- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- OLED monitor topik
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlrose32
őstag
válasz
monika.gaal #4396 üzenetére
Szia!
Egy város a Duna bal pártján...
Komolyra fordítva, ha garos (mivel most vetted), akkor nincs gond , amennyiben 3 napon belül van vissza kell vinni.
Ha nem garos, mert használtan vetted, akkor be kell vizsgálni, nem tippelgetnék, írok privit! -
vitya0907
újonc
Sziasztok!
Van egy Panasonic TH-42PV60EH típusú plazmám. A napokban egy fehér sáv jelent meg a kijelzőn.
Elvittem egy tv szerelőhöz aki valami szalagkábelt magyarázott /nem értek hozzá/ s nem tudta megjavítani.
Tud valaki ebbe nekem segíteni? -
sz.z.csicsi
tag
Üdv
LG55LM660 tv-hez keresnék kijelzőt akár beszereléssel.Az előző betört.
Tud-e segíteni valaki? -
bb71
őstag
válasz
monika.gaal #4396 üzenetére
Ez így egy picit kevés infó!
Ha garis, vidd vissza! -
monika.gaal
újonc
Jó napot pár napja vettem egy lcd Vortex nevű tévét, de nem kapcsol be. Mi lehet a baja?
-
Dajkalaja
újonc
Üdv! Venni akarok egy SAMSUNG lcd tv-t használtan de van egy hibája (ismerőstől vásárolnám most próbajáraton van nálam) Magától belép a menübe és spontán csatormár vált (mármint üzemmódot) átvált AV-re vagy CD-re. Tudna valaki segíteni hogy kb. Mi lehet a baja és lehet e orvosolni?
-
mobil11
újonc
JVC LT-20B60SU
-
daara
aktív tag
]sziasztok
toshiba tévében ma valami gebasz lett,pnedrivet bedugtam hogy filmet nézek elkezdödött a film és csikok lettek a képernyőn utána mindenhol kivéve ha egyszínű kép van vagy pl a toshiba place-ba sincs amely a toshibának ilyen smart funkciója ott van a youtube skype stb.
tehát nem mindig van a képen.[/L
tl9*8 digital sorozat
tl939 digital sorozat -
mobil11
újonc
Lehet javítani a kijelző hibát?
Mert alul van egy repedés de elméletig a plamza rész nem sérült. -
mobil11
újonc
Sziasztok lenne még egy kérdésem, hogy van egy JVC lcd tav és mikor bekapcsolom akkor nincs képe csak fehéren világít a képernyő. A tv megy 2-3 percet és ez után ha kikapcsolom akkor bejön a képe az adásnak. Mi baja lehet?
-
mobil11
újonc
Szia az lenne a kérdés, hogy van egy LG LG50PB4D típusú plazma tv és bekapcsolást követően a kép alsó 15 cm részén nincs kép. Mi okozhatja ezt a hibát javítható-e?
-
axlrose32
őstag
Szia!
Bocsi, hogy ezt mondom de az elemlámpás szaki sem volt a helyzet magaslatán.
Minek a t-cont kizárni, amikor eddig is tudtuk, hogy vagy a háttér ccfl/eefl csövei vagy a inverter/táp okozza a problémát. Szeret a típus "stroboszkópot" játszani, majd értelemszerűen az inverter vezérlő ic-je előbb utóbb letilt és onnantól pont akkora a sötétség, mint a kolléga fejében...ismeretlenül is bocsánatot kérek tőle előre.
A "diffúzor" c. fejezetet pedig inkább nem kommentálnám.... -
nimfas
addikt
válasz
#34380800 #4382 üzenetére
Na.... Volt kint a szerelő bácsi a héten és most produkálta a rádió effektet a tv, hang volt kép villogott, majd letiltott.... Samsung 40" 530
Kért egy elemlámpát, nem értettem.... Aztán megértettem.
Képet nem láttam, de ahogy világította úgy nagyon halványan de lehetett látni a képet.
Azt mondta hogy javítható mert nem a tcon ment tönkre vagy mi, hanem ők a diffúzorra gyanakszik.
Még akkor már kicserél pár alkatrészt ami úgyis hulladék a Samsung Tvben, na ez rohadtul megnyugtató volt....
Hát remélem pont kerül a rejtélyre. -
törölt tag
Észrevettem, hogy az egy éves LG 42LA6208-as LED tv képernyőjének a sarkai sötétebb árnyalatúak. Mi okozhatja a hibát és lehet-e javítani?
Üdvözlettel: Arany10 -
matyo2010
csendes tag
Szia Axl!
Kérlek válaszolj a privátra.
Köszi.
-
kajak007
újonc
Üdv!
Én Londonban dolgozok és napokban vettem használtan egy charity shop-ból egy 50-es Samsung plazma tv-t (PS50C7000YK) és hazaérve kiderült, h kb 15-20 perc üzemelés után -először csak a világos részeknél szakaszosan jelentkezve majd az egész képen és folyamatosan- pixeles lesz a kép és a színek is megváltoznak, vibrálnak később néhány alapszínre redukálódnak. A tv hátlapja elég meleg, de nem vagyok biztos benne, h melegebb a kelleténél lévén plazma tv. Egyenlőre csak arra szeretnék választ kapni, h megéri megcsinálni vagy vigyem vissza a boltba. 200 angol fontért vettem, amúgy használtan ez a típus kb 300-350 között mozog.
-
koqxdio
csendes tag
Sziasztok!
Öreg(kb 8 éves) Sony KDF-E50A11E tévénk javításához keresek szakit aki esetleg helyben is tud gyógyítani.
Nagy és dög nehéz, nem cipelném sehová!(( Helyileg Káposztásmegyer, Újpest.
Egy pukkanás accony szerint aztán se kép se hang csak néha valami fura nyöszörgő hang -na ez vót a szakszerű diagnózisÜdv!
-
axlrose32
őstag
válasz
kicsimarko #4358 üzenetére
Szia!
Meg kellene számolni a villogást, az ugyanis egy hibakód. -
Watt25
veterán
Oké, akkor én is mesélek, bár ez nem olyan nagy dolog.
Apám az örökölt nyaralóját alakítgatja éppen át lakóházzá, de persze nagyrészt úgy, hogy minden a házban van. UPC direct beltéri is. Sokáig nem is használta, aztán panaszkodott, hogy kicsit késett a befizetéssel és máris kikapcsolták nála. Furcsa volt, gondoltam ránézek. Azt írja ki, hogy kártyahiba. Kártyát kiveszem. Áll rajta a por, de nagyon durván. Lefújom, visszarakom, működik... -
taknyí
senior tag
axlrose32:
Eltört egy ME 173X Asus táblagépem érintő panele. A tablet tökéletesen működik, érzékelő is, lcd is, egyelőre esztétikai a probléma. Az Asus egybe cserélné az érintő és az lcd panelt, állítólag egybe van ragasztva. A Youtub-on vállalkozó szellemű userek cserélik, nincs ragasztva az lcd-re, a keretbe van ragasztva valami fekete anyaggal. Alixpress-en 4000Ft-ért be lehet szerezni érintőpanelt. Kérdés: foglalkozol egyáltalán ilyennel? Kínomban kerestelek meg, tudom, hogy topik szerint más a terület.
-
Kernel
nagyúr
válasz
whatnot #4360 üzenetére
Ez annál is jobb, mint amikor nemrég azzal hívtak, hogy kint volt a UPC, beüzemeltek egy set top box-ot, de délutánra már elromlott a TV, nem működik. Egy óra múlva hívnak, hogy ne menjek, mert nem volt bedugva a konnektorba. (Szerelő húzta ki, vagy a tulaj, ezt már nem tudni.)
-
taknyí
senior tag
válasz
whatnot #4360 üzenetére
Gxxx jó ez a topik überbrutál sztorija... Legalább hamar és olcsón javítható volt...
Másik: eltört egy ME 173X Asus táblagépem érintő panele. Az LCD kijelző jó. Az Asus egybe cserélné az érintő és az lcd panelt, állítólag egybe van ragasztva. A Youtub-on vállalkozó szellemű userek cserélik, nincs ragasztva az lcd-re. E-bay-en 4000Ft-ért be lehet szerezni érintőpanelt. Kérdés: foglalkozol egyáltalán ilyennel, Kínomban kerestelek meg. Ja, és a tablet tökéletesen működik, érzékelő is, lcd is.
-
whatnot
őstag
Megérkezett a Sony 50W828-am. Meglepetésemre alapbeállításokkal is már korrekt a képe, de a 3D-vel gondom van.
HDMI-n és DLNA-n keresztül is kipróbáltam SBS mkv-val és ugyanaz a file, ami a bolti tévén jó volt, itt homályos. Nem szellemképes, homályos. Még a menürendszer is.
Milyen beállítást nem vettem észre? -
kicsimarko
újonc
Halilalipapi!Kérdésem volna Panasonic Viera TH-37PV500E ami már nem mai holmi, de eddig semmi gáz nem volt vele.Sajnos elkezdte játszani, hogy magától kikapcsol, nem is kell sokat várni erre .....és elég hangosan teszi ezt!
azonnal nem is tudom visszakapcsolni , csak villog a kontroll lámpa.Kuka vagy lehet kezdeni valamit a történettel?Köszi a választ
-
bb71
őstag
Adott egy LE32B650T2W LCD tv.
Kicseréltem legalább 6-10x az alaplapot benne, mert kevertem egy másik vásárolt lappal UPC CI+ ügyben.
Most hogy az eredetit visszatettem, néhány napja azt a hibajelenséget tapasztaljuk, hogy időnként (pl. reggelente stabilan) nem lehet bekapcsolni a TV-t a távval, csak ha kihúzzuk a tápkábelt majd visszadugjuk.
Ilyenkor van, hogy a piros LED villog az előlapon, majd világít, megint villog.Axel van rá ötleted, mi a francot csesztem el? Tegnap este megint szétkaptam, és lazítottam az alaplap csavarjain, ami rögzíti a lemezen, de ma reggel megint nem lehetett bekapcsolni, tehát a probléma még élő...
-
Pecasfeco
újonc
válasz
axlrose32 #4326 üzenetére
Szia,
Sajna a hiba továbbra is fennáll, tehát városi legenda volt, a táv csere, csak egy napig oldotta meg a gondot. Azóta minden kikapcsoláskor áramtalanítani kell, ha szeretném, hogy következő alkalommal be tudjam kapcsolni. Két szerelő látta már, gyógyítani egy sem tudta, merre induljak el? :-(, Csongrádiak vagyunk, erre tudsz valakit ajánlani?? Van valami amit még esetleg én tudnék tenni, ha ez a hiba csak itt fordul elő, szerelőnél egyszer sem? Köszi a választ!!
-
bump3r111
tag
Sziasztok,
Attól lehet baja Samsung LED Tv-nek, ha a HDMI kábel rossz minősége miatt (pl. megtört) elmegy a jel (fekete képernyő bevillan) ?
-
törölt tag
Van egy LG projektoros tv-m, amely bekapcsoláskor egy rövid ideig tartó berregő v. sistergő hangot ad és utána kikapcsol. Eközben a képernyő sötét marad. Köszi
-
Koxi-maxi
újonc
válasz
axlrose32 #4347 üzenetére
Szia Axl!
Köszi a gyors választ.
Keresgéltem neten, és találtam jó párat, viszont van egy kis bibi. Az adatok nem 100%-ban stimmelnek.
LG50PK350 PD01A beírtam az ebay keresőjébe.Viszont a talált main-ek közt vannak különbségek, hol a szalagkábel kivezetése hol a kártya száma nem stimmel.
Az adatok amiket nem tudok egyeztetni a következők:
LG50PK350, PD01A, EBT6094240100D, EAX61366604(0)
Azt szeretném kérdezni, hogy mindenképp egyezni kell mindegyik azonosítónak?
Küldök egy képet az általam keresett main-ről.
Bocsi az értetlenkedésért, de nem szeretnék feleslegesen pénzt kidobni.
Köszi a türelmed. -
bump3r111
tag
Sziasztok,
5 hónapos Samsung UE40F6400 tv-n vettem észre hogy film lejátszásakor (külső merevlemezről és DLNA kapcsolaton keresztül egyaránt) a képernyő felső harmada folyamatosan vibrál, villog. Azóta még egyszer csinálta ugyanezt. Azóta nem volt ekkora mértékű villogás, viszont sorozatosan villog egyes kis helyeken a TV, írtóan zavaró. (fehéres szürkés csíkok változó méretben, fél másodpercre)
Valaki tudja mi lehet a baja?
+1: A TV-t akkor vettem amikor 5 év garit adtak rá ingyen. Ha esetleg csere lenne a vége, az új készülékre is megkapnám az 5 évet? Előre is köszönöm. -
Koxi-maxi
újonc
-
axlrose32
őstag
válasz
Koxi-maxi #4341 üzenetére
Gyakori a táp és mainboard hiba is ezeknél.
Ha jól emlékszem ennél a kijelzőn is szereplő érték VS 206... VA 60V
Tehát ez rendben.
Az 5 és 15v szintén...ami nc az no connected tehát lehet 0.
Én scart 1-n megkínálnám dvd-ről jellel, automatice átkapcsol, hangerő fel, ha hang van, akkor a main működőképes, ha nincs, akkor halott mint állat.
Ez esetben a ctrl boardra sem mennek az rx-ek és az órajel, tehát nincs alapos ok a képalkotás elvárására -
Koxi-maxi
újonc
Sziasztok!
Új volnék itt a fórumon és szeretnék segítséget kérni.
Kaptam egy LG 50PK350 tipusu plazma tv-t.
A bátyám tv-je volt, Most kb 4 éves a készülék. Elmondása szerint sokszori bekapcsolásra indult csak be , majd további nyúzás után elment a kép csak hang volt. Most jelenleg ott tart a dolog, hogy se kép se hang.
A táp bekapcsol a készenléti piros led elalszik, relék kapcsolnak. 15 perc után kikapcsol a tv. Mindeközben se kép, se hang. A biztosítékokat rendben találtam.
Táp feszeket kimértem:
Y-sus oldalon
M5v: 5 V
Va : 60 V
Vs: 200 VY sus panelon Vsc mérőponton 150 V
Táp X oldal
Vs 200V
Nc (első két csatin ) 5 V. Gnd-hez képest
Nc (3,4,5,8 csatin) 0 volt.X panelen. VZB mérőponton 15 V mértem.
További feszek megvannak a main-és T com felé.
Csak sima multiméterrel mértem, lehet némi szórása az értékeknek.
Olvastam erről a típusról, hogy gyakori a táphiba, de tanácstalan vagyok, itt is az lehet?
Illetve mi lehet a gond?
A kezdeti hiba gondolom okozott további károkat, de merre érdemes keresni, és esetleg kimérni hogy tudnám?
Előre is köszi a hozzászólásokat, segítséget. -
Bullitt
csendes tag
Sziazstok!
Ma jöttem vissza az albérletembe és a lakótársam szólt, hogy a TV-m meghülyült. Egy elég régi LG 32LG200-as készülékről van szó.
A probléma az, hogy ha benne van a tápegység és áramra van kapcsolva a TV magától bekapcsol. A kép bejön, viszont a power led folyamatosan villog és a távirányítóval sem túlságosan kezelhető (próbáltam más inputot választani, de folyamatosan ugrál magától). Utóbbi miatt először azt hittem a távirányító hülyült meg és kivettem az elemeket, de ez sem segített. Van valami tippetek mi lehet a gond és mennyibe fájna kb. a javítás?
Köszi előre is!
-
Bigzozo
csendes tag
válasz
axlrose32 #4325 üzenetére
Köszönöm a választ, ez is J59A típusú nekem igazából a J59-hez kellene alkatrészlista van pár darab ellenállás amit nem tudok beazonosítani, konvergencia ic-ket cseréltem és nem tudom hogy a J59A chassis-on lévő ellenállások ugyanolyan értékűek-e. Az RZ123-tól RZ147-ig Lévő ellenállásokra gondolok.
-
axlrose32
őstag
válasz
Andrewstarr #4331 üzenetére
Szia!
Javítással javítható.
A szerviz beállításokhoz ne nyúlj, mert csak + munkát és költséget csinálsz.
Ez egy kijelzőhiba, amit tudok orvosolni a leírás és a kép alapján. -
ubul4545
újonc
Üdv.
Van egy samsung lcd tv model:LE40M87BD tipus számu. az lenne a probléma ami a képen látható fekete halvány foltok, mi a megoldás és ez nekem mennyibe fog fájni. előre is köszönöm. -
axlrose32
őstag
Sziasztok!
Szolgálati közlemény!
Szeretném a figyelmetekbe ajánlani egyik régi kedves soproni kollégánkat, moonguru-t
[link]
Az az országrész eddig eléggé lefedetlen volt elérhető és emberi áron dolgozó műszerész tekintetében (gondolom mindenki nyugatra "disszidált" aki csak tehette), a távolság pedig sokszor kizárta a Budapestre szállítást.
Keressétek bizalommal, mi segíteni fogjuk alkatrésszel, doksikkal és egyéb szupertitkos infókkal is, hogy minél gyorsabban és gazdaságosabban el tudja végezni a környékbeli javításokat. -
axlrose32
őstag
válasz
Andrewstarr #4307 üzenetére
Szia!
Kijelzőhiba, javítható! -
axlrose32
őstag
válasz
Pecasfeco #4313 üzenetére
Szia!
Igen ritkán előfordulhat, de az szemmel is látható ha a táv egyik gombja beszorul.
Vagy digit fényképezővel ellenőrizhető, hogy gomb lenyomása nélkül is adja-e az infra a jelet.
Ha nem, akkor ez csak egy városi legenda szintű nyugtatás.
Taszthiba vagy mainhiba valószínűbb. -
Bigzozo
csendes tag
Sziasztok Samsung SP-48t8he típusú tv-hez keresek a J59 chassis-hoz rajzot nincs valakinek esetleg a neten nem találtam csak a j59a típushoz.
-
nimfas
addikt
Samsung 40" 530-as tv-men újra aktiválódott a rádió üzemmód.... fényerő ugrál 60-100% közt majd letilt a kép és csak hang van.... eddig kb 5x volt szerelőnél, de mindig visszajön a hiba.
Úgy nézem nem úszom meg AXL kollégát mint utolsó lehetőség... csak az a Km ne lenne. Aztán ha jó lesz lehet eladom a fenébe
-
Pecasfeco
újonc
Szia, Kifizetettem de garanciába "javította" ismét, továbbra is gond volt a tv-vel, így vissza tudtam szerezni legalább az alkatrész árát, csak a munkadíját buktam, pár ezrest, meg most a másik szerelőnél a bevizsgálást. Kaptam egy olyan támpontot, hogy a tévé távirányítójából vegyem ki az elemet, és anélkül használjam, most egyelőre megy a tévé már jópár órája kikapcsolás nélkül, és be is kapcsolt. Érdekesnek tartanám, ha a távirányító okozna ilyen problémát
, meglátjuk hogyan viselkedik. Köszi a hozzászólást!
-
-
Watt25
veterán
válasz
Pecasfeco #4309 üzenetére
Ha esetleg pont szétszedve tesztelte a szerelő 3 napig (esetleg a spórolósan fűtetlen műhelyben), akkor melegedési hiba. Valami túlmelegszik. (Szétszedve jobb a szellőzés, ezért nem melegszik.) De ezt egy szerelőnek ki kell tudnia deríteni. (Csak egy hűtőspray kell hozzá.)
-
Pecasfeco
újonc
Sziasztok,
Van egy Samsung 37 LCD , kb 4 éves tévém. Hibája csak nálunk jelentkezik. Bekapcsolás után 10-15 perc múlva kikapcsol, utána vissza sem tudom kapcsolni. Áramtalanítom, és pár perc múlva vissza tudom kapcsolni. Ezt csinálja több mint egy hónapja. Próbáltuk másik szobába is , ugyanezt művelte. Kikapcsol, és nem hajlandó visszakapcsolni, sem a távirányítóval, sem a tévén nem kapcsolható be, áramtalanítás, és várakozás nélkül. Két szerelőnél voltunk már vele. Egyik tápot cserélt, változás nem történt, a másik 3 napig tesztelte, szétszedte, de nála egyáltalán nem jelentkezett ez a hiba. Hazahoztuk, dettó ugyanazt csinálja, így már teljes tanácstalanságban állunk. Akárki tud segíteni, tanácsot adni, nagyon szépen megköszönném
-
Roberts74
újonc
Sziasztok.
Kaptam a cégtől egy Lg 42PC1RR plazma tv-t.
Az a baja hogy bekapcsolás után nagyon lassan jön be a kép, olyan módon mintha lassan öntenék be a tintát a képernyőbe, de utána is nagyon rossz minőségű lesz a kép.
Képernyő vagy panel hiba? bár a bal alsó sarokban bele vannak égve a logók.
2007 márciusi gyártású, nem tudom mennyi üzemórát futott, állítólag azt is meglehet nézni rajta valahol?
Előre is köszönöm a válaszokat,Tisztelettel Mindenkinek..... -
viko81
csendes tag
Üdv!
Most próbálgatom a tvt, eddig a CA Modullal nem jött elő a hiba:
jelerősség: 100% ( állandó)
jelminőség (80-92% között ugrál , ennek konstansnak kellene lenni? )Elolvastam amit linkeltél, de ott egyik választ adó user azt írta, hogy neki 6x % jelminőséggel sem volt gondja (igaz nem 100% jelerősség mellett).
Amennyiben most 100% jelerősség mellett ca modullal nem jön elő a hiba, akkor kizárásos alapon a set-top box volt/lesz a ludas.
-
MR!!
aktív tag
Hali !
A 95%-os jelerősség nagyon magas !
Most CA modullal mekkora a jelszint és minőség ?
-
Watt25
veterán
CA modul nélkül felesleges kipróbálnod, mert analóg esetén ilyen hiba nem létezik, az meg, hogy hogyan tudod a MindigTV-t befogni, semmit sem számít ebben az esetben.
De ha most box nélkül jó, akkor a box-szal lehetett valami, vagy a jelszint neki nem volt jó. (Ha visszaolvasol, nekem pont az ellenkezője volt mostanában.)
Ebben az esetben (a szolgáltató hajlandó CA modul-t adni) egyébként sincsen létjogosultsága a box-nak. -
viko81
csendes tag
nincs félreértés, nem fogalmaztam teljesen egyértelműen.
1. Eddig set-top box volt, azzal produkálta a hibát, most a szolgáltató ca modult rakott be set top box helyett (mivel analóg adásokon kívül minden kódolt )
2. Egyenlőre még ca modullal nem csinálta bár nem is ment azóta fél óránál többet a tv .
3. ha ca modullal is csinálja akkor kipróbálom modul nélkül de akkor maradnak az analóg adások és a dvb tuner által befogott mindig tv-s csatornák. ( de legalább ezzel is ki lehet szűrni valamit )
Majd megkérdezem a lakókat az épületben, hogy van-e nekik hasonló problémájuk.
Többi pontra fent válaszoltam, jelenleg nem tudok többet (folyamatban a teszt)szerk : ja kábelezés, lakáson belül ŐK le ellenőriztek mindent, kicserélték a fali aljzatot, koax kábelt.
-
Watt25
veterán
Továbbgondolva:
Ha box használata esetén is pontosan ez a hibajelenség van akkor:
1. Rossz a box. (A szolgáltatói box, akkor az ő hibájuk)
2. Rossz a kábelezés valahol.
3. Rossz a jelfolyam. (Ebben az esetben mindenkinél, aki ott lakik a környéken, elő kell hogy jöjjön ez a hiba.) Ez is a szolgáltató hibája.
4. Túl magas/túl alacsony a jelszint. (Szolgáltató, vagy kábelezés hiba.)Persze ha a box kihagyásával is ugyanilyen rossz, akkor az 1. lehetőség kiesik.
-
Watt25
veterán
A kettes pontot szerintem valamelyikünk félreérti.
Tehát újabb kérdések.
1. Amennyiben box-ot használsz, akkor is van ugyanez a hiba?
2. Amennyiben a kábeltévé kábelét a tévébe dugod az antenna bemenetre, és így nézed a digitális csatornát, akkor is ugyanez a hiba?
3. Minden csatornán ezt csinálja?Közben megnéztem a videót.
A főbb kérdés továbbra is ez marad:
Set-Top-Box -on keresztül és Set-Top-box kihagyása esetén (digitális csatornát nézve) is ugyanez a probléma? Mert akkor az biztos, hogy nem a tévé hibája.
HDMI kábel hiba sem lehet, mert az nem ilyen hibát eredményez. (Aki ezt mondja, az nem ért hozzá, messzire kerüld el.) -
viko81
csendes tag
hali!
1. com.unique
2. Most egyenlőre set-top box helyett ci slotba ca modul van ha azzal is előjön akkor kipróbálom antennakábellel is
3. nem akad hang
4. Értem mire gondolsz, szerintem követi a pixeledés az adott képkockát
5. 1 másodpercig tart, aztán hol 30 mp hol 40-45 mp elteltével előjön párszor, aztán megszűnikadok drive linket pm-be ott meg tudod nézni
Köszi neked is!
-
Watt25
veterán
Na, tisztázandó dolgok.
Szolgáltató pontos neve?
Box-on keresztül csinálja ezt?
Antennakábelt tévébe dugva mi az eredmény?
A hang valóban egy pillanatra sem akad meg?
A pixelesedés "mozog"? (Ezt nehezen tudom megfogalmazni. Arra gondolok, hogy tiszta kép után hirtelen beugrik pixelesre a kép és aztán a pixelek úgy mozognak néhány másodpercig, ahogy a képen mozgó dolgok. Egyáltalán mennyi ideig látni ezt egyhuzamban?) -
viko81
csendes tag
válasz
moonguru #4297 üzenetére
Üdv!
Köszi választ, pár dolog lemaradt az eredeti hozzászólásomból :
- szolgáltató "nem tudja mi az oka " : voltak kint, kicseréltek mindent lakáson belül ( hdmi kábel, koax, set-top box)
behúzták a kábelt közvetlen folyosón található "elosztószekrényből : ugyanazon értékek jöttek elő jelerősség és jelminőség terén )Igazából nekem az a legnagyobb bajom, hogy mindenki össze vissza beszél :
- ahol lett véve a tv : " kockásodás : hdmi kábel hiba"
- szolgáltató : "nem tudjuk mi a hiba, nálunk minden rendben "
- tv szerelő : "jel minőség készülékenként változó, ez szerinte szolgáltató sara"Köszi !
-
viko81
csendes tag
Sziasztok!
LG 42LN5400 tv , az alábbi hibát produkálja : (kép szétesik, kockásodik, hang rendben ) , amint a hiba előjön, 40 mp elteltével újra megismétlődik.
Jelerősség 95% +
jelminőség: 67% + (ezek az adatok tv függőek ? )Segítségeteket előre is köszönöm!
-
wurz
csendes tag
Sziasztok!! Olyan kérdésem lenne. Van egy samsung plazma TV Tipusa PS42A411C2,két napja nem reagál a távirányitóra. Nehezen bekapcsol de mást nem csinál. Kérdezném mi lehet a baja????Tisztelt Axlrose32 tudsz e segiteni?????Előre is köszönöm.
-
nimfas
addikt
Azért itt Siófokon megnézném azt a szakit aki azért elkér 5eFt-ot, hogy csak odamegy (max 10-15km) és még nem csinált semmi, majd keresi a hibát tegyük fel 1 órán át.. újabb 8eFt...
Szívesen cserélnék vele, elég lenne 2-3 helyre kiugrani és megvan a napi 13*3=39eFt 22 nappal számolva 858eFt....
Számlát gyanítom nem kaptál róla....
Ilyen szempontból sokkal tisztességesebb Axl32-ék hozzáállása, hogy vidd oda, bevizsgálják és ha gazdaságosan javítható és rájuk bízod akkor nekik belefér ez a vizsgálat, ha nem meg nem akkor legalább tudod mi a baja és 3eFt.
Ma pl. voltunk egy helyen villany bojlert javítani. Előtte javítottuk, vízkőtelenítettük, de mivel a víz még nem volt visszakötve (mert ment a varia) így nem tudtuk lepróbálni. Ma délben jött a telefon, hogy itt a vizes és hogy folyik a víz... 30 perc múlva ott voltunk és kiderült, hogy az alaplap gyárilag szar, nem fekszik fel a peremre a tömítés. Elmenni a boltba, alaplap csere, tömítés csere... elment vele kb 90 perc. De nem kértünk semmit érte, mert belefér. De vissza fognak hívni, mert van másik bojler is...
Igaz nem keresek 858eFt-ot havonta.... -
MR!!
aktív tag
válasz
axlrose32 #4288 üzenetére
Azért az előzetes telefon egyeztetésen már tájékoztatni lehetett volna az ügyfelet, hogy szerinte valszeg "tuner hiba - 10k" vagy ha tutit akar "mainboard - 58k".
De egy kimegyek a vakra, megnézem - tanácstalan vagyok - ráfogom az alaplapra ...
Ettől már csak az lett volna rosszabb, ha az ügyfél a félretett pénzén kéri a Mainboard cserét. Szerelő vacilál, próbálja inkább rábeszélni törődjön bele majd vesz másikat.
De NEM, ügyfelünk elszántan ragaszkodik "házi kedvencéhez" és kifizeti, kicserélteti és a hiba ugyan az
Erre mit mondott volna a szaki szerelő ? Hoppá ??
Benne van a pakliban. Persze ez nem a szerelő rosszindulata miatt van, mert többet nem nyer rajta ő sem. Inkább a rutintalansága miatt.
Nyúltunk már mi is mellé 1-2 szer, de akkor sem állítottunk olyat, hogy ez a tuti rossz - miközben nem voltunk benne 1000 %-ig biztosak (tapasztalat alapján).
Ha van pót alkatrész akkor először azzal próbáljuk le, mint most is tettük: Mainboard-ot cseréltük (mert volt hálistennek donor) de a hiba nem szűnt meg. Ezért keresünk most T-Con-t: Sharp 4224 TP
-
axlrose32
őstag
Sziasztok!
Hát igen.
Mondjuk amikor az ügyfél azzal jön, hogy őt meggyőzték, tuner csere, mondjuk nálunk egy tunercsere olcsóbb alkatrésszel és munkadíjjal, mint a szakinál a kiszállási díj volt.Tanulságképpen, nálunk a kiszállás 3500Ft, bevizsgálási díj is csak abban az esetben van (3000Ft) ha gazdaságosan javítható és az ügyfél mégsem kéri. Egy ilyen tuner csere műhelyben (nem helyszínen) 8-10000Ft munkadíjjal, ebből általában 5-7000 az alkatrész.
Szóval én mindenkit lebeszélnék a kiszállásos keselyűkről, akik sokszor az ajtóból megmondják a tutit és a következő szó ami elhagyja a szájukat az a combos összeg a semmiért (vagy ami még rosszabb a félrevezetésért).
-
MR!!
aktív tag
Hát erre most nem tudom mit mondjak.... Örülj neki, hogy nincs baja a tévédnek.
13eFt azért egy kicsit soknak hangzik függetlenül attól, hogy a kiszállási díj is benne volt. Olcsóbb lett volna elvinni a TV-d egy ismerőshöz és ott is lepróbálni a DVB-C 700 MHz -es részét így kizárva a készülékhibát...
Tanulópénz megvolt.
* van ilyen szerelő és van olyan szerelő, érdemes előtte tájékozódni kit ajánlanak. (pl itt fórumon)
*ha mégis kérted volna tuner vagy alaplapcserét és ugyan ez van ... ???!
-
Watt25
veterán
Ahogy ígértem, ma megvettem a csillapítót.
Bekötöttem... Tekertem... És nagyon szépen látszódott a változó jelszintből és a jelminőségből... Hogy a tévének semmi baja, túl erős a bejövő jel... (Ahogy egy picit elkezdett csökkenni a jelszint, szépen elindult felfelé a jelminőség. Minden csatorna bejön most.)
Amire se a kábeltévés emberke, se a tévészerelő nem gondolt. Sőt, a tévészerelő ezek szerint be is hazudta, hogy a tévé valóban rossz... Szerintem semmit nem csinált vele... De azért elkért 13eFt-ot...
Nem is tudom, hogy most örüljek, vagy ne... (Már beleéltem magam egy 42LB671V-be.)
-
bobesz1
csendes tag
válasz
axlrose32 #4276 üzenetére
Szia axlrose32
Jó lenne rajta javítani mert így fáj tőle a szemem már fél óra múlva.
Vidéki vagyok így a szállítás eléggé költséges lenne, még ha a javítás nem is lenne húzós. Ha megoldható leírnád részletesen hogy hogy tudom beállítani és mit kell letísztítani. Van egy kis elektronikai rálátásom. Írok privit. Üdv. -
axlrose32
őstag
válasz
szigpet1982 #4281 üzenetére
Szia!
Csinálj képet, megnézem! -
axlrose32
őstag
válasz
#50382080 #4282 üzenetére
Szia!
Sajnos létezik, hogy pl. egy y-sus az alkatrész forgalmazónál ennyibe kerül.
Mi általában javítjuk, így munkadíjjal 25-30 között megáll a történet.
Ha gondolod írj privátot pontos típussal stb.!
Táphiba esetén összefüggés lehet, de erről csak bevizsgálás után tudunk szakvéleményt adni.
Ha így történt, akkor az áramszolgáltató általában szokott kártalanítani számla alapján. -
törölt tag
Üdv neked!
Nem tudom tudsz e egyáltalán segíteni,tanácsot adni de nagyon el kenődtem.Két hete pendriveról filmet néztem az LG 127 cm plazmatv-n ami karácsonykor lett volna 4 éves...Film közben egyszer csak kép elszállt,kikapcsolt a tv.Utána visszakapcsoltam,hang van,kép nincs.Bevittük hozzánk legközelebb eső város egyetlen helyére ahol plazmát javítanak és ma hosszas könyörgés után azt mondták hogy /most van a gubanc mert nem igazán értettem jól a nevet miután árat mondtak,felment a vércukrom/valami inverszter modul vagy mifene ment el ami állítólag 90.000 ft-ba kerül.Létezik ez????????? Lehet hozzá köze hogy az elmúlt hónapokban az áramszolgáltató napi több alkalommal játszotta azt hogy elment az áram rögtön visszajött és így tovább?Szóval azt kérdezném,ha ki tudtad bogozni a rosszul értett hibát,hogy tényleg ennyi az ára?Normális ez egy majdnem 4 éves készüléknél ami nem volt agyonhasználva?????Válaszod előre is köszönöm!!!!!!!!!!!! -
szigpet1982
csendes tag
-
axlrose32
őstag
válasz
szigpet1982 #4278 üzenetére
Szia!
Tudomásom szerint 1+1 év garancia van rá.
De ha mégsem, akkor gyári hibás kijelzőre, 3 év a szavatosság.
Mivel fődarab, ez alól nem tudnak kibújni, ingyen kötelesek cserélni. -
szigpet1982
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy van egy LG LED IPS 22EA53 22 colos monitorom.
Semmi probléma nincs amúgy vele azt leszámítva, hogy észrevettem ha teljesen fekete a képernyő
és oldalról nézem a monitort akkor az egyik szélén van egy keskeny sáv plusz a felső sarkában egy íves terület ahol nem fekete hanem kicsit talán lilásnak mondanám, de egyértelműen más színű.
De ez csak feketén látszódik és balról nézve a bal oldala. Jobb oldala nem ilyen.
Most 1 éves a monitor és amikor megvettem biztos hogy nem volt ez rajta mert alaposan megnéztem minden irányból minden színnel (mivel már cseréltem mert az előző alapból pixelhibás volt).Tehát szemből nézve semmi furcsa nincs a fekete színben sem csak ha balról nézem.
Mi lehet a gond?
Természetesen garanciális, de hát ez egyáltalán hiba, vagy kiröhögnek a szervízben?Légyszi segítsetek!
Köszi
Péter
-
axlrose32
őstag
válasz
bobesz1 #4270 üzenetére
Szia!
Mivel három katódsugárcső vetíti a képet egy tükrön keresztül a "vászonra", ezért tűéles konvergenciahibamentes képet semmi esetre se várj!
Lehetne rajta javítani, (takarítás fókuszálás, konvergálás), de olyan mint egy crt-n vagy lcd-n sosem lesz.
Az "retekklub" beégést sem lehet kezelni, a a cső fluoreszcens rétegébe égett be a sok "maunikasó" nézése miatt. -
MR!!
aktív tag
Nem mondtam, hogy nincs igaza a szerelőnek. De egy próbát megér szerintem, pár száz forintos elosztó-csillapító, amivel kicsit csökkented a jel erősségét.
Tipikusan 90% alatt KELL lennie.
Nálam pl UPC MedaiCard - 42LA620S-en :
De másik szobában UPC Box-on is 63% körül van és semmi gond nincs vele.
Amúgy a Tuner-ed 8+áfa (+ munkadíj) vagy Mainboard 48+áfa (+ munkadíj) lenne. Gondolom '42-es LV5590-ről van szó.
-
-
MR!!
aktív tag
Hali !
Szerintem a jel erősséged túl nagy ! Próbáld ki egy jel csillapítóval.
TUNER checking part
Checking method:
1. Check the signal strength or check whether the screen is normal when the external device is connected.
2. After measuring each voltage from power supply, finally replace the MAIN BOARD.When the signal is strong, use the attenuator (-10dB, -15dB, -20dB etc.)
-
Watt25
veterán
Az én tévém hibáját itt írtam le. Azóta egy tévészerelő megnézte, azt mondta, hogy valóban rossznak tűnik a tévé DVB-C része és bár elvileg lehetne rajta tuner-t cserélni, az sem kis munka és nem biztos, hogy tuti eredményt ad. Csak az alaplapcsere lenne a biztos megoldás, de az ő elmondása szerint csak 58eFt körüli összegért tudna szerezni, ami már meghaladja a "megéri" kategóriát.
Csak gondoltam elmondom, hogy sajnos van ilyen is. A következő tévémre veszek +3 év garit, az tuti. -
bobesz1
csendes tag
-
Kácsa
aktív tag
-
axlrose32
őstag
válasz
theballa32 #4260 üzenetére
Szia!
Sajnos ez egy nem javítható kategóriába tartozó kijelző hiba. -
theballa32
tag
-
axlrose32
őstag
válasz
bendeguz1981 #4256 üzenetére
Szia!
Mivel betört először is azt kellene tudni, hogy bekapcsolták-e törötten.
Ha igen, akkor nem csak kijelző kell, hanem a kijelző elektronikái y-main y-buffer is gazdagon.
Szóval nem biztos, hogy gazdaságos a történet. -
-Badger-
tag
Sziasztok!Van két ugyanolyan típusú Philips FlatTv-m, LCD.Egyiknek a képen látható hibája van (fele képernyő tökéletes, fele kifakult,csikoz), a másiknak túlmelegedési hibája van.Tehát megy egy csomó ideig, majd magától lekapcsol.A kettőből szeretnék egy jót összebűvészkedni.Gondoltam, ha biztosan az lcd a hibás, kicserélném a jóra.Ha nem költséges nagyon, akkor érdekelne mindkettő javítása is.
-
bendeguz1981
csendes tag
Sziasztok nekem olyan problémám van hogy betört a kijelző a plazma tvmen ez a tipus Samsung PS-42P3S Ax42p3 ehhez keresnék reális összegért kijelzőt csak az a bajom hogy nincs rajta a cimke a kijelző hátulján.Ha valaki tud segítsen.
-
törölt tag
Szia!
Grundig 40 vle 880bl tip. tv-m van, ami Smart Interactiv.http://lurf.casc.at/Lurf-Datenblaetter/Grundig_%20Datenbl%C3%A4tter/Grundig%20Vision%20Datenbl%C3%A4tter%202014/Vision%208/40%20VLE%20880%20bl/40%20vle%20880%20bl.pdf
Ehhez kéne egy wifi vevő stick,hogy működjön.
Kizárólag a Grundig-é jó hozzá, vagy más USB stickkel is működik?Ez a gyári: http://www.amazon.de/Grundig-WiFi-Dongle-Smart-Interactive-Schwarz/dp/B00BCA23QG
-
djBaree
csendes tag
Sziasztok!!
Egy olyan kérdésem lenne hogy van egy DMTECH DML 4132WD típusú LCD tv-m és olyat csinál hogy bekapcsolom és csak villog elől a piros led viszont nem jön be a kép van hogy bekapcsol rendesen viszont ha bekapcsolom és utána ki aztán megint be megint ezt csinálja.... Ez vajon mitől lehet?? Ha bekapcsol megy szépen ...de van hogy órákat így elvillog a led és semmi kép ...
Köszönöm előre is a segítséget -
axlrose32
őstag
válasz
kisherceg35 #4243 üzenetére
Szia!
Ment privi! -
axlrose32
őstag
válasz
NorbiBp7105 #4245 üzenetére
Szia!
Ment privi , tippeltem is egy típusra LE40D503, erősítsd meg vagy cáfold!
Kijelzőhiba, ha eltaláltam, akkor sajnos annyi az esély mint "kurvának a jámboréletre" -
Jonny1973
újonc
Hali Axlrose32..!!
....van egy Panasonic TH42PY8PA típusú plazma tvm....eddig jól szuperált....ma bezöldült a képernyő...
...minden kábelt kihúztam és akkor is...... AV csatornákon is "ZŐD"
javítható??..vagy KUKA???Köszi!!
-
NorbiBp7105
újonc
Szia Axl..
Tudnál segíteni,hogy mi lehet a baj? Samsung LCD tv. Vízszintes irányban,középtől felfelé a kép csíkos,alul semmi gond... Ezt leszámítva tökéletesen működik... Előre is köszönöm!
-
cocoto
újonc
Segítségeteket szeretném kérni. LGPG200R tv-m távirányítójával a hangot szeretném emelni, akkor hirtelen folyamatosan megállíthatatlanul felefelé indul meg, illetve csökkentéskor lefele megállíthatatlanul.
A távirányítót szétszedtem kitisztítottam és semmi változás. Egy másik lg távirányítót is kiprobáltam és azzal is ugyanezt csinálja. Mi lehet a baja a tv-nek? -
kisherceg35
újonc
Szia! Axlrose32!
Lenne egy kis problemam egy samsung PS43D490A1W
Nem voltunk itthon, es ment a tv, de mikor hazaertunk csak a kijelzo villogott pirosan3-3 szunet ismet.Nem reagal semmire,ha kihuzon es ujra bedugom hatul a kozepe tajan halk kattogas de semmi csak a kijelzo villogasa.(Lehet hogy volt egy aramszunet is kozben mig elvoltunk) Tudsz valami hozzavetolegeset mondani?
Koszi Joska! -
törölt tag
PLAZMA TV ki-be kapcsol kétszer néha többször is bekapcsoláskor utána hibátlan.....
-
axlrose32
őstag
válasz
aranypityko #4238 üzenetére
Szia!
Elég nagy a baj, de nem reménytelen.
Írj privátot! -
aranypityko
újonc
válasz
aranypityko #4238 üzenetére
-
aranypityko
újonc
Sziasztok!
Bekapcsoltam ma az LG 50PK350 típusú plazma TV-met és fotón látható szörnyűség fogadott.
Mi lehet a baj? Javítható?
köszönöm -
csl333
csendes tag
Üdv! Érdeklődék ,van egy LG 42PQ2000 plazma tv.
A hibája a következő :Távra nem reagál.Kép,hang,osd nincs csak némi halvány fény.
Mi lehet a hiba. Kösz -
matyo2010
csendes tag
Hali!
Adott egy Hyundai LCD tv, sajnos nem kapcsol be, konnektorba bedugva a standby led sem világít, csak halkan, folyamatos hangon cicereg. Ötlet hogy mi lehet a gond? Szétszedtem és szerintem a táptrafó adta fel a harcot, az adja ki a hangot.
-
axlrose32
őstag
válasz
#04913920 #4225 üzenetére
....A fő csapásirány, a tökéletlenségre törekvés...
Az árak a béka picsája alatt, ha nem így lenne, nem menne a biznisz.
Gondold el ha 10 évig mennének a készülékek, akik kinek adnák el az 100000000Hz-es legújabb csodamasinákat....
A plazma kérdés pedig megoldódott, a nagy gyártók leálltak ezzel a projekttel. -
axlrose32
őstag
válasz
cziric7979 #4223 üzenetére
Szia!
Tönkrement a taszt, nem veszélyes a javítási összeg.
Írj privátot! -
törölt tag
Fura mennyi probléma van az lcd plazma led tv-kel soha nem lessz tökéletesitve sz tem......
-
cziric7979
újonc
válasz
cziric7979 #4223 üzenetére
Remélem tudsz nekem segíteni
-
cziric7979
újonc
Szia
Van egy Samsung (ps42a411 es számmal ) tévém és egy napja nem lehet kapcsolni a távirányítóval sőt még a panelen se. Nem reagál semmire !
Nem tudom hogy mi lehet a baja ezt egyik napról a másikra csinálta.
Előre is köszönöm várom a válaszodat . -
törölt tag
válasz
Dave567 #4172 üzenetére
Tudod mi a vicc ugyanez kijött ugyanugy ugyanannál a tv nél mert az előzöt kicserélték és ma kijött rajta ugyanez plusz egy pixel hiba szóval ne vegyetek lg 42lb5820-at mert sz tem széria hibàs szar mind holnap hivom őket hogy utaljàkvissza a pénzem mert ez màr a 2. Hibàs termék....lehet hülyének néznek majd de leszarom!
-
törölt tag
válasz
axlrose32 #4208 üzenetére
Köszi. Szigethalomról kicsit messze lenne Dunakeszi, de találtam Csepelen egy szervízt. 18.500 ft a javítás.Holnapra kész. Közben vettem egy tv-t, úgy hogy másodiknak megtartom. 7 éves már, ki tudja meddig húzza.
Ezt vettem:
http://lurf.casc.at/Lurf-Datenblaetter/Grundig_%20Datenbl%C3%A4tter/Grundig%20Vision%20Datenbl%C3%A4tter%202014/Vision%208/40%20VLE%20880%20bl/40%20vle%20880%20bl.pdfSokat nyomott a vásárlásnál a hangja, 2x20 w, tényleg jól szól, meg a 400 hz.
Így 105.000-ért úgy gondolom jó vétel volt.Azért köszi a segítséget.
-
anonym1s
őstag
válasz
axlrose32 #4217 üzenetére
Hali.
Van egy panasonic p50x50 tevem aminek nagyon rossz a fekete szintje ahhoz kepest hogy plazma teve. Ez ilyen volt uj koraban is, es mas tulajok es tesztoldalak is irtak hogy szar az x50 es x60 fekete szintje, szoval ez nem elromlott hanem ilyen. Kerdesem az, hogy lehet e csinalni valamit ezzel? Levettem a hatlapjat tegnap, van ott egy VR nevu potmeter. Azt teljesen balra allitva hajszalnyit mintha sotetebb lenne, de ilyenkor meg feher kepnel nagyon latszik a "ghost", szoval ez nem jott be. Van valami mas megoldas? -
fetitaco
újonc
Tudom ez nem a vatera de én adok egy nagy pozitívot axl nak a tv m megcsinálásáért. Szuper lett! Köszi!
-
nrgxxx
tag
Sziasztok.
Egy LG 50PX950N típusú TV (eddig) nagyon boldog tulajdonosa vagyok. Leírva a problémám remélem tudtok segíteni. A tv-n két USB port van, amelyek most teljesen meghaltak. Egy külső HDD-vel használtam, de először csak az egyik port vacakolt csak, de most mind a kettő bemondta az unalmast. Ez konkrétan azt jelenti, hogy ha rá van kötve a HDD a TV-re, akkor a HDD power ledje világít, hallom hogy pörög, viszont a TV-n mint bemeneti egység már nem jelenik meg. A HDD számítógépen tökéletesen működik. Próbáltam más USB-s eszközzel, de ugyanez a helyzet sajnos.Még garanciás a TV, de baromi nehéz, sok emberes, és 50km-re van a hely ahol vettem. Ott azt tanácsolták, hogy vigyem be, és elküldik bevizsgálni, ami jó pár hét...:S
Esetleg valaki járt már így? Van valami házi praktika?
Köszönöm a válaszokat,
Üdv, Gianni
-
törölt tag
Van egy Samsung LCD tv-m. Típusa a képen. Bekapcsolásnál villan egyet,vagy is egy pillanatra kivilágosodik,bal felső sarokban írja a szokásos dolgokat/ melyik bemenetről kapja a jelet/ aztán sötét marad.
Hang és a gombok tökéletesen működnek.
Tudom,látni kéne, de ha mondjuk a kijelzőt kell cserélni,akkor megéri megcsináltatni?
Északi országokba készült, ezért nem nagyon találtam hozzá semmit.
Sajnálnám kidobni,márcsak azért is mert fehér, és az ritka mint a "fehér holló" ! :-)http://www.webhallen.com/se-sv/ljud_och_bild/79502-samsung_32_lcd-tv_le-32r86w-vit
-
Üdv!
Adott egy UE32F5000AW típusú készülék.
Korábban még tökéletesen működött, tegnap óta bekapcsolás után már csak hangot ad, képet nem, és a Samsung-logó sem jön fel az első néhány másodpercben. Mi lehet a gond?A válaszokat előre is köszönöm!
-
laci1009
újonc
válasz
laci1009 #2074 üzenetére
(IMG:/dl/upc/2014-10/26/471337_skjmcybxbc0raccx_201410251283_3.thumb.jpg)(/IMG)(/IMG)sziasztok még mindig ugyan az a problémám lenne! a monitoral egy szerelőnél prosodot majd egy évig és nem volt ideje hozányulni
-
szili.tamas1
senior tag
Hali! Az mitol lehet hogy nincs se kep se hang a tv hdmi bemeneten? Olyan mintha nem lenne jelforras. A pc kiirja a tv tipusat, tamogatott felbontas, stb, de sotet van... A tv panasonic txl32cx3e.
Regebben hasznaltam, most megint szerettem volna de nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged