- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kocska89
tag
Szia.
Pontosan ezért volt olcsó
Olcsó húsnak híg a leve. Iszonyat igénytelen 2 filléres a belseje. Nincs márkája az a márkája amit a megrendelő kér... Sencor, orion, ITT, JVC, Blaupunk. Ha eleget rendelsz lesz Alc márkájú is belőle
Rossz ledeket kell kicserélni, ha rossz a led meghajtó ic-t is. Csak iszonyat macera a kijelzőt úgy összerakni utána ne menjen tele porral. Amit én csináltam az valami extreme módon márkátlan volt, be sem ugrik.
-
Alc
tag
Sziasztok!
Hyundai DLH32285 smart tv, kép nincs, hang van. Kép csak nagyon halványan van, ha lámpával megvilágítom közelről. A led sornál lehet a gond? Javítása kb. mennyi lenne? Mert ha ilyen 30-40ezer, akkor inkább hagyom.
Előre is köszönet a válaszért! -
plukacs7
aktív tag
Sziasztok. Ps51 d550, kijelzo jobb harmadaban vegig , alsotol felso kavaig tarto fuggoleges csik. Kapcsolgatva uzemmodokat olyan, mintha a zold csatorna ment volna ki az rgb harmasbol. Erdemes vele foglalkozni? Varhato, hogy tovabb terjed? Kosz Peter
-
kpal
nagyúr
-
törölt tag
Samsung plazma TV-ém van. Mostanában önállósította magát.
Bekapcsolás után a beviteli forrásokat ( 1-es külső, 2-es külső, HDMI, stb )szabálytalan időközönként, önállóan változtatja. A vezérlés hol működik, hol nem. -
Sanyicucu
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!Van egy ilyen típusú tv-m.Pár napja előjött főleg a reklámok közben látható erősebb vagy gyengébb hangyás lilás sáv s képernyő közepétől lefelé.Akkor látszik csak ha fehér a képernyő.Mi lehet a baj?HDMI kábelt is cseréltem de a jelenség akkor is fenn állt. -
mokus8
tag
Sziasztok,
Adott egy LG 42LN5400 led tv. A következő hibajelenség jött elő: miután bekapcsol a TV, feljön az LG logó kb 2mp-ig, majd elsötétül a kép és ezt ismétli. Ezt egyik napról a másikra produkálta. Én a tápegységre gyanakszom. Kimértem a main board-ba kimenő kábel csatlakozóit, egyedül a standby pin-eknél tudtam mérni megfelelőt (itt 3,5V) de azoknál a pineknél ahol 12V és 24V kéne legyen, ott nullát mértem. Valaki meg tudja erősíteni, hogy egy komplett power supply csere megoldja a problémát vagy nem ilyen "egyszerű" a történet?
Köszönettel,
Krisztián -
Smile8822
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy olyan problémám hogy kb 1 hónapba vásároltam egy uj Lg full HD 3D-s Smart tv-t és van benne olyan hogy szülői zárolás és egy Pin kódot kell megadni és véletlenül a párom elnyomkodta és most le van zárva és kéri a Pin kódot de nem tudjuk mi az, mit lehet ilyenkor tenni ?Lg 42LF652V 3D SMART LED
-
LE40C530
újonc
Sziasztok! Adott egy SAMSUNG LE40C530-as LCD TV. Az a hiba, hogy, nem mindig kapcsol be. A visszajelző piros kis led világít, de valamikor az is megszűnik. Ha nézem a tv-t és kikapcsolom valamikor több órát kell arra várnom,hogy be tudjam kapcsolni. Tudtok nekem ebben segíteni? Előre is köszönöm!
-
bendeguz1981
csendes tag
válasz
bendeguz1981 #6532 üzenetére
A két hiba már megoldódott amit fényképeztem.
-
bendeguz1981
csendes tag
Sziasztok nekem olyan problémám van hogy van egy Sony kp-44px3-as projektoros tvm szétcsúszott színekkel-ez convergencia ic-re utal amit kicseréltem és színek helyre álltak.
De most kezdődik a bibi bevallom lehet valamit elállítottam mert el volt oldalra csúszva az egész kép beállítottam most olyan bajom van hogy egyántalán nincs kép a 4 video bemeneten meg hang.
Hogyan lehet a beállításokat le resetelni hogy vissza adja a képet.de melékelek egy képet is hogy ez a két hiba valami OVP és HPROT ez micsoda? -
törölt tag
Sziaztok! Van egy Lg projectoros tv-m es valamiert kozepen sargavsl azt irja ki hogy i-set es nem tudom el tuntetni.. Mi lehet a baj?? Koszi
-
srzoli
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 50"-os Lg plazmám és esete elkezte aszt csinálni hogy:
- bekapcsolás után megy pár percet tökéletesen majd kikapcsol
- van hogy a piros lámpa is elalszik
- van hogy vissza tudom kapcsolni, de csak pár másodpercre, de esetenként csak áramtalanítás után tudom újra bekapcsolniÉlőszőr azt hittem az elosztó rossz, kicseréltem, aztán a tv a táp kábelt is de maradt minden hiba...
Mitől lehet ez? Megéri e javíttatni vagy adjam el alkatrésznek?
Előre is köszönöm!
Kellemes ünnepeket!
üdv: zoli
-
bau1962
újonc
Sziasztok ! Részben visszatért a régi hiba ! Thomson 52RH40E projektoros tv. Utángyártott RCT-100 távirányító !Mindig az "AV"-vel kapcsoltuk be, január óta hibátlanul működött. Egy hete azt csinálja, be akarom kapcsolni "AV"-vel, egyet villan pirosan, (nem zöld, és bejönne a kép) hanem utána folyamatosan villog, mint amikor régen , gyerekzárba maradt. Hiába nyomom hosszan az 1-es gombot semmi. Néha, ha fél ,háromnegyed órát szórakozom vele, egyszer csak gondol egyet , és bekapcsol. Ma vettem egy másik ugyanilyen távirányítót, azzal is ugyan az a történet ! Valami ötlet esetleg valakinek ??????? előre is köszönöm !
-
zotyi85
tag
Sziasztok!
A következő a problémám: Van egy 82cm-es Sharp LC-32SH7 LCD tv-m, bekapcsoláskor csak hang van. Csatornát tudok váltani, hallani mi szól, de csak halvány kéken világít a képernyő. Nem jön be a menü sem.
Mi lehet a gond, esetleg hogy tudnám orvosolni?Előre is köszönöm a válaszokat.
üdv: Zoli -
woci
csendes tag
válasz
lehetek_én #6514 üzenetére
-
PlatiaAmos
tag
Tegnapi nap vásároltunk egy Sony 4k tv-t aminek a következő hibája van, ez a világosabb folt látszódik minden színen.. Kb egy 1ft-os nagyságú vagy akkora se.
Csak is közelről látni ezt a hibát, 1,5 méterről vagy mozgókép közbe semmilyen szinten nem veszem észre még ha tudom, hogy hol van akkor se..De közelről álló képen már csak akaratlanul is oda nézek..
Most a kérdés, hogy még 3 napon belül vagyok, de óriási macera visszavinni a TV-t, mert nem helyben vásároltuk. És kicsit utána olvasva, majdnem minden ekkora nagyságú tv-nek vannak ilyen apróbb hibái.. Mi a garancia, hogy most visszaviszem és nem kapok egy még rosszabbat?
Ez a folt mitől lehet?
Tud esetleg még tovább "terjedni"?
Bármilyen tanácsot szívesen vennék az üggyel kapcsolatban. -
eurolacko
csendes tag
Egy érdekes dologra lettem figyelmes a napokban.
A tv-m egy LG42LA660-as és a webböngészőn keresztül néztem a youtube-t mikor a 720-as automatikus minőséget szerettem volna 1080-ra állítani ez a kiírás jelent meg....volna erre megoldás ,hogy ha már fhd-s a tv akkor tudjam is használni 1080-ban?
Keresgéltem a menüben de nem tudtam 1080-ra átállítani -
Steve 53
csendes tag
Üdv!
Grundig Davio 20lcd 51-4505 top. LC201V02 kijelzővel szerelt tv. A kép alsó fele függőlegesen ugrál, olyan mintha futna a kép. Néha napokig normális, tápok rendben. Köszönöm.
-
wrattila
csendes tag
Hello!
SONY KDL-42EX410 egyik pillanatról a másikra ezt a hibát produkálta.
Mintha negatívba váltott volna árnyékos, sötét részeknél. Fényerő feltolásával valamelyest nézhető állapotba kerül a kép de fátyolos és a szövegek, menü feliratok beégnek egy időre. Van erre megoldás?
Köszi előre is ha válaszol valaki!Ati
-
taaz
tag
Üdv.
Ma este egy nagy villámlással levágta a biztosítékokat egy Panasonic TH 42 PV60EH típusú plazma tv. Előjele nem volt, csak menet közben csatt.
Érdemes javítani ?
Üdv.
Roland. -
T.Zs
újonc
Helló!
A kb 4 éves Samsung LE-32D450 TV-nknél jelentkezett a következő probléma: a teljes kép alapból szép(még ha a telefonnal való fotózás miatt az nem is így tűnik) de a tetején megjelentek fekete vízszintes pixelcsíkok, és a legalsó és legfölső hibás pixelcsík ráadásul színes is.
Mi lehet a hiba oka, hova lehet fordulni, megjavításért, és ez körülbelül mennyibe kerülhet?
Előre is köszönöm a választ!Zsombor
-
leikomessi
aktív tag
Sziasztok!
LG 42LF5610 tévém folyamatos zizegő, cicegő hangot ad ki, be és kikapcsolt kikapcsolt állapotban, konnektorba bedugva.
Ez normális? A hátsó burkolat közepe felől vélem a forrást.
Más is tapasztalt hasonló jelenséget, esetleg más típusú készülékeknél? -
MADKING
tag
válasz
lehetek_én #6515 üzenetére
GOOGLE - beirod - 17ips20 schematic - kivalasztod kepek - es valogasd ki pontos CHASSIS alapjan.
-
lehetek_én
újonc
válasz
lehetek_én #6514 üzenetére
füsté vált
R514 R557 R556 3db párhuzamosan kötött smd ellenállás
S505és még ki tudja mi minden
-
lehetek_én
újonc
Üdv axl és többiek!
Hunday DLF39285SMART szeméthez keresek power panelt 17IPS20 chassy számmal. Az eredeti állítólag egyik pillanatról a másikra és "nem csináltam vele semmit" követően enyhe füstjeleket hagyott a mögötte levő fém vázon. Nem jelentene gondot kicserélni azt a pár tucat alkatrészt ha lenne service manualom esetleg egy jó kis schematic, de nincs (hozzá kedvem...)
/jah természetesen vestel/
-
JANI7810
újonc
Sziasztok!
LG 47LW5590 led tv bekapcsolt állapotban egy-két másodperves zizegés után elsötétült, azóta se kép, se hang. Bekapcsoláskor a piros led fehérre vált, elhalványul, majd ismét fehér, közben kattan egyet. Más életjelet nem ad. Mi lehet a gond?
Köszi!
-
Granyo
újonc
válasz
carlosrobert #3704 üzenetére
Az enyém detto! Kaphatnék en is tájékoztatást? Köszönöm Granyo
-
SADE_RUSH
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Samsung UE22F5000 LED TV-m. A következő hibát produkálja: https://www.youtube.com/watch?v=yXmLqFjI9fs Ez a hiba most már olyan szintű, hogy el is tűnik a kép akár több másodpercre is. A TV-n két HDMI bemenet van, ebből az egyik már egyáltalán nem működik, hiába dugok rá bármit, már nem ad képet, a második HDMI csinálja ezt. Amikor eltűnik a kép, akkor teljesen el is dobja a HDMI jelet. Kábelt cseréltem, másik eszközökről is próbáltam. HA USB-ről játszok le filmet, tökéletes, de a HDMI csatlakozói kezdenek tönkremenni, most már teljesen. Olyan szinten frusztrál, hogy nem jövök rá, hogy mi a gond és mit lehet vele kezdeni... van ötletetek?
Köszönöm!
Üdv -
frei34
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy Panasonic plazmát, régi 50 colos G10. A bal felében van egy kb 3 cm széles függőleges rózsaszín csík. Maga a készülék szép állapotú.Érdemes vele foglalkozni? ez lenne a kérdés. Köszi a válaszokat előre is. -
XtremLor
őstag
Udv
Valaki talalkozott mar olyan hibaval hogy a kep egyszer kivilgasodok majd magatol helyre al van amikor semmi baja, es a masik hiba ami elojon a piros szin inkabb magenta ? Philips 42 pfl3604/12
-
Bobi78
csendes tag
Sziasztok!
Van egy UE32F5000AW Samsung LCD tv-m.Több mint 2 éve van használva, eddig semmi gond nem volt vele.
Tegnap este a 1,5 éves kisfiam elkezdte nyomogatni a TV távirányítót, és azóta nincs kép.
Nem tudom felhozni a menüt, az égvilágon semmit nem tudok előhívni, annyit lehet érzékelni, hogy villan egyet, ha váltok mondjuk csatornát, vagy kikapcsolom, és bekapcsolva kissé világosabb a TV, de ennyi.
Minden más OK!Tehát van hang, tudok usb-re menni, ha mediaplayer-re váltok, tehát elvileg minden funkció működik, kivéve hogy semmi nem látszik.
Teljesen olyan, mintha levette volna a fényerősséget, csakhogy a távirányítón nincs ilyen funkció...Tudtok valami megoldást rá?Találkozott valaki ilyennel?
Várom a mielőbbi válaszokat!
Köszönöm előre is segítséget.
-
inyuska
tag
-
ladasanyi
csendes tag
Sziasztok !! samsung 5300 class led tv 32 col mai nap folyamán elment róla a kép csak hang van !! Érdemes javitani ??
-
Silvestris
tag
Adott egy Samsung UA40J5200 smart tv és egy Astra 9000 HD mini műholdvevő. Az Eutelsat 9a magyar csatornái közül a Duna world (ez sd) rendesen jön, de a többinek (HD) csak a képe, de nincs hang. A műholdon lévő többi HD csatornával ugyanez a helyzet.
A vevő rendesen működik egy másik, buta tv-vel. Egy másik vevő, ami rendesen működik másik tv-vel, ugyanúgy nem produkál hangot a Samsung tv-n.
A vevő és a tv között HDMI kábrel van. Próbáltam másik kábellel (top minőségűvel), azzal se megy.
A jel rendben van, ugyanazt a szignált nézem most (Kairóban) egy másik tv-n a lakásban, probléma nélkül.
Valami ötlet?
Janos
-
törölt tag
Sziasztok! Van egy philips 37pfl6503D/10 típusu lcd-m amit hibásként kaptam.Na most a problémám az lenne hogy egy hobbi tv-szerelő ismerősöm azt mondja t-con (auo)panel hibás.Mikor bekapcsolom a háttérben látszik a kép de olyan mintha a fehér köd lenne a kép elött.A táp elég hangosan búg,de ha t-con nélkül indítom a táp ugyan úgy búg.Ebből kiindulva nem vagyok biztos a t-con hibában.Képeket csatolok délután! Ötleteket előre is köszönöm!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 5
- Autós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Quantum ES4 // ÚJ // Számla+Garancia //
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Eladó keveset használt Rode NT-USB+ mikrofon
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest