordítva csinálja hébe hóba jó a kép akkoris csak pár percig. Valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest