Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sakal83

    addikt

    válasz vans? #28776 üzenetére

    1. - a fizetesi utemek osszefei fedjek az elvegzett munkat -ez akkor a bank altal meghatarozott keszultseg igaz?
    Igen, jellemzően, de figyeljel ne legyen az utem az elejen tularazva, mert a vege draga illetve idoben nohet a koltseg is.

    2. ugy idozitsetek, hogy a mar az elejetol leefyen hitelreszlet folyositas - ez miert jo? az a baj, hogy egyelore nem 100%, hogy kelleni fog hitel, csak sanszos.

    Ez azert fontos, ha a bank a vegen nem ismeri el a keszultsegi fokot, epp akkor kell belenyulnotok a zsebetekbe, amikor mar ures. De itt inkabb pontosabban:legyen lehetosegetek szamlat benyujtani, tehat idoben legyen meg a hitellehetoseg.

    3. legyen szovegszeruen benne hogy 1. osztalyu munka legyen - ez segit valamit?

    Ha per lenne rosszabb minoseg miatt (pl ferdebb fal, nem tul egyenes vakolas stb) , tud a kivitelezo arra hivatkozni, hogy nem vallalt 1. Osztalyut. Velem ez megtortent.

    4. a hataridoket igy szablyatok, hogy lefyen ido szaradni, csuszas eseten is. - szaradni?

    Igen száradni, epp most szivok ezzel, februar vegeig van nalam vegso hatarido befejezni (ugy, volt h novemberre kesz, de csuszas lett), es hiaba mondom a kivitelezonek h nyugi, nincs gond, kotber se kell, elkezdte nyomni ilyen idoben befejezze, kozben ilyen idoben nem szarad semmi... Ismeros ugyanigy jart es osszecsaptak a veget... Most kell neki ujra belteri ajtokat venni, mert megszivta magat... Inkabb varjon az ember 3 honappal tobbet, de a technologiai szaradasi idok legyenek meg.

    A 665k csak az epitmeny kulcsrakeszen?betonfodemes?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák