Új hozzászólás Aktív témák
-
axlrose32
őstag
Szia!
Ezt most nem nagyon sikerült feldolgoznom.
A tévé műholdas vételre is alkalmas?
Mert például ha LE40F86, akkor emlékeim szerint biztos nem.
Ezzel pl. nem fog fogni semmit, max a mindigtévét földfelszínről, ha nem kintról hozta magával, mert akkor csak mpeg2.
Viszont, ha sikerül neki kiépíteni egy olyan antennarandszert, amivel tudja fogni a holland földfelszíni adókat, akkor szerintem nagyon büszkék lehetünk rá.
Ha kihúz 1200 kilométer koax-t és a DVB-C adásokat fogja, akkor még büszkébbek.:.-)Hozzátszem, bírom amikor jön egy ilyen kérdés, "F szériás tévé"... mennyivel lenne bonyolultabb kiírni a pontos típust.
-
twon
tag
A régió kódot tudja valaki hogyan kell más országra átállítani?
-
pdw_ph
tag
Sziasztok,
bocsi de most lattam csak hogy ilyen forum is van.
Erre tipp?: http://prohardver.hu/tema/lcd_tv_tapasztalatok_tanacsok_2/hsz_27623-27623.htmlMost csinalta, egyik percrol a masikra egy film kozben (eloszor azt hittuk csak a rendezo szivott be
).
-
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
Van egy régebbi 37 colos LG tévénk és azt csinálja h bekapcsolás után a power led villan 2szer aztán se kép se hang se háttérvilágítás. Ezt eljátsza néhányszor, aztán beindul és tökéletesen működik. Mi lehet a baj? -
Rolli
aktív tag
Sziasztok.
Nincs valakinek elfekvőbe 40"-os samsung lcd kijelzője?
a típusa: LTF400HM05Köszönöm.
-
hunior
csendes tag
válasz
axlrose32 #2100 üzenetére
Adott egy Lg lcd-tv monitor m2294d tipus, fekete szinnel miota megvettem zug(5ev) Amikor bekapcsolom, halvany feher enyhen csikozott keppel indul, majd par masadperc utan megjonnek a szinek, felso feleben megmarad egy vizszintes feher csik, osszekapcsoltam szamitogeppel is a hiba ugyanugy fenall, sot a felbontas sem az igazi, vibral a kep, hasznalhatatlan igy a minoseg.
itt egy video a hibarol: http://www.youtube.com/watch?v=IMD0FEJV5kE
Erdemes javitani?
-
padre77
újonc
Hello,szia.
Remélem tudsz segiteni,mert sehol nem találtam hozzáértőt,vagy megfelelő fórumot.A problémám nem mindennapi.Tehát,először is Angliában élünk,1-éve vettem 1 samsung UE40ES5500KXXU,led -tv-t.kb idén novemberben külőnős hibára lettem figyelmes,mindkét oldalon a felső sarkotól lefele kb 10 cm-re, kb 5 forintosnyi,fényesebb rész látható,amely,amikor erősen fehér kép van sőtétebb.Észbe kaptam,garanciába kicserélték a monitort.Utána 1 hét mulva ujra előjött,de akkor csak a jobb oldalon.Nagy nehezen ezt is kicserélték garanciában,ez két hete volt.Most ujra előjött,de most a bal oldalon.MI lehet a probléma????
Amugy nemtudom számit-e,de ps3-at,és 1 maxtor külső hardrivot használok vele.
ELŐRE IS KÖSZI.
NORBI. -
bbmt
senior tag
-
axlrose32
őstag
válasz
Zubács Géza #2233 üzenetére
Szia!
Szerintem 14-25 között valahol kijöhet. -
Zubács Géza
újonc
válasz
axlrose32 #2231 üzenetére
Köszönöm a választ. Tapasztalataid szerint milyen várható költségekkel számoljunk? Bár tudom, hogy a pontos hibát még nem ismerjük, de szerinted mennyi a reálisan várható javítási költség, amit még érdemes egy kb. 6 éves készülékre költeni? Megjegyzem, hogy a készüléknek a képe gyönyörű, vetekszik egy új TV-jével, ezért ragaszkodnánk hozzá.
-
axlrose32
őstag
válasz
Zubács Géza #2230 üzenetére
Y vs.x main hiba, így kép alapján...
-
Zubács Géza
újonc
Samsung PS42C96HD tip. plazma tv-m, aminek pár napja a képe elromlott, a hangja tökéletes. Ki lett cserélve a tápegység panel, de ez nem segített rajta. A képernyőn sötét foltok jelentek meg, egy-egy képernyőrészlet ugyan homályosan, zavarosan látszik, de a teljes képernyőn nincs fényerő, kontraszt, a foltok pedig teljesen sötétek. Van-e valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond?
Még valami: jobb oldalon lévő teljesítmény panel bekapcsolt állapotban is teljesen hideg.
-
Spyke007
csendes tag
Üdv Axel , kellemes ünnepeket !
Volna 1 olyan problémám, a Samsung sp-43t8hp tegnap óta nem kapcsol be. Amikor bekapcsolom a főkapcsolóval hallom, hogy indítana, de nem sikerül neki! Mi lehet a gond? Válaszodat előre is köszönöm.
-
axlrose32
őstag
válasz
Mandark101 #2225 üzenetére
Szia!
Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, lehet t-con vagy eeprom hiba (main) is.
Írok privátot! -
Mandark101
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Samsung LE55A956-os LCD TV-m, ami 4 évig gond nélkül működött.
Kb egy hónapja bekapcsoláskor a fekete árnyalatok pirosban jelentek meg. Akkor 4 óra kihúzott állapot után megjavult. Tegnap viszont újra előjött a hiba és azóta folyamatosan az alábbi jelenséget produkálja:Próbáltam mozgatni a HDMI és a 220-as csatlakozásokat, de nem változik semmi.
Mekkora lehet a baj?Köszi!
-
törölt tag
Sziasztok !
Vettem egy Samsung UE32F5000 82 cm es led tv t.
T-mobilos dobozzal ( IP tv) van összekötve scart kábelen keresztül. a tv.
Propléma az lenne hogy az adasok szép tiszta képpel jönnek viszont a háttérbe egy kb 5 cm es feher sáv fut folyamatosan jobbrol balra haladva, amit világosabb képnél nem látni viszont a fekete háttéren /sötétebb képnél jól látszik.
Kérdés hogy ez tv hiba ? mert a régi képcsoves tv nem volt ilyen probléma..
vagy a scart kábel helyett kellene hdmi?
Köszönöm előre is !
-
axlrose32
őstag
Békés Karácsonyt kívánok minden fórumozónak!
-
MADKING
tag
Hi
Boldog Karacsonyt!Feltennem en is itt egy aprocska kerdest. hatha.
Plazma MC106F16T13 kijelzonek keresek MN865101UJE1 003K5MU1 COF kabelt ha valaki tud hol lehet szerezni megkoszonnem.(Google sajnos azt sem tudja esznek vagy isznak)Udv
Mad -
samud6510
újonc
Sziasztok!
Bocs, hogy újonc létemre mindjárt egy kéréssel forulok hozzátok...
Egy Samsung UE40D6510-es készülékem van, aminek sikerült ekutyulnom a szervíz menüjében elég sok mindent...bár nem volt szánédkos a dolog...de ami történt, megtörtént...
Azóta a TV-n a színek nem az igaziak, ill. jellemzően sokkal sötétebb lett a képernyő is...brü-hü-hü.
Ha sötétben játszódik a nézendő film, akkor szinte alig látszik valami....meg sokkal szemcsésebb lett a kép is, pedig előtte tényleg hibátlan-gyönyörű volt.......
Sokféle dolgot találtam a neten a hiba elhárításáre, de semmi eredményre nem jutottam... a normál menüben is hiába állítom vissza a gyári értékeket...meg a samygo-s féle firmware visszaállítás sem segített rajta.Abban kérném a sgetségeteket, hogy van valamilyen módja a service menü összes menüpontjának a gyári-alapra történő visszaállítására, vagy esetleg ötletetek, hol találnék hozzá leírást, esetleg tájékoztatót?
Segítségeteket előre is köszönöm!
samud6510
-
twon
tag
Sziasztok!
Kérdés:
F szériás Samsung tv-n hogyan lehet átállítani a régió kódot Hollandra? -
bbmt
senior tag
-
axlrose32
őstag
Szia!
A színek vannak hangyányit elcsúszva?
Ha igen , akkor, feltehetően korábban javították konvergencia hibával és nem megfelelően állították be/ nem mentették el megfelelően a beállításokat.
Próbálj meg a felhasználói menüben beállítani, ha megoldja öröm, ha nem akkor sajnos szaki igénybevétele javallott.
Amennyiben egyéb probléma van, akkor képet csatolj! -
axlrose32
őstag
válasz
kluseek #2202 üzenetére
Szia!
Crt projektoros készülék.
Az élettartama ( a 3 darab katódsugárcsőnek) pont annyi mint a régi képcsöves tévéknek.
Logó/korhatárkarika beégések természetesen a technológiából adódóan előfordulhatnak a sarkokban.
A 40 ropi véleményem szerint kicsit magas ár...bár...
Szétszedni ne próbáld (ha az alsó és felső rész nem az opcionális tartozék állványra vonatkozik), javasolt állítva szállítani, mert a folyadék általában fektetésnél kezd kicsordogálni a lencsékből, ami majd jó kis hibákat tud generálni az elektronikában. -
szasan
újonc
válasz
axlrose32 #2198 üzenetére
Szia Axl Rose!
A TV-t a Medi MArkt-ban vásárolták és állítólag az első bekapcsoláskor is ezt prodokálta. Nem érvényesítették a granciát, hanem biztosítóval fizettették ki. Szóval nem tudom volt e Clean vagy Cif vagy bármi, dee benne lehet a pakliban. Írok privit. Köszi!
-
bbmt
senior tag
Hello,
Adott egy öreg, de tökéletesen működő Samsung SP43T8HL tv. Most komponens kábellel rákötöttem az xbox 360-at. 480p-n van kép, de az egész kép olyan homályos mosott. 720p vagy 1080p-t választva csak üres kék képernyő van.A kérdésem az, hogy a 480p-s kép élességén lehet-e állítani vagy esetleg előhozni a 720p-t?
Scart bemenetről minden rendben, nincs elmosottság, de ha már HD-Ready a tv akkor használjuk ki.. -
kluseek
csendes tag
Üdv!
Kérlek segítsetek, mert egy samsung SP43T8HL típusú TV-t szeretnék venni, de nem tudom hogy ebben CRT projektor van e?
Ha CRT, akkor ezeknek általában mennyi az élettartama?
Szállítás esetén az alsó és felső rész könnyen szétszedhető e, vagy meg se próbáljam?
És még 1 dolog, hogy reális ár e érte 40 ropi?A segítő válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!
-
csiramokus
csendes tag
kedves axl,
remélem tudsz tanácsot adni, merre induljak a hiba elhárítása érdekében - előre is kellemes ünnepeket és köszönöm a választ.
adott egy LG 37LC2R készülék, a szolgáltatótól kaptunk egy Amiko HD8240-es beltéri egységet.
a televízió HDMI1 bemenetére volt kötve a számítógép, a HDMI2-re a beltéri. Minden szép és jó volt mostanáig, mikor is a beltéri egységnél elszállt a kép, csak hang van.ennek a fele se tréfa, gondoltam gyorsan próbálkozom háromszögelni a problémát: beltéri rádug a Samsung Syncmaste 2032MW bemenetére, patentül megy. Kábelcsere, így is megy.
Számítógép rádug HDMI2-re, megy, HDMI1-re megy - kép is, hang is.miért nem szereti a tv a beltéri egység jeléből a képet?
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- fűnyíró traktor
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Futás, futópályák
- Mini PC
- iPad topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest